Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wipe πριν απο καθε και μετα απο καθε κινηση,καΙ καλυτερα androidiani recovery.μην ξεχασεις τα gapps.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσοι εχουμε περασμενη την CM 6.1.0,κανουμε τα wipes(και τα 3?) και μετα περναμε μονο το Update zip?Οι ρυθμισεις και τα προγραμματα θα χαθουν και θα χρειαστει σεταρισμα απο την αρχη?

Αν το εχεις ακομα, δεν το δοκιμαζεις να μας πεις . Αυτο που βρηκα στο utube δεν ειναι οφθαλμαπατη ...

Ποιός στη χάρη σου!!!

Κατέβασα το fring και έφτιαξα και λογαριασμό για να δοκιμάσω αυτό που λες.

Λοιπόν, γίνεται, με την πίσω καμέρα, κανονικά.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Οσοι εχουμε περασμενη την CM 6.1.0,κανουμε τα wipes(και τα 3?) και μετα περναμε μονο το Update zip?Οι ρυθμισεις και τα προγραμματα θα χαθουν και θα χρειαστει σεταρισμα απο την αρχη?

Όσα updates έχει χρειαστεί να κάνω από 6.1 και μετά, δεν έχω κάνει ποτέ wipe και όλα λειτουργούν ρολόι, με βαριά χρήση και development/testing εφαρμογών...

Ρυθμίσεις κλπ δεν χάνονται.... (Εκτός κι αν κάνεις wipe).

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα!Μια ερώτηση εκανα update την καινουργια cyanogen 6.1 22.12.2010 0.04-10.12.22 και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη απο ολες κ μαλλον εχει λυθει το θεμα της μπαταριας,αλλα δεν εχω ελληνικα στο keyboard(εχει πολλες γλωσσες αλλα οχι ελληνικα) μπορω με καπιο τροπο να τα βαλω????
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδια καλησπερα κ χρονια πολλα!Μια ερώτηση εκανα update την καινουργια cyanogen 6.1 22.12.2010 0.04-10.12.22 και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη απο ολες κ μαλλον εχει λυθει το θεμα της μπαταριας,αλλα δεν εχω ελληνικα στο keyboard(εχει πολλες γλωσσες αλλα οχι ελληνικα) μπορω με καπιο τροπο να τα βαλω????

κατέβασε από το market το greek input method!

Παιδιά πέρασα σήμερα τα Google Maps 5.0 μέσω .apk και δοκίμασα να δω τα 3D κτήρια.

Δεν βλέπω κάτι όμως. Κάνω το gesture κατεβάζοντας τα δάκτυλα παράλληλα, αλλά μεταβάλεται μόνο η κλίση με την οποία βλέπω τον χάρτη. Δεν βλέπ 3D. Νομίζω ότι η συσκευή μας υποστηρίζει την νέα αυτή λειτουργία.

Το έχει λειτουργήσει κανείς?

Και ακόμα, μήπως είδατε αν βρέθηκε τρόπος να έχουμε το νέο Market στην CM ROM μας?

Το Gingerbread πληκτρολογιάκι πάντως το πέρασε o nadlabak.

:)

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά πέρασα σήμερα τα Google Maps 5.0 μέσω .apk και δοκίμασα να δω τα 3D κτήρια.

Δεν βλέπω κάτι όμως....

Αν πας στο κεντρο της αθηνας θα δεις και το 3D.Στις γυρω περιοχες δεν υπαρχει καλυψη.Οσο για το 2ο που ρωτας,απαντηθηκε 1-2 σελιδες πισω.

Ερωτηση.Οταν περασω την CM6.1.1 θα χρειστει να περασω και τα gapps?και ακομα,εχει επιπλεον 2 updates o nadlabak.Tα περναμε και αυτα?

Edited by nekisia1

Αν πας στο κεντρο της αθηνας θα δεις και το 3D.Στις γυρω περιοχες δεν υπαρχει καλυψη.Οσο για το 2ο που ρωτας,απαντηθηκε 1-2 σελιδες πισω.

Ερωτηση.Οταν περασω την CM6.1.1 θα χρειστει να περασω και τα gapps?και ακομα,εχει επιπλεον 2 updates o nadlabak.Tα περναμε και αυτα?

Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχήν.

Ναι, πρέπει να ξαναπεράσεις τα gapps απ' ότι κατάλαβα (και έκανα..) κι εγώ.

Νομίζω ότι αυτά τα Update έχουν ενσωματωθεί στις ROM, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εγκαταστήσουμε κάτι άλλο πέραν της ROM.

--- Sony Xperia 5 II ---

για οσους 8ελουν να προχωρησουν στην αναβα8μιση οχι δεν χρειαζεται να περασουν την 2.2.1 πρωτα το λεει κ το σαιτ απο οπου κατεβαζετε το αρχειο , αλλα 3 wipes τα κανουμε πριν απο κα8ε update

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Οπως εχουμε ξαναματαπει,η σωστη σειρα ειναι:

Πρωτη φορα:περναμε το sbf απο g.o.t.

Kανουμε τα τρια wipe.

Περναμε τη cm,tria wipe,και τα gapps.

Κανεις οτι πέιραγμα θες,οβερκλοκ κλπ

Δυο wipe (dalvik + cache),και εισαι μπρουκλης.

Απο εδω και περα το μονο που θα κανεις για καθε επομενο update ειναι:

Δυο wipe,περασμα update,δυο wipe ,τελος.

Gapps δεν ξαναχρειαζεται,και ουτε ξαναχανονται μετα εφαρμογες κλπ.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

υπάρχει τρόπος να το κάνεις να είναι σε όλη την οθόνη!

πως μπορώ να μεγαλώσω ένα προγραμμα που πιάνει σχεδόν τη μισή οθόνη όπως το igo destinator? Γιατί μου τρέχει κανονικά, το χρησιμοποίησα χθες και ήταν ευκολόχρηστο (σε αντίθεση με άλλα πολύ ντιζαινάτα αλλά "ζόρικα" στη χρήση)

πως μπορώ να μεγαλώσω ένα προγραμμα που πιάνει σχεδόν τη μισή οθόνη όπως το igo destinator? Γιατί μου τρέχει κανονικά, το χρησιμοποίησα χθες και ήταν ευκολόχρηστο (σε αντίθεση με άλλα πολύ ντιζαινάτα αλλά "ζόρικα" στη χρήση)

Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο να γίνονται expand οι εφαρμογές. Ή υποστηρίζουν την ανάλυση του κινητού, ή όχι.

FYI:

"iGO Destinator" δεν υπάρχει.. :p

Υπάρχουν τα iGO MyWay και MLS Destinator.

--- Sony Xperia 5 II ---

Γίνεται! Με το data.gro το οποίο αντικαθιστάς στην εσωτερκή μνήμη του κινητού που είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα!

Γίνεται! Με το data.gro το οποίο αντικαθιστάς στην εσωτερκή μνήμη του κινητού που είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα!

Και πως ακριβως το κάνεις? γιατι κατέβασα το data.gro αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω μετά, το έβαλα και στην εσωτερική μνήμη του κινητού μου αλλά και πάλι δεν κατάφερα κατι

Και πως ακριβως το κάνεις? γιατι κατέβασα το data.gro αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω μετά, το έβαλα και στην εσωτερική μνήμη του κινητού μου αλλά και πάλι δεν κατάφερα κατι

Ωραία! Αφού έχεις ανοίξει το igo και έχεις δει ότι πιάνει περίπου το 1/3 της οθόνης, πηγαίνεις στην εσωτερική μνήμη data/data/com.navngo... ! Είναι ο φάκελος του προγράμματος! Εκεί θα περάσεις το data.gro! Μετά τρέχεις το πρόγραμμα και θα δεις ότι θα πιάνει όλη την οθόνη! Την 8.4.2 έχεις έτσι;

Το Mixed Theme για την Cyanogen του nadlabak 22.12.2010 είναι έτοιμο ΕΔΩ το No4...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

@kalagas

@amdnikos

ειμαι ακόμα με την επίσημη 2.1 οπως ειχα παρει το κινητο.

