Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η 1.3 απλα πεταει οπως και οι προηγουμενες topix:)

μολις τελειωσα το στησιμο και πηρα και το 1ο backup της ρομ.:)

το μονο που μενει ειναι να τσεκαρω και το νεο ραδιο (2.8) να δουμε τι λεει...

οσοι θελουν να το δοκιμασουν;)

Leo_radio_2.08.50.05.rar

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παντως μου κανει εντυπωη ποσα πολλα radio εχουμε δει σε τοσο λιγο καιρο και ποσο τονιζει ο καθε μαγειρας οτι αυτο πρεπει να μπει στη ταδε rom,

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλησπερα. Δημητρη τα 576 ΜΒ τα ειδες?

με το ραδιο 2.08 μονο....

το θεμα ειναι να δουμε και αν ειναι οντως τοσα στην πραξη...

η προηγουμενη ρομ που τα " εδειχνε",εμενε μονο σε αυτο...δλδ να τα δειχνει :O

αατιμεεεεεεεε προνομιουχεεεεεεε :p

ειναι καποιες εργατωρες Γιωργο ,που εξαργυρωνονται καπως ετσι...:happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

με το ραδιο 2.08 μονο....

το θεμα ειναι να δουμε και αν ειναι οντως τοσα στην πραξη...

η προηγουμενη ρομ που τα " εδειχνε",εμενε μονο σε αυτο...δλδ να τα δειχνει :O

ειναι καποιες εργατωρες Γιωργο ,που εξαργυρωνονται καπως ετσι...:happy:

Την καλημέρα μου σε όλους πρώτα απ' όλα!!!

Δημήτρη έχουμε κανένα νέο χαρακτηριστικό λόγω της 2.07;;; :)

Φιλικά Γιώργος

Παντως το οτι η 1.2 εμεινε για 20 μερες περιπου ειναι καλο.

Περισι ειχαμε καταντισει να φλασαρουμε καθε βδομαδα. Ειδικα καποιοι που ειχαν μπλεξει με τον Miri φλασαριζαν μερα παρα μερα.

@Ζαχαρακης

Δημητρη εγω συχρονιζω γιατι λογω δουλειας θελω το calendar, οι σημειωσεις, και τα contacts να ειναι ιδια και στο λαπτοπ μου.

Για παραδειγμα περναω μια νεα επαφη mail στο λαπτοπ και καποια στιγμη θελω να στειλω ενα mail απο το τηλεφωνο.

Εχω την εντυπωση οτι αν περασω το backup της 1.2 δεν θα εχω προβλημα.

Θα δοκιμασω και αν ειναι κανω ενα hard reset και στηνω κανονικα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Την καλημέρα μου σε όλους πρώτα απ' όλα!!!

Δημήτρη έχουμε κανένα νέο χαρακτηριστικό λόγω της 2.07;;; :)

change log

Topix 1.3 (Feb.13.2010)

- Base 2.07.707.1 (80303)

- CE OS 5.2.21891 (21891.5.0.88)

- Manila 2.5.19211619.0

- Opera Browser 9.70.35801.0(εγω εβαλα παλι τον γνωστο)

- GoogleMaps 4.0.0

- YouTube 2.6.20111727.00

τα αλλα στην συνεχεια Γιωργο :)

Παντως το οτι η 1.2 εμεινε για 20 μερες περιπου ειναι καλο.

Περισι ειχαμε καταντισει να φλασαρουμε καθε βδομαδα. Ειδικα καποιοι που ειχαν μπλεξει με τον Miri φλασαριζαν μερα παρα μερα.

@Ζαχαρακης

Δημητρη εγω συχρονιζω γιατι λογω δουλειας θελω το calendar, οι σημειωσεις, και τα contacts να ειναι ιδια και στο λαπτοπ μου.

Για παραδειγμα περναω μια νεα επαφη mail στο λαπτοπ και καποια στιγμη θελω να στειλω ενα mail απο το τηλεφωνο.

Εχω την εντυπωση οτι αν περασω το backup της 1.2 δεν θα εχω προβλημα.

Θα δοκιμασω και αν ειναι κανω ενα hard reset και στηνω κανονικα.

ετσι σιγουρα αλλαζει Κωστα...

και εγω το ιδιο κανω,αλλα χωρις να συγχρονιζω,απλα αντικαθιστω καθε νεο στο pc,για ασφαλεια και pim παντα μεσα στο τηλεφωνο..

θα συγχρονισω επαφες και ημερολογιο μονο αν θελω να τα περασω μεσω outlook σε αλλη (εκτος wm) συσκευη.

τι να λεω κι'εγω που διαβαζω απο την πρωτη μερα το topic, εχω ξεψαχνισει και τις 420 σελιδες του topic, εχω κατεβασει ολα αυτα που χρειαζομαι για το leo, νιωθω σαν να το ξερω απ'εξω, εχω διαβασει ολο το manual του, εχω δει τα οσαο βιντεο, αλλα.......................................................................

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑ :cry:

Τι να πω πια με αυτη την cosmote. μεχρι να το φερει θα βγει το επομενο (λεμε τωρα). ας μην ειχα τοσο μεγαλη επιδοτηση και σιγα μην περιμενα την cosmote. :X

το περιμενα για χριστουγεννιατικο δωρο και με βλεπω να το παιρνω για ....πασχαλιατικο δωρο. :lol:

αυτη δεν ειναι εταιρεια κινητης τηλεφωνιας.

ειναι εταιρεια αργοκίνητης τηλεφωνιας.

συγνωμη για το off-topic αλλα διαβαζω που το εχετε και αλλαζετε ρομ και παιζετε μαζι του και ζηλευωωωω.

σαν παιδι κι'εγω. χι χι χι χι:p

Καλημερα σε ολη την παρεα και ολους τους rom-ξενυχτηδες !!!!

εσυ Αντωνη εισαι ηρωας φιλε μου :confused:

την καλησπερα/καλημερα μου σε ολους :D

Λοιπον περασα το backup απο την επιλογη που εχει το SPB για restore σε upgrade της ρομ και μεχρι στιγμης ολα δουλευουν καλα.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λοιπον περασα το backup απο την επιλογη που εχει το SPB για restore σε upgrade της ρομ και μεχρι στιγμης ολα δουλευουν καλα.

απο ποια ρομ σε ποια Κωστα?

απο ποια ρομ σε ποια Κωστα?

απο την 1.2 στην 1.3

Υπαρχει επιλογη που κανει foul restore σε upgraded rom

• Administrators
παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει τι

παιζει με την topix,αν μπορουσατε

να με βοηθησετε.

-αν περασουμε την 1.2 βελτιονουμε την rom μας?

τι ακριβως κανει?

-χανονται τα δεδομενα μας?

Στη φάση που είσαι θα συνιστούσα να μην πειράξεις τίποτα. Όταν θα μπεις στη διαδικασία και καταλάβεις ποια είναι τα υπέρ και τα κατά του να περνάς μια cooked rom στη συσκευή σου, τότε θα είσαι σε θέση να κρίνεις μόνος σου εάν αξίζει ή όχι να την περάσεις στη συσκευή σου.

Modpic.gif

απο την 1.2 στην 1.3

Υπαρχει επιλογη που κανει foul restore σε upgraded rom

δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα θα τα βρεις μπροστα σου...:O

ριξε μια ματια στο about στο μανιλα και δες τι rom version γραφει ;)

• Administrators
Εάν δεν έχεις πειράξει το manila πριν το backup, δεν θα έχεις πρόβλημα μετά. Εάν πάλι το έχεις πειράξει με εργαλεία συμβατά και στις δύο εκδόσεις, πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα θα τα βρεις μπροστα σου...:O

ριξε μια ματια στο about στο μανιλα και δες τι rom version γραφει ;)

os version 5.2.21891 (21891.5.0.88)

manila version 2.5.19211619.0

rom version kwbr topix 1.3 wwe

rom date 02/13/10

Δημητρη τα στοιχεια συμφωνουν, ειναι η πρωτη φορα που το κανω αυτο γιατι ειδα αυτη την δυνατοτητα του SPB backup το οποιο ειναι το καλυτερο απ οσα εχουμε δουλεψει.

Επειτα η ρομ ειναι του ιδιου developer και παντα κρατα την ιδια βαση.

Δεν ξερω θα δουμε ισως το backuo αυτο δουλευει οπως στο iphone και το mac os, οπου για παραδειγμα περνας ξανα το λειτουργικο απο το cd και κατοπιν ριχνεις το backup σου χωρις ομως να πειραζει στοιχεια του λειτουργικου. Απλα καθονται πανω ξανα τα data και οι ρυθμισεις.

Εδω βεβαια που εχουμε registry δεν ξερω τι γινεται. θα δειξει ομως και αν πετυχει θα γλειτωσουμε πολυ χρονο και κοπο.

@Γιαννη

το μονο που εχω κανει ειναι να προσθεσω το cab ακι με τα 4 εικονιδια.

Edited by Te_salat

os version 5.2.21891 (21891.5.0.88)

manila version 2.5.19211619.0

rom version kwbr topix 1.3 wwe

rom date 02/13/10

παλι καλα :confused:

συνηθως περναει τα στοιχεια της προηγουμενης ρομ που ειχες το backup...

παντως παντα στηνω απο την αρχη,για να εχω πληρη εικονα του τι κανει η ρομ που δοκιμαζω...ειναι το πιο ασφαλες πιστευω :)

Λοιπον παμε για υπνο και θα δουμε.

Προς το παρων δεν βλεπω καμια δυσλειτουργια και διαφορα.

Δεν περναω ακομα το radio για να δω πως θα παει.

Καληνυχτα σε ολους.

Λοιπον παμε για υπνο και θα δουμε.

Προς το παρων δεν βλεπω καμια δυσλειτουργια και διαφορα.

Δεν περναω ακομα το radio για να δω πως θα παει.

Καληνυχτα σε ολους.

το ραδιο μεχρι στιγμης(σε wifi και σημα δικτυου )που το δοκιμασα δεν φαινεται κακο... να δουμε τι λεει και η αυτονομια σε μπαταρια..

καληνυχτα και απο εμενα σε ολους παιδια :)

• Administrators
@Γιαννη

το μονο που εχω κανει ειναι να προσθεσω το cab ακι με τα 4 εικονιδια.

Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

Kαταρχας καλημερα.Μια απορια εχω.Παω να κατεβασω την τελευταια επισημη ρομ αλλα μου λεει οτι δεν ειναι για το κινητο μου παροοτι ειναι ελληνικο.Γιατι συμβαινει αυτο;Την κατεβασα με το αριθμο που δινεται στο πρωτο ποστ αλλα μου εχει μεινει η περιεργια γιατι δεν δεχεται τον δικο μου αριθμο.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Καλημέρα παιδιά . Τρίτη μέρα που το παλεύω το λιοντάρι . Σας παρακαλώ πέστε μου : 1. Tι θα κάνουμε με προβληματάκι αναπαραγωγής μουσικής; 2. Από πού θα κατεβάσω το G-Alarm v2.3 και το core player ; 3 Ποια άλλα προγραμματάκια είναι must για το μηχανάκι και που θα τα βρω ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Γιώργος

Εκανα hard reset γιατι κολλαγε ο dialer οταν με καλουσαν και δεν μπορουσα να απαντησω.

Κολλαγε το τηλεφωνο και ηθελε softrest να επανελθει.

Συνεχιζει ομως και μετα το hard reset να το κανει χωρις να εχω περασει τιποτα αλλο.

τσεκαρετε ολοι για τυχον προβλημα.

Εκανα hard reset γιατι κολλαγε ο dialer οταν με καλουσαν και δεν μπορουσα να απαντησω.

Κολλαγε το τηλεφωνο και ηθελε softrest να επανελθει.

Συνεχιζει ομως και μετα το hard reset να το κανει χωρις να εχω περασει τιποτα αλλο.

τσεκαρετε ολοι για τυχον προβλημα.

Κωστη καλημερα,αλλαξε το ραδιο κι τσεκαρισε το παλι..

