manolis1976 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Μανωλη δοκιμασε το ειναι ο tcmp player με add on για υποτιτλους. Επειδη ειμαι δουλεια τωρα και ποσταρω απο το τηλ δεν εχω χρονο να ψαξω.. Κοιτα στο wm software section Στο παρακατω Link λεει πως γινεται αλλα δεν εχει ολα τα αρχεια και δεν εχω τωρα χρονο να τα ψαξω οποτε απο αυριο;) http://www.mobiletopsoft.com/board/1769/watch-movies-with-subtitles-on-your-pocket-pc-with-tcpmp.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 λες Δημητρη αυτο που ειναι στην πρωτη σελιδα; ναι Γιαννη:) @Μανωλη εδω στο φορουμ στο myphone ειναι ... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 λες Δημητρη αυτο που ειναι στην πρωτη σελιδα; Εχει δωσει ο Δημητρης κατι πολυ καλα add ons και .cab. Ειναι εδω. Κατεβασε το και ειναι μεσα αυτο που σου λεει και αλλα πολλα. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 μια χαρα ολα παιδια!!!!να ειστε καλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Δημητρη, η νεα rom του Λαυρεντη θα εχει το documents tab στο sense?:confused: Σε ευχαριστω!:) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 @Μανωλη εδω στο φορουμ στο myphone ειναι ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Λύση : ''Just add: windows\gwes.exe to the list of excluded apps, set close OFF and hide ON.'' Πηγή : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5165489&postcount=29 Οκ...μια χαρά... Τελικά δεν μου δούλεψε...έβαλα \Windows\gwes.exe αλλά συνεχίζει να μου βγάζει το κόκκινο Χ Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 καλησπερα. εχει βαλει κανεις τον resco explorer v.2010? δουλευει στο leo? Δουλεύει μια χαρά παρόλο ότι είναι beta, δοκίμασε το άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Δημητρη, η νεα rom του Λαυρεντη θα εχει το documents tab στο sense?:confused: Σε ευχαριστω!:) οχι Παναγιωτη ειναι προβληματικο αυτο το προσθετο στο htc sence ! δημιουργει μια τεραστιου μεγεθους cashe καθε φορα που διαβαζεις αρχεια μεσω,αυτου! μεσα σε μερικα λεπτα μπορει να μεινει και απο μνημη η συσκευη:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 παιδια εχω πολλες ηλεκτρονικες διευθυνσεις απο τηλεοπτικα καναλια αλλα δεν παιζει κανενα στο leo.μηπως χρειαζεται να βαλω και το flash? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Μόλις έβαλα τον Skyfire που είχε δώσει ο Δημήτρης και είναι πολύ καλός! Πολύ χρηστικός και γρήγορος... Όπως επίσης και ο Όπερα που είχε δώσει ήταν καλύτερος από τον ΟΕΜ. 1000 Ευχαριστώ! :up: Επίσης έβαλα και το Tasks Manila και μου άρεσε αρκετά το UI του... Edited January 11, 2010 by maraki_sse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Έχε υπόψιν όμως ότι ο skyfire χρησιμοποιεί proxy δικό τους που αναδιαμορφώνει τα δεδομένα και τα στέλνει στο browser. Γι αυτό δουλεύει και τόσο απλά και παντού. Ο proxy ομως χρειάζεται πρόσβαση σε στάνταρ πόρτες και δε μπορείς να έχεις τέτοια πρόσβαση από παντού. Αν πχ. ανοίξω skyfire σε κάποιο (δοκιμασμένο) πανεπιστήμιο μου λέει ότι δεν έχει πρόσβαση στο service του στην τάδε πόρτα και δε δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 ακριβως γιαννη με προλαβες εγω πχ μεσω του wifi του πολυτεχνειου δεν μπορω να συνδεθω στον νετ με τον skyfire γι αυτον ακριβως το λογο αυτο για καποιους ειναι σημαντικο Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 εκτος αυτου Γιαννη,ο skyfire εχει ενα μεγαλο ακομη αρνητικο... δεν υποστηριζει το pinch to zoom... ζουμ εχεις μονο με 2πλο ταπ ... αλλα εχει πολυ καλη υποστηριξη flash :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 αρα δημητρη, και σε συτην την περιπτωση οπως και σε καθε αλλη, το θεμα εινα απλα ενα trade-off ;) Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 αρα δημητρη, και σε συτην την περιπτωση οπως και σε καθε αλλη, το θεμα εινα απλα ενα trade-off ;) Γιωργο δεν ειναι Η λυση.αλλα δεν ειναι κακος.. σαν 2η εναλλακτικη μπορει να υπαρχει στις συσκευες μας ωστε να τον χρησιμοποιουμε οπου δεν μας βολευει ο οπερα.. παντως οσοι εχουν iphones μονο μπορουν να καταλαβουν τι σημαινει browsing απο κινητο... δεν παει το μυαλο σας για τι μιλαω.... με τα wm,αν και με το λεο τα πραγματα ειναι ηδη πολυ καλυτερα ever!,απλα ειναι βασανιστηριο μερικες φορες η προσπαθεια να κανεις καποια πραγματα σε browsing..... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 για το πρωτο σκελος συμφωνω απολυτα και προφανως οτι και να χρησιμοποιησει κανεις θα ειναι καλυτερος απο τον explorer :p κι εδω ειναι η μεγαλη μου απορια, πως μπορει μια εταιρια οπως η Μ$ να μην μπορει(?) να βγαλει εναν browser της προκοπης, που να πλησιαζει τουλαχιστον την ευχρηστια και τη λειτουργικοτητα των υπολοιπων, οταν μαλιστα υπαρχουν εργαλεια σαν τον λεοντα! τεσπα ρητορικη μαλλον η απορια, ας μην ξεφευγουμε οφφτοπικ :) Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros_87 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 καλημερα ρε παιδια ξερει κανεις πως ανοιγουμε ενα προγραμμα θελω να το ανοιξω με adobe flash player to ψαχνω αλλα δεν μπορω να το βρω; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 καλημερα ρε παιδια ξερει κανεις πως ανοιγουμε ενα προγραμμα θελω να το ανοιξω με adobe flash player to ψαχνω αλλα δεν μπορω να το βρω; ευχαριστω φιλε Σταυρο αν διαβαζες μερικα μηνυματα πιο πισω ισως να επαρνες απαντηση στο μηνυμα σου... γιατι η περιγραφη του προβληματος σου θα ηταν καλυτερη κ ετσι θα μπορουσε να σου απαντησεις οποιος και αν ηξερε... τωρα μεσολαβει το μηνυμα το δικο μου μετα ενα δικο σου που θα προσπαθεις να δικαιολογηθεις βγαζοντας με και εσυ παραξενο ... και ουτω καθεξης.... και το μπαχαλο στο φορουμ συνεχιζεται... ANAΦEPETE KAΘAPA TO ΠPOBΛHMA ΣAΣ ΩΣTE NA BΓAINEI AKPH AΠO THN EPΩTHΣH ΣAΣ ΓIA NA MΠOPEI NA AΠANTHΘEI! μα τοσο πολυ πια?? ημαρτον! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisd Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 φίλε zaharaki καλημέρα ζήτησα εχθέσ άν υπάρχει πουθενά η ελεύθερη version 1.48.482.4 . Αυτή που ανέβηκε ήταν από άλλο s/n και όταν τη βάζω στο τηλέφωνο μου μου βγάζει σφάλμα 0294 μη έγκυρο αναγνωριστικό πωλητή. Πήρα το τηλέφωνο με ελληνικά σφραγισμένο αλλα όχι απο ace και όταν δίνω το κανονικό μου serial στην επίσημη ιστοσελίδα μου δίνει αγγλική rom και παλιότερη. Γι αυτό έκληση άν έχει κανείς την 1.48.482.4 Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ας την ανεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Έβγαλε τελικά την αγγλική έκδοση των HD2 Tweaks o Montecristoff.. http://www.montecristoff.com/hd2tweak.htm Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλημερα παιδια...Να ρωτησω κατι.. Μια εφαρμογη που δεν υπαρχει στην αφαιρεση προγραμματων και δεν την θελουμε πως μπορουμε να την αφαιρεσουμε απο την μνημη του κινητου ? Για πααρδειγμα εγκατεστησα ενα παιχνιδι ταβλι που δεν δουλευει αν και λεει οτι εγκατασταθηκε σωστα και θελω να το βγαλω. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) φίλε zaharaki καλημέρα ζήτησα εχθέσ άν υπάρχει πουθενά η ελεύθερη version 1.48.482.4 . Αυτή που ανέβηκε ήταν από άλλο s/n και όταν τη βάζω στο τηλέφωνο μου μου βγάζει σφάλμα 0294 μη έγκυρο αναγνωριστικό πωλητή. Πήρα το τηλέφωνο με ελληνικά σφραγισμένο αλλα όχι απο ace και όταν δίνω το κανονικό μου serial στην επίσημη ιστοσελίδα μου δίνει αγγλική rom και παλιότερη. Γι αυτό έκληση άν έχει κανείς την 1.48.482.4 Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ας την ανεβάσει. φιλε μου ΑΥΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ .... αν το τηλεφωνο σου δεν την δεχεται....δεν ειχε αυτη την ρομ το τηλεφωνο σου απο htc!!!! για αυτο και δεν στην δεχεται!!!! για αυτο και σου δινει την αγγλικη σαν επισημη !! εχει αλλο vendor id η ελληνικη και αλλο η αγγλικη!! το τηλεφωνο σου ειχε παρανομα τα ελληνικα μεσα οταν το πηρες,αν το πηρες καινουριο... να ξερετε τι κρατατε στα χερια σας για να ξερετε τι ζητατε :!: Έβγαλε τελικά την αγγλική έκδοση των HD2 Tweaks o Montecristoff.. http://www.montecristoff.com/hd2tweak.htm αν διαβαζατε τι γραφουμε θα προλαβαινατε πολλα.... Edited January 12, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) Γι αυτό έκληση άν έχει κανείς την 1.48.482.4 Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ας την ανεβάσει. Τι εννοεις ελευθερη φιλε? Edited January 12, 2010 by jonk Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 φίλε zaharaki καλημέρα ζήτησα εχθέσ άν υπάρχει πουθενά η ελεύθερη version 1.48.482.4 . Αυτή που ανέβηκε ήταν από άλλο s/n και όταν τη βάζω στο τηλέφωνο μου μου βγάζει σφάλμα 0294 μη έγκυρο αναγνωριστικό πωλητή. Πήρα το τηλέφωνο με ελληνικά σφραγισμένο αλλα όχι απο ace και όταν δίνω το κανονικό μου serial στην επίσημη ιστοσελίδα μου δίνει αγγλική rom και παλιότερη. Γι αυτό έκληση άν έχει κανείς την 1.48.482.4 Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η ας την ανεβάσει. ρομ δεν υπαρχουν ελευθερες και μη απλα καθοριζεται απο την htc ποιες συσκευς παιρνουν ελληνικη,αγγλικη κλπ ρομ αφου δεν παιρναει η ελληνικη ρομ μαλλον δεν ειναι για να παρει ελληνικη ρομ το κινητο σου η γνωμη μου ειναι να παρεις τηλ. την ace hellas και να τους ρωτησεις αν το κινητο σου φοραει ελληνικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts