kalagas Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δοκίμασα και δεν γίνεται root η συγκεκριμένη. Αυτή όμως είναι έτοιμη... με nandroid restore γινεται... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δοκίμασα και δεν γίνεται root η συγκεκριμένη. Αυτή όμως είναι έτοιμη... με nandroid restore γινεται... Ναι αλλά αν κατάλαβα καλά είναι pre release και όχι η τελική έκδοση. Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ναι αλλά αν κατάλαβα καλά είναι pre release και όχι η τελική έκδοση. Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Επειδή τις δοκίμασα και τις 2 μου φάνηκαν ίδιες εκτός βέβαια το root. Πάντως έχω μείνει έκπληκτος με την καινούργια εφαρμογή για την κάμερα. Πολύ καλύτερες φωτός κ βίντεο με φλας. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 μολις την εβαλα 2.1 μαμισια απο ταιβαν http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf μεχρι στιγμης δουλευει κανονικα και εχει ελληνικα αναγνηωριζει την σιμ οπως στο hero και ξεκιναει με ελληνικα. Δηλαδή το Miletone είναι πλεον πλήρως εξελληνισμένο με την 2.1; Έχει ελληνικό μενού και γράφει ελληνικά και από το πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Προσοχή: η ταιβανέζικη 2.1 ΔΕΝ είναι rootable... Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ενα nandroid backup της 2.1 σε υπάρχουσα 2.0.1 έτσι ωστε να μείνει το υπάρχουν recovery mode με το 'bug' που επιτρέπει το rooting με το κλασσικό update.zip... ;) Στο θρεντ στο alldroid με τα nandroid backups υπάρχουν ήδη έτοιμα 2.1 backups rootable... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ξερεις κανει πως κανω update τους Maps? Εδω εχει βγει 4,1 εκδοση κι εμενα μου ειναι ακομη στην 3,3. ΚΑι φυσικα δεν υπαρχει τπτ στο μαρκετ... Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Προσοχή: η ταιβανέζικη 2.1 ΔΕΝ είναι rootable... Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ενα nandroid backup της 2.1 σε υπάρχουσα 2.0.1 έτσι ωστε να μείνει το υπάρχουν recovery mode με το 'bug' που επιτρέπει το rooting με το κλασσικό update.zip... ;) Στο θρεντ στο alldroid με τα nandroid backups υπάρχουν ήδη έτοιμα 2.1 backups rootable... To είπα παραπάνω ότι δεν είναι rootable η Taiwaneζικη. Την έβαλα και γω αλλά δεν.... Μετά πάλι με RSDLite ξαναπέρασα την 2.0.1, την έκανα root και μετά με nandroid πέρασα μια 2.1 του solutor... Mέχρι τώρα όλα καλά... μόνο με την μπαταρία νομίζω ότι δεν παει καλά... την τρώει γρήγορα μου φαίνεται, έχεις παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο?? Ξερεις κανει πως κανω update τους Maps? Εδω εχει βγει 4,1 εκδοση κι εμενα μου ειναι ακομη στην 3,3. ΚΑι φυσικα δεν υπαρχει τπτ στο μαρκετ... Άμα βάλεις το market enabler θα το βρεις το Maps... Edited March 18, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) To είπα παραπάνω ότι δεν είναι rootable η Taiwaneζικη. Την έβαλα και γω αλλά δεν.... Μετά πάλι με RSDLite ξαναπέρασα την 2.0.1, την έκανα root και μετά με nandroid πέρασα μια 2.1 του solutor... Mέχρι τώρα όλα καλά... μόνο με την μπαταρία νομίζω ότι δεν παει καλά... την τρώει γρήγορα μου φαίνεται, έχεις παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο?? Άμα βάλεις το market enabler θα το βρεις το Maps... Κυκλοφόρησε πριν λίγο και η Central European 2.1... Εγώ σκέφτηκα το εξής... Φλασάρισμα του sbf με RSD Lite και έπειτα με nandroid restore το παλιό recovery image που επιτρέπει rooting... Θα το δοκιμάσω σε λίγο. EDIT: Χαζομάρα αυτό που σκέφτηκα, μιας και το adbrecovery χρειάζεται το root exploit το οποίο μετά το φλασάρισμα δεν θα υπάρχει... d'oh! Αναμένουμε nandroid backup της ευρωπαικής 2.1 λοιπόν! Edited March 18, 2010 by silencer51 Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Κυκλοφόρησε πριν λίγο και η Central European 2.1... Εγώ σκέφτηκα το εξής... Φλασάρισμα του sbf με RSD Lite και έπειτα με nandroid restore το παλιό recovery image που επιτρέπει rooting... Θα το δοκιμάσω σε λίγο. EDIT: Χαζομάρα αυτό που σκέφτηκα, μιας και το adbrecovery χρειάζεται το root exploit το οποίο μετά το φλασάρισμα δεν θα υπάρχει... d'oh! Αναμένουμε nandroid backup της ευρωπαικής 2.1 λοιπόν! Xaxaxaxxaxa μ'αρέσει,..... Άντε γιατί είχε μείνει λίγο πίσω το thread... Τώρα έχουμε πάλι να ασχολιόμαστε... Ρε παιδιά νομίζω ότι τρώει πολύ μπαταρία αυτή η 2.1... έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Xaxaxaxxaxa μ'αρέσει,..... Άντε γιατί είχε μείνει λίγο πίσω το thread... Τώρα έχουμε πάλι να ασχολιόμαστε... Ρε παιδιά νομίζω ότι τρώει πολύ μπαταρία αυτή η 2.1... έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο??? Εγω ειχα βαλει μονο το launcher απο την 2.1 και το εβγαλα γιατι η μπαταρια μου κρατουσε μια μερα λιγοτερο...:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Εγω ειχα βαλει μονο το launcher απο την 2.1 και το εβγαλα γιατι η μπαταρια μου κρατουσε μια μερα λιγοτερο...:confused: Δοκίμασες την 2.1 που έχει βγει και από αυτή έβγαλες τον launcher2? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δοκίμασες την 2.1 που έχει βγει και από αυτή έβγαλες τον launcher2? Oχι...στην 2.0.1 ειχα βαλει το launcher απο την 2.1 και μου ρουφουσε την μπαταρια απιστευτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Βγήκε στα nandroid backups στο AllDroid η Ευρωπαϊκή rooted... Άντε πάλι από την αρχή.... να ξαναβάζω..... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ξερεις κανει πως κανω update τους Maps? Εδω εχει βγει 4,1 εκδοση κι εμενα μου ειναι ακομη στην 3,3. ΚΑι φυσικα δεν υπαρχει τπτ στο μαρκετ... βαλε το market enabler....apk install from astro manager Βγήκε στα nandroid backups στο AllDroid η Ευρωπαϊκή rooted... Άντε πάλι από την αρχή.... να ξαναβάζω..... Ποιές οι διαφορές σε καθε version Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παίδες μια χαζή ερώτηση γι αυτούς που έβαλαν την 2.1 που υποστηρίζει κανονικά και γραφή ελληνικών - πως στην ευχή αλλάζουμε απο αγγλικά σε ελληνικά; Με το greek input method ήταν shift + space αλλα δεν δουλεύει αυτό πλέον... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παίδες μια χαζή ερώτηση γι αυτούς που έβαλαν την 2.1 που υποστηρίζει κανονικά και γραφή ελληνικών - πως στην ευχή αλλάζουμε απο αγγλικά σε ελληνικά; Με το greek input method ήταν shift + space αλλα δεν δουλεύει αυτό πλέον... φίλε και γω προσπαθώ από χτες να το βρω αλλά τίποτα ,έβαλα το greek input method και ησύχασα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 φίλε και γω προσπαθώ από χτες να το βρω αλλά τίποτα ,έβαλα το greek input method και ησύχασα. Για κάποιο μυστήριο λόγο μου λέει οτι το greek input method ειναι ΗΔΗ εγκατεστημένο! Και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω... Αυτό στην 2.1 EU... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Για κάποιο μυστήριο λόγο μου λέει οτι το greek input method ειναι ΗΔΗ εγκατεστημένο! Και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω... Αυτό στην 2.1 EU... ναι φίλε μου και εγω περασα την ευρωπαικη και γραφεις κανονικα ελληνικά,πηγαινε στο γλωσσα και πληκτρολογια και θα τα βρεις ολα , Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Για κάποιο μυστήριο λόγο μου λέει οτι το greek input method ειναι ΗΔΗ εγκατεστημένο! Και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω... Αυτό στην 2.1 EU... Και μένα ακριβώς τα ίδια... Ήταν εγκατεστημένο και απλά πήγα από τις ρυθμίσεις και το ενεργοποίησα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Λοιπόν οντως υπάρχει το GreekIME.apk στο /system/app. Το θέμα ειναι οτι ειναι κάποια πειραγμένη απ τη Motorola έκδοση και δεν υποστηρίζει on the fly αλλαγή γλωσσών όπως η τελευταία έκδοση απ' το market... Τουλάχιστον οσους συνδιασμούς δοκίμασα, δεν έπιανε (shift + space κλπ)... Κρίμα :( Έσβησα το υπάρχον apk και δοκίμασα να εγκαταστήσω το Greek IME απ' το Market αλλα μου πετάει error "Incompatible Update" οταν πάει να το εγκαταστήσει... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Νομίζω οτι ενα θεμα με το πληκτρολογιο το εχει ,αν εχεις ελληνικα και διαλεξεις αγγλικα ή το αντιστροφο μιλαω για το hardware πληκτρολογιο δεν ακουει παντα και το αλλαζω απο το εικονικό,το εχει προσεξει κανεις. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Λοιπόν οντως υπάρχει το GreekIME.apk στο /system/app. Το θέμα ειναι οτι ειναι κάποια πειραγμένη απ τη Motorola έκδοση και δεν υποστηρίζει on the fly αλλαγή γλωσσών όπως η τελευταία έκδοση απ' το market... Τουλάχιστον οσους συνδιασμούς δοκίμασα, δεν έπιανε (shift + space κλπ)... Κρίμα :( Έσβησα το υπάρχον apk και δοκίμασα να εγκαταστήσω το Greek IME απ' το Market αλλα μου πετάει error "Incompatible Update" οταν πάει να το εγκαταστήσει... Κάνε restart και μετά πήγαινε από τη διαχείρηση εφαρμογών και βάλε στο φίλτρο "'Ολα" και μετά ψάξε να βρεις αυτό που έσβησες. Λογικά το μέγεθος του θα είναι 0.0k , πάτα πάνω του και κάνε κατάργηση εγκατάστασης και μετά ξαναπροσπάθησε να εγκαταστήσεις το άλλο από το market... Και πες μας αν επιασε ετσι... Υπάρχει και ο άλλος τρόπος... Να κλείσεις το πληκτρολόγιο, να διαλέξεις από το εικονικό την γλώσσα και μετά να ξανανοίξεις το hardware... Edited March 18, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merlin20000 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 παιδι το πηρα και εγω σημερα ενω ειχα το hero και το θεωρω ηδη απο τη πρωτη μερα ανωτερο. Μονο μια παρατηρηση ηθελα να κανω. Καθομαι και διαβαζω ολες αυτες τις σελιδες με την ελπιδα οτι θα βρω ωραιες εφαρμογες απο το market, λυσεις για το προβλημα με το ελληνικο keyboard, και προφανως διαφορα tips. Ειμαι απο αυτους που δε θελω να κανω root το τηλεφωνο και βλεπω 80 σελιδες απο τις οποιες οι 60 συζητανε για root! αντε βρες την ακρη εδω μεσα και βλεπω οτι αμα ρωταει κατι και καποιος του λεμε ε ψαχτο λιγο πριν ρωτησεις. Ε εγω το ψαξα και παντα ψαχνω πριν ρωτησω αλλα ελεος ζαλιστηκα να διαβαζω για rooting lol. Μηπως πρεπει να γινουν δυο ξεχωριστα threads για να μιλαμε για λυσεις χωρις rooting και εφαρμογες αντιστοιχες ωστε να βρισκουμε αυτο που θελουμε χωρις να μας βγαινουν τα ματια και να περναμε ωρες διαβαζοντας? Οχι τιποτα αλλο αλλα αμα ρωτησεις κανεις κατι θα στραβωσουν και καποιοι (και με το δικιο τους) και θα του πουν διαβασε πριν ρωτησεις. Αλλα sorry ρε παιδια ειναι ζαλαδα να ψαχνεις μια non rooting λυση ή κατι ενδιαφερον σε ενα thread ολο rooting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Μπορεί να έχεις κ δίκιο, αλλά το rooting πιστεύω ότι σου λύνει τα χέρια... Κάνεις παπάδες οπότε αξίζει να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω... Σίγουρα για κάποιον που μπαίνει τώρα στο thread είναι λίγο κουραστικό αλλά σε ένα thread που άνοιξε πριν κανα δίμηνο κ αφορά σε μια από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς είναι λογικό να είναι γεμάτο posts... Παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την 2.1 EU rooted και μου φαίνεται ότι η μπαταρία δουλεύει καλύτερά με EU από ότι με την pre-release που είχε το μεσημέρι... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 παιδι το πηρα και εγω σημερα ενω ειχα το hero και το θεωρω ηδη απο τη πρωτη μερα ανωτερο. Μονο μια παρατηρηση ηθελα να κανω. Καθομαι και διαβαζω ολες αυτες τις σελιδες με την ελπιδα οτι θα βρω ωραιες εφαρμογες απο το market, λυσεις για το προβλημα με το ελληνικο keyboard, και προφανως διαφορα tips. Ειμαι απο αυτους που δε θελω να κανω root το τηλεφωνο και βλεπω 80 σελιδες απο τις οποιες οι 60 συζητανε για root! αντε βρες την ακρη εδω μεσα και βλεπω οτι αμα ρωταει κατι και καποιος του λεμε ε ψαχτο λιγο πριν ρωτησεις. Ε εγω το ψαξα και παντα ψαχνω πριν ρωτησω αλλα ελεος ζαλιστηκα να διαβαζω για rooting lol. Μηπως πρεπει να γινουν δυο ξεχωριστα threads για να μιλαμε για λυσεις χωρις rooting και εφαρμογες αντιστοιχες ωστε να βρισκουμε αυτο που θελουμε χωρις να μας βγαινουν τα ματια και να περναμε ωρες διαβαζοντας? Οχι τιποτα αλλο αλλα αμα ρωτησεις κανεις κατι θα στραβωσουν και καποιοι (και με το δικιο τους) και θα του πουν διαβασε πριν ρωτησεις. Αλλα sorry ρε παιδια ειναι ζαλαδα να ψαχνεις μια non rooting λυση ή κατι ενδιαφερον σε ενα thread ολο rooting Χαίρομαι να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις και υποδείξεις.Είπα ξανά πως χρειάζομαι τη βοήθεια των χρηστών να φτιάξουμε ένα FAQ αλλά κανείς δεν προτίθεται να βοηθήσει.Όσο για εφαρμογές,έχω φτιάξει ένα θεματάκι ,όποιος θέλει το εμπλουτίζει και βοηθάει στην προσπάθεια. Στο θέμα μας,μόλις έβαλα τη 2.1 και είναι όλα στα Ελληνικά!Δεν έχω χρόνο να ψάξω παραπάνω τώρα,από αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts