Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α εγώ νόμιζα ότι είχες ξανα συνδεθεί στο rooter αυτό....

Προσπάθησε και με restart στο rooter..

Tην σύνδεση agekalp την βλέπει κανονικά, αφού το είπε και ότι βάζει και το κωδικό σωστά αλλά δεν συνδέεται...

Sorry δε το παρατηρησα...!

Τι αφαλεια(κωδικοποιηση) εχει το router? wpa,wep,wpa-psk?

Ποιο router εχεις?

Ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα παλιοτερα.Αν θες να σιγουρευτεις αν ειναι θεμα "κωδικου" του router,βγαλε το κωδικο και ασε ελευθερο το router και ξαναδοκιμασε.Αν παλι δε μπαινει....δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ έχω σκοπό να καρατησω το milestone για ένα χρόνο ακόμα(δύσκολοι καιροί κιόλας)Ειδικά όταν ποάρει και την 2.2 δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να πάω σε άλλο κινητό!

εγώ έχω σκοπό να καρατησω το milestone για ένα χρόνο ακόμα(δύσκολοι καιροί κιόλας)Ειδικά όταν ποάρει και την 2.2 δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να πάω σε άλλο κινητό!

Ακριβώς.

Και επειδή την έχω καταλάβει τη δουλειά, θα γίνει ότι έγινε και με τις κάμερες των κινητών.

Σιγά σιγά δηλαδή, θα δίνουν μεγαλύτερους επεξεργαστές και περισσότερη ραμ, μέχρι να φτάσουμε σε τίποτα "τέρατα" με επεξεργαστές διπύρηνους στα 2.8 και 2 γίγα ραμ.

Ε, όταν φτάσουμεσε αυτό το σημείο, θα ξαναπάρω:p

Δεν είναι ανάγκη να πετάξω 4-5 χιλιάρικα για να παρακολουθήσω όλη την εξέλιξη, βήμα προς βήμα.;)

Ένας ακόμα λόγος είναι ότι το qwerty και την ποιότητα συνομιλίας της μοτορόλα, δεν τα αλλάζω με τίποτα.

Ειδικά για την ποιότητα συνομιλίας, επειδή έχω αγοράσει στο παρελθόν άλλα 3 μοτορόλα, είναι πραγματικά αξιοσημείωτη με μοναδικό αντίπαλο την LG (αν θέλετε το πιστεύετε....)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ένας ακόμα λόγος είναι ότι το qwerty και την ποιότητα συνομιλίας της μοτορόλα, δεν τα αλλάζω με τίποτα.

Ειδικά για την ποιότητα συνομιλίας, επειδή έχω αγοράσει στο παρελθόν άλλα 3 μοτορόλα, είναι πραγματικά αξιοσημείωτη με μοναδικό αντίπαλο την LG (αν θέλετε το πιστεύετε....)

To Qwerty είναι πολύ σημαντικό, και μου κάνει εντύπωση που δεν κυκλοφορέι άλλο Android smartphone..

Είδα ότι πριν λίγες μέρες στην Αμερική κυκλοφόρησε το Sprint Epic, που είναι ένα Galaxy S με Qwerty..

Για την ποιότητα συνομιλίας της LG Μπορώ να το επιβεβαιώσω, έχω το Viewty κοντά 2.5 χρόνια πλέον και ο ήχος του είναι κρύσταλλο όταν μιλάς και ακούς τον συνομιλητή σου.

--- Sony Xperia 5 II ---

Καλά τα λες εσύ αλλά πότε θα την πάρει την 2.2 είναι το θέμα....

Και όσο για τα νεά κινητά που θα βγουν συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω που είπε ότι πλέον θα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες, αυτά που έχουμε τώρα και τα τέρατα....

Και επιπλέον προβλέπω η τιμή τους με τα χαρακτηριστικά που διαρρέουν ότι θα είναι πάνω από 650-700€. Πράγμα απογορευτικό στις μέρες που διανύουμε, αλλά και πρόβλημα χρημάτων να μην υπήρχε δεν βλέπω το λόγο να κρατάς ένα τέρας μαζί σου 4,3 ή 4,5 ιντσών... ούτε στην τσέπη δεν θα μπορείς να βάλεις που λέει ο λόγος....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλά τα λες εσύ αλλά πότε θα την πάρει την 2.2 είναι το θέμα....

Και όσο για τα νεά κινητά που θα βγουν συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω που είπε ότι πλέον θα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες, αυτά που έχουμε τώρα και τα τέρατα....

Και επιπλέον προβλέπω η τιμή τους με τα χαρακτηριστικά που διαρρέουν ότι θα είναι πάνω από 650-700€. Πράγμα απογορευτικό στις μέρες που διανύουμε, αλλά και πρόβλημα χρημάτων να μην υπήρχε δεν βλέπω το λόγο να κρατάς ένα τέρας μαζί σου 4,3 ή 4,5 ιντσών... ούτε στην τσέπη δεν θα μπορείς να βάλεις που λέει ο λόγος....

Μια στιγμή ρε kalagas!!

Αυτή τη στιγμή ποιός έχει επίσημα τη 2.2?

Καλά καλά, ούτε το νέξους. Προχτές βγήκε η επίσημη έκδοση της 2.2

Θα μπορούσαμε να την έχουμε εμείς?

Ουσιαστικά, η 2.2 βγήκε τώρα. Λίγο υπομονή λοιπόν. Καταλαβαίνω, και εγώ την θέλω από.....χτες που λέει ο λόγος, αλλά τι να κάνω?να τη φτιάξω μόνος μου??

Άλλωστε, δεν έχουν περάσει καλά καλά 4 μήνες από την προηγούμενη αναβάθμιση σε 2.1.

Τι να πούν και οι κάτοχοι του Χ10?:p:p

Στα υπόλοιπα εννοείται ότι συμφωνούμε.:)

Μια στιγμή ρε kalagas!!

Αυτή τη στιγμή ποιός έχει επίσημα τη 2.2?

Καλά καλά, ούτε το νέξους. Προχτές βγήκε η επίσημη έκδοση της 2.2

Θα μπορούσαμε να την έχουμε εμείς?

Ουσιαστικά, η 2.2 βγήκε τώρα. Λίγο υπομονή λοιπόν. Καταλαβαίνω, και εγώ την θέλω από.....χτες που λέει ο λόγος, αλλά τι να κάνω?να τη φτιάξω μόνος μου??

Άλλωστε, δεν έχουν περάσει καλά καλά 4 μήνες από την προηγούμενη αναβάθμιση σε 2.1.

Τι να πούν και οι κάτοχοι του Χ10?:p:p

Στα υπόλοιπα εννοείται ότι συμφωνούμε.:)

Το ίδιο ακριβώς λέμε... Δεν την θέλω από τώρα... απλά λέω ότι αφού το Droid θα την πάρει σε κανά μήνα, εμείς σε κανά 3μηνο το βλέπω... Απλά επισημένω και εγώ ότι δεν πρέπει να ζητάμε από τώρα γιατί θα πάρει καιρό....

Μήπως πήρε κανείς χαμπάρι ότι στο market έβγαλε και την επιλογή για εφαρμογές επί πληρωμή; Δεν δείχνει βέβαια ακόμα καμία εφαρμογή αλλά σημαίνει ότι η Google μπορεί να μας δώσει κ μας την επιλογή για αγορά...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

............... Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Να ρωτήσω κάτι.. όταν κατεβάζω μια εφαρμογή από το Market οι εφαρμογές αποθηκεύονται κάπου και αν ναι που ;

Ευχαριστώ.

Δεν αποθηκευονται κάπου νομίζω...

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Η καλύτερη προσφορά EVER.

Στο vnp στην Αγία παρασκευή το κινητό πωλείται ΜΟΝΟ στα 370€.

Και δεν τελείωσε ακόμα, μπορείς να το πάρεις με επιδότηση της VODAFONE με ικανότητα φορητότητας.

Θα μου έρθει σε 2-3 μέρες , με κουριερ σπίτι. Πληρώνω με αντικαταβολή την συσκευή κοντά στα 170€, στο πρόγραμμα 50 unlimited!! :D

link: http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1005

Επειδή την έχω δει κι εγώ στο skroutz αυτήν την προσφορά, μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες?

Εγώ που έχω πχ Cosmote και το συμβόλαιό μου λήγει σε 1.5 μήνα, μπορώ να κάνω σύνδεση σε Vodafone και να το πάρω το κινητό με επιδότηση? Γιατί νόμιζα πως το είχε σε αποκλειστικότητα η Wind.

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Να ρωτήσω κάτι.. όταν κατεβάζω μια εφαρμογή από το Market οι εφαρμογές αποθηκεύονται κάπου και αν ναι που ;

Ευχαριστώ.

Και βέβαια αποθηκεύονται στο /data/app

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επειδή την έχω δει κι εγώ στο skroutz αυτήν την προσφορά, μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες?

Εγώ που έχω πχ Cosmote και το συμβόλαιό μου λήγει σε 1.5 μήνα, μπορώ να κάνω σύνδεση σε Vodafone και να το πάρω το κινητό με επιδότηση? Γιατί νόμιζα πως το είχε σε αποκλειστικότητα η Wind.

Ευχαριστώ.

Κι εγω ετσι νομιζα, μεχρι που εφτασα σε σημειο να ψαχνω στα μαγαζια της ταϊλανδης (αχχ!! google translator!) για το κινητο αλλα σε τιμες εξισου τρελες.

Πας εκει στον τυπακο με τα γυαλακια, του λες θελω να κανω φορητοτητα απο cosmote σε vodafone στο προγραμμα ταδε. και σου λεει τι συσκευη θες στην επιδοτηση που δικαιουσαι. Η επιδοτηση που κανουν δεν ειναι μονο 116 € (στο 50 unlimited) ειναι παραπανω. Γιατι θα πληρωσω 170 εγω στο 50 σκεψου.... Ασε που δεν ξανατρεχω στην αθηνα και θα μου το στειλουν με αντικαταβολη! ;)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Κι εγω ετσι νομιζα, μεχρι που εφτασα σε σημειο να ψαχνω στα μαγαζια της ταϊλανδης (αχχ!! google translator!) για το κινητο αλλα σε τιμες εξισου τρελες.

Πας εκει στον τυπακο με τα γυαλακια, του λες θελω να κανω φορητοτητα απο cosmote σε vodafone στο προγραμμα ταδε. και σου λεει τι συσκευη θες στην επιδοτηση που δικαιουσαι. Η επιδοτηση που κανουν δεν ειναι μονο 116 € (στο 50 unlimited) ειναι παραπανω. Γιατι θα πληρωσω 170 εγω στο 50 σκεψου.... Ασε που δεν ξανατρεχω στην αθηνα και θα μου το στειλουν με αντικαταβολη! ;)

Άντε, με το καλό!!

Δεν θα το μετανιώσεις...;)

Άντε, με το καλό!!

Δεν θα το μετανιώσεις...;)

Αντε ρε παιδια, επιτελους κι εγω! τοσο καιρο το λησμονούσα.... δεν φαντάζεστε!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!:)

Σκέφτομαι όμως και καμια θήκη να πάρω να μην μου πάθει τίποτα... Τι προτείνετε; πουγκί λέω...

Όπως και multimedia station, αλλα που θα βρω φθηνο; :confused:

στα wind store's κάνει 30 ευρώ!

το έχει και ο κατάλογός τους!

Αντε ρε παιδια, επιτελους κι εγω! τοσο καιρο το λησμονούσα.... δεν φαντάζεστε!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!:)

Σκέφτομαι όμως και καμια θήκη να πάρω να μην μου πάθει τίποτα... Τι προτείνετε; πουγκί λέω...

Όπως και multimedia station, αλλα που θα βρω φθηνο; :confused:

Εννοώ κανα 15άρι...

Στο ebay έχει κάτι τέτοιες τιμές... Το ψήνω.

Απο θηκη τι λες ;

Δειτε κατι εντυπωσιακες θηκες: http://viewitem.eim.ebay.gr/1_Hard_Rubber_Skin_Case_Cover_Motorola_Milestone_A855/200459279177/item

Edited by tsoump

ρε παιδιά το παρακάτω ισχύει? αν ισχύει τότε bye bye milestone

http://www.tcmagazine.com/tcm/news/software/29006/android-30-gingerbread-said-require-1ghz-chip-35-inch-touchscreen

Καλημέρα !