Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξυπνητηρι χτυπαει οποτε θελει. 3 φορες μεχρι σημερα με εχει "κρεμασει", τις 2 ειχα και δευτερο (αλλη συσκευη), ενω την τριτη με εστειλε στη δουλεια μου με 2 ωρες καθυστερηση.

Ολα αυτα με τη 2.1 EU μεσω .sbf.

Πραγματικά χτυπάει όποτε θέλει... και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Είναι καθαρά bug της 2.1 και όχι της εφαρμογής του ξυπνητηριου...

Και το θέμα είναι ότι αρχίσανε ήδη να διαθέτουν μέσω FOTA την 2.1 στην Γαλλία. Θα την κραξουνε πάλι την Motorola στο Facebook. Γιατί είναι αποκλειστικά δίκη της ευθύνη μια και η 2.1 του Nexus One δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ξυπνητηρι...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eυτυχώς, το πρόλαβα. (φαντάζομαι).

Οπότε αύριο πάω Μενίδι και το παραλαμβάνω:):)

Mε το καλο.:)

Αν δεν σου κανει κοπο,γραψε κανα σχολιο για το ξυπνητηρι...

~~

Δειτε ΕΔΩ,ΕΔΩ και ΕΔΩ και πειτε μου αν μπορειτε

πιο site εχει τα σωστα specs του κινητου.

Παιζει και να βγαινει custom κατοπιν παραγγελιας...!(αστειευομαι)

Edited by nekisia1
specifications

Mε το καλο.:)

Αν δεν σου κανει κοπο,γραψε κανα σχολιο για το ξυπνητηρι...

~~

Δειτε ΕΔΩ,ΕΔΩ και ΕΔΩ και πειτε μου αν μπορειτε

πιο site εχει τα σωστα specs του κινητου.

Παιζει και να βγαινει custom κατοπιν παραγγελιας...!(αστειευομαι)

Τα αληθινά χαρακτηριστικά είναι αυτά που λέει στο GSMArena (μιλάμε για το Milestone πάντα). Ο Επεξεργαστής είναι 600MHz αλλά είναι underclocked στα 550. Καλύτερα να κοιτούσες και το official site της Motorola.

Y.Γ. το Phonegg έχει πολλές ανακρίβειες, μην το εμπιστεύεσαι πάντα, αλλά είναι ό,τι πρέπει για απλές συγκρίσεις κινητών.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Να σαι καλά:happy:

Πολλά σχόλια θα έχω να γράψω.....και για το ξυπνηντήρι βέβαια.

Θα είναι το πρώτο android για εμένα και όπως καταλαβαίνεις θα πέσει πολύ διάβασμα και ψαχούλεμα....

Ενημέρωσε μας όταν σου έρθει το μήνυμα στο κινητό. Και αν το δει κανείς Διαθέσιμο στο e-shop ας στείλει κανα pm μην τυχόν δεν το προλάβω πάλι. :p

spacer.png

Κάτοχος και εγω εδω και μερικες μερες, αυτου του πολυ καλου τηλεφωνου :)

Πρωτη επαφη με android και γενικα με smartphone , οποτε εχω να μαθω πολλα ακομη ... Μια ,ενδεχομενως χαζη, ερωτηση. Για να μεταφερω apps που εχω κατεβασει απο το pc, στο κινητο, χρειαζεται να κανω root ;

και κατι ακομα, εκανα συμβολαιο με δεδομενα , στη vodafone , το οποιο εχει ενεργοποιηθει σαν συνδεση, αλλα δεν μπορω να μπω στο internet. Με βεβαιωσαν οτι οι ρυθμισεις (apn) θα μπουν αυτοματα (!; ) και οτι χειροκινητα εκεινοι δεν κανουν πλεον τετοιες ρυθμισεις. Ισχύει ή δεν ξερουν τι μου λενε;

Edited by pierce21
Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

παντως παιδια το e-shop εχει φοτογραφια με πληκτρολογιο qwertz,για κοιταχτε το αυτο!!!!!!
MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

παντως παιδια το e-shop εχει φοτογραφια με πληκτρολογιο qwertz,για κοιταχτε το αυτο!!!!!!

Καλημερα στο φορουμ.

Στην περιγραφη αναφερει σαφως για qwerty πληκτρολογιο.

Επισης μου λεει οτι η παραγγελια μου βρισκεται στο καταστημα Μενιδιου. (μονο εκει το ειχε αμεσα διαθεσιμο, οποτε ζητησα να το παραλαβω απο εκει).

Ελπιζω ναα πανε ολα καλα, αν και δεν μου εχουν ακομα στειλει καποια επιβεβαιωση....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Κάτοχος και εγω εδω και μερικες μερες, αυτου του πολυ καλου τηλεφωνου :)

Πρωτη επαφη με android και γενικα με smartphone , οποτε εχω να μαθω πολλα ακομη ... Μια ,ενδεχομενως χαζη, ερωτηση. Για να μεταφερω apps που εχω κατεβασει απο το pc, στο κινητο, χρειαζεται να κανω root ;

και κατι ακομα, εκανα συμβολαιο με δεδομενα , στη vodafone , το οποιο εχει ενεργοποιηθει σαν συνδεση, αλλα δεν μπορω να μπω στο internet. Με βεβαιωσαν οτι οι ρυθμισεις (apn) θα μπουν αυτοματα (!; ) και οτι χειροκινητα εκεινοι δεν κανουν πλεον τετοιες ρυθμισεις. Ισχύει ή δεν ξερουν τι μου λενε;

Δε χρειαζεται root για μεταφορα εφαρμογων γενικα. Ομως καποιες εφαρμογες απαιτουν οι ιδιες root για τη λειτουργια τους επομενως μπορει αυτες οι συγκεκριμενες να εχουν εγκατασταθει αλλα να μην τρεχουν.

Δεν εχω εμπειρια με vodafone αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μην μπορεις να κανεις τις ρυθμισεις χειροκινητα αν χρειαζεται. Απο πλευρας τηλεφωνου τουλαχιστον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αν κ νομιζω οτι με την 2.1 αναγνωριζονται αυτοματα κ οι ελληνικοι παροχοι κ οντως μπαινουν αυτοματα.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Δε χρειαζεται root για μεταφορα εφαρμογων γενικα. Ομως καποιες εφαρμογες απαιτουν οι ιδιες root για τη λειτουργια τους επομενως μπορει αυτες οι συγκεκριμενες να εχουν εγκατασταθει αλλα να μην τρεχουν.

Δεν εχω εμπειρια με vodafone αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μην μπορεις να κανεις τις ρυθμισεις χειροκινητα αν χρειαζεται. Απο πλευρας τηλεφωνου τουλαχιστον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αν κ νομιζω οτι με την 2.1 αναγνωριζονται αυτοματα κ οι ελληνικοι παροχοι κ οντως μπαινουν αυτοματα.

Εγω που εχω wind,καρτοκινητο,και ειμαι στην 2.1 δεν μου τις κανει αυτοματα τις ρυθμισεις,το εχω αφησει ετσι μεχρι να παω στην wind και κανω κατι...:(

android or ios or wm......who cares.....???

H μόνη διαφορά με το qwerty πληκτρολόγιο είναι ότι εναλλάσεται η θέση του πλήκτρου Z με το Y; Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα.

spacer.png

H μόνη διαφορά με το qwerty πληκτρολόγιο είναι ότι εναλλάσεται η θέση του πλήκτρου Z με το Y; Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Έτσι για να μαθαίνουμε

http://en.wikipedia.org/wiki/QWERTZ

Το διάβασα αφού έκανα το post και το έμαθα. :P Άρα, εφόσον είμαστε Ελλάδα και δεν έχουμ εμείς QWERTZ πληκτρολόγια, λογικά το Milestone από e-shop θα έχει QWERTY (μιας και αναφέρεται και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του). Μάλλον θα έβαλαν αυτή τη φωτογραφία τυχαία χωρίς να το προσέξουν. Πάντως απ' ό,τι είδα στο e-click διυκρινίζεται ότι έχει QWERTZ keyboard οπότε προσοχή για όποιον σκέφτεται να το πάρει από κει.

spacer.png

Παιδια ξερετε αν τωρα που θα ερθει ελλαδα το milestone θα ανοιξει το android market για paid apps?

Το market ελέγχεται μόνο από την google και όχι από την motorola. Επομένως μόνο και όταν αποφασίσει η google θα ανοίξει το market για paid apps στην Ελλάδα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σημερα μου απαντησε με e-mail το τμημα επικηνωνοιας της wind για το milestone ως εξης

Αγαπητέ συνδρομητή,

Σχετικά με το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα μας από 7/4/2010.

Με εκτίμηση,

ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

e-mail: crm@wind.com.gr

MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

καλησπερα σας..παιζει σελιδες με φλας πλειερ το κινητο..?κ δεν εννοω το youtube με καποια εφαρμογη αλλα εφαρμογες του facebook ας πουμε οπως το poker..κ κατι ακομη μπορει ν δωσει ιντερνετ σε λαπτοπ με τη συνδεση usb?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

καλησπερα σας..παιζει σελιδες με φλας πλειερ το κινητο..?κ δεν εννοω το youtube με καποια εφαρμογη αλλα εφαρμογες του facebook ας πουμε οπως το poker..κ κατι ακομη μπορει ν δωσει ιντερνετ σε λαπτοπ με τη συνδεση usb?

flash με την ενοια που λες οχι ακομα

εχει βγει ομως επισημη ανακοινωση οτι μεσα στο 1 6μηνο του 2010 θα εχει

ιντερνετ δινει και με usb και με wifi και με bt χωρις κατι προσθετο

Εγω που εχω wind,καρτοκινητο,και ειμαι στην 2.1 δεν μου τις κανει αυτοματα τις ρυθμισεις,το εχω αφησει ετσι μεχρι να παω στην wind και κανω κατι...:(

Παιδια ψαχτε λιγο μεσα στο thread οι ρυθμισεις για ολα τα δικτυα υπαρχουν και ειναι πανευκολο να τις βαλεις.Μπαινεις settings-wireless & networks-mobile networks-access point names kai new apn και το φτιαχνεις.Αν μπορει καποιος mod ας τις μαζεψει ολες τις ρυθμισεις στην πρωτη σελιδα του θεματος θα ηταν χρησιμο

Παιδια ψαχτε λιγο μεσα στο thread οι ρυθμισεις για ολα τα δικτυα υπαρχουν και ειναι πανευκολο να τις βαλεις.Μπαινεις settings-wireless & networks-mobile networks-access point names kai new apn και το φτιαχνεις.Αν μπορει καποιος mod ας τις μαζεψει ολες τις ρυθμισεις στην πρωτη σελιδα του θεματος θα ηταν χρησιμο

Μακαρι να γινοταν κατι τετοιο θα βοηθουσε πολλους ''πρωταρηδες'' και στα ελληνικα διοτι στα Αγγλικα που ορισμενοι δεν γνωριζουν.....;):confused:

edit by bomber21:Μπήκαν της Vodafone.

name=όνομα

username=όνομα χρήστη

Password:κωδικός

Edited by bomber21
android or ios or wm......who cares.....???

Μαλιστα! Σε ευχαριστω πολυ :)

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Οι ρυθμίσεις για Vodafone:

WEB

Name= Vodafone GR WEB

APN= internet.vodafone.gr

Proxy= not set

Port= not set

Username= user

Password= pass

Server= not set

NMSC= not set

MMS proxy= not set

MMS port= not set

MCC= 202

MNC= 05

APN= type default

MMS

Name= Vodafone GR MMS

MMS APN= mms.vodafone.net

Proxy= not set

Port= not set

Username=user

Password=pass

Server= not set

MMSC= http://mms.vodafone.gr

MMS Proxy= 213.249.19.49

MMS Port= 5080

MCC= 202

MNC= 05

APN type= mms

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Λοιπόν....το πήρα.

Είναι κανονικότατα qwerty, κανένα πρόβλημα.

Πρώτες εντυπώσεις?

Κατασκευαστικά, είναι .....αλά rarz2

Δηλαδή εξαιρετικό. Φοβερή στιβαρότητα και φινίρισμα υπεράνω κριτικής!

Ωραία οθόνη, πολύ καλό πληκτρολόγιο, γρήγορο, εύκολο και εύχρηστο.

Με λίγα λόγια, μια εκπληκτική συσκευή:):)

Μέχρι στιγμής το ξυπνηντήρι δουλεύει καλά....

Και μια ερώτηση: Μετρητές κλήσεων και δεδομένων δεν έχει??:confused:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Κοιτάξτε από ότι κατάλαβα με αυτά που διαβάζω γύρω γύρω σε forum το πρόβλημα με το ξυπνητήρι πρέπει να το έχουν όσοι έχουν την rooted 2.1.

Ως γνωστόν η official 2.1 δεν γίνεται rooted (ακόμα). Για αυτό τα τσακάλια έκαναν το εξής:

Πήραν την 2.1 και για να μπορεί να γίνει rooted άλλαξαν μόνο τον bootloader με αυτόν της 2.0.1. Δηλαδή όσοι έχουμε rooted 2.1, έχουμε όλα τα applications, γλώσσες κλπ από την 2.1 με τον bootloader της 2.0.1. Για αυτό μάλλον υπάρχει μια μικρή ασυμβατότητα με απότέλεσμα να έχουμε το πρόβλημα με το ξυπνητήρι.

Όσοι δηλαδή έχουν βάλει με sbf την κανονική 2.1 που δεν μπορεί να γίνει rooted, λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα με το ξυπνητήρι...

Βomber21 ή όποιος άλλος έχει βάλει την official 2.1 με sbf, έχετε πρόβλημα με το ξυπνητήρι??? Απαντήστε σας παρακαλώ, όσοι έχετε βάλει την κανονική 2.1 που δεν γίνεται rooted, αν έχετε πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Αν δεν έχετε, τότε επαληθεύεται η θεωρία μου περί μικρής ασυμβατότητας του bootloader της 2.0.1 με την 2.1, και θα πρέπει να περιμένουμε να κάνουν root τον bootloader της 2.1 για να δουλεύουν όλα ρολόι.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Και μια ερώτηση: Μετρητές κλήσεων και δεδομένων δεν έχει??:confused:

Ψάξε "Data Counter" στο market και θα σου βγαλει το "data counter widget" που κάνει πολύ καλά το δεύτερο που ζητάς.

Φαντάζομαι πως ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για κλήσεις, αν και στις κλήσεις επειδή η ελάχιστη χρέωση έχει ανέβει στα 45'', η ένδειξη που θα σου δίνει ενας μετρητής κλήσεων θα είναι ελαφρώς μικρότερη του πραγματικού γιατί ενώ θα μετράει πχ. 10 κλήσεις των 10'' για 10χ10=100'' εσύ θα έχεις καταναλώσει 10χ45=450''. Για αυτό το λόγο για έλεγχο υπολοιπόμενου χρόνου είναι πολύ καλύτερο τουλάχιστον στην cosmote που χρησιμοποιώ εγώ να ενημερώνεσαι από την υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου με ένα μήνυμα που είναι και δωρεάν και ακριβές.

Πάντως, μη σου προκαλέι έκπληξη ότι δεν έχει τις παραπάνω λειτουργίες ενσωματωμένες, γενικά το android από μόνο του είναι αρκετά "γυμνό" και δεν δίνει (εργοστασιακά) όλες τις συνηθισμένες δυνατότητες ενος παραδοσιακού τηλεφώνου όπως ίσως διαπιστώσεις σύντομα. Μπορεί όμως να κάνει όσα κάνει και ένα παραδοσιακό τηλέφωνο και ακόμα περισσότερα εάν ψαχτείς και προσθέσεις τρίτες εφαρμογές από market ή internet γενικότερα.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)