firiel Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 3. Ποιός ο λόγος να πηγαίνουμε την συσκευή μας για αναβάθμιση, εφόσον το hard reset την επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση και αφού τις αναβαθμίσεις μπορούμε να τις κάνουμε από τον υπολογιστή μας? Με το hard reset επαναφέρει στην αρχική κατάσταση της κάθε αναβάθμισης (rom), δεν σε φέρνει και στην αρχική rom. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Να και ο πρώτος που το άνοιξε για να δώσει πληροφορίες σχετικά με το τσιπάκι! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624331 :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Να και ο πρώτος που το άνοιξε για να δώσει πληροφορίες σχετικά με το τσιπάκι! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624331 :p Μπραβο του!! Χαρας στο κουραγιο του :cry: Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Βοήθεια παρακαλώ...Στο JETCET PRINT πως μπορώ να εγκαταστησω τον εκτυπωτή μου? Εχω ένα lexmark του οποίου βρίσκω την ΙΡ αλλα δεν τον έχει στους προεπιλεγμένους..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Γιατί έχει σχέση το ράδιο με τους ήχους του συστήματος;;;; :confused::wacko: οτι εχουν και οι περισσοτεροι κατοχοι του HD2 με αυτο Γιωργο :lol: αναβιωνω μια ομνια εποχη...παλι :lol: διαβαζοντας (η προσπαθωντας τελος παντων να το κανω...) ολα αυτα που γραφονται καθημερινα εδω μεσα :wacko: παιδια παντωσ εγω προτη φορα συνανταω την htc με τοσες αναβαθμισεις...μπραβο τους.... αν ηθελαν Κωστη ας εκαναν και αλλοιως ;) παιζουν το τελευταιο τους χαρτι στα wm(κατα την γνωμη μου).. η συσκευη ειχε τεραστια απηχηση(χωρις να το αξιζει στις αρχες) και ετρεξαν,για 1η φορα, να διορθωσουν και να διορθωσουν και να διορθωσουν....:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Δημητρη βγηκε η topix 1.2...αν δεν το ειδες λεω επειδη πεφτουν πολλα ποστ σχετικα-ασχετα....... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostre_23 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπερα ειμαι λιγο εκτος τοπου και χρονου αλλα εχω μια ερωτηση!!! Ολο αυτο το σκηνικο που βρισκεται στην οθονη αναμονης ρολοι συντομευσεις κ.τ.λ ειναι μονημα εκει η μπορουν να απενεργοποιηθουν και να μπει ενα wallpaper πχ!! Παράθεση cosmos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Δημητρη βγηκε η topix 1.2...αν δεν το ειδες λεω επειδη πεφτουν πολλα ποστ σχετικα-ασχετα....... το ειδα Κωστη ευχαριστω φιλε μου :) πριν λιγο γυρισα απο δουλεια και την κατεβασα να την δοκιμασω :) αν και η 1.1.7 ειναι αψογη,αλλα μονο και μονο που ειναι στηριγμενη στην 1.66,ειμαι περιεργος :) edit ειναι η ιδια ρομ.....1.1.7 με 1.2 :cool: μην φλασαρετε τσαμπα... Edited January 27, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 εχω να μπω καμια βδομαδα στους xda και εχω χασει την μπαλα! εβγαλε ο λαβρεντης παλι ρομ? το v3 τη ειναι παλι? πια ειναι ρε παιδια κατα την γνωμη σας η καλητερη? σημερα παλι με ρομ του λαβρεντη 2.1 οσα σμσ ειχα στηλει ολη την μερα δεν παραδοθηκε κανενα... μετα απο ρεσετ και αποστολη ενος σμσ εφυγαν κ παραδοθηκαν ολα... αντε δωσε εξηγησεις μετα στην γυναικα.. και αντε να σε πιστεψει οτι ενα κινητο απο τα πιο ακριβα της αγορας δεν στελνει σμσ... σιτ χαει αντ γουατσ... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Βάλε την 1.66 την official που βγήκε χτες!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Βάλε την 1.66 την official που βγήκε χτες!!! Πρωτες εντυπωσεις: Το προβλημα με τα μηνυατα δειχνει να εχει λυθει Πολυ καλη διαχεθρηση μνημης, περι τα 195 mb ελευθερα μετα απο soft reset Πολυ γρηγορη. Περισσοτερα αργοτερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 αν και η 1.1.7 ειναι αψογη,αλλα μονο και μονο που ειναι στηριγμενη στην 1.66,ειμαι περιεργος :) Δεν είναι στηριγμένη στην 1.66 αλλά στην Αγγλο-τουρκική 1.61. Καλησπερα ειμαι λιγο εκτος τοπου και χρονου αλλα εχω μια ερωτηση!!! Ολο αυτο το σκηνικο που βρισκεται στην οθονη αναμονης ρολοι συντομευσεις κ.τ.λ ειναι μονημα εκει η μπορουν να απενεργοποιηθουν και να μπει ενα wallpaper πχ!! Start / Settings / Menu / All Settings / Today / Items και απενεργοποιείς το HTC Sense. Είσαι σίγουρος όμως ότι δεν το θέλεις; Wallpaper μπορείς να βάλεις ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλησπερα. θελω να συνχρονισω τις επαφες μου το κακο ειναι οτι αυτες δεν ειναι στο outlook αλλα στα windows στις επαφες... υπαρχει τροπος να τις περασω απο το iphone ? η με καποιο τροπο να την συνχρωνισω απο το iphone sto outlook χωρις να διαγραφουν? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Δυστυχώς θα χρειαστείς κάποιον τρόπο να τις περάσεις στο Outlook της σουίτας Microsoft Office ή online στο Microsoft MyPhone. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα συγχρονισμού εκτός των δύο προαναφερθέντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ναι... υπαρχει τροπος να περασουν απο τα windows στο outlook? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Στα windows που ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) καταφερα να περασω τις επαφες στο outlook. εκανα συχρονισμο αλλα δεν μου τις περναει στο τηλεφωνο. μεσα στο outlook υπαρχουν κανονικα οι επαφες. τι μπορει να φταιει? κατι ακομα, εγκατεστησα το fixooperaflash, αλλα πο εκεινη την ωρα μου αργει πολυ ο οπερα και κολαει. πως μπορω να το βγαλω? Edited January 28, 2010 by ababapanos Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Βλεπω μετα χαρας οτι η μαμα HTC ανταγωνιζεται τους xda για το ποιος θα βγαλει την καλυτερη rom. Πρωτοφανεις κινησεις απο την HTC και μαλλον ο Δημητρης εχει δικιο. Δεν την παιρνει αλλοιως. Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Βάλε την 1.66 την official που βγήκε χτες!!! για ποιο λογο Γιωργο ??:confused: Πρωτες εντυπωσεις: Το προβλημα με τα μηνυατα δειχνει να εχει λυθει Πολυ καλη διαχεθρηση μνημης, περι τα 195 mb ελευθερα μετα απο soft reset Πολυ γρηγορη. Περισσοτερα αργοτερα... πολλη σαβουρα Βαγγελη μεσα...πολλη σαβουρα... θα περιμενω τον Kwbr και μια δουλεια του σε αυτην την εκδοση ;) Δεν είναι στηριγμένη στην 1.66 αλλά στην Αγγλο-τουρκική 1.61. το change log της ρομ ετσι λεει Γιαννη ;)αλλα φυσικα δεν ισχυει οπως λες:) αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ME THN 1.1.7:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλησπερα στην παρεα. Να κανω και γω μια γρηγορη ερωτηση γιατι αν καθησω να διαβασω 350 σελιδες δεν θα τελειωσω ουτε του χρονου. Νεος στα wm, καθως ειμαι και κατοχος iPhone 3gs, πηρα χθες το hd2. Ειναι ελληνικο το μενου του ομως. Πως στο καλο το γυρναω σε αγγλικο? Εχω ψαξει το κινητο κανα 2ωρο και ακρη δεν εβγαλα. Απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα δεν γινεται φιλε μου εκτος και αλλαξεις rom και βαλεις την Αγγλικη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 ξερεις Δημητρη με το που παω να φλασαρω 1.2 λεσ οτι ειναι ιδια.....μετα παω να βαλω official λες σαβουρα...με εσωσες εισ διπλουν...περιμενουμε νεα topix... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 ξερεις Δημητρη με το που παω να φλασαρω 1.2 λεσ οτι ειναι ιδια.....μετα παω να βαλω official λες σαβουρα...με εσωσες εισ διπλουν...περιμενουμε νεα topix... λεγοντας σαβουρα ενοω οτι ειναι πολυ φορτωμενη Κωστη ετσι?;) μην νομισει κανεις οτι ενοω οτι δεν ειναι καλη η ρομ :confused: αλλα αμα βλεπω copilot μεσα κλπ και 126 mb ελευθερο χωρο.... :wacko: την δοκιμασα απο περιεργεια και μονο,δεν αλλαζω ρομ μετα την 1.1.7 του Kwbr παρα μονο με δικη του και μονο δουλεια!! το τηλ δουλευει αψογα και δεν βλεπω τον λογο να ψαχνομαι αδικα... ηρθε και το 2.07 το ραδιο και εδεσε το γλυκο :) μια χαρα ειμαστε :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 ναι Δημητρη εννοειται αυτο που λες.....προμοταρουν το copilot και μας αφηνουν με 120 mb....για να δουμε και αυτο με τα 576 ραμ....ειδα βγηκαν κατι ρομ.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 ναι Δημητρη εννοειται αυτο που λες.....προμοταρουν το copilot και μας αφηνουν με 120 mb....για να δουμε και αυτο με τα 576 ραμ....ειδα βγηκαν κατι ρομ.... μην ψαρωνεις Κωστη...αν ειναι να ερθει θα ερθει:) παντως παιδια χαλαρωστε και χαρειτε την συσκευη σας,μην εισαστε συνεχεια μες στο τρυπακι του φλασαρισματος... χαμενος χρονος απο την ζωη σας...αφηστε που δεν προλαβαινει κανεις να χαρει την συσκευη του,αν φλασαρει η ψαχνει συνεχως να λυσει προβληματα και δυσλειτουργιες της εκαστοτε ρομ που δοκιμαζει.... η αγορα των εφαρμογων στα wm ειναι πεθαμενη πια,ωστε να δοκιμαζετε νεες εφαρμογες ,οποτε κατασταλαξτε σε καποιες, που πραγματικα χρειαζεστε και δουλευουν σωστα στο τηλεφωνο σας,στηστε το σωστα και απλα,χαρειτε το ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 λεγοντας σαβουρα ενοω οτι ειναι πολυ φορτωμενη Κωστη ετσι?;) μην νομισει κανεις οτι ενοω οτι δεν ειναι καλη η ρομ :confused: αλλα αμα βλεπω copilot μεσα κλπ και 126 mb ελευθερο χωρο.... :wacko: την δοκιμασα απο περιεργεια και μονο,δεν αλλαζω ρομ μετα την 1.1.7 του Kwbr παρα μονο με δικη του και μονο δουλεια!! το τηλ δουλευει αψογα και δεν βλεπω τον λογο να ψαχνομαι αδικα... ηρθε και το 2.07 το ραδιο και εδεσε το γλυκο :) μια χαρα ειμαστε :D Κάνε delete copilot, opera.exe, wallpapers, και move το google maps στη storage card και θα ελευθερώσεις 30mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts