Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι σε σκέψεις να αντικαταστήσω την original 8αρα sd με μία μεγαλύτερη. Η ερώτηση μου είναι:

16gb class 10 ή 32gb class 2 ? Σε παρόμοια τιμή βρίσκονται.

Καταρχήν με ενδιαφέρει να συνεργάζονται κανονικά και οι δύο με το τηλέφωνο. Κατά δεύτερον, η class 2 με καλύπτει πλήρως όσον αφορά τις επιδόσεις της ως mp3 και γενικά data storage, αλλά σκέφτομαι ότι με την επερχόμενη 2.2 (αααχ....) θα τρέχουν όλο και περισσότερες εφαρμογές από την κάρτα. (Βεβαίως οι πιο απαιτητικές μπορούν ακόμα να μείνουν στο τηλέφωνο).

Αναμένω προτάσεις/απόψεις χρηστών που έχουν ήδη δοκιμάσει κάτι από τα δύο στο mile.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι σε σκέψεις να αντικαταστήσω την original 8αρα sd με μία μεγαλύτερη. Η ερώτηση μου είναι:

16gb class 10 ή 32gb class 2 ? Σε παρόμοια τιμή βρίσκονται.

Καταρχήν με ενδιαφέρει να συνεργάζονται κανονικά και οι δύο με το τηλέφωνο. Κατά δεύτερον, η class 2 με καλύπτει πλήρως όσον αφορά τις επιδόσεις της ως mp3 και γενικά data storage, αλλά σκέφτομαι ότι με την επερχόμενη 2.2 (αααχ....) θα τρέχουν όλο και περισσότερες εφαρμογές από την κάρτα. (Βεβαίως οι πιο απαιτητικές μπορούν ακόμα να μείνουν στο τηλέφωνο).

Αναμένω προτάσεις/απόψεις χρηστών που έχουν ήδη δοκιμάσει κάτι από τα δύο στο mile.

Έχω Kingston 16GB class 10. Πολύ ευχαριστημένος, ένα πεντάμηνο τώρα δεν είχα ποτε το παραμικρό πρόβλημα...

Αν θες και games με καλά γραφικά κλπ νομίζω μια κάρτα με μεγάλο class είναι μονόδρομος, γιατί από μόνα τους τα games αυτά αποθηκεύουν τα δεδομένα που χρειάζονται για να παίξουν, στην κάρτα μνήμης. Δηλαδή το παιχνίδι μπορεί να είναι 5-10ΜΒ και τα δεδομένα που χρειάζεται για να παίξει μπορεί να είναι 50-60ΜΒ τα οποία αποθηκεύονται από default στην κάρτα μνήμης...

Αν δεν σε νοιάζουν τα παιχνίδια, τότε class 2 ή class 4 είναι μια χαρά....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εχω το εξης προβλημα το οποιο γινεται ολο και πιο συχνo.Ενω μιλαω κανονικα σε κληση ξαφνικα δεν με ακουνε ενω εγω ακουω κανονικα. Τερματιζω την κληση ξανακαλω με ακουνε κανονικα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια.Εχει συμβει σε καποιον αλλον το ιδιο; η λετε να εχει προβλημα το μικροφωνο μου;

Δυστυχως παιζει να ειναι προβλημα με το crystal talk,και το εχουν πολλα milestone,και το δικο μου,μια σε ακουνε κάι μια σε χανουν...

Υποτιθεται οτι το διορθωσε καπως με το update η motorola αλλα μου φαινεται δεν...

Εχω μια υποψια οτι ρομ που δεν εχουν καθολου crystal talk,δεν το κανουν καθολου...

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Δυστυχως παιζει να ειναι προβλημα με το crystal talk,και το εχουν πολλα milestone,και το δικο μου,μια σε ακουνε κάι μια σε χανουν...

Υποτιθεται οτι το διορθωσε καπως με το update η motorola αλλα μου φαινεται δεν...

Εχω μια υποψια οτι ρομ που δεν εχουν καθολου crystal talk,δεν το κανουν καθολου...

Εγώ εξακολουθώ να τονίζω ότι ουδέποτε μου παραπονέθηκε κανείς...

Ούτε ια φορά στους 5 μήνες που το έχω.

Αλλά και πάλι, νομίζω ότι ο φίλος έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν τον ακούνε καθόλου, δεν τον χάνουν στιγμιαία.

Όταν με καλούν από κινητό που έχει μείωση θορύβου, το καταλαβαίνω αμέσως, γιατί ο ήχος του συνομιλητή αυξομειώνεται. (ειδικά από νόκια ε52).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καμία διαφορά είναι ακριβώς ίδια. Αλλά τώρα πια που αυτοματοππιησε ο nalbak το build chainθα έχουμε nightly bilds από cyanogen
function cdl { cd $1; ls;}

Οτι ειναι τηλεφωναρα το πιστευω κι εγω,το θεωρω πιο διαχρονικο απο τα αλλα,και νομιζω θα απογειωθει με φρογιο,αν δε σε τρωει πολυ για σκαλισμα του κερνελ ειναι συσκευη για χρονια,πραγμα σπανιο στην κατηγορια.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Οι ειδικές και advanced συζητήσεις περί modding και τροποποίησης του λειτουργικού του Milestone,θα γίνονται σε αυτό το νέο θέμα. :)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284626

καλησπερα, ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για ολες τις (εφαρμογες,παιχνιδια κ αλλα)που κατεβαζω απο το market να αποθηκευονται στην καρτα μνημης κ οχι στην μνημη του τηλεφωνου ? οποιος ξερει ας με βοηθησει, ευχαριστω!

καλησπερα, ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για ολες τις (εφαρμογες,παιχνιδια κ αλλα)που κατεβαζω απο το market να αποθηκευονται στην καρτα μνημης κ οχι στην μνημη του τηλεφωνου ? οποιος ξερει ας με βοηθησει, ευχαριστω!

Εχεις 2 επιλογες. Αν εχεις eclair τοτε παιζεις με apps2sd, αν εχεις froyo, εχεις φυσικη υποστηριξη απο το ιδιο το λειτουργικο.

Καλημέρα σε όλους!Για να βάλω το app2sd πρέπει να εχω κανει root στο κινητό?κ που μπορούμε να το βρούμε διότι στο market δεν υπάρχει!(έχω την 2,1) Ευχαριστώ!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλημέρα σε όλους!Για να βάλω το app2sd πρέπει να εχω κανει root στο κινητό?κ που μπορούμε να το βρούμε διότι στο market δεν υπάρχει!(έχω την 2,1) Ευχαριστώ!

Αν ψαξεις πιο πισω στα forums εχει ειπωθει 1000 φορες. Το apps2sd δεν ειναι προγραμμα για να το βρεις, και ποσο μαλλον στο μαρκετ.:p

Ειναι λειτουργια της custom recovery.

Εν ταχει τα βηματα που πρεπει να κανεις:

Φλασαρε μεσω RSD Lite το τελευταιο firmware για ευρωπη με injected απο G.O.T team την vanuarable recovery.

Links για τη rom: http://www.multiupload.com/5MNZKOEO70

Αφου φλασαρεις στη συνεχεια βαζεις στο root της καρτας μνημης του κινητου σου την got recovery. Ειναι 2 αρχεια το ενα με ονομασια update.zip και ενας φακελος με ονομασια openrecovery.

Links για got recovery: http://www.multiupload.com/ORHI6UI34W

Αφου τελειωσεις με αυτα, σβηνεις το κινητο σου και το εκινεις με πατημενο το πληκτρο χ στο hardware keyboard. θα σου βγαλει ενα τριγωνο με ενα τηλ μεσα, στη συνεχεια πατας τπ πληκτρο volume up και το πληκτρο της καμερας. Μετα απο το μενου που σου βγαζει επιλεγεις το run update.zip και μπαινεις μεσα στη custom recovery οπου και μπορεις να:

Κανεις root το τηλ σου.

Κανεις overclock στο τηλ σου.

Κανεις nandroid back up / restore.

Ενεργοποιησεις τη λειτουργια apps2sd.

Απλο δεν ειναι? :lol:

Το Μixed Theme v.2 για Cyanogen από την 0.02 και πάνω, για όποιον ενδιαφέρεται είναι ΕΔΩ.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν ψαξεις πιο πισω στα forums εχει ειπωθει 1000 φορες. Το apps2sd δεν ειναι προγραμμα για να το βρεις, και ποσο μαλλον στο μαρκετ.:p

Φλασαρε μεσω RSD Lite το τελευταιο firmware για ευρωπη με injected απο G.O.T team την vanuarable recovery.

Καλησπερα, μπορεις λιγο ποιο λιανα εδω ? :S γιατι απο iphone ξερω αλλα απο milistone αστα να πανε:worry: ,ειναι ενος φιλου κ θελω να του το φτιαξω

Καλησπερα, μπορεις λιγο ποιο λιανα εδω ? :S γιατι απο iphone ξερω αλλα απο milistone αστα να πανε:worry: ,ειναι ενος φιλου κ θελω να του το φτιαξω

Βρες και κατεβασε το RSD lite. Ενεργοποιησε το τηλ σε bootloader. Κρατας πατημενο το πανω πληκτρο του D-pad και μετα το power button. Μετα μεσω RSD lite δειχνεις στο προγραμμα πιο αρχειο να flashaρει.(στη περιπτωση σου το got firmware στο link που σου εδωσα πιο πανω. Εννοειτε εχεις περασει drivers του milestone πριν ξεκινησεις τη διαδικασια.

