Jump to content

Myphone Online Chat

gregorisvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι επαθε το chat.Κανει συνδεση και μετα λεει myphone:no such channel!

Τι εγινε? :worry:

Μήπως να δοκίμαζες /join #myphone εντολή? :rolleyes:
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Απο την αρχικη σελιδα του φορουμ παταω On-Line Chat επιλεγω username και αφηνω το συστημα να κανει τα υπολοιπα.

Ασχετο πάντως, αλλά παρατήρησα γενικότερα από τη σύνδεσή μου μια αδυναμία στη σύνδεση από διαφόρους servers. Τα κατάφερα τελικά από otrere.irc.gr . Αλήθεια, υπάρχει κανένας server που να αφήνει άπαντες να μπουν χωρίς να κοιτάει την IP τους - και να μην τους παραπέμπει έτσι κάπου άλλου - ; Θα με βόλευε έτσι να τον έχω ως προκαθορισμένη επιλογή... :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (15 Φεβ. 2004 , 07:10)

Ασχετο πάντως, αλλά παρατήρησα γενικότερα από τη σύνδεσή μου μια αδυναμία στη σύνδεση από διαφόρους servers. Τα κατάφερα τελικά από otrere.irc.gr . Αλήθεια, υπάρχει κανένας server που να αφήνει άπαντες να μπουν χωρίς να κοιτάει την IP τους - και να μην τους παραπέμπει έτσι κάπου άλλου - ; Θα με βόλευε έτσι να τον έχω ως προκαθορισμένη επιλογή... :)

Όλοι οι servers κοιτάνε την IP σου. Σε αφήνουν πάντα να συνδεθείς εκτός και άν:

1) Έχεις k/g line

2) Συνδέεσαι σε λάθος server

3) Μπαίνεις από proxy με σύνηθες port

4) Έχουν πολλή κίνηση ή/και πρόβλημα

Γνωρίζοντας τον τύπο της σύνδεσής σου, σου προτείνω να μπαίνεις από τον server που είναι πιο "κοντά" σε σένα και που είναι ο nana.irc.gr. Άν έχεις πρόβλημα με αυτόν, δοκίμασε τον global.irc.gr.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (15 Φεβ. 2004 , 16:51)

Όλοι οι servers κοιτάνε την IP σου. Σε αφήνουν πάντα να συνδεθείς εκτός και άν:

1) Έχεις k/g line

2) Συνδέεσαι σε λάθος server

3) Μπαίνεις από proxy με σύνηθες port

4) Έχουν πολλή κίνηση ή/και πρόβλημα

Γνωρίζοντας τον τύπο της σύνδεσής σου, σου προτείνω να μπαίνεις από τον server που είναι πιο "κοντά" σε σένα και που είναι ο nana.irc.gr. Άν έχεις πρόβλημα με αυτόν, δοκίμασε τον global.irc.gr.

Βρε εγώ στη nana μπαίνω - αν και μου αρέσει ο phobos :) Απλά, λέω να βάλω έναν προεπιλεγμένο server στο Java scriptάκι, ώστε να μην συναντούν προβλήματα κατά τη σύνδεσή τους μέσω αυτού στου IRC. Το global κοιτάει IP και σε κατευθύνει ανάλογα; Αν ναι μας βοηθάει αρκετά στη λύση του προβλήματος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

In brief:

FORTHnet, ή HellasNet, ή B-OnLine, ή Internet Hellas:

nana, global, chania.

Compulink:

darkness

Hellas On Line:

dionisos

ACN:

acn

Ακαδημαϊκές συνδέσεις, ως εξής:

auth.gr ->niki

teithe -> aetos

uoi -> afros

ntua -> city

uoc -> otrere, rea

teiher -> fm1

Cytanet:

cyprus

Αμερική:

elli, virginia, jersey

Αγγλία:

phobos

Νορβηγία:

warrior

Γερμανία:

styx

Πάντως Μάνο θα σου πρότεινα να τους συμπεριλάβεις ΟΛΟΥΣ στο scriptάκι και να βάλεις ως default τον srv.irc.gr που σε συνδέει τυχαία σε κάποιον server.

Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Den xero ti lete eseis pantos darkness kai dionisos rulez! Den se petane pote kai mpaineis grigora!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Kαι στο phobos που λεει ο MsK μπαινεις πολυ γρηγορα.Τουλαχιστον πιο γρηγορα απο το nana!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (15 Φεβ. 2004 , 20:14)

Το global κοιτάει IP και σε κατευθύνει ανάλογα; Αν ναι μας βοηθάει αρκετά στη λύση του προβλήματος...

Αν δεν κάνω λάθος, αυτό το κάνει ο gr.irc.gr :confused: