Jump to content

Μετά το χιονιά, νερό γιόκ!

aimilios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (16 Φεβ. 2004 , 00:19)

Στους συκοφάντες, φέρομαι άκομψα, αλλα μέσα απο το διαδύκτιο, δεν είναι και τόσο σόφρων.

Εκφρασου ελευθερα βρε συ,μεχρι τωρα μια χαρα τα πηγες. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (16 Φεβ. 2004 , 00:19)

Είπα ότι μου θυμίζετε κάποια κομματόσκυλα και εσύ μου λές πως σας είπα κομματόσκυλα. Άλλο το είσαι και άλλο το σάν.

No shit? :eek:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (16 Φεβ. 2004 , 00:19)Δεν θα σε βρίσω λοιπόν, κάτι που το έκανες εσύ με λάσπη και δεν θα απαντήσω και στον ημέτερό σου που συμφωνεί ασύστολα.

Αυτο σου ελειπε... να βρισεις και απο πανω.

Α και για θυμισε μου ποτε σε εβρισα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (16 Φεβ. 2004 , 00:19) Καλό βράδυ. :)

Καλο υπνο :)

• Απαντήσεις 105
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θα διαπληκτιστω με κανεναν γιατι ο σκοπος μου ειναι απλα να εκφερω την γνωμη μου.Απο κει και περα οι φταιχτες οπου και αν υπηρχαν ας αναλαβουν τις ευθυνες.Και τι εννοω?Μην κλαιγετε ο κυριος νομαρχης ανατολικης Αττικης οτι δεν ειχε μηχανηματα την ιδια στιγμη που ο νομαρχης Αθηνων συντονιζε τις προσπαθειες να φτασουν στο Νταου Πεντελης και ελεγε οτι οι δρομοι ειναι κλειστοι απο καποιους που κινηθηκαν διχως αλυσιδες και τα παρατησαν εκει στην μεση.

Περισσοτερο αρνητικος ειμαι με τους συμπολιτες μου που μπαινουν χωρις αλυσιδες και λενε οτι κανεις δεν τους ενημερωσε

Με ενοχλει η βλακεια της κυρατσας που λεει γιατι δεν καθαρισε ο δημος τον δρομο μου και καθαριζει την Βαρης-Κορωπιου οπως επισης παρα τις συστασεις των αρμοδιων στην Κηφισια για την χρηση αλυσιδων στις οποιες ανταποκρισεις το 99% των οδηγων δεν ειχαν βαλει...

Το κρατος εμεις ειμαστε! ας φερθουμε ενταξει εμεις και ας μιλησουμε και ας γκαζωσουμε αυτους που εκλεγουμε επειτα!

Α και κατι ακομα!εσεις προτιματε να πεθανετε μεσα στο κρυο οταν σας λενε να αφησετε το αυτοκινητο σας για να ακολουθησετε τα συνεργεια απεγκλωβισμου η προτιματε να μεινετε μεσα σε αυτο με κινδυνο της ζωης και φυσικα να ορυεστε στις καμερες οτι κανεις δεν σας βοηθησε?

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eμείς 2 μέρες δεν είχαμε νερό καθόλου και την βγάζαμε με εμφιαλωμένα...και τώρα που ξαναγύρισε το νερό,έχει ένα ωραίο καφέ-πράσινο χρωματάκι :wacko: και φυσικά συνεχίζουμε με εμφιαλωμένα,αυτό το νερό μόνο για την χέστρα κάνει

Αλλά δεν φταίει ούτε το κράτος,ούτε η ΕΥΔΑΠ,ούτε κανείς άλλος,φταίνε οι...πολίτες που σύμφωνα με την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ προκάλεσαν υπερκατανάλωση νερού γιατί έριχναν συνέχεια νερό προσπαθώντας να λιώσουν τους πάγους και τα χιόνια...Αλλά ας πρόσεχαν,άκου εκεί να θέλουν να καθαρίσουν τα σπίτια τους από τους πάγους...αυτοί και μόνο αυτοί φταίνε!!! :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (16 Φεβ. 2004 , 00:34)

Εκφρασου ελευθερα βρε συ,μεχρι τωρα μια χαρα τα πηγες. ;)

No shit? :eek:

Αυτο σου ελειπε... να βρισεις και απο πανω.

Α και για θυμισε μου ποτε σε εβρισα;

Καλο υπνο :)

Έλα τώρα, μην ειρωνεύεσαιαιαιαιαι,,, συζήτηση κάνουμε βρέ. :D

Ε, είπαμε και κάποιες κουβεντούλες παραπάνω εκατέρωθεν, λόγο μεγάλης δίψας απο την έλλειψη νερού. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (16 Φεβ. 2004 , 01:21)

Έλα τώρα, μην ειρωνεύεσαιαιαιαιαι,,, συζήτηση κάνουμε βρέ. :D

Ε, είπαμε και κάποιες κουβεντούλες παραπάνω εκατέρωθεν, λόγο μεγάλης δίψας απο την έλλειψη νερού. :p

Η πλακα ειναι που ακουγα στις ειδησεις για το νερο και πηγα και αγορασα 10 εμφιαλωμενα να εχουμε και μολις πηγα σπιτι το νερο ετρεχε κανονικατα.. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (16 Φεβ. 2004 , 01:26)

Η πλακα ειναι που ακουγα στις ειδησεις για το νερο και πηγα και αγορασα 10 εμφιαλωμενα να εχουμε και μολις πηγα σπιτι το νερο ετρεχε κανονικατα.. :p

Κράτατα για την επόμενη χιονόπτωση.

Καλά ρε κ@λόφαρδοι, τι καιρό έχετε εκεί εν σχέση με εδώ που είμαι εγώ; Σαχάρα - Σιβηρία.http://pages.prodigy.net/indianahawkeye/newpage13/15.gif Πήγα Πειραιά και κατα τις 11 το βράδυ http://pages.prodigy.net/rogerlori1/emoticons/car.gifγύρισα Ραφήνα και η θερμοκρασία η εξωτερική που έδειχνε το αμάξι μου, στον Πειραιά έδειχνε 10β και εδώ 0.7β.http://pages.prodigy.net/rogerlori1/emoticons/BLUEGUY.GIF Εδώ επικαλυμμένα όλα με χιόνιαhttp://pages.prodigy.net/rogerlori1/emoticons/snowballfight.gif και εκεί ούτε βρεγμένους απο λυομένα χιόνια δρόμους δεν είδα. :)

Μπααα τα τελευταια χιονια μας πρεπει να ελιωσαν το μεσημερακι..τοσο ηλιο που ειχε σημερα λογικο ειναι να μην μεινει τιποτα. :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (16 Φεβ. 2004 , 00:36)

Α και κατι ακομα!εσεις προτιματε να πεθανετε μεσα στο κρυο οταν σας λενε να αφησετε το αυτοκινητο σας για να ακολουθησετε τα συνεργεια απεγκλωβισμου η προτιματε να μεινετε μεσα σε αυτο με κινδυνο της ζωης και φυσικα να ορυεστε στις καμερες οτι κανεις δεν σας βοηθησε?

Προτιμώ να είναι ανοιχτός ο δρόμος με τα εκχιονιστικά να δουλεύουν ασταμάτητα και να μπορώ να πάω με την άνεση μου στο σπιτάκι χρησιμοποιώντας το αμάξι μου στο οποίο έχω φορέσει αλυσίδες! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (16 Φεβ. 2004 , 02:36)

Προτιμώ να είναι ανοιχτός ο δρόμος με τα εκχιονιστικά να δουλεύουν ασταμάτητα και να μπορώ να πάω με την άνεση μου στο σπιτάκι χρησιμοποιώντας το αμάξι μου στο οποίο έχω φορέσει αλυσίδες!

Ή αλλιώς «καλύτερα πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος»!

Μα όταν κάποιοι «έξυπνοι» νεοέλληνες έχουν φροντίσει να κλείσουν το δρόμο (με διπλωμένες νταλίκες και εκατοντάδες ακινητοποιημένα οχήματα), πώς να έχουν πρόσβαση τα εκχιονιστικά; Από αέρος;

Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να υπάρχει αυστηρότερη αστυνόμευση, αποτελεσματική παντελής απαγόρευση της κυκλοφορίας (εκτός από τα οχήματα άμεσης ανάγκης φυσικά) και τιμωρία (με πρόστιμο και φυλάκιση) όσων αγνοούν τις εκκλήσεις των αρμοδίων.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Shmera to prwi pli8ika gia prwth fora me to apiroelaxisto nero pou mas hr8e meta apo 3 meres! Eixe gel sto malli apo thn paraskeuh! To prwi pli8ika me ena pani me to nero pou balame sthn baniera....kai pli8ikan isa isa na figei ligo h mpoxa 5 atoma. Epitelous trabi3ame kazanaki kanonika, mias kai oi koubades pou xrisimopoiousame gia auto htan apo liwmeno bromonero xiwni apo thn taratsa. De me peira3e ka8olou pou htan kleistei oi dromoi afou kai sth NY pio arga ta kanoun auta. Oute to oti den eixame nero sto bouno pou eimai....logiko einai...alla gia 1 mera to polu. ELEOS! Egw isa pou exw nero....kai shmera sth paraliakh eida mia kologria na plenei me nero e3w apo to magazi ths. Stamatisa kai ths arxisa ta brisidia. Ths lew toulaxiston na parei mia skoupa na kanei th douleia ths, kai na mhn prospa8ei epi wres me thn piesh tou nerou na figei h broma. Opos kai kati alloi pou eliwnan to xiwni me to nero!! BOING!! Pare ena ftiari kai ka8arise....ama to ekanes auto den 8a espages to podi sou apo th glistra sto pago pou eftia3e o idios.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thaner (15 Φεβ. 2004 , 02:02)

min ksehnate oti o kosmos afoinei kai tis bryses anoihtes na min pagosoun..

Και μεις που τις αφήσαμε, τι καταλάβαμε??? (ΝΙΚΑΙΑ Ατιικής calling!!!).

Χθες το απόγευμα ήρθε το νερό μετά από 2 μέρες, με πολύ λίγη πίεση. Και με το που ήρθε, αρχίσανε και σπάγανε οι εξωτερικοί σωλήνες ... ο ένας μετά τον άλλον, στη γιετονιά. :cry:

Όσο για τους υπόλοιπους, που από τα σχόλια για την κακοκαιρία το γυρίσανε σε υπαινιγμούς για το κράτος, τις δημόσιες αρχές κλπ κλπ κλπ.... ένα θα πω! Α ΡΕ ΜΟΜΑ, Α ΡΕ ΜΟΜΑ. :p

Don't criticize... what you can't understand...!

Στους συκοφάντες, φέρομαι άκομψα, αλλα μέσα απο το διαδύκτιο, δεν είναι και τόσο σόφρων. Είπα ότι μου θυμίζετε κάποια κομματόσκυλα και εσύ μου λές πως σας είπα κομματόσκυλα. Άλλο το είσαι και άλλο το σάν. Δεν θα σε βρίσω λοιπόν, κάτι που το έκανες εσύ με λάσπη και δεν θα απαντήσω και στον ημέτερό σου που συμφωνεί ασύστολα.

ε όχι και συκοφάντες videomix...

την άποψη μας λέμε εδώ... τι θα κερδίσω εγώ αν σε καταφέρω να σε γυρίσω και τι εσύ ... ?

για τα κομματόσκυλα δεν μ'ενδιαφέρει το θέμα ... δεν είναι εκεί το θέμα... η άποψη μου θα ήτανε η ίδια είτε τώρα που είναι η Α κυβέρνησή είτε αν ήταν η Β ή η Γ ...

Κράτατα για την επόμενη χιονόπτωση.

Καλά ρε κ@λόφαρδοι, τι καιρό έχετε εκεί εν σχέση με εδώ που είμαι εγώ; Σαχάρα - Σιβηρία. Πήγα Πειραιά και κατα τις 11 το βράδυ γύρισα Ραφήνα και η θερμοκρασία η εξωτερική που έδειχνε το αμάξι μου, στον Πειραιά έδειχνε 10β και εδώ 0.7β. Εδώ επικαλυμμένα όλα με χιόνια και εκεί ούτε βρεγμένους απο λυομένα χιόνια δρόμους δεν είδα.

μένω Κερατσίνι και οι δρόμοι μας είναι βατοί απο το Σάββατο το μεσημέρι... φαίνεται ο δήμος έχει εκχιονιστικά (... πλάκα κάνω :p )

και η θερμοκρασία ήταν σταθερά στους 8-9 βαθμούς.

Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να υπάρχει αυστηρότερη αστυνόμευση, αποτελεσματική παντελής απαγόρευση της κυκλοφορίας (εκτός από τα οχήματα άμεσης ανάγκης φυσικά) και τιμωρία (με πρόστιμο και φυλάκιση) όσων αγνοούν τις εκκλήσεις των αρμοδίων.

και επίσης να τους επιβάλεται ποινή εξαίρεσης απο τις τηλεοπτικές κάμερες για 5 χρόνια .... :D :D

Αλλά δεν φταίει ούτε το κράτος,ούτε η ΕΥΔΑΠ,ούτε κανείς άλλος,φταίνε οι...πολίτες που σύμφωνα με την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ προκάλεσαν υπερκατανάλωση νερού γιατί έριχναν συνέχεια νερό προσπαθώντας να λιώσουν τους πάγους και τα χιόνια...Αλλά ας πρόσεχαν,άκου εκεί να θέλουν να καθαρίσουν τα σπίτια τους από τους πάγους...αυτοί και μόνο αυτοί φταίνε!!!

φυσικά και τα προβλήματα με το νερό δεν προέκυψαν απο την υπερκατανάλωση αλλά απο παγωμένους και σπασμένους σωλήνες ...

ωστόσο, του κλασσικού του έλληνα

του είπανε να αφήσει μια βρύση να τρέχει σταγόνα - σταγόνα και εκείνος άνοιξε 2-3 βρύσες τέρμα ... (για να μην παγώσουν) ...

του είπαν οτι δεν κάνει να καθαρίζει τους πάγους απο τα αυτοκίνητα με νερό γιατί θα ραγίσουν τα τζάμια .... αλλά τι ξέρουν αυτοί ... όλοι με τα λάστιχα στα αυτοκίνητα και σήμερα τα μαγαζιά με τα παρμπρίζ κάνουν χρυσές δουλειές ....

του είπαν να μην ρίχνει νερά στα πεζοδρόμια γιατί το νερό γίνεται πάγος και γίνεται ακόμα χειρότερα αλλά ... τι ξέρουν αυτοί ... ρίξε νερό ... τι φτιάρια και ιστορίες τώρα...

σημειώστε ότι η κατανάλωση νερού που είχαμε στο λεκανοπέδιο το Σάββατο ήταν υπερδιπλάσια απο την κατανάλωση που υπήρχε την ημέρα με την υψηλότερη θερμοκρασία το καλοκαίρι ....

αυτά...

φιλικά πάντα και χωρίς καμμία πρόθεση ...

άντε γιατί παρεξηγήθηκαμε και δεν λέει .... :p :p ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (15 Φεβ. 2004 , 21:39)

Κανένας δεν είπε να πάρουμε 500 μηχανήματα και 1000 υπάλληλους!

Ειπαμε το αυτονοητο, να φέρουν 50 μηχανηματα απο άλλες περιοχε΄ς που δεν έίχαν τέτοια προβλήματα! Μια απλή λύση που σκέυτηκα εγώ ο άσχετος!

Αφού την σκέφτηκες την απλή λύση σκέψου και έναν τρόπο να κατέβει το εκχιονιστικό από τη Λάρσα εις τας Αθήνας τη στιγμή που η εθνική έχει κλείσει από διπλωμένες νταλίκες και παγιδευμένα αυτοκίνητα;

α. το φορτώνουμε σε ένα αεροπλάνο/ελικόπτερο και το κατεβάζουμε στην πρωτεύουσα

β. πάει Θεσσαλονίκη, κόβει εισιτήριο, μπαίνει στο φέρυ και έρχεται Ραφήνα

γ. κατεβαίνει την εθνική παίρνοντας σβάρνα ότι βρει μπροστά του (κατά προτίμηση κατεβάζουμε τους ανθρωπους από τα αυτοκίνητα και τους αποθέτουμε στο πλάι του δρόμου, όσοι βέβαια επιμείνουν μπορούν να παραμείνουν σε αυτά)

δ. άλλο (παρακαλώ διευκρινήστε)

ΥΓ. το ειρωνικό υφάκι δεν απευθύνεται ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν άλλο από το myphone, αλλά σε όλους αυτόυς τους ξερόλες που βρίζουν στα κανάλια. φιλικά :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@lewton φερυ για Ραφηνα δεν παιζει μιας και ειχε απαγορευτικο :p

Αεροπλανα επισης για τον ιδιο λογο δεν πετουσαν...

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (16 Φεβ. 2004 , 11:03)

@lewton φερυ για Ραφηνα δεν παιζει μιας και ειχε απαγορευτικο :p

Αεροπλανα επισης για τον ιδιο λογο δεν πετουσαν...

Άρα μας μένει το γ

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Φεβ. 2004 , 10:53)

Αφού την σκέφτηκες την απλή λύση σκέψου και έναν τρόπο να κατέβει το εκχιονιστικό από τη Λάρσα εις τας Αθήνας τη στιγμή που η εθνική έχει κλείσει από διπλωμένες νταλίκες και παγιδευμένα αυτοκίνητα;

γ. κατεβαίνει την εθνική παίρνοντας σβάρνα ότι βρει μπροστά του (κατά προτίμηση κατεβάζουμε τους ανθρωπους από τα αυτοκίνητα και τους αποθέτουμε στο πλάι του δρόμου, όσοι βέβαια επιμείνουν μπορούν να παραμείνουν σε αυτά)

ΥΓ. το ειρωνικό υφάκι δεν απευθύνεται ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν άλλο από το myphone, αλλά σε όλους αυτόυς τους ξερόλες που βρίζουν στα κανάλια. φιλικά :)

Χαριλάου Τρικούπη 50 ???

καλό .... :D :D :D

να σημειώσω οτι η λύση που αναφέρθηκε για την μεταφορά εκχιονιστικών απο άλλες περιοχές της χώρας μάλλον :o προέβλεπε την έγκυρη μεταφορά τους 2 ή 3 μέρες πρίν την ανάπτυξη του φαινομένου στην Αττική μιάς και η ΕΜΥ είχε προβλέψει ακραία καιρικά φαινόμενα ...

απο την άλλη όμως ...

με πιο σκεπτικό θα βουτήξεις εκχιονιστικα και εξοπλισμό απο τη Βοιωτία, τη Φωκίδα, την Κορινθία, την Θεσσαλία ( περιοχές δλδ που έχουν παράδοση στο χιονιά ) για να τα μεταφέρεις στην Αττική που ίσως καταρρεύεσει απο την πρωτοφανή κακοκαιρία ... και η κακοκαιρία ήταν πρωτοφανής ... σήμερα άκουσα οτι τέτοιο κύμα κακοκαιρίας έχει να εμφανιστεί στην Αττική απο το 1897 :eek: ... αρχικά το παρομοίαζαν με το κύμα που μας έπληξε πριν 2 χρόνια τέτοια εποχή αλλά γρήγορα άλλαξαν απόψεις ....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος indigo (16 Φεβ. 2004 , 10:39)

ε όχι και συκοφάντες videomix...

την άποψη μας λέμε εδώ... τι θα κερδίσω εγώ αν σε καταφέρω να σε γυρίσω και τι εσύ ... ?

Λύθηκε η παρεξήγηση. Αντέδρασα έτσι διότι μου βάλαν λόγια στο στόμα μου. Εσύ βρέ, γιατι πετάγεσαι τώρα; :p

μένω Κερατσίνι και οι δρόμοι μας είναι βατοί απο το Σάββατο το μεσημέρι... φαίνεται ο δήμος έχει εκχιονιστικά (... πλάκα κάνω :p )

και η θερμοκρασία ήταν σταθερά στους 8-9 βαθμούς.

Εκεί ακριβώς ήμουν εχθές. Στο "κοράλι"http://pages.prodigy.net/rogerlori1/emoticons/hallow05.gif Μήπως συναντιθήκαμε κιόλας; :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Φεβ. 2004 , 10:53)

χαχαχαχ καλό αλλά τελείως άτοπο!

Θα το πω για 100στη φορά! Μπορούσαν να την κάνουν αυτή τη δουλειά από δευτέρα τρίτη τετάρτη που δεν είχε αρχίσει ακόμα να χιονίζει! Η ΕΜΥ είχε προβλέψει τα "ακραία" καιρικά φαινόμενα 4 μέρες πριν αυτά εκδηλωθούν!

Κάμια άλλη εξυπνάδα; ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος indigo (16 Φεβ. 2004 , 11:10)

απο την άλλη όμως ...

με πιο σκεπτικό θα βουτήξεις εκχιονιστικα και εξοπλισμό απο τη Βοιωτία, τη Φωκίδα, την Κορινθία, την Θεσσαλία ( περιοχές δλδ που έχουν παράδοση στο χιονιά ) για να τα μεταφέρεις στην Αττική που ίσως καταρρεύεσει απο την πρωτοφανή κακοκαιρία ... και η κακοκαιρία ήταν πρωτοφανής ... σήμερα άκουσα οτι τέτοιο κύμα κακοκαιρίας έχει να εμφανιστεί στην Αττική απο το 1897 :eek: ... αρχικά το παρομοίαζαν με το κύμα που μας έπληξε πριν 2 χρόνια τέτοια εποχή αλλά γρήγορα άλλαξαν απόψεις ....

Ρε παιδιά ώρες ώρες νομίζω ότι μιλάω μόνος μου (και εσείς έτσι αισθάνεστε; :p )!

Είπαμε ότι στις υπόλοιπες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας (εκεί τουλάχιστον που κινούμαι και παρακολουθώ καιρους και συναφη) δεν προβλεπόταν κακοκαιρία! Αντιθέτως μάλιστα είχαμε ηλιοφάνεια όσες μέρες κάτω χιόνιζε (μια μέρα ήταν :p )!

Τι να τα κάνουν τα μηχανήματα εκεί? Να τα έχουν στις αποθήκες;

έγω πάντως κατάφερα με το ελάχιστο νερό που είχε χθες να κάνω μπάνιο... δεν πήγαινε άλλο πια... Βέβαια, άμα κάθονται όλοι και ρίχνουν νερό στους πάγους για να ξεπάγωσουν τι περίμενεις...

Πρίν απολίγο μίλησα με φίλο μου που δουλεύει στο αεροδρόμιο χειριστής, και είναι και δημοτικός σύμβουλος στην Λούτσα. Του είπα, γιατί αυτό το χάλι με τους δρόμους εδω πέρα; Και ξέρετε τι μου είπε; Υπήρχε εντολή της νομαρχίας, να πάνε όλα τα μηχανίματα της Ανν.αττικής στο αεροδρόμιο και έτσι άδειασε ο τόπος απο αυτά, ενώ με 400 εκατομύρια (υπενθυμίζω, 1 δίς το πρόστημο) θα μπορούσαν να έχουν δικά τους ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (16 Φεβ. 2004 , 15:37)

Πρίν απολίγο μίλησα με φίλο μου που δουλεύει στο αεροδρόμιο χειριστής, και είναι και δημοτικός σύμβουλος στην Λούτσα. Του είπα, γιατί αυτό το χάλι με τους δρόμους εδω πέρα; Και ξέρετε τι μου είπε; Υπήρχε εντολή της νομαρχίας, να πάνε όλα τα μηχανίματα της Ανν.αττικής στο αεροδρόμιο και έτσι άδειασε ο τόπος απο αυτά, ενώ με 400 εκατομύρια (υπενθυμίζω, 1 δίς το πρόστημο) θα μπορούσαν να έχουν δικά τους ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

Πέστα να τα ακούσουμε :(

Τουλάχιστον να κρατούσαν ανοιχτό το αεροδρόμιο... :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (16 Φεβ. 2004 , 14:25)

χαχαχαχ καλό αλλά τελείως άτοπο!

Θα το πω για 100στη φορά! Μπορούσαν να την κάνουν αυτή τη δουλειά από δευτέρα τρίτη τετάρτη που δεν είχε αρχίσει ακόμα να χιονίζει! Η ΕΜΥ είχε προβλέψει τα "ακραία" καιρικά φαινόμενα 4 μέρες πριν αυτά εκδηλωθούν!

Κάμια άλλη εξυπνάδα; ;)

Αυτό θα μπορούσε να ελιχε γίνει, δηλαδή να κατεβάσουν ΛΙΓΑ μηχανήματα από πάνω. Σε καμια περίπτωση όμως όλα, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να χιονίσει απροειδοποίητα στα βόρεια. Αλλά είπαμε, ο λόγος που έκλεισαν η εθνική Αθηνών-Λαμίας και η Αττική Οδός δεν ήταν η έλλειψη εκχιονιστικών αλλά το ότι είχαν κολλήσει αυτοκίνητα και δε μπορούσαν να περάσουν τα υπάρχοντα. :eek:

[sIGPIC][/sIGPIC]