Διαβασε επισης και αυτο το sticky θα σε βοηθησει πολυ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268909

Παιδιά μία εύκολη ερωτησούλα, της οποίας η απάντηση πρέπει να είναι χαμένη μέσα στις σελίδες του Θέματος:

Έχει βγει μια εφαρμογή που κάνει το Milestone να συμπεριφέρεται όπως όταν το βάζεις στο Dock του. Θυμάστε πώς λέγεται? Την βρίσκουμε στο Market ή πουθενά αλλού?

Ευχαριστώ. :)

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά μία εύκολη ερωτησούλα, της οποίας η απάντηση πρέπει να είναι χαμένη μέσα στις σελίδες του Θέματος:

Έχει βγει μια εφαρμογή που κάνει το Milestone να συμπεριφέρεται όπως όταν το βάζεις στο Dock του. Θυμάστε πώς λέγεται? Την βρίσκουμε στο Market ή πουθενά αλλού?

Ευχαριστώ. :)

DockService και τη βρισκεις στο Market.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το κατέβασα πριν λίγο. :)

Αύριο που θα θα έχω χρόνο θέλω να ρωτησω 1-2 πραγματακια πιο αναλυτικά για την διαχείριση μνήμης του κινητού μας..

--- Sony Xperia 5 II ---

Αφου τελειωσεις με αυτα, σβηνεις το κινητο σου και το εκινεις με πατημενο το πληκτρο χ στο hardware keyboard. θα σου βγαλει ενα τριγωνο με ενα τηλ μεσα, στη συνεχεια πατας τπ πληκτρο volume up και το πληκτρο της καμερας. Μετα απο το μενου που σου βγαζει επιλεγεις το run update.zip και μπαινεις μεσα στη custom recovery οπου και μπορεις να:

Κανεις root το τηλ σου.

Απλο δεν ειναι? :lol:

καλησπερα ποσο overclock μπορω να κανω το milestone ? θα παθει καποια ζημια ?

Edited by iliaspot

Με got recovery κατευθειαν 1gh.(δεν υπαρχει λογος να κανεις μισες δουλειες).:p

Ζημια εννοειτε πως οχι μιας και ο cortex A8 που εχει ως CPU ειναι επεξεργαστης rated στο1gh ασχετα που η μαμα μοτο του εκοψε τη μιση συχνοτητα.

Edited by amdnikos

Με got recovery κατευθειαν 1gh.(δεν υπαρχει λογος να κανεις μισες δουλειες).:p

Ζημια εννοειτε πως οχι μιας και ο cortex A8 που εχει ως CPU ειναι επεξεργαστης rated στο1gh ασχετα που η μαμα μοτο του εκοψε τη μιση συχνοτητα.

καλημερα, τα εκανα ολα αυτα αλλα συνεχιζει να αποθηκευεται στην μνημη του κινητου κ οχι στην καρτα μνημης :cry: .. αν ξερει καποιος ας βοηθησει Ευχαριστω πολυ!

καλημερα, τα εκανα ολα αυτα αλλα συνεχιζει να αποθηκευεται στην μνημη του κινητου κ οχι στην καρτα μνημης :cry: .. αν ξερει καποιος ας βοηθησει Ευχαριστω πολυ!

Τι σχέση έχει το overclock με το που αποθηκεύονται οι εφαρμογές?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τι σχέση έχει το overclock με το που αποθηκεύονται οι εφαρμογές?

καλημερα ειχε γινει μια κουβεντα περι απο8ηκευσεις κ μου ειπε ενα τροπο κ το μενου ειχε κ για το overclock κ ρωτησα.. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο οι εφαρμογες κ τα Games να πηγαινουν στην καρτα μνημης κ οχι στην μνημη του κινητου :( που μετα απο ολες τις οδηγιες συνεχιζει να πηγαινουν στο κινητο :( Φλασαρε μεσω RSD Lite το τελευταιο firmware για ευρωπη με injected απο G.O.T team την vanuarable recovery.

Αφου φλασαρεις στη συνεχεια βαζεις στο root της καρτας μνημης του κινητου σου την got recovery. Ειναι 2 αρχεια το ενα με ονομασια update.zip και ενας φακελος με ονομασια openrecovery.

Κανεις root το τηλ σου.

καλησπερα επειδη με ενδιαφερει η συσκευει και θελω να την αγορασω εχω μερικες ερωτησης.

1 με τον επεξεργαστη τι γινετε?

2 την 2.2 θα την παρει?

3 ειστε ευχαριστημενοι με της φωτο και το video?

4 το hardware ειναι καλο?

καλησπερα επειδη με ενδιαφερει η συσκευει και θελω να την αγορασω εχω μερικες ερωτησης.

1 με τον επεξεργαστη τι γινετε?

2 την 2.2 θα την παρει?

3 ειστε ευχαριστημενοι με της φωτο και το video?

4 το hardware ειναι καλο?

1) ?

2) Ναι

3) Φωτο: Όχι / Βίντεο: Ναι

4) Ναι

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

1) ?

2) Ναι

3) Φωτο: Όχι / Βίντεο: Ναι

4) Ναι

για τον επεξεργαστη που ειναι χρονισμενος μονο στα 600