Για να παω στην τελευταια CM ακολουθω τους οδηγους στα how-to??

η υπαρχει καποιος αλλος οδηγος?

Συγνωμη αν ακουγεται γελοια η ερωτηση, απλα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων ειχα καιρο να ασχοληθω με το κινητο. :)

Ακολουθείς την διαδικασία:

Καλο ειναι να ξαναφλασαρεις με 2.2.1 sbf. H recovery πρεπει να ειναι η andoidiani. Αφου φλασαρεις 2.2.1, μεσω recovery κανεις 3 wipes. Στη συνεχεια φλασαρεις CM, και αμεσως μετα τα goople apps για hdpi devices. Αμεσως μετα, ξανα παλι τα 3 wipes και στη συνεχεια reboot. Θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος με την CM του nadlabak. Μονο cm φλασαρω τον τελευταιο μηνα.

Μην παραβλέψεις επίσης, μετά το Reboot να κάνεις αμέσως την ρύθμιση του Google Account (tip από τον vagelisda)

Καλά μονταρίσματα..!

:)

--- Sony Xperia 5 II ---

Ρε παιδιά τι θα γίνει με την αναβάθμιση σε froyo? Τελείωσε το 2010 ρε.... Τι κάνουν εκεί στη Motorola?:mad:

Ρε παιδιά τι θα γίνει με την αναβάθμιση σε froyo? Τελείωσε το 2010 ρε.... Τι κάνουν εκεί στη Motorola?:mad:

Έχουν βγάλει ανακοίνωση! Νωρίς στο πρώτο τρίμηνο του 2011!

Απλά δεν την παλεύουν. Τώρα πήγαν για το πρώτο 3μηνο? Καλό πάσχα!:( Ακόμη και το lg optimus one θα παρει και την gingerbread...

αμα εξαιρεσεις το προβληματακι κατα το οποιο χρειαζεται reboot υστερα απο καθε φορτιση για να μην κραταει ξυπνιο το κινητο ... ποιος ενδιαφερεται για την επισημη αναβαθμιση σε 2.2.1 . οσο υπαρχουν παλικαρια με ορεξη που κανουν την ζωη μας πιο ευκολη για μενα εκει εγγειται η εννοια "υποστηριξη κινητου" κ ειναι το πρωτο που κοιταω οταν ερχεται η ωρα αλλαγης συσκευης ;)

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Σας λεω και δε με πιστευετε.

Η γνησια ρομ θα ειναι σχεδον πανομοιοτυπη με την got,αν οχι 100% ιδια,και σιγουρα χειροτερη απο τη cyanogen.

Tην εχουμε τοσο καιρο,κι εσεις ακομα ψαχνετε τη μοτορολα.

Τη ρομ την εχουμε παιδια.

Οταν βγει ο νεος κερνελ,την αλλη μερα θα το εχει παλι o nadlabak ετοιμο το c.m. update,και χωρις να σβηνεται τιποτα.

Καντε τη ζωη σας ευκολοτερη,και καντε αναβαθμιση μονοι σας,ειναι πανευκολο.

Sent from my Milestone

O vagelis τα είπε ακριβώς όπως είναι. :)

Γι' αυτό μην περιμένετε την επίσημη της Motorola. Η CM6.1.1 "πετάει"..!

Και κάτι ακόμη: Μέχρι να μας δώσει η Motorola την 2.2, το Cyanogen Team θα μας έχει βγάλει ROM με 2.3 Gingerbread, χωρίς υπερβολές..

--- Sony Xperia 5 II ---