kplr Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Για ελληνικά SMS 160 χαρακτήρων πάτησε το πλήκτρο 12#. Πλέον δε χρειάζεται.. Γίνεται in memory μετατροπή των χαρακτήρων σε GSM encoding ανεξαρτήτως πως γράφεις (unicode ή GSM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 οταν γινετε αναβάθμηση στη ρομ (βάζω τωρα την ελληνική, ακολουθησα τις οδηγίες πιο πάνω) εχει καμιά μπάρα προόδου γιατί βλέπω μόνο 4 διαφορετικά χρώματα και κάποιες πληροφορίες στην αρχή πχ PB81100 HX-BC κτλ:confused: edit τελικά όλα οκ υστερα απο προσεκτικό διάβασμα εγινε κανονικά η εγκατάσταση και δείχνει να πηγαίνει καλά! Kόλλησα κι εγώ ακριβώς εδώ και δεν συνεχίζει η εγκατάσταση. Τα έκανα όλα προσεκτικά βήμα προς βήμα...:( edit: σαν πρωτάρης την πάτησα και άφηνα τα πλήκτρα!!!:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Παλικαρια καλησπερα. Μετα το 5 βημα ανοιγο ξανα την συσκευη για να περασω την ρομ στην καρτα μνημης κ μου ζηταει ξανα να την φορμαρω. Στην μετονομασια της ρομ θα γραψουμε κ την καταληξη ? Και πως θα κανουμε την αντιγραφη στην καρτα μνημης μεσο active sync η μεσο disk drive. Ευχαριστω παιδια κ περιμενω αν καποιος γνωριζει την λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Πλέον δε χρειάζεται.. Γίνεται in memory μετατροπή των χαρακτήρων σε GSM encoding ανεξαρτήτως πως γράφεις (unicode ή GSM) Αυτό που λες γίνεται στην ελληνική ROM μόνο. Στην αγγλική όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Αυτό που λες γίνεται στην ελληνική ROM μόνο. Στην αγγλική όμως; Και στην αγγλική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Καλησπέρα. Έχω αγοράσει το HD2 από expansys και έχει την αγγλική(1.43) και θέλω να βάλω την ελληνική. Αν κατάλαβα καλα θα πρέπει να κάνω τα 6 βήματα με το goldcard. Μία ερώτηση. Τα tips&tricks των xda πρέπει να τα κάνω ή έχουν ενσωματωθεί στην rom? Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Και στην αγγλική.. Με ποια ελληνικά; Τα δικά σου ή με όλα; Γιατί σε πολλούς δεν δουλεύει αυτό που λες με του Δημήτρη (tsipistri) για παράδειγμα. Μία ερώτηση. Τα tips&tricks των xda πρέπει να τα κάνω ή έχουν ενσωματωθεί στην rom? Αυτά δεν είναι επίσημα για να περαστούν στην επόμενη ROM και συνεπώς δεν υπάρχουν. Είναι προαιρετικά και αν τα θες, πρέπει να τα περάσεις εσύ μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 σε εμένα αναφέρεσαι? το διάβασα αλλά δεν είδα κάτι που να αφορά αυτό που γράφω (εκτός αν δεν βλέπω καλα) το προβλημα που αναφερεις εχει προκληθει απο το ελληνικο μανιλα.(αν δεν εχεις αλλαξει σε ελληνικο μανιλα τοτε μην ασχοληθεις καν με τη λυση που προτεινεται παρακατω.) ακολουθησε λοιπον αυτα που συστηνονται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2982086#post2982086 στο ποστ nr 381 και λογικα το προβλημα σου θα λυθει. ο συνδεσμος που σου εδωσα υπαρχει στην πρωτη σελιδα και ειναι ο notifications σε ελλληνικο μανια (solved) γενικα εχει γινει πολυ καλη δουλεια απο τους χρηστες του HD2 και ολες σχεδον οι πληροφοριες ειναι μαζεμενες στην πρωτη σελιδα. οσοι δεν ειναι πολυ προχωρημενοι αξιζει να διαβασουν σχολαστικα την πρωτη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 οσοι δεν ειναι πολυ προχωρημενοι αξιζει να διαβασουν σχολαστικα την πρωτη σελιδα. Πιστεύω ότι η πληροφορία της πρώτης σελίδα είναι χρήσιμη και για τους προχωρημένους. ;) Θα λύσει πολλές απορίες και θα γλυτώσει πολύ κόσμο από ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 θα συμφωνησω :),γιαυτο εξαλου εγραψα πολυ προχωρημενοι και οχι απλα προχωρημενοι :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Με ποια ελληνικά; Τα δικά σου ή με όλα; Γιατί σε πολλούς δεν δουλεύει αυτό που λες με του Δημήτρη (tsipistri) για παράδειγμα. Με κανένα από τα 2. Πρέπει να κάνω τροποποίηση.. Πάντως αυτή τη στιγμή το δουλεύω κανονικά σε αγγλική rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Προχωρηστε αφοβα στην αναβαθμιση, η νεα ROM εχει μικρες αλλα ουσιωδεις βελτιωσεις. Παραθετω μερικες πρωτες παρατηρησεις απο την ελληνικη: - Η ROM ξεκινα με ελευθερα 125 ΜΒ αποθηκευτικου χωρου και 207 ΜΒ RAM. - Πιο γρηγορο και γενικα πιο responsive feel, εκει που η προηγουμενη φαινοταν να "χωλαινει" σε καποια σημεια. - Επιτελους, η ευαισθησια της οθονης ειναι στα σωστα επιπεδα, μπορω πλεον να πληκτρολογησω με αρκετα μεγαλη ακριβεια (αυτο και μονο συνιστα λογο αναβαθμισης). - Πληρως ελληνικο πληκτρολογιο, με επιλογη για 160 χαρακτηρες στα μηνυματα (και φυσικα ελληνικο xT9). Η γνωστη εφαρμογη της HTC στην εκδοση 2.1 - Τα εικονιδια του manilla ειναι διαφορετικα (προτιμω τα παλια) - Διορθωθηκε το bug στο ημερολογιο Εν αναμονη και του hard spl για να δουλεψει επιτελους η συσκευη για εμας... έχει βάλει κανείς την αγγλική(1.48)? Ισχύουν όσα λέει ο b@gelis για την ελληνική? Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Με κανένα από τα 2. Πρέπει να κάνω τροποποίηση.. Πάντως αυτή τη στιγμή το δουλεύω κανονικά σε αγγλική rom.. Αφού με κανένα από τα δύο δεν δουλεύει, σε εσένα πως δουλεύει κανονικά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 αυτά πως μπορώ να τα διαγράψω??από τον φάκελο win/start menu?? http://img260.imageshack.us/img260/3036/screen02h.png κάνανε την εμφάνιση τους μετά από την εγκατάσταση του cab για 4 εικονίδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 αυτά πως μπορώ να τα διαγράψω??από τον φάκελο win/start menu?? http://img260.imageshack.us/img260/3036/screen02h.png κάνανε την εμφάνιση τους μετά από την εγκατάσταση του cab για 4 εικονίδια Ακόμη και να τα διαγράψεις μετά από soft reset ξαναδημιουργούνται, το ίδιο συμβαίνει και με το tab για τα πέντε εικονίδια. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι και πριν εγκαταστήσω το cab, ενώ στην οθόνη start τα εικονίδια υπήρχαν κανονικά, στο Windows\Start Menu εμφανιζόταν όπως είναι στη φωτογραφία που ανέβασες. Αν μπορεί κάποιος που δεν έχει εγκαταστήσει το cab να το ελέξγει! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pambs Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 εχω δυο αποριες αν μπορει καποιος να βοηθησει καποια site στον opera ζητανε adope flash player. υπαρχει καποιο version για windows mobile γιατι δεν βρηκα τπτ επισης θελω να βαλω ringtones βασει groups, υπαρχει καποιος τροπος η πρεπει να τα κανω ενα ενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Σ' αυτό που έχω με τα 5Χ4 εικονίδια παίζει κανονικά χωρίς το πρόβλημα! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Σ' αυτό που έχω με τα 5Χ4 εικονίδια παίζει κανονικά χωρίς το πρόβλημα! Ποιο ακριβώς έχεις και σε ποια ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Ποιο ακριβώς έχεις και σε ποια ROM; Vovichek_Jamrecords_20shcut_m2525.cab Στην παλιά ρομ! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Στην παλιά ρομ! :) Γιαυτό. Στην παλιά ROM όλα δουλεύουν σωστά. Το πρόβλημα παρουσιάζεται στις καινούργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 και εμενα αυτό μου δημιούργησε το πρόβλημα τελικά και όχι τα 4 εικονίδια στο start menu. athanaso77 η αλήθεια είναι ότι το ψιλόμετάνιωσα που έβαλα την ελληνική rom. αυτά που ήθελα τα είχα και με την αγγλική.επαφές και πληκτρολόγιο. έχω μπει σε μια διαδικασία στησίματος από το μεσημέρι σε φάση ξενεροματος θα έλεγα.... προτείνω σε αυτούς που πρόκειται να τη βάλουν να το σκεφτούν... εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω καμια σημαντική αλλαγή εκτος από το ''ολίσθηση'' αντί του ''slide'' .... και ξαφνικά δεν λειτουργεί ούτε αυτό !!!!! πως ενεργοποιείται το αυτόματο κλείδωμα???????? πως είπαμε ξαναγυρνάμε στην rom που είχαμε πριν????? έχω κρατήσει από την προηγουμενη rom backup.πως μπορώ να δω πια ήταν και να την ξαναπεράσω?? δεν παλεύετε η ελληνική... αναβοσβήνει το τηλέφωνο,μπαίνει μονο του στο ημερολόγιο και στις ρυθμίσεις,την έκανε και το κλείδωμα...τι άλλο θα δούμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmem Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Kόλλησα κι εγώ ακριβώς εδώ και δεν συνεχίζει η εγκατάσταση. Τα έκανα όλα προσεκτικά βήμα προς βήμα...:( edit: σαν πρωτάρης την πάτησα και άφηνα τα πλήκτρα!!!:lol: Καλά ρε θηρίο που με κατάλαβες ότι και εγώ κόλλησα στο συγκεκριμένο βήμα??:O Χρειάστηκε βέβαια να κάνω αρκετά soft reset!!:lol::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 @_KOSTASKELLAS_: Η ελληνική ROM που θα έχουν οι πρώτες ελληνικές συσκευές δεν είναι αυτή αλλά νεότερη (1.48.482.4.) και διορθωμένη στα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 μπορει καποιος να μου πει γιατι οταν κανω extract το RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.2_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe μου λεει στο τελος οτι το αρχειο ειναι corrupt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 και εμενα αυτό μου δημιούργησε το πρόβλημα τελικά και όχι τα 4 εικονίδια στο start menu. Και έχει και συνέχεια. Δεν μπορείς να αλλάξεις το home screen wallpaper. μπορει καποιος να μου πει γιατι οταν κανω extract το RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.2_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe μου λεει στο τελος οτι το αρχειο ειναι corrupt Το μέγεθος έχει; Εάν δεν είναι ~191 ΜΒ μάλλον ατύχησες. Τα downloads από htcpedia το συνηθίζουν να μην κατεβαίνουν ολόκληρα με αποτέλεσμα να είναι corrupted. Μάλλον πρέπει να το ξανακατεβάσεις. καποια site στον opera ζητανε adope flash player. υπαρχει καποιο version για windows mobile γιατι δεν βρηκα τπτ fixOperaFlash v1.5.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts