Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έχω , απλά με κάτι τελευταία updates της ROM που χρησιμοποιώ , έκαναν οι developers τα core-fonts άσπρα (από μαύρα που είναι το android-default) και σε ορισμένα 3rd party applications με άσπρο background είναι αδύνατο να δεις ορισμένες παραμετροποιήσιμες επιλογές. Οπότε για να μην αλλάζω ROM μόνο και μόνο για τα settings θέλω κάποιος να μου στείλει 3-4 screenshots από το settings menu... :O :O
Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έχω , απλά με κάτι τελευταία updates της ROM που χρησιμοποιώ , έκαναν οι developers τα core-fonts άσπρα (από μαύρα που είναι το android-default) και σε ορισμένα 3rd party applications με άσπρο background είναι αδύνατο να δεις ορισμένες παραμετροποιήσιμες επιλογές. Οπότε για να μην αλλάζω ROM μόνο και μόνο για τα settings θέλω κάποιος να μου στείλει 3-4 screenshots από το settings menu... :O :O

Δεν την έχω δουλέψει ποτέ την εφαρμογή , την εγκατέστησα τωρα και σου στέλνω scs ελπίζω να είναι αυτά που ζητάς :)

Εγω τη χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή και την εχω σε δύο συσκευές. Αν θες κατι συγκεκριμένο πες μου να σου ανεβάσω ότι screenshots θέλεις.

Sent from my SK17i using Tapatalk

.

Asteroshouse.gr ...................

Ναι παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν θέλω οποιοδήποτε μέρος υπάρχει checkbox γιατί με την ROM που έχω εγώ δεν φαίνονται τα γράμματα. Δείτε το screenshot και θα καταλάβετε τι εννοώ! :)

Για να μην παιδεύω τον έναν. Αν θέλετε μοιραστείτε τα screenshots. Ας βγάλει ο ένας ότι λείπει από General, Calend. , Tasks και η άλλη το Colors και το System. Γιατί έχω σε όλες τις καρτέλες το ίδιο πρόβλημα!

Sorry για το χώσιμο παιδιά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :O

MrElement,

Επισυνάπτω (έχω το συγκεκριμένο widget εδώ και πολύ καιρό και μου αρέσει πολύ, το συνιστώ ανεπιφύλακτα...)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Sorry για το χώσιμο παιδιά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :O

Σιγά το χώσιμο , απ ότι βλέπω μάλλον υπάρχει πρόβλημα , ελπίζω να διορθώσουν το πρόβλημα :wacko:

τουλάχιστο εσύ βλέπεις και μια άσπρη μέρα :lol::lol:

@aroutis: Thanks για τα screenshots! :happy: Λείπουν 2-3 checks (κυρίως από την καρτέλα calend. έχεις βγάλει μόνο 2 από τα 10-12 που είναι συνολικά) αλλά θα κινηθώ με αυτά που φαίνονται (από σένα) και όταν φτιαχτεί η ROM θα κάνω τα υπόλοιπα. Το έχω κι εγώ καιρό αυτό το widget και είμαι υπέρ-ικανοποιημένος! :)

@Sotarts: Χαχαχαχ! Καλό! :lol:

Edited by mr_element

Γεια σας ...

είχα πάρει back up με το πρόγραμμα της sony ericsson και τώρα που πάω να κάνω επαναφορά μου λεει οτι δεν είναι δυνατή η αναγνώριση του αρχείου back up ξέρετε τι να κάνω γιατί έχω όλα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα εκει?

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

πως κάνω επαναφορά της εργοστασιακής rom? πάω να ξανα περάσω την rom απο update και δεν μπορώ?

;)

οχι δεν μου λεει τπτ... μετα την συνδεση και μόλις πάει να αρχίσει μου λεει το παραπάνω..

;)

οχι δεν μου λεει τπτ... μετα την συνδεση και μόλις πάει να αρχίσει μου λεει το παραπάνω..

Συνηθως επιλογη για εγκατασταση ξανα εχει το SEUS ασχετως αν εχεις την τελευταια εκδοση. Μηπως προσπαθεις με το pc companion? Μονο με το SE Update Service θα τα καταφερεις. Δηλαδη με κλειστο το τηλεφωνο, συνδεεσαι στο update service και στο περναει.

Sent from my SK17i using Tapatalk

.

Asteroshouse.gr ...................

ναι το σωστό κάνω αλλα δεν μου το βγάζει? βασικά να γύρναγα στην κανονικη rom ηθελα γτ μου βγαζει σφάλμα το backup &restore και δεν θελω να χάσω τα νούμερα..

;)

Έχει δίκιο ο @blamis. Χθες προσπάθησα να ξαναπεράσω stock firmware με το SEUS (το οποίο θεωρώ καλύτερο) γιατί με τις τελευταίες mod-ες το κινητό τα είχε παίξει και δεν την πολυπάλευε. Και όντως μετά την ανίχνευση λογισμικού μου είπε ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση και τερμάτισε χωρίς να δώσει επιλογή για επανεγκατάσταση.

Υπέθεσα ότι ίσως έφταιγε το γεγονός ότι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader , αλλά αφού και ο φίλος blamis έχει το ίδιο πρόβλημα μάλλον κάναν κάποια βλακεία στην τελευταία έκδοση του SEUS από την Sony Ericsson. Τι να πω, υπομονή. :(

και εγώ ξεκλειδωμένο το έχω... έκανα και o/c σε επεξεργαστή στο benchmark μου το έβγαλε πρώτο και μετά τρίτο αλλά το κινητό πραγματικά πετάει..

;)

Τότε ίσως γι' αυτό δεν μας κάνει φρέσκια εγκατάσταση το SEUS. Αλλά κι εσύ μωρέ τι παιδεύεσαι , αφού έχεις τόσες mod-ες εγκατεστημένες μπες σε μια οποιαδήποτε Recovery και πάτα ένα full wipe. Το ίδιο είναι...! :)

Γεια σας ...

είχα πάρει back up με το πρόγραμμα της sony ericsson και τώρα που πάω να κάνω επαναφορά μου λεει οτι δεν είναι δυνατή η αναγνώριση του αρχείου back up ξέρετε τι να κάνω γιατί έχω όλα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα εκει?

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει φίλος μου με την ίδια συσκευή, πήρε backup με την εφαρμογή της Sony προκειμένου να περάσει την τελευταία επίσημη 2.3.3 και τώρα που θέλει να ξαναβάλει τα αρχεία του πίσω με το αποθηκευμένο στην sd του backup, βλέπει ότι δεν μπορεί.

Τί πρέπει να κάνει ;

Υ.Γ. Η συσκευή του ΔΕΝ είναι root

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει φίλος μου με την ίδια συσκευή, πήρε backup με την εφαρμογή της Sony προκειμένου να περάσει την τελευταία επίσημη 2.3.3 και τώρα που θέλει να ξαναβάλει τα αρχεία του πίσω με το αποθηκευμένο στην sd του backup, βλέπει ότι δεν μπορεί.

Τί πρέπει να κάνει ;

Υ.Γ. Η συσκευή του ΔΕΝ είναι root

Απ' όσο θυμάμαι η εφαρμογή της 2.1 για backup δεν είναι συμβατή με την 2.3.3... Κάτι αναβάθμισαν , κάτι άλλαξαν και ... βράσε ρύζι. Αν ο φίλος σου δεν έχει τουλάχιστον της επαφές του συγχρονισμένες με το Gmail , είναι άτυχος γιατί το backup που έχει στην κάρτα του δεν ξέρω κατά πόσο και εάν του χρησιμεύει... Τα υπόλοιπα , sms , mms , mails κλπ. μπορεί να τα ξεχάσει ήδη από τώρα! :O

Edit: Νομίζω το είχε πει και η ίδια η S.E. στο site της να προτιμήσουμε συγχρονισμό με Gmail για mail , ημερολόγιο και επαφές και κάποια 3rd party εφαρμογή από το market για τα sms , καθώς η νέα της εφαρμογή για backup δε θα είναι συμβατή με την νέα. Προειδοποίησε δε μπορώ να πω...

Απ' όσο θυμάμαι η εφαρμογή της 2.1 για backup δεν είναι συμβατή με την 2.3.3... Κάτι αναβάθμισαν , κάτι άλλαξαν και ... βράσε ρύζι. Αν ο φίλος σου δεν έχει τουλάχιστον της επαφές του συγχρονισμένες με το Gmail , είναι άτυχος γιατί το backup που έχει στην κάρτα του δεν ξέρω κατά πόσο και εάν του χρησιμεύει... Τα υπόλοιπα , sms , mms , mails κλπ. μπορεί να τα ξεχάσει ήδη από τώρα! :O

Edit: Νομίζω το είχε πει και η ίδια η S.E. στο site της να προτιμήσουμε συγχρονισμό με Gmail για mail , ημερολόγιο και επαφές και κάποια 3rd party εφαρμογή από το market για τα sms , καθώς η νέα της εφαρμογή για backup δε θα είναι συμβατή με την νέα. Προειδοποίησε δε μπορώ να πω...

Πώ πώ...τί λες τώρα.....μα είναι δυνατόν...

Ο φίλος μου δεν είναι και πολύ της τεχνολογίας οπότε δυστυχώς δεν είχε κάνει συγχρονισμό με gmail...

Μήπως θα μπορούσε με καμιά εφαρμογή backup του market να επαναφέρει το ήδη αποθηκευμένο του backup ;

Ορίστε , λίγο Googling και βρήκα την λύση στο πρόβλημα του φίλου σου.

http://talk.sonyericsson.com/thread/20218

Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω από Δευτέρα που θα τον δώ και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα ! :)

Καλησπερα.Πηρα το τηλεφωνο για τον αδερφο μου αφου το βρηκα σε πολυ καλη τιμη.Ποια rom να του περασω;Εχει αρκετες στο xda αλλα θελω τη γνωμη καποιου που να εχει την εχει δοκιμασει.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10