Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Αν όλα πάνε καλά, αύριο (Τρίτη) κατά το μεσημεράκι θα είμαι κι εγώ νέος κάτοχος του LEO (από κατάστημα Wind). Ξεκίνησα να διαβάζω το νήμα, έχω κρατήσει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες (και σας ευχαριστώ θερμά), ωστόσο δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα και έχω ακόμα κάποιες απορίες.

1. Θα χρειαστεί αναβάθμιση το λειτουργικό; Ποια είναι η νεώτερη πιο σταθερή έκδοση.

2. Χρησιμοποιούσα στο HTC p3470 ως πρόγραμμα πλοήγησης το iGO 8.3.4.117940 (Nov 3 2009). Υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση του προγράμματος;

Αν όχι... Μπορώ όπως είναι ήδη εγκατεστημένο στην κάρτα του 3470, να αντιγράψω ένα προς ένα το φάκελο στην νέα κάρτα μνήμης του LEO;

3. Υπάρχει ρύθμιση να συνδέεται το Leo στο Ιντερνετ μόνο μέσω Wi-Fi και USB; Χωρίς επιπλέον κόστος δηλαδή. To Modaco Nodata θα τρέξει αν το εγκαταστήσω;

4. Για να συνδεθεί μέσω Wi-Fi με το ρούτερ, θα ήταν καλύτερα να ορίσω σταθερή ip;

5. Βάση για το αυτοκίνητο. Ποια προτείνετε; (Δεν μου αρέσουν αυτές που κολλάνε και κρέμονται στο παρμπρίζ).

6. Χρησιμοποιείτε θήκη μεταφοράς; (Από πού την αγοράσατε, πόσο κόστισε;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση.

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

• Administrators

1. Η τελευταία είναι η 1.66. Εάν δεν φοράει αυτή θα του την περάσεις εσύ. Πληροφορίες στο πρώτο post.

2. Θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στο sys.txt για να σου τρέξει, ή πιο απλά το σβήνεις τελείως. Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681

3. Το NoData δουλεύει κανονικά. Όλοι αυτό χρησιμοποιούμε.

4. Δεν είναι απαραίτητο.

5. Εάν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα βρεις σχετική συζήτηση.

6. http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=80_731

Modpic.gif

προσπαθώ να βάλω του μιρι και εδώ και ενα 10λεπτο είναι κολλημένο στο 0%

έχω radio 2.08 και hspl2

αργεί τόσο?

edit:ολα οκ :)

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα.προσπαθησα σημερα να βαλω στο κινητο καποιο βιντεακι και δεν μου το παιζει το μετετρεψα σε wmv,mp4,3gp,3g2, avi και τιποτα παλι τι συμβαινει??????

τα εβαλα στην εξωτερικη καρτα που εχω βαλει 16gb

Καλημερα.προσπαθησα σημερα να βαλω στο κινητο καποιο βιντεακι και δεν μου το παιζει το μετετρεψα σε wmv,mp4,3gp,3g2, avi και τιποτα παλι τι συμβαινει??????

τα εβαλα στην εξωτερικη καρτα που εχω βαλει 16gb

Αν εχεις εγκατεστημενο το Core player θα το παιξει σε οποιο φορματ και να ειναι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

6. Χρησιμοποιείτε θήκη μεταφοράς; (Από πού την αγοράσατε, πόσο κόστισε;)

Αν σου αρέσει να δουλεύεις τη συσκευή χωρίς πλαστικά και άλλα ξένα σώματα επάνω της, ίσως βολευτείς και με τη θήκη που έρχεται μαζί. Είναι δερμάτινη σαν μικρό θηκάκι/τσαντάκι και απλά αγκαλιάζει/προστατεύει τη συσκευή όταν δεν τη χρησιμοποιείς, διατηρώντας παράλληλα την κομψότητα και τις μικρές της διαστάσεις. Εγώ αυτήν χρησιμοποιώ εδώ και 2+ μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Παιδια στο start menou/Προγραμματα εφτιαξα ενα φακελο με ονομα "Διαφορα" για να μετακινησω εκει καποιες εφαρμογες απο την οθονη "Εναρξη" αλλα δεν τα καταφερνω...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη.

Ήθελα απλώς να καταθέσω την εμπειρία μου με την Elegancia V2.0....

Είχα την Ασιατική Αγγλική Rom, και στη συνέχεια πέρασα την Ελληνική 1.48 και μετά την 1.66.

Η πρώτη cooked που πέρασα ήταν η Elegancia (HSPL 2.0) την οποία επέλεξα πιό πολύ για αισθητικούς λόγους...

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την σταθερότητα, παρόλο που περνάω-βγάζω συνεχώς cabάκια για περισσότερη παραμετροποίηση, και από την εμφάνιση και από τόλο στήσιμο που είναι πιό λιτό αλλά πολύ βολικότερο από τις official...

Αυτό που δεν μπορώ να εξηγήσω αλλά πιά είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει, είναι ότι η απόκριση της οθόνης είναι απίστευτα καλύτερη/γρηγορότερη, όσον αφορά το finger-friendly κομμάτι της....

Επίσης δεν είδα σημαντικές διαφορές με το radio, αν και μερικές φορές φαίνεται να μην "περνάει" η πρώτη κλήση για άγνωστο λόγο και να χρειάζεται επανάκληση...Ομως δεν έχω επιστροφή που είχα με τις προηγούμενες και γενικά δεν έχω την αίσθηση ότι δεν ταιριάζει σαν radio στα Ελληνικά δεδομένα...

Επίκειται νέα version σε μερικές ημέρες.

Καλημέρα.

HD2 T-Mobile

Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0

Radio: 2.15.50.14

Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:)

• Administrators
Παιδια στο start menou/Προγραμματα εφτιαξα ενα φακελο με ονομα "Διαφορα" για να μετακινησω εκει καποιες εφαρμογες απο την οθονη "Εναρξη" αλλα δεν τα καταφερνω...

Είναι απλή η διαδικασία. Που ακριβώς έχεις πρόβλημα;

Modpic.gif

Θα σου ελεγα να το ξαναπερασεις και να εισαι σιγουρη οτι εχεις αυτο απο το rapidshare που εχει ανεβασει ο Ζαχαρακης στο XDA.

To χρησιμοποιω απο την αρχη και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Το περνάς από πάνω.

Ευχαριστώ.

Μήπως έχει κάποιος το link από αυτό το ράδιο, γιατί προσπαθω από το κινητό να το κατεβασω και τα adds on του Ζαχαρακη είναι αρκετά για να κατέβουν μέσω wind....:O

Xiaomi Mi5 White 32GB

Είναι απλή η διαδικασία. Που ακριβώς έχεις πρόβλημα;

Kανω cut το αρχειο που θελω αλλα δεν ξερω πως να το βαλω στον φακελο Διαφορα.

Φιλικά Γιάννης

• Administrators

Με παρατεταμένο πάτημα στο κενό μέσα στον φάκελο Διάφορα, στο pop-up menu επιλέγεις... Paste.

Μήπως έχει κάποιος το link από αυτό το ράδιο,

Ποιο radio συγκεκριμένα θέλεις;

Modpic.gif

Με παρατεταμένο πάτημα στο κενό μέσα στον φάκελο Διάφορα, στο pop-up menu επιλέγεις... Paste.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Καλημέρα athanaso και χρόνια πολλά . Με το παραπάνω που προτείνεις στο φίλο για τη μεταφορά των εικονιδίων δεν υπάρχει πρόβλημα να τα (ψάχνει) η συσκευή ; Στο λέω γιατί αναγκάστηκα να κάνω hard reset για αυτό το λόγο . Δεν μπουτάριζε η συσκευή με την κάρτα μνήμης μέσα .
Γιώργος

Καλημέρα athanaso και χρόνια πολλά . Με το παραπάνω που προτείνεις στο φίλο για τη μεταφορά των εικονιδίων δεν υπάρχει πρόβλημα να τα (ψάχνει) η συσκευή ; Στο λέω γιατί αναγκάστηκα να κάνω hard reset για αυτό το λόγο . Δεν μπουτάριζε η συσκευή με την κάρτα μνήμης μέσα .

Μετεφερα ηδη 6-7 εφαρμογες σε φακελο που διμηουργησα και δουλευουν μεσα απο αυτον...

Εκανα και επανεκκινηση χωρις προβλημα.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μετεφερα ηδη 6-7 εφαρμογες σε φακελο που διμηουργησα και δουλευουν μεσα απο αυτον...

Εκανα και επανεκκινηση χωρις προβλημα.

Γιαννη θα το δοκιμασω . Ελπιζω να μην την ξανα πατησω .

Γιώργος

Παιδια ξερει κανεις απο την miri 11 πως βγενει το ρολοι απο την πανω μπαρα διπλα απο τα εικονιδια ;
Γιώργος

Αν εχεις εγκατεστημενο το Core player θα το παιξει σε οποιο φορματ και να ειναι.

δλδ για ταινιουλες να χρησιμοποιουμε αυτον τον Player?

ειναι απο τους καλυτερους για hd2?

παιρνει και υποτιτλους η χρειαζεται να τους ενσωματωνουμε πρωτα στην ταινια?

εχετε κανενα προγραμμα συγκεκριμενω για να κατεβαζετε την ποιοτητα των ταινιων γιατι ψαχνομαι τωρα να βρω κανενα να παρω και να αρχισω να το χρησιμοποιω:)

με ενδιαφερει να βλεπω ταινιες απο το κινητο το εκανα στο Psp παλια και καραγουσταρα!!!

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

• Administrators

Ναι.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251&highlight=tcpmp

εχετε κανενα προγραμμα συγκεκριμενω για να κατεβαζετε την ποιοτητα των ταινιων γιατι ψαχνομαι τωρα να βρω κανενα να παρω και να αρχισω να το χρησιμοποιω:)

με ενδιαφερει να βλεπω ταινιες απο το κινητο το εκανα στο Psp παλια και καραγουσταρα!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112

Modpic.gif

Παιδια ενημερωσεις λογισμικου σε ποιό site κάνουμε ? Γιατι σε αυτο της HTC δεν εβγαλα ακρη.

Επίσης η microSDHC επηρεάζει την αποκριση του τηλεφώνου στα τραγουδια ,εικόνες βιντεο κλπ.?? Δηλαδή καλυτερα να προτιμήσω μια class 2/4/10 ?? ή και η απλη ειναι οκ ..

αυτά thnx !!!

ROM: Omega v22.5 ELL

Radio: 2.15.50.14

• Administrators
Παιδια ενημερωσεις λογισμικου σε ποιό site κάνουμε ? Γιατι σε αυτο της HTC δεν εβγαλα ακρη.

http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all

Επίσης η microSDHC επηρεάζει την αποκριση του τηλεφώνου στα τραγουδια ,εικόνες βιντεο κλπ.?? Δηλαδή καλυτερα να προτιμήσω μια class 2/4/10 ?? ή και η απλη ειναι οκ ..

Όσο μεγαλύτερο το class τόσο γρηγορότερη η κάρτα.

Modpic.gif

Βάλε αυτόν ,τα παίζει όλα,και εξωτερικούς υπότιτλους και χωρίς τους περιορισμούς του Core και είναι και δωρεάν :

[APP] TCPMP Finger friendly !Update! 26/02/2010

New version subtitles and flv support and real wvga skin

Χρόνια πολλά σε όλους.

Σχετικα με την μεταφορα εφαρμογων απο το start menu σε δικο μας φακελο παρατηρησα οτι μετα απο επανεκκινηση ξαναπαρουσιαζοντε στο start menu του κινητου ενω ειναι και στον φακελο που τα μετακινησα.

Φιλικά Γιάννης