εμενα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει τπτ...

παντως σε γενικες γραμμες.χωρις να εχω καποιο συγκεκριμενο πσραδειγμα...κι οι 2 ρομς που εχω δοκιμασει που ενεργοποιουν την μεγαλη ραμ,δεν με εχουν τρελανει...

η 1η ηταν λογω σεφ,αλλα αυτη του Κwbr η 1.3,μου δειχνει κατι παρομοιο....

κατι ψιλο lugs κ καποιες καυστερησεις στιγμιαιες δεν αφηνουν και τα καλυτερα συναισθηματα....

θα δουμε στην πορεια...

οσοι εχετε καλο backup απο την 1.2 ...μην το σβησετε ακομη παντως ;)

καλησπερα σε ολους δεν εχω προλαβει ακομα να φλασαρω αλλα μεχρι στιγμης οπως τα λετε βλεπω 1.2 και 2.07.. το καινουργιο δεν ειναι παντα και καλυτερο οπως ξερουμε,κωστα δημητρη τις εχετε περασει κι τις 2 τι λετε αξιζει προσπαθεια η 1.3;

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Κωστη καλημερα,αλλαξε το ραδιο κι τσεκαρισε το παλι..

εμενα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει τπτ...

παντως σε γενικες γραμμες.χωρις να εχω καποιο συγκεκριμενο πσραδειγμα...κι οι 2 ρομς που εχω δοκιμασει που ενεργοποιουν την μεγαλη ραμ,δεν με εχουν τρελανει...

η 1η ηταν λογω σεφ,αλλα αυτη του Κwbr η 1.3,μου δειχνει κατι παρομοιο....

κατι ψιλο lugs κ καποιες καυστερησεις στιγμιαιες δεν αφηνουν και τα καλυτερα συναισθηματα....

θα δουμε στην πορεια...

οσοι εχετε καλο backup απο την 1.2 ...μην το σβησετε ακομη παντως ;)

Δημητρη την ξανα περναω την 1.3 απο την αρχη για μια τελευταια δοκιμη.

ειδα κι εγω ενα ψιλοδισταγμο στο ανοιγμα του resco explorer και στο φακελο των windows αλλα υπεθεσα οτι μπορει να οφειλεται οτι εριξα το παλιο backup.

αν μου ξανακανει ο dialer to κολλημα γυρναω στην 1.2

Θυμισε μου σε παρακαλω οταν περναμε αλλο opera, κανουμε και κατι αλλο εκτος απο εγκατασταση του cab?

Δημητρη την ξανα περναω την 1.3 απο την αρχη για μια τελευταια δοκιμη.

ειδα κι εγω ενα ψιλοδισταγμο στο ανοιγμα του resco explorer και στο φακελο των windows αλλα υπεθεσα οτι μπορει να οφειλεται οτι εριξα το παλιο backup.

αν μου ξανακανει ο dialer to κολλημα γυρναω στην 1.2

Θυμισε μου σε παρακαλω οταν περναμε αλλο opera, κανουμε και κατι αλλο εκτος απο εγκατασταση του cab?

εκτος την εγκατασταση του cab,εγω εχω σωμενους τους φακελους favorites,opera9,απο τα windows,ετσι μετα την εγκατασταση του νεου οπερα,κανω επανεκινηση και μετα σβηνω τους αντιστοιχους απο τα windows και βαζω αυτους που εχω σωσει.

ετσι αγαπημενα,ιστορικο,cookies κλπ ειναι παντα τα ιδια χωρις να χρειαζεται καθε φορα να τον στηνω απο την αρχη!

παντως αυτα που λες για δισταγμο του resco κλπ δεν τα εχω εγω.αυτα γινονται ακαριαια.

απλα υπαρχει μια αισθηση οτι κατι δεν παει καλα....αυτο τσεκαρω τωρα αλλαζοντας καποιες ρθμισεις να δω..

@Αλεξ περιμενε λιγο,μην βιαζεσαι ακομη να το τσεκαρουμε καλα κι σας λεμε ;)

Edited by zaharakis