Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά! Έχω δει το κινητό απο το site της sony ericsson από πριν κυκλοφορήσει και ομολογώ ότι το άσπρο χρώμα μου είχε αρέσει πάρα πολύ! Τώρα που σκέφτομαι να το πάρω διάβαζα εδώ όλα τα προβλήματα που έχει βγάλει και με κάνει κάπως διστακτικο.. Τι λέτε να κάνω; Θα το χρησιμοποιώ κυρίως για ομιλία (το λέω γιατί διάβασα και το ακουστικό του)

@sotarts και όσον αφορά τις φωτογραφίες που ανέβασε σε προηγούμενη σελίδα...

Έχω κι εγώ τραβήξει φωτογραφίες σε παρόμοιες συνθήκες φωτισμού, αλλά η ποιότητα τους δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την ποιότητα των δικών σου. Σε εμένα είναι εμφανής η απώλεια λεπτομερείας λόγω φαινομένου ελαιογραφίας, και υπάρχει ένας ελαφρύς θόρυβος όταν στο ίδιο πλάνο υπάρχει σκιερό μέρος. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τις 100% crop σου, διότι η ποιότητα αυτών των φωτογραφιών συγκρίνεται με του Innov8 μου... Απλά άψογες -για κινητό- φωτογραφίες και ακριβώς ό,τι χρειάζομαι. Ξέρεις μήπως τί πρόβλημα μπορεί να παίζει -αν παίζει-;

Γεια σας παιδιά! Έχω δει το κινητό απο το site της sony ericsson από πριν κυκλοφορήσει και ομολογώ ότι το άσπρο χρώμα μου είχε αρέσει πάρα πολύ! Τώρα που σκέφτομαι να το πάρω διάβαζα εδώ όλα τα προβλήματα που έχει βγάλει και με κάνει κάπως διστακτικο.. Τι λέτε να κάνω; Θα το χρησιμοποιώ κυρίως για ομιλία (το λέω γιατί διάβασα και το ακουστικό του)

Αν είναι να μη χρησιμοποιείς τις λειτουργίες του, και να μη σε νοιάζει η μεγάλη του οθόνη, τότε -κατά την ταπινή μου άποψη- είναι πεταμένα λεφτά και ένας όγκος στη τσέπη σου...:)

Αν είναι να μη χρησιμοποιείς τις λειτουργίες του, και να μη σε νοιάζει η μεγάλη του οθόνη, τότε -κατά την ταπινή μου άποψη- είναι πεταμένα λεφτά και ένας όγκος στη τσέπη σου...:)

Εννοείται ότι θα το χρησιμοποιώ για όλες τις λειτουργίες του. Αλλά επειδή θα έχω τη σύνδεση στο κινητό κι όχι καρτοκινητό άρα θα μιλάω και περισσότερο! Με σταματάει το ακουστικό κυρίως.. Στο παλιό κινητό ακούγονται κάτι ήχοι στο ακουστικό και με ενοχλούν αφάνταστα! Χρησιμοποιώντας hands free διορθώνεται το πρόβλημα ή το ίδιο παραμένει;

kαλησπερα κ απο μενα.τελικα δεν τα καταφερα με το κινητο δεν με βολευει καθολου στη δουλεια.θα το δωσω.τσαμπα η χαρα μου κ τα λεφτα μου

Εννοείται ότι θα το χρησιμοποιώ για όλες τις λειτουργίες του. Αλλά επειδή θα έχω τη σύνδεση στο κινητό κι όχι καρτοκινητό άρα θα μιλάω και περισσότερο! Με σταματάει το ακουστικό κυρίως.. Στο παλιό κινητό ακούγονται κάτι ήχοι στο ακουστικό και με ενοχλούν αφάνταστα! Χρησιμοποιώντας hands free διορθώνεται το πρόβλημα ή το ίδιο παραμένει;

Με το hands-free είναι τέλειος ο ήχος. Δυνατός και καθαρός. Το ακουστικό έχει ένα θεματάκι που (δεκτόν και δεν ειρωνεύομαι κάποιον) για κάποιους είναι "θεματάρα". Αν είναι να μιλάς πολύ το ακουστικό θα σε δυσκολέψει , αν δεν έχεις πρόβλημα να χρησιμοποιείς hands-free τότε η συσκευούλα είναι μούρλια!!! :lol:

kαλησπερα κ απο μενα.τελικα δεν τα καταφερα με το κινητο δεν με βολευει καθολου στη δουλεια.θα το δωσω.τσαμπα η χαρα μου κ τα λεφτα μου

Θύμισε μου για τι δουλειά το ήθελες , πως απέτυχε και σε ποιους τομείς? Για να μην ψάχνω ένα-ένα τα post... Μήπως υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα σου. Αμαρτία να χάσεις τα μισά σου λεφτά.

τωρα παει φιλε μου το εβαλα σε αγγελια ηδη.δεν το μπορω καθολου ουτε στα μηνυματα ουτε κ στις κ επαφες που χρειαζομαι...θελω γριγορη χρησει κ το xperia σ αυτα που θελω δεν με βοηθησε καθολου,σαν κινητο ειναι φοβερο απλα εμενα δεν με βολεψε..

Μια παρατήρηση για το Timescape:

Έβαλα το TimeScape widget στην homescreen μου, ΑΛΛΑ αφαίρεσα το Facebook, το Twitter και οτιδήποτε απαιτεί σύνδεση internet για ανανέωση, μέσα από την εφαρμογή, και δεν παρατήρησα κανένα αντίκτυπο στη μπαταρία.

Και, πρέπει να πω, ότι έτσι κι αλλιώς, όλοι λίγο-πολύ έχουμε επαφές σ' αυτά τα δίκτυα για τις οποίες λίγο μας νοιάζει και δεν καιγόμαστε να βλέπουμε τα status τους στην homescreen! :rolleyes:

Και είναι ωραίο effect να βλέπεις την τελευταία αναπάντητη/μήνυμα/φωτό/τραγούδι με μια ματιά!

Και βέβαια η εφαρμογή πάει σφαίρα χωρίς αυτά!

Για να αφαιρεθούν εντελώς τα περιττά λοιπόν: Timescape, μενού, Ρυθμίσεις, ρυθμίσεις οθόνης και ξετικάρουμε! ;)

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα το TimeScape widget στην homescreen μου, ΑΛΛΑ αφαίρεσα το Facebook, το Twitter και οτιδήποτε απαιτεί σύνδεση internet για ανανέωση, μέσα από την εφαρμογή, και δεν παρατήρησα κανένα αντίκτυπο στη μπαταρία.

Και, πρέπει να πω, ότι έτσι κι αλλιώς, όλοι λίγο-πολύ έχουμε επαφές σ' αυτά τα δίκτυα για τις οποίες λίγο μας νοιάζει και δεν καιγόμαστε να βλέπουμε τα status τους στην homescreen! :rolleyes:

Και είναι ωραίο effect να βλέπεις την τελευταία αναπάντητη/μήνυμα/φωτό/τραγούδι με μια ματιά!

Για να αφαιρεθούν εντελώς τα περιττά λοιπόν: Timescape, μενού, Ρυθμίσεις, ρυθμίσεις οθόνης και ξετικάρουμε! ;)

Χμμ , κάθε άλλο , στην δική μου περίπτωση είναι το άκρως αντίθετο. Μ' αρέσει πάρα πολύ να μπορώ να έχω συμμαζεμένα τα status όλων των επαφών μου χωρίς να πρέπει να τα ψάχνω σε μια οθόνη γεμάτη με quiz , youtube-uploads , group-joins κτλ. οπότε τα έχω ενεργοποιημένα και μάλιστα MONO το Facebook & Twitter έχω βάλει να εμφανίζονται στο κεντρικό Spline του Timescape. Το θέμα είναι ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα αδυνατεί να κάνει ανανέωση του περιεχομένου αν δεν μπω πλήρως στην εφαρμογή. Μου λέει ότι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή του Facebook. Στην αρχή πίστευα ότι φταίει το router μου , αλλά και σε άλλο wireless που δοκίμασα τα ίδια ... :wacko:

τωρα παει φιλε μου το εβαλα σε αγγελια ηδη.δεν το μπορω καθολου ουτε στα μηνυματα ουτε κ στις κ επαφες που χρειαζομαι...θελω γριγορη χρησει κ το xperia σ αυτα που θελω δεν με βοηθησε καθολου,σαν κινητο ειναι φοβερο απλα εμενα δεν με βολεψε..

Δοκίμασες να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικές εφαρμογές εκτός από τις default του XPERIA για αυτές τις λειτουργίες? Ας πούμε και μένα δεν μου πολυάρεζε το σύστημα SMS. Μια μέρα είδα την Lillifee που έκανε "promotion" :p το ChompSMS το δοκίμασα και το ερωτεύτηκα!!! Ένα παράδειγμα...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Χμμ , κάθε άλλο , στην δική μου περίπτωση είναι το άκρως αντίθετο. Μ' αρέσει πάρα πολύ να μπορώ να έχω συμμαζεμένα τα status όλων των επαφών μου χωρίς να πρέπει να τα ψάχνω σε μια οθόνη γεμάτη με quiz , youtube-uploads , group-joins κτλ. οπότε τα έχω ενεργοποιημένα και μάλιστα MONO το Facebook & Twitter έχω βάλει να εμφανίζονται στο κεντρικό Spline του Timescape.

Συγγνώμη, έχεις δίκιο, μάλλον έκανα μια αυθαίρετη γενίκευση στο θέμα!

:-)

*message sent via X10i

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας...:) Έχω μεγάλη ανάγκη από ένα αλφαριθμικό πληκτρολόγιο (με λεξικό αν γίνεται...;) στο Χ10 μου... Πείτε μου ότι μπορώ να βρω κάπου με κάποιο τρόπο.........:( Δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα το QWERTY... Δηλαδή δεν είνα ότι δεν μπορώ, απλά δεν δύναμαι να γράψω χωρίς να κοιτάω, κάτι που με ενοχλεί αρκετά!

@sotarts και όσον αφορά τις φωτογραφίες που ανέβασε σε προηγούμενη σελίδα...

Έχω κι εγώ τραβήξει φωτογραφίες σε παρόμοιες συνθήκες φωτισμού, αλλά η ποιότητα τους δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την ποιότητα των δικών σου. Σε εμένα είναι εμφανής η απώλεια λεπτομερείας λόγω φαινομένου ελαιογραφίας, και υπάρχει ένας ελαφρύς θόρυβος όταν στο ίδιο πλάνο υπάρχει σκιερό μέρος. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τις 100% crop σου, διότι η ποιότητα αυτών των φωτογραφιών συγκρίνεται με του Innov8 μου... Απλά άψογες -για κινητό- φωτογραφίες και ακριβώς ό,τι χρειάζομαι. Ξέρεις μήπως τί πρόβλημα μπορεί να παίζει -αν παίζει-;

Αν υπάρχει καλός φωτισμός έχεις καλύτερο αποτέλεσμα , το φαινόμενο που αναφέρεις είναι υπαρκτό σε λήψεις υπό χαμηλό φωτισμό και περισσότερο σε νυχτερινές σκηνές .

Καθάρισε καλά το φακό ,κανε επαναφορά ρυθμίσεων , μετά πήγαινε στη Λειτουργία εστίασης και επέλεξε αυτόματη εστίαση σε ένα θέμα και στη Λειτουργία λήψεις επέλεξε κανονική.

Τώρα στα δεξιά έχει εμφανιστεί ένα +- που βοηθά να ελέγχεις εσύ το φωτισμό .

Αν και με αυτες τις ρυθμίσεις δεν έχεις αποτέλεσμα τοτε περιμένουμε όλοι μαζι μια αναβάθμιση λογισμικού απο την SE:confused::confused:

I know, έτσι ακριβώς τα 'χω...:(

Μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα, δεν είδα διαφορά ποιότητας μεταξύ 8Μ και 6Μ (wide), και μιας και όλες οι οθόνες στις οποίες δουλεύω είναι wide, επέλεξα τα 6Μ. Έχεις παρατηρήσει κάτι διαφορετικό εσύ; (πέρα από το ότι φέρνει το θέμα πιο κοντά)

Εγω παρολο που ειναι το Highlight του κινητου το TimeScape, δεν το χρησιμοποιω..Λιγες μερες το ειχα μετα το εβγαλα και μετα το ξαναχρησιμοποιησα, αλλα περα απο facebook δεν ειχα κατι αλλο.

Ξερεις αν γινεται να δημιουργησουμε δικτυο με το κινητο και να εχουμε προσβαση μεσω αυτου??Δηλαδη να συνδεω ενα αλλο κινητο και να "παιρνω" ιντερνετ απο το XPERIA Και την συνδεση μου.....??!!

Αν καταλαβα καλα μιλας για το επονομαζομενο Tethering, σωστα?

Εχω την εντυπωση οτι για να γινει αυτο εφικτο θα πρεπει να γινει rooted η συσκευη κατι που δεν ειναι διαθεσιμο ακομα για το X10. H λειτουργια αυτη θα ειναι ενσωματωμενη στο FroYo 2.2 απ'οσο ακουγεται.

EDIT (ψιλο-offtopic): Ψαχουλευοντας το κινητο με το Android System Info παρατηρησα στις πληροφοριες της εκδοσης του browser τα εξης:

Browser UA:

Mozilla/5.0 (Linux; Android 1.6; egr; SonyEricssonX10i Build/R1FA014)

AppleWebKit/528.5+(KHTML, like Gecko) Version/3.1.2 Mobile Safari/525.20.1

και μου γεννηθηκε η απορια τινος ειναι βρε γυναικα το παιδι - browser????

Edited by renesis_87
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

I know, έτσι ακριβώς τα 'χω...:(

Μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα, δεν είδα διαφορά ποιότητας μεταξύ 8Μ και 6Μ (wide), και μιας και όλες οι οθόνες στις οποίες δουλεύω είναι wide, επέλεξα τα 6Μ. Έχεις παρατηρήσει κάτι διαφορετικό εσύ; (πέρα από το ότι φέρνει το θέμα πιο κοντά)

Η μόνη διαφορά στη wide λήψη είναι οτι κάνει crop τα 8 mp 4:3 σε 6mp 16:9 τίποτε άλλο, αλλαγή ποιότητας δεν υπάρχει .

Ξερεις αν γινεται να δημιουργησουμε δικτυο με το κινητο και να εχουμε προσβαση μεσω αυτου??Δηλαδη να συνδεω ενα αλλο κινητο και να "παιρνω" ιντερνετ απο το XPERIA Και την συνδεση μου.....??!!

Μόνο από το Xperia σε υπολογιστή μέσω usb μπορείς με αυτό http://www.junefabrics.com/android/

... μέχρι να βάλουμε την 2.2 froyo...

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. :lol:

Κωνσταντίνος

Είχα διαβάσει ότι στη Σουηδία δίνουν το κινητό μαζί με hands free που έχει και ραδιόφωνο.. Ξέρουμε ποιο είναι αυτό το προϊόν κι αν αξίζει;

Είχα διαβάσει ότι στη Σουηδία δίνουν το κινητό μαζί με hands free που έχει και ραδιόφωνο.. Ξέρουμε ποιο είναι αυτό το προϊόν κι αν αξίζει;

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el

Αυτο ειναι το προιον που λες και το ειχα ψαξει απο την πρωτη στιγμη.

Η ericsson στην ελλαδα μου ειπαν οτι δεν το εχουν....ελεος....Τουλαχιστον πριν ενα μηνα που ρωτησα...

Στο ebay το εχω δει με μια προχειρη ματια εχει 55$ περιπου,.,...

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el

Αυτο ειναι το προιον που λες και το ειχα ψαξει απο την πρωτη στιγμη.

Η ericsson στην ελλαδα μου ειπαν οτι δεν το εχουν....ελεος....Τουλαχιστον πριν ενα μηνα που ρωτησα...

Στο ebay το εχω δει με μια προχειρη ματια εχει 55$ περιπου,.,...

Το βρήκα στα 48€ σε γνωστό κατάστημα...:X

κάποιος είχε ρωτήσει για το καπάκι του xperia εγώ πήρα ένα λευκό για να το κάνω διχρωμία καλή φάση φαίνεται είναι και γυαλιστερό το άσπρο και το νιώθεις πιο ωραία στο χέρι έχει 5 ευρώ η πλαστικουρα πάλι καλά.
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

κάποιος είχε ρωτήσει για το καπάκι του xperia εγώ πήρα ένα λευκό για να το κάνω διχρωμία καλή φάση φαίνεται είναι και γυαλιστερό το άσπρο και το νιώθεις πιο ωραία στο χέρι έχει 5 ευρώ η πλαστικουρα πάλι καλά.

Εγώ είχα ρωτήσει και ενδιαφερόμουν και για λευκό μάλιστα.

Που το βρήκες 5€?

Κι εγώ θέλω, κι εγωωωωωωώ...!!!!!!!! :cry:

Από εδώ το πήρες; Από πού;;

iRiD@k!

FB | Twitter | Email

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10