Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο site των xda-developers, για να μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές που προτείνετε, πρέπει να κάνω log in? Γίνεται να κάνω?

@apozafeir

μερικές φορές μου το έκανε και ο IE, με firefox θα κατέβει σίγουρα

Έχεις απόλυτο δίκιο ο chrome έφταιγε τελικά...!!

Και με internet explorer κατεβαίνει, μόνο στο chrome το κάνει, έτσι την έπαθα το πρωί και ακολουθώντας την συμβουλή ενός παλικαριού εδώ (zaharakis) διάβασα στο xda ότι ο chrome δεν....

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

1.Λοιπόν έχω την Ελληνική συσκευή, αλλά αν έχεις αγγλικά τα βήματα λογικά θα είναι τα ίδια και επειδή και σε μένα δεν συνδεόταν με το bluetooth του αυτοκινήτου, έκανα τα εξής: πας ρυθμίσεις, περισσότερα, bluetooth, προσθήκη νέας συσκευής, να είναι φυσικά ορατή η συσκευή σου στους άλλους κ να βάλεις κ το bluetooth σου να κάνει αναζήτηση.

2.Όχι, μόνο με resco contact manager γίνεται αυτό που λες(third party application).

3.Όχι, μόνο με το thumbcal γίνεται αυτό που λες (third party application).

Σ' ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τα 2. και 3.

Θα τα δοκιμάσω.

Όσο για το 1. δυστυχώς τα έχω κάνει όλα αυτά και ενώ το Clip είναι ορατό από άλλες συσκευές αλλά και οι άλλες συσκευές είναι ορατές από το HD2 , δεν είναι ορατό το Clip....:(

Edited by gregrapt
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!

HD2 T-Mobile

Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0

Radio: 2.15.50.14

Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:)

Θα τα δοκιμάσω.

Όσο για το 1. δυστυχώς τα έχω κάνει όλα αυτά και ενώ το Clip είναι ορατό από άλλες συσκευές αλλά και οι άλλες συσκευές είναι ορατές από το HD2 , δεν είναι ορατό το Clip....:(

Χρησιμοποιώ το ίδιο bluetooth, το έχεις βάλει να κάνει αναζήτηση (να αναβοσβήνει το μπλε και το κόκκινο χρώμα και δεν μπορεί το hd2 να το εντοπίσει?

Σε άλλες συσκευές συνδέεται το συγκεκριμένο bluetooth?

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Στο site των xda-developers, για να μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές που προτείνετε, πρέπει να κάνω log in? Γίνεται να κάνω?

Γιατί δε δοκιμάζεις;

Καταρχάς δοκίμασε χωρίς login και αν δε σε αφήνει να κατεβάσεις, κάνε register και login στη συνέχεια.

Δε χρειάζεται να κάνεις ερώτηση για κάτι τέτοιο.

BTW, shazam και nanogroove είναι must have εφαρμογές! Πληροφορίες στα γνωστά μαγαζιά και στο google φυσικά.

Edited by nikoleon

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

• Administrators

Κάνε registration εκεί. Αργά ή γρήγορα θα το χρειαστείς.

Modpic.gif

παιδια μια ερωτηση... υπαρχει η δυνατοτητα μεσω καποιας ρυθμισης, να εχω να μην εχω καθολου ανταλλαγη δεδομενων μεσω gprs παρα μονο με 3G/HSDPA? Δηλαδη να απενεργοποιησω το gprs εντελως αλλα το oxι το HSDPA. Για να γινω πιο κατανοητος, οταν υπαρχει η δυνατοτητα ανταλλαγης δεδομενων μεσω ΗSDPA (αναλογα με την θεση που βρισκομαι) να γινεται κανονικα. οταν ομως δεν εχω καλυψη HSDPA, αυτο να μην γυριζει σε gprs, αλλα να μην εχω καθολου διαθεσιμη την υπηρεσια δεδομενων, οσπου να βρεθω παλι σε μερος με καλυψη HSDPA για να λειτουργησει κανονικα η υπηρεσια. γνωριζει κανεις αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

• Administrators
παιδια μια ερωτηση... υπαρχει η δυνατοτητα μεσω καποιας ρυθμισης, να εχω να μην εχω καθολου ανταλλαγη δεδομενων μεσω gprs παρα μονο με 3G/HSDPA? Δηλαδη να απενεργοποιησω το gprs εντελως αλλα το oxι το HSDPA. Για να γινω πιο κατανοητος, οταν υπαρχει η δυνατοτητα ανταλλαγης δεδομενων μεσω ΗSDPA (αναλογα με την θεση που βρισκομαι) να γινεται κανονικα. οταν ομως δεν εχω καλυψη HSDPA, αυτο να μην γυριζει σε gprs, αλλα να μην εχω καθολου διαθεσιμη την υπηρεσια δεδομενων, οσπου να βρεθω παλι σε μερος με καλυψη HSDPA για να λειτουργησει κανονικα η υπηρεσια. γνωριζει κανεις αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Εάν ενεργοποιήσεις το 3G, έτσι όπως θες δουλεύει. Στο GPRS μπαίνει μόνο όταν δεν μπορεί να συνδεθεί με 3G/HSDPA.

Modpic.gif

υπαρχει Αντωνη,επιλεγοντας στις ρυθμισεις/προσωπικο/τηλεφωνο/GSM-UMTS/μπαντα/ την επιλογη WCDMA...

αλλα σε αυτην την κατασταση το τηλεφωνο σου θα δουλευει ΜΟΝΟ σε 3G συνδεση,δλδ ?

οπου δεν υπαρχει καλυψη 3G, ΔΕΝ θα εχεις σημα τηλεφωνου ΚΑΘΟΛΟΥ :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators

Θα τα δοκιμάσω.

Μήπως είναι κλειδωμένο σε αυτές τις συσκευές και χρειάζεται να γίνει reset για να μπορεί να το δει η καινούργια σου συσκευή;

Modpic.gif

ευχαριστω για την αμεση απαντηση! την ειχα δει και γω αυτη την ρυθμιση αλλα δεν ημουν σιγουρος... και αντιστοιχα αν επιλεξουμε gsm απενεργοποιειται το 3G. σωστα? δηλαδη δεν υπαρχει καποια ρυθμιση ετσι ωστε να απαλλαγω απο το gprs συμφωνα με τις προυποθεσεις που ζηταω εγω? ποιο πολυ το θελω αυτο μιας και και το gprs δεν το χρησιμοποιω καθολου σχεδον, διοτι ειναι τοσο αργο που κατανταει σπαστικο! Μηπως και σε ορισμενες περιπτωσεις σωζαμε λιγη ενεργεια απο την μπαταρια... Edited by antonis7

Χρησιμοποιώ το ίδιο bluetooth, το έχεις βάλει να κάνει αναζήτηση (να αναβοσβήνει το μπλε και το κόκκινο χρώμα και δεν μπορεί το hd2 να το εντοπίσει?

Σε άλλες συσκευές συνδέεται το συγκεκριμένο bluetooth?

ΟΥΠΣ!!!!

Οχι δεν έβαλα να κάνει αναζήτηση το Clip, αλλά μόνο το HD2...

Πώς κάνω αναζήτηση από το Clip? (Και μου έλεγαν RTFM...αλλά δυστυχώς έχω χάσει το manual...)

Edit: Είχες απόλυτο δίκιο. Βρήκα online manual, έκανα αναζήτηση από το Clip και το βρήκε αμέσως...

Have a nice day

Edited by gregrapt
Για να πω ευχαριστώ...

HD2 T-Mobile

ευχαριστω για την αμεση απαντηση! την ειχα δει και γω αυτη την ρυθμιση αλλα δεν ημουν σιγουρος... και αντιστοιχα αν επιλεξουμε gsm απενεργοποιειται το 3G. σωστα? δηλαδη δεν υπαρχει καποια ρυθμιση ετσι ωστε να απαλλαγω απο το gprs συμφωνα με τις προυποθεσεις που ζηταω εγω? ποιο πολυ το θελω αυτο μιας και και το gprs δεν το χρησιμοποιω καθολου σχεδον, διοτι ειναι τοσο αργο που κατανταει σπαστικο! Μηπως και σε ορισμενες περιπτωσεις σωζαμε λιγη ενεργεια απο την μπαταρια...

δυστυχως μονο με το Nodata μπορεις να το κανεις να μην συνδεεται καθολου οποτε εσυ το θελεις...

αλλα δεν μπορεις να ξεχωρισεις το gprs με το 3G και να συνδεεται μονο με το ενα η το αλλο, αυτοματα:!:

πρεπει να επεμβαινεις εσυ χειροκινητα....

ΟΥΠΣ!!!!

Οχι δεν έβαλα να κάνει αναζήτηση το Clip, αλλά μόνο το HD2...

Πώς κάνω αναζήτηση από το Clip? (Και μου έλεγαν RTFM...αλλά δυστυχώς έχω χάσει το manual...)

με σβηστο το iclip σου,πατησε το πληκτρο ενεργοποιησης του hands free σου και κρατα το πατημενο μεχρι να αναβοσβηνει εναλλαξ το κοκκινο με το μπλε.

τοτε και μονο τοτε θα μπορεις να το κανεις pair με το τηλ σου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Μήπως είναι κλειδωμένο σε αυτές τις συσκευές και χρειάζεται να γίνει reset για να μπορεί να το δει η καινούργια σου συσκευή;

Είναι σωστή η σκέψη σου, αλλά υποτίθεται ότι μπορεί να συνδεθεί με 3 ταυτόχρονα...Παρόλα αυτά, πρώτα διέκοψα τη συνεργασία με το Treo 750 που είχα....

Αλλά παρακάτω φαίνεται πως μου έδωσαν τη λύση, υποδεικνύοντάς μου να κάνω αναζήτηση με το Clip...που εγώ αγνούσα ότι έπρεπε να γίνει.

Ευχαριστώ πάντως

HD2 T-Mobile

Καλησπέρα σε όλους και πάλι

Έχω 3 απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας

1) remote desktop από πού το ενεργοποιούμε και εάν με αυτό το πρόγραμμα μπορώ να μπαίνω στο pc μου από οπουδήποτε σημείο που έχει wifi

2) δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το e-mail μου από hotmail καθώς επίσης να ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες από τα e-mail

3) και κάτι πιο δύσκολο ένας φίλος με μήλο έχει ένα πρόγραμμα που αναγνωρίζει τραγούδια μέσω δικτύου υπάρχει κάτι ανάλογο για μας?

Ευχαριστώ πολύ

δεν ξερω για τους αλλους εγω δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω

τωρα μολις το τσεκαρα με βιντεο που τραβηξα σε δωματιο και εχει 25frames

και κατι αλλο επειδη αγορασα απο ebay αυτο και μου ηρθε το θεωρω τρομερα εξυπηρετικο να μπορω να κανω τα mini usb να δουλευουν στο hd2 με micro usb

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110483200686

πολυ παραξενο....δεν ξερω τι φταιει...αν μου λεσ 25 φπσ δεν κολαει καθολου...

δυστυχως μονο με το Nodata μπορεις να το κανεις να μην συνδεεται καθολου οποτε εσυ το θελεις...

αλλα δεν μπορεις να ξεχωρισεις το gprs με το 3G και να συνδεεται μονο με το ενα η το αλλο, αυτοματα:!:

πρεπει να επεμβαινεις εσυ χειροκινητα....

το nodata ειναι πολυ καλο προγραμματακι αλλα οχι τοσο χρησιμο. :p Για το λογο οτι, οταν θελει ο καθενας να συνδεεται, μονο τη στιγμη που θελει εκεινος γινεται και απο τις ρυθμισεις. Μονο που δεν ειναι αυτοματα.

Αυτο που ηθελα εγω οπως ειπες, ειναι να ξεχωρισω αυτα τα δυο και οχι μονο! Αλλα να απαλλαγω εντελως απο το gprs. γιατι εαν το χρονομετρησεις στο ποση ωρα θελει να σου κανει μια συνδεση, δεν θες χρονομετρο αλλα ημερολογιο! :lol: Απ' οτι καταλαβαινω αυτο δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα ειναι θεμα αποκλειστικα δικτυου.

• Administrators
Απ' οτι καταλαβαινω αυτο δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα ειναι θεμα αποκλειστικα δικτυου.

Αυτό ακριβώς.

Modpic.gif

το nodata ειναι πολυ καλο προγραμματακι αλλα οχι τοσο χρησιμο. :p Για το λογο οτι, οταν θελει ο καθενας να συνδεεται, μονο τη στιγμη που θελει εκεινος γινεται και απο τις ρυθμισεις. Μονο που δεν ειναι αυτοματα.

Αυτο που ηθελα εγω οπως ειπες, ειναι να ξεχωρισω αυτα τα δυο και οχι μονο! Αλλα να απαλλαγω εντελως απο το gprs. γιατι εαν το χρονομετρησεις στο ποση ωρα θελει να σου κανει μια συνδεση, δεν θες χρονομετρο αλλα ημερολογιο! :lol: Απ' οτι καταλαβαινω αυτο δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα ειναι θεμα αποκλειστικα δικτυου.

πρεπει να μαθεις να ζεις με αυτο..γιατι δεν γινεται με καμια συσκευη αυτο που ζητας ;)

• Administrators
πρεπει να μαθεις να ζεις με αυτο..γιατι δεν γινεται με καμια συσκευη αυτο που ζητας ;)

Καμία windows mobile τουλάχιστον.

Modpic.gif

3) και κάτι πιο δύσκολο ένας φίλος με μήλο έχει ένα πρόγραμμα που αναγνωρίζει τραγούδια μέσω δικτύου υπάρχει κάτι ανάλογο για μας?

Ευχαριστώ πολύ

Υπαρχει το Music ID.

γιατι ποια συσκευη το κανει Γιαννη ?:confused:

• Administrators
Επειδή δεν έχω άποψη για το τι γίνεται σε όλες τις πλατφόρμες, απάντησα για αυτή που είμαι σίγουρος. :rolleyes:

Modpic.gif

Ευχαριστώ πολύ

Και αυτό:

http://pocketnow.com/software-1/shazam-music-identification-app-for-windows-mobile-get-it-now

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

γιατι ποια συσκευη το κανει Γιαννη ?:confused:

δε νομιζω οτι ειναι θεμα συσκευης, αλλα δε σου δινουν τη δυνατοτητα τα ιδια τα δικτυα να κανεις κατι τετοιο. Αν στο μελλον υπαρξει αυτη η δυνατοτητα απο τις εταιριες κινητης, σιγουρα θα υπαρξουν και οι αναλλογες επιλογες στις συσκευες μας.