vagelisda Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Μου φαίνεται ότι δεν διαβάζεις τι γράφουμε... Δεν είπαμε να πεις "κυριοι με δουλεψατε,μου πουλησατε τη συσκευη ως flash ready". Είπαμε να μας απαντήσουν ΑΝ θα το πάρει το flash με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ, από τη στιγμή που το διαφήμιζαν. Επίσης δεν μπορούν να σου πουν "ναι αγορι μου,ΕΙΝΑΙ flash ready η συσκευη,αμα εβγαινε flash,η συσκευη ειναι εντελως ετοιμη να το δεχτει", γιατί πολύ απλά το flash 10.1 ΕΧΕΙ ΗΔΗ βγει.... Kαι επιπλέον ξανά λέω ότι αν ήταν τόσο καλύμένη και τόσο άνετη η Motorola ΔΕΝ θα έχει βγάλει το "flash 10.1 ready" από το επίσημο site της... Eίπαμε δηλαδή ότι επειδή η Motorola δεν έχει πάρει οκόμα επίσημη θέση, το μόνο που μπορεί να γίνει με το εξώδικο σε αυτή τη φάση είναι να ζητήσουμε ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση για το αν θα το πάρει ή οχι... Αν σου απαντήσουν πχ ΝΑΙ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Αν σου απαντήσουν δεν ξέρουμε ακόμα ή οχι, τότε μπορείς να το συνεχίσεις ζητώντας επιστροφή χρημάτων... Αλλά τώρα μόνο για να δώσουν επίσημη απάντηση με ΝΑΙ ή ΟΧΙ μπορούμε να πιέσουμε.... Καλα οτι πειτε,αν ποτε καποιος απο εσας κανει εξωδικο σε μαγαζι,και αν το μαγαζι ενοχλησει τη μοτορολα,και ααααν απαντησει η μοτορολα και ααααν πει οτι δε βαζει φλας,και αν παρετε οχι δεκαρα τσακιστη αλλα εστω μια απολογητικη παραγραφο,τοτε...ελατε πειτε μου. Ddr,εσυ σα νομικος επρεπε να ξερεις πρωτος απο ολους ποσο ευκολα μπορει να πατησει καποιος στη διαφορα flash ready με "will support flash",αν ειστε τοσο αφελεις να πιστευετε οτι ειναι τοσο ελαφρομυαλη μια πολυεθνικη που δε θα καλυπτε τα νωτα της,καντε αυτο που λετε και να αποδειχτω χιλιες φορες λαθος. Στην μυνησομανα αμερικη λετε να μην σκαμπαζουν μπιτ για μπιτ? Μεχρι τοτες,οσο και να αλληλοπαραπονιομαστε ειναι για το θεαθηναι...δεν ιδρωνουν αυτια παιδια. Οσοι πιστοι... Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Καλα οτι πειτε,αν ποτε καποιος απο εσας κανει εξωδικο σε μαγαζι,και αν το μαγαζι ενοχλησει τη μοτορολα,και ααααν απαντησει η μοτορολα και ααααν πει οτι δε βαζει φλας,και αν παρετε οχι δεκαρα τσακιστη αλλα εστω μια απολογητικη παραγραφο,τοτε...ελατε πειτε μου. Ddr,εσυ σα νομικος επρεπε να ξερεις πρωτος απο ολους ποσο ευκολα μπορει να πατησει καποιος στη διαφορα flash ready με "will support flash",αν ειστε τοσο αφελεις να πιστευετε οτι ειναι τοσο ελαφρομυαλη μια πολυεθνικη που δε θα καλυπτε τα νωτα της,καντε αυτο που λετε και να αποδειχτω χιλιες φορες λαθος. Στην μυνησομανα αμερικη λετε να μην σκαμπαζουν μπιτ για μπιτ? Μεχρι τοτες,οσο και να αλληλοπαραπονιομαστε ειναι για το θεαθηναι...δεν ιδρωνουν αυτια παιδια. Οσοι πιστοι... Sent from my Milestone Λοιπόν, επειδή μακρυγορούμε, εννοείται ότι κανείς δεν πιέζει κανέναν για τίποτα, μια συζήτηση κάνουμε. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτοί τα έχουν σκεφτεί όλα και τα ξέρουν όλα, τότε θα είχαν βάλει και φλάς:p:p Εμείς απλά με ένα εξώδικο θα ζητάμε από τη Μοτορόλα Ελλάς, εντελώς αθώα και ανυποψίαστα, μέσα σε πχ 1 βδομάδα, να μας απαντήσει αν το μιλεστονε υποστηρίζει φλας ή αν πρόκειται να υποστηρίξει στο άμεσο μέλλον. Αν δεν απαντήσει, θεωρούμε ότι η θέση της είναι αρνητική, δηλαδή ότι δεν υποστηρίζει, ούτε πρόκειται να υποστηρίξει. Ανάλογα με την απάντηση, βλέπουμε πώς θα κινηθούμε. Είναι πολύ απλό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Καλα οτι πειτε,αν ποτε καποιος απο εσας κανει εξωδικο σε μαγαζι,και αν το μαγαζι ενοχλησει τη μοτορολα,και ααααν απαντησει η μοτορολα και ααααν πει οτι δε βαζει φλας,και αν παρετε οχι δεκαρα τσακιστη αλλα εστω μια απολογητικη παραγραφο,τοτε...ελατε πειτε μου. Ddr,εσυ σα νομικος επρεπε να ξερεις πρωτος απο ολους ποσο ευκολα μπορει να πατησει καποιος στη διαφορα flash ready με "will support flash",αν ειστε τοσο αφελεις να πιστευετε οτι ειναι τοσο ελαφρομυαλη μια πολυεθνικη που δε θα καλυπτε τα νωτα της,καντε αυτο που λετε και να αποδειχτω χιλιες φορες λαθος. Στην μυνησομανα αμερικη λετε να μην σκαμπαζουν μπιτ για μπιτ? Μεχρι τοτες,οσο και να αλληλοπαραπονιομαστε ειναι για το θεαθηναι...δεν ιδρωνουν αυτια παιδια. Οσοι πιστοι... Sent from my Milestone Ρε συ vagelisda μου φαίνεται ότι ούτε και συ διαβάζεις καλά αυτά που γράφουμε... Ποιος είπε ότι το Droid δεν θα πάρει το 2.2??? Στην Αμερική δεν κάνουν εξυπνάδες... Επίσης αν ήταν τόσο καλυμένοι και τόσο μάγκες γιατί έβγαλαν το flash 10 ready από το site τους??? Αυτοί δεν περίμεναν ότι το flash 10.1 θα το βγάλει η adobe μόνο για Android 2.2 και πάνω. Και εκεί την πάτησαν και αφού δεν θέλουν να δώσουν το 2.2 στο Milestone, έβγαλαν και το flash ready από την επίσημη ιστοσελίδα τους... Την διαφήμιση όμως την είχαν κάνει... Και ποιος σου είπε επίσης ότι οι πολυεθνικές δεν κάνουν λάθη??? Και ποιος σου είπε ότι όλες οι πολυεθνικές ότι και να κάνουν είναι καλυμμένες??? Αν ήταν έτσι δεν θα πλήρωνε ποτέ καμιά και τίποτα, αλλά δεν είναι έτσι, έχουν πληρώσει πολλές και μάλιστα πολλά για παραλήψεις και για λάθη.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 παιδια σημερα μου εβγαλε ενα προβλημα το κινητο κατα την διαρκεια κλησεων μου κανει ενα μπιπ μπιπ στο ακουστικο και οτι δεν εχει μπαταρια και κλεινει,ενω το κινητο εχει μπαταρια,οταν το ξανανοιγω μου λεει 80% μπαταρια αλλα μετα παλι απο μερικες κλησεις μου το ξανακανει.εχει κλεισει απο το πρωι σε διαρκεια 5 ωρων 4 φορες,καμια ιδεα να κανω τιποτα???? Για δώσε καμιά επιπλέον πληροφορία!!! Το είχες ρουταρισμένο ή όχι? Είχες κάνει overclock?? Νομίζω ότι το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βλέπεις... Tίποτα συγκεκριμένο, απλά στην Ελλάδα, η επίσημη αντιπροσωπεία (Cometron) δίνει μόλις ένα χρόνο εγγύηση, ενώ η ΕΕ απαιτεί 2. Προσπαθήσαμε να τρίξουμε τα δόντια της αντιπροσωπείας, αλλά μας παρέπεμψαν στα κεντρικά της Sony στην Ευρώπη και αποφασίστηκε ότι δεν αξίζει οργανωμένη προσπάθεια... :S Δεν ξέρω παραπάνω. Με 2 λόγια, μου λές ότι δεν κάνατε κάτι, γιατί αποφασίσατε ότι δεν σας συνέφερε. Επομένως, πώς περιμένεις αποτέλεσμα, αν δεν κάνεις κάτι?:rolleyes: Ούτε με εκφοβισμούς, ούτε με τριξίματα δοντιών διεκδικεί κανείς τα δικαώματά του. Υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις και νομικές διαδικασίες. Ή μπαίνεις στο χορό και τις ακολουθείς και βλέπεις τα αποτελέσματα των ενεργειών και των κόπων σου ή τη μια μέρα κάνεις το λιοντάρι και την άλλη το ποντίκι. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα, αλλά είναι συνηθισμένο σαν φαινόμενο πολύς κόσμος να απευθύνεται σε δικηγόρους, για να "τρίξουν τα δόντια" κάποιου άλλου. Σόρρυ, εγώ δεν είμαι μπαμπούλας κανενός. Κάνω τη δουλειά μου και φέρνω αποτελέσματα. Άσε γιατί θυμάμαι τώρα διάφορους:mad::mad::p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Εμένα το πρόβλημα του φίλου με την μπαταρία μου φαίνεται ότι είναι ή αστοχία της μπαταρίας ή από την κακή χρήση της τα έχει παίξει εντελώς και ενώ όντως είναι στο 80% πχ μόλις ανοίξει η οθόνη του κινητού τελειώνει αμέσως... Σαν να μην έχει δηλαδή κάθολου δύναμη η μπαταρία... Αν τώρα είναι καινούργια η μπαταρία και το τηλέφωνο γενικά, προτείνω στον φίλο να πάρει στην Motorola HELLAS μήπως και του δώσουν καμιά εξήγηση... Πάντως μου φαίνεται ότι είναι αστοχία μπαταρίας γιατί αυτό το πρόβλημα δεν το έχω ξανά διαβάσει πουθενά, οπότε δεν πρέπει να φταίει το τηλέφωνο.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Εμένα το πρόβλημα του φίλου με την μπαταρία μου φαίνεται ότι είναι ή αστοχία της μπαταρίας ή από την κακή χρήση της τα έχει παίξει εντελώς και ενώ όντως είναι στο 80% πχ μόλις ανοίξει η οθόνη του κινητού τελειώνει αμέσως... Σαν να μην έχει δηλαδή κάθολου δύναμη η μπαταρία... Αν τώρα είναι καινούργια η μπαταρία και το τηλέφωνο γενικά, προτείνω στον φίλο να πάρει στην Motorola HELLAS μήπως και του δώσουν καμιά εξήγηση... Πάντως μου φαίνεται ότι είναι αστοχία μπαταρίας γιατί αυτό το πρόβλημα δεν το έχω ξανά διαβάσει πουθενά, οπότε δεν πρέπει να φταίει το τηλέφωνο.... Ίσως. Αλλά ίσως να είναι και θέμα πλακέτας η κατανάλωση της μπαταρίας. Σίγουρα θέλει τεχνικό έλεγχο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Ίσως. Αλλά ίσως να είναι και θέμα πλακέτας η κατανάλωση της μπαταρίας. Σίγουρα θέλει τεχνικό έλεγχο Και αυτό με την πλακέτα μπορεί να παίζει και να συμβαίνει κάτι άλλο και μόλις το ανοίγει να του ρουφάει όλο το ρεύμα.... Και ο φίλος maxairo για αλλαγή πλακέτας το έχει στείλει, για άλλο λόγο βέβαια... Αλλά αν είναι τελικά και αυτό με την μπαταρία θέμα πλακέτας, αρχίζω να ανυσηχώ... Πάντως θα συμφωνήσω ότι θέλει τεχνικό έλεγχο και φυσικά ότι εμείς δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να το λύσουμε μια και δεν το έχει ξανασυναντήσει κάποιος άλλος και δεν υπάρχει προηγούμενο... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Και αυτό με την πλακέτα μπορεί να παίζει και να συμβαίνει κάτι άλλο και μόλις το ανοίγει να του ρουφάει όλο το ρεύμα.... Και ο φίλος maxairo για αλλαγή πλακέτας το έχει στείλει, για άλλο λόγο βέβαια... Αλλά αν είναι τελικά και αυτό με την μπαταρία θέμα πλακέτας, αρχίζω να ανυσηχώ... Πάντως θα συμφωνήσω ότι θέλει τεχνικό έλεγχο και φυσικά ότι εμείς δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να το λύσουμε μια και δεν το έχει ξανασυναντήσει κάποιος άλλος και δεν υπάρχει προηγούμενο... Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να χαλάσει:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το πολύ πολύ να χαλάσει:p Ναι μωρε , σιγα... Πέτα το . Υ.Γ. Αν αποφασίσεις να το πετάξεις ενημέρωσέ μας σε ποια περιοχή, να μαστε εκει κοντα! :p Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Ναι μωρε , σιγα... Πέτα το . Υ.Γ. Αν αποφασίσεις να το πετάξεις ενημέρωσέ μας σε ποια περιοχή, να μαστε εκει κοντα! :p :p:p Δεν εννοώ αυτό. Ίσα ίσα που το έχω σαν καινούριο. Αλλά αν τυχόν χαλάσει υπάρχουν και τα σέρβις. Άσε που δεν θα χαλάσει Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Φτού ! ! ! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 @georgepao το οτι σου ξαναδειχνει οτι εχει μπαταρια αφου σβησει,σημαινει οτι ισως δεν την καταναλωνει οντως αλλα εχει ενα θεμα με τη μετρηση της.αν εισαι ρουτ υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις και ισως καπως βοηθησει.αν οχι,μια επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων και καπακια μια πληρης φορτιση μπορει να βελτιωσουν την κατασταση.τουλαχιστον να κανεις μια τελετυαια προσπαθεια πριν το στειλεις για επισκευη. κατα τα αλλα,εγω ειμαι της εντυπωσης ποσο οσο αμφιβολο ειναι να αναβαθμιστει το milestone αλλο τοσο ειναι και για το droid. ετσι λενε τουλαχιστον στα φορα,και ετσι διαφαινεται,καθως η froyo που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη ειναι ως επι το πλειστον port απο νεξους και οχι καποιο leak προοριζομενο για droid οπως προηγουμενες φορες,και που ειναι συνηθως μια ενδειξη οτι κατι ετοιμαζεται. και επειδη συμφωνω και εγω πως τα πολλα λογια ειναι φτωχια,αν καποιος απο εδω,ξερει περισσοτερα και νομιζει οτι θα ηταν σκοπιμο να γινει καποια κινηση,και οτι θα ειχε νοημα,εγω δε θα ειχα προβλημα να συμμετασχω. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 (edited) αναβαθμιστει το milestone αλλο τοσο ειναι και για το droid. ετσι λενε τουλαχιστον στα φορα,και ετσι διαφαινεται,καθως η froyo που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη ειναι ως επι το πλειστον port απο νεξους και οχι καποιο leak προοριζομενο για droid οπως προηγουμενες φορες,και που ειναι συνηθως μια ενδειξη οτι κατι ετοιμαζεται. και επειδη συμφωνω και εγω πως τα πολλα λογια ειναι φτωχια,αν καποιος απο εδω,ξερει περισσοτερα και νομιζει οτι θα ηταν σκοπιμο να γινει καποια κινηση,και οτι θα ειχε νοημα,εγω δε θα ειχα προβλημα να συμμετασχω. Πραγματικά, δεν έχω ιδέα αν θα αναβαθμιστεί ή όχι το μιλεστόνε και δεν με καίει και ιδιαίτερα, γιατί μέχρι να διαδοθεί η 2.2 θα μιλάμε ήδη για την 3.0 και έτσι θα κυλάει το πράγμα. Σε ό,τι αφορά όμως την πολιτική της μοτορόλα, επειδή εδώ όλοι, είμαστε μια μικρή παρέα, 10-15 ατόμων, πρότεινα, λόγω της ιδιότητάς μου και μετά από πρόσκληση του kalagas , αν κάποιοι θέλουν να κινηθούν κατά αυτών που τους πούλησαν το κινητό, υποσχόμενοι φλας και φλας δεν είδαν, να βοηθήσω, χωρίς χρήματα, τουλάχιστον για το εξώδικο. Το εξώδικο δεν είναι για να τρομάξουμε κανέναν.:scared: Είναι απλά ένα πρώτο βήμα για να έχουμε μια επίσημη απάντηση σχετικά με το θέμα του φλάς. Μπορεί η μοτορόλα να απαντήσει ότι έχετε ήδη φλας (παλιότερη έκδοση). Να δούμε τι θα πεί πρώτα... Αν κάποιος θέλει να το φτάσει μέχρι τέλους, άποψή μου, έχει πολύ καλές τύχες. Αλλά, ένα άτομο μόνο του δεν το συμφέρει οικονομικά. Αν όμως μαζευτούν 3-4 και είναι αποφασισμένοι, τότε ναι, τους συμφέρει και κατά την άποψή μου θα τα καταφέρουν και θα βγούν και κερδισμένοι και δικαιωμένοι ηθικά. Αυτό είναι όλο κι όλο. Ούτε πιέζουμε κανέναν, ούτε τίποτα. Προσωπικά για τον εαυτό μου, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω να επιστρέψω το τηλέφωνο και να πάρω πίσω τα λεφτά μου + κάποια μικρή αποζημίωσηπιθανόν. Δεν είμαι πελάτης του εαυτού μου και έχω να ασχοληθώ με πιο σημαντικά πράγματα, όπως ο γάμος μου σε ένα μήνα:):):) Edited July 23, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 (edited) Πραγματικά, δεν έχω ιδέα αν θα αναβαθμιστεί ή όχι το μιλεστόνε και δεν με καίει και ιδιαίτερα, γιατί μέχρι να διαδοθεί η 2.2 θα μιλάμε ήδη για την 3.0 και έτσι θα κυλάει το πράγμα. Σε ό,τι αφορά όμως την πολιτική της μοτορόλα, επειδή εδώ όλοι, είμαστε μια μικρή παρέα, 10-15 ατόμων, πρότεινα, λόγω της ιδιότητάς μου και μετά από πρόσκληση του kalagas , αν κάποιοι θέλουν να κινηθούν κατά αυτών που τους πούλησαν το κινητό, υποσχόμενοι φλας και φλας δεν είδαν, να βοηθήσω, χωρίς χρήματα, τουλάχιστον για το εξώδικο. Το εξώδικο δεν είναι για να τρομάξουμε κανέναν.:scared: Είναι απλά ένα πρώτο βήμα για να έχουμε μια επίσημη απάντηση σχετικά με το θέμα του φλάς. Μπορεί η μοτορόλα να απαντήσει ότι έχετε ήδη φλας (παλιότερη έκδοση). Να δούμε τι θα πεί πρώτα... Αν κάποιος θέλει να το φτάσει μέχρι τέλους, άποψή μου, έχει πολύ καλές τύχες. Αλλά, ένα άτομο μόνο του δεν το συμφέρει οικονομικά. Αν όμως μαζευτούν 3-4 και είναι αποφασισμένοι, τότε ναι, τους συμφέρει και κατά την άποψή μου θα τα καταφέρουν και θα βγούν και κερδισμένοι και δικαιωμένοι ηθικά. Αυτό είναι όλο κι όλο. Ούτε πιέζουμε κανέναν, ούτε τίποτα. Προσωπικά για τον εαυτό μου, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω να επιστρέψω το τηλέφωνο και να πάρω πίσω τα λεφτά μου + κάποια μικρή αποζημίωσηπιθανόν. Δεν είμαι πελάτης του εαυτού μου και έχω να ασχοληθώ με πιο σημαντικά πράγματα, όπως ο γάμος μου σε ένα μήνα:):):) Εγώ παντρεύτηκα πριν 2 μήνες και ησύχασα... Άντε ρε καλά στέφανα και ότι επιθυμείτε... Όσο για τα υπόλοιπα εγώ θα περιμένω κανα 2μηνο ακόμα να δω μήπως πάρει επίσημη θέση η Motorola και απαντήσει για το αν θα πάρει το flash 10.1. Αν λοιπόν μέσα σε κανα 2μηνο δεν έχει υποθεί τίποτα, θα απαιτήσω απάντηση μέσω εξωδίκου και βλέπουμε... Edited July 24, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Εγώ παντρεύτηκα πριν 2 μήνες και ησύχασα... Άντε ρε καλά στέφανα και ότι επιθυμείτε... Όσο για τα υπόλοιπα εγώ θα περιμένω κανα 2μηνο ακόμα να δω μήπως πάρει επίσημη θέση η Motorola και απαντήσει για το αν θα πάρει το flash 10.1. Αν λοιπόν μέσα σε κανα 2μηνο δεν έχει υποθεί τίποτα, θα απαιτήσω απάντηση μέσω εξωδίκου και βλέπουμε... Μήπως το καθυστερείς; Τώρα έγινε το σκάνδαλο με την επίσημ αφαίρεση του flash απο το site της. Τώρα όλοι έχουν εξαγριωθεί , μεσω fb,forum, και τα χώνουν. Σε δυο μήνες θα εχει ξεχαστεί και κυρίως η motorola δεν θα ασχολείται πλέον με αυτό το κινητό.... είναι προφανές άλλωστε. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Και αυτό με την πλακέτα μπορεί να παίζει και να συμβαίνει κάτι άλλο και μόλις το ανοίγει να του ρουφάει όλο το ρεύμα.... Και ο φίλος maxairo για αλλαγή πλακέτας το έχει στείλει, για άλλο λόγο βέβαια... Αλλά αν είναι τελικά και αυτό με την μπαταρία θέμα πλακέτας, αρχίζω να ανυσηχώ... Πάντως θα συμφωνήσω ότι θέλει τεχνικό έλεγχο και φυσικά ότι εμείς δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να το λύσουμε μια και δεν το έχει ξανασυναντήσει κάποιος άλλος και δεν υπάρχει προηγούμενο... λοιπον παιδια την επαναφορα ρυθμισεων την εκανα αλλα μου ξανα εκλεισε.μετα επειδη στο μαγαζι του πατερα μου εχει πολυ σκονη(οικοδομικα υλικα)το ανοιξα και το εβαλα στο κομπρεσερ του αερα μηπως ειχε φαει σκονη και δεν εκανε επαφη καλη η μπαταρια.απο εκεινη την ωρα εχω κανει παρα πολλες κλησεις και μεχρι τωρα δεν μου το εχει ξανακανει,ελπιζω να ειναι αυτο...... Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Μήπως το καθυστερείς; Τώρα έγινε το σκάνδαλο με την επίσημ αφαίρεση του flash απο το site της. Τώρα όλοι έχουν εξαγριωθεί , μεσω fb,forum, και τα χώνουν. Σε δυο μήνες θα εχει ξεχαστεί και κυρίως η motorola δεν θα ασχολείται πλέον με αυτό το κινητό.... είναι προφανές άλλωστε. Δε θα ξεχαστεί τόσο γρήγορα... Μη ξεχνάς ότι επίσημα κάνεις δεν έχει δώσει ακόμα την 2.2 εκτός το nexus... 2 μήνες δεν είναι πολύ... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Δε θα ξεχαστεί τόσο γρήγορα... Μη ξεχνάς ότι επίσημα κάνεις δεν έχει δώσει ακόμα την 2.2 εκτός το nexus... 2 μήνες δεν είναι πολύ... Για μένα , στην βράση κολλάει το σίδερο... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Εγώ παντρεύτηκα πριν 2 μήνες και ησύχασα... Άντε ρε καλά στέφανα και ότι επιθυμείτε... Όσο για τα υπόλοιπα εγώ θα περιμένω κανα 2μηνο ακόμα να δω μήπως πάρει επίσημη θέση η Motorola και απαντήσει για το αν θα πάρει το flash 10.1. Αν λοιπόν μέσα σε κανα 2μηνο δεν έχει υποθεί τίποτα, θα απαιτήσω απάντηση μέσω εξωδίκου και βλέπουμε... Ευχαριστώ πολύ:):) Σε 2 μήνες θα έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα πιστεύω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Εγω ενημερώνομαι κι απο εδώ. Ποστάρουν διαρκώς τις κινήσεις τους. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Καλημερα! Ισως εχουμε καλα νεα περι unofficial froyo release. http://modmymobile.com/forums/401-motorola-milestone/554590-image-motofrenzy-froyo-2-2-milestone.html Πολλοι λενε οτι δε λειτουργει και προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα δουμε...! Περιμενουμε νεοτερα απο τον DEXTER Απο οτι ειδα και ο kalagas παρακολουθει το θεμα(σε βλεπω για διεθνη καριερα στα forums...!) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 το κινητο εχει Αισθητήρα επιτάχυνσης και Ψηφιακή πυξίδα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 το κινητο εχει Αισθητήρα επιτάχυνσης και Ψηφιακή πυξίδα ?? Ναι και ναι, κι αν θες κι εφαρμογή για πυξίδα κατεβάζεις το Compass από το Market. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 και άλλη μια ερωτήσει σχετικά με το flash στο σαιτ τις motorola λεει ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗΣ WEB Adobe Flash lite v3.1.6 τι δίφορες έχει από τιν 10.1 πού κάνανε γαργάρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Καλημερα! Ισως εχουμε καλα νεα περι unofficial froyo release. http://modmymobile.com/forums/401-motorola-milestone/554590-image-motofrenzy-froyo-2-2-milestone.html Πολλοι λενε οτι δε λειτουργει και προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα δουμε...! Περιμενουμε νεοτερα απο τον DEXTER Απο οτι ειδα και ο kalagas παρακολουθει το θεμα(σε βλεπω για διεθνη καριερα στα forums...!) Ναι νιώθω έτοιμος για διεθνή καριέρα... χαχαχαχαχα... Πάντως όλα τα ξένα forums σχετικά με το milestone τα παρακολουθώ όπως κ πολλοί από εδώ... Πως θα μάθαινα να ψιλοπειράζω τις Roms??? Πάντως πολύ δύσκολα με κλειδωμένο kernel να βγει άκρη και να δουλεύουν όλα στο τηλέφωνο μας με την Rom που προσπαθεί ο dexter... Μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο να το κάνει και να δουλεύουν όλα σωστά... Μακάρι και πάλι μακάρι... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts