Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν

1) Εάν ξετσεκάρετε απο τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ την Υπηρεσία εντοπισμού και βάλετε και off την Ρύθμιση υπηρεσίας εντοπισμού, εάν έχετε το σήμα της κινητής μονίμως σε 2G (και δεν κάνει κανένα πρόγραμμα αυτόματο update) τότε θα δείτε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας. Ολόκληρο βράδυ ανοικτό και το πρωί έπεσε 5% (απο 30% παλαιότερα) και γενικώς η διάρκεια της μπαταρίας έχει μεγαλώσει αρκετά...

2) Όσοι συνδέετε το κινητό με hands free bluetooth ή bluetooth αυτοκινήτου και σας εκνευρίζει που τον ήχο της κλήσης (τον ήχο που κάνει όταν καλείς κάποιον άλλον) τον ακούτε 2 φορές (σαν echo) υπάρχει λύση και γι αυτό. Πηγαίνετε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΜΕΝΟΥ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-BLUETOOTH και στην πρώτη καρτέλα στο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-ΗΧΟΣ τσεκάρετε το τετραγωνάκι έτσι ώστε να γίνεται Αναπαραγωγή ήχων συστήματος σε απομακρυσμένες συσκευές ανοικτής ακρόασης.

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Καλημερα, εχει κανενας αλλος προβλημα με Activesync στα Windows XP?

Κολλαει συνεχεια στο "retrieving settings" και δεν κανει sync.

Αρης

Καλημερα, εχει κανενας αλλος προβλημα με Activesync στα Windows XP?

Κολλαει συνεχεια στο "retrieving settings" και δεν κανει sync.

Για δοκίμασε το εξής

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΜΕΝΟΥ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ-USB σε PC και ξετσεκάρισε το κουτάκι που λέει "Ενεργοποίηση ταχύτερου συγχρονισμού δεδομένων"

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

• Administrators
αγορασα πριν τα χριστουγεννα screen protector απο εδω http://www.extreme-mobile.gr/p.Htc-touch-HD-2-screen-protector-x2-Eidika-diafana-prostateytika-othonis.111626.html το οποιο μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα ουτε στο proximity το οποιο σβηνει κανονικοτατα. πηρα χθες τηλ το παληκαρι και μου ειπε οτι μεχρι της 10 γεναρη θα εχει και car kit με φορτηστη αυτικινητου της kidigi και θηκη σιλικονης και δερματηνη θηκη επισης της Κidigi.

το site ειναι http://www.extreme-mobile.gr/shop/products

Η αλήθεια πάντως είναι ότι από ebay μπορείς να τα βρεις πολύ φθηνότερα.

Καλημέρα! 'Οταν μου έρχεται κάποιο sms, απλά ακούγεται ο ήχος και εμφανίζεται ο αριθμός 1 στα μηνύματα. Γίνεται με κάποιον τρόπο να φαίνεται μέρος του περιεχομένου του μηνύματος, όταν αυτό φτάνει στην συσκευή μου? Με ποιόν τρόπο επιλέγω τον ήχο του εισερχόμενου μηνύματος? Στις ρυθμίσεις ήχων βρίσκω για τις κλήσεις, αλλά όχι κάτι αντίστοιχο για τα sms.

Start / Settings / Menu / All Settings / Sounds & Notifications / Notifications (tab) / Event: Message: New Message

Εκεί επέλεξε το "Display message on screen" και το "Play sound" όπου θα επιλέξεις και τον ήχο της επιλογής σου.

Modpic.gif

Η αλήθεια πάντως είναι ότι από ebay μπορείς να τα βρεις πολύ φθηνότερα.

το ξερω και συμφωνω για το ebay και εχω αγορασει παλιοτερα απο εκει απλα αυτα τα εχω δοκιμασει τα screen protector και ειναι ενταξει , και για τα αλλα ειχα το ομνια 2 και ειχα παρι και θηκη σιλικονης και car kit απο την kidigi που ειχε το παληκαρι και ηταν παρα πολυ καλα. το καλο με το παιδι αυτο ειναι οτι ειχα την επιλογη να παω απο εκει και να τα δω απο κοντα και τοτε βλεποντας την ποιοτητα τα πηρα κατι που στο ebay ρισκαρεις και προσοπικα την εχω πατησει αρκετες φορες. απλα το ειπα οποιος θελει ας παει απο εκει να δει τι εχει το παιδι. για το λεοντα απο οτι μου ειπε χθες σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι του θα τα εχει μεχρι 10 του μηνα. screen portector εχει τα 2 8 ευρω δηλαδη το ενα 4 νομιζω δεν ειναι τεραστια η τιμη για κατι που δεν εχει προβλημα.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

καλημερα και χρονια πολλα :)

νεα δουλεια του Laurentius,καθε μια και καλυτερη (πολυ μαλιστα) απο τις προηγουμενες!!

το τηλ απλα πεταει :blink:

οπως παμε με το beta testing λογικα μπορει και αυριο να δωσει επισημο release της δουλειας του :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Για δοκίμασε το εξής

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΜΕΝΟΥ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ-USB σε PC και ξετσεκάρισε το κουτάκι που λέει "Ενεργοποίηση ταχύτερου συγχρονισμού δεδομένων"

jkalimer εισαι αστερι! Σε ευχαριστω παρα πολυ. Μου ειχε σπασει τα νευρα τοσες ημερες το PC του γραφειου.

Αρης

παιδια εχω μια απορια στο πλαισιο την συσκευη την πουλανε 699€ ενω στο expansys το εχουν 600€ με την αποστολη ι διαφορα στην τιμη ειναι επειδη ειναι με αγγλικο μενου?

• Administrators
παιδια εχω μια απορια στο πλαισιο την συσκευη την πουλανε 699€ ενω στο expansys το εχουν 600€ με την αποστολη ι διαφορα στην τιμη ειναι επειδη ειναι με αγγλικο μενου?

Επειδή το ένα κατάστημα έχει ελληνικές τιμές και το άλλο ευρωπαϊκές. Σίγουρα και για την extra δουλειά που έχει γίνει και την ελληνική rom πρέπει κάπως να γίνει και απόσβεση. Η διαφορά αυτή και μόνο όμως... δεν δικαιολογεί τέτοια διαφορά.

Modpic.gif

αν η διαφορα ειναι στην rom μονο τοτε μαλλον καλυτερα να το παραγγειλω απο το expansys 100€ ειναι 100€ :) τι λετε παιδια? και κατι αλλο ποσο καλο σιτε ειναι το expansys ειναι αξιοπιστο?ευχαριστω

• Administrators

Η μόνη διαφορά είναι η διαφορετική γλώσσα στο μενού.

Σχετικά με το expansys, πολλοί από εμάς εδώ αγοράζουμε χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι άκρως αξιόπιστο.

Modpic.gif

καλημερα και χρονια πολλα :)

νεα δουλεια του Laurentius,καθε μια και καλυτερη (πολυ μαλιστα) απο τις προηγουμενες!!

το τηλ απλα πεταει :blink:

οπως παμε με το beta testing λογικα μπορει και αυριο να δωσει επισημο release της δουλειας του :)

απο xda?

γιατι δε το βλεπω?

:X

• Administrators
απο xda?

γιατι δε το βλεπω?

Δεν είναι δημόσια διαθέσιμη. Η ομάδα του beta testing του συγκεκριμένου χρήστη είναι κλειστή. Υπομονή λοιπόν.

Modpic.gif

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι να παρω το κινητο, αλλα θελω να ρωτησω τα εξης:

1) Το μαιλ ερχεται αμεσα, η πρεπει να ανοιξω το μαιλ app?

2) Τα notifications απο FB και twitter, ερχονται κατευθειαν η ανοιγω την εφαρμογη??

Σορρυ που ρωταω αλλο εχω Blackberry τωρα, και αυτα με εχουν βολεψει...

Ευχαριστω!

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι να παρω το κινητο, αλλα θελω να ρωτησω τα εξης:

1) Το μαιλ ερχεται αμεσα, η πρεπει να ανοιξω το μαιλ app?

2) Τα notifications απο FB και twitter, ερχονται κατευθειαν η ανοιγω την εφαρμογη??

Σορρυ που ρωταω αλλο εχω Blackberry τωρα, και αυτα με εχουν βολεψει...

Ευχαριστω!

τα ιδια προβληματα ειχα και εγω

1)ερχονται απευθειας αλλα με pull και οχι σε πραγματικο χρονο.

που σημαινει οτι το νωριτερο ειναι καθε 5 λεπτα

Ειναι ο,τι πιο κοντινο σε εμας που ειχαμε μπλακμπερυ

2)Δυστυχως αυτο ειναι ο,τι μου λειπει περισσοτερο

Οχι.

Δεν ερχονται.

Και το κακο ειναι οτι η εφαρμογη του fb, καθότι πολυ πιο πληρης απο του μπλακμπερυ και πιο κοντινη στου αι φον, ειναι ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ αργη...

Κανεις οτι κανω και εγω.

Το βαζεις να σου ερχονται emails οταν εχεις νεο μηνυμα και απο εκει αν ειναι μπαινεις και απαντας απο την εφαρμογη.

:O

Σε ευχαριστω!! Με καλυψες πληρως, και τωρα σκεφτομαι να μην το παρω...

Αλλα μικρο το κακο...

Ευχαριστω και παλι!

(Αρα ειναι σαν το iphone, αλλα πιο καλο ας πουμε)

Σε ευχαριστω!! Με καλυψες πληρως, και τωρα σκεφτομαι να μην το παρω...

Αλλα μικρο το κακο...

Ευχαριστω και παλι!

(Αρα ειναι σαν το iphone, αλλα πιο καλο ας πουμε)

το αιφον , οταν εχεις κατι νεο, παροτι δε σε ενημερωνει ηχητικα, εχεις πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης τον αριθμο 1, 2, αναλογα τις ειδοποιησεις,εδω δεν εχεις καν αυτο.

Αλλα ενω ακομα μου κακοφαινεται, εν τουτοις εχω αρχισει να συνηθιζω.

Πχ στο μπλακμπερυ δε μπορουσα να κανω browsing σαν ανθρωπος με την οθονουλα, εδω το ευχαριστιεμαι.

Ειναι θεμα προτεραιοτητας και αυτο εδω ειναι μαγικο σε πολλα.

Εξαλλου ειναι ωραιο να ξερεις οτι εχεις ενα κινητο που καθε μερα το αλλαζεις και το κανεις οπως θελεις

Σκεψου το καλυτερα :)

Δικιο εχεις...

Αυτα ειναι τα λιγοτερα και δεν ειναι ΚΑΝ σημαντικα...αλλα η συνηθεια βλεπεις...

Θα δω πως βγαινω οικονομικα και βλεπουμε...

Απο διαστασεις ειναι λιγακι αβολο?? (με την θηκη?)

τελειο ειναι.

ουτε κουραζει ουτε το νιωθεις.

Προσωπικα και ακομα μεγαλυτερο να ηταν δε θα με ενοχλουσε.

Ειναι λεπτο και μειωνεται εξαιρετικα ο ογκος του

:love:

Το εχω δει και κρατηση απο κοντα, δεν μου φανηκε και λαπτοπ! Γενικα πορτοφολι και κινητο το κραταω στο χερι μου, σπανια σε μπουφαν η τσεπη. Αλλα ρωταω για κατοχους που το εχουν λιγακι και βλεπουν με καθημερινη χρηση αν ειναι αβολο τελικα!

Σε ευχαριστω για την απαντηση

παιδες! να το παρω?

η αληθεια ειναι οτι ψυνομουν απο την αρχη που το ειδα! ειδα στην αρχη πολλα μαζεμενα θετικα σχολια και ειχα ψυθει ακομα περισσοτερο!

μετα απο λιγο καιρο οι γνωμες πολλων και εδω αλλα και σε ξενα forum ηταν αρνητικη και με εκανε να το σκεφτω λιγο περισσοτερο και να μην προχωρισω στην αγορα του!

ειπα να κανω λιγο υπομονη για nexus one i το htc bravo με adroid 2.1 αλλα τωρα παλι με επιασε για hd2 μιας και τα εδωσα ολα και εχω μονο ενα (αθανατο απο της τουμπες) w890i

περιμενω γνωμες! να προβω σε αγορα η να περιμενω για κατι καλητερο?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

• Administrators
περιμενω γνωμες! να προβω σε αγορα η να περιμενω για κατι καλητερο?

Υπάρχουν οι Διαξιφισμοί για τέτοιες συζητήσεις. Ας μην βγαίνουμε off-topic εδώ και προπάντων... ας μην επαναλαμβανόμαστε.

Modpic.gif

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος στις μετοχές να πληροφορούμαστε για το ελληνικό χρηματιστήριο; Έχω ψάξει αρκετά αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει λύση. :(

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος στις μετοχές να πληροφορούμαστε για το ελληνικό χρηματιστήριο; Έχω ψάξει αρκετά αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει λύση. :(

Νομίζω το ελληνικό χρηματιστήριο δεν υποστηρίζεται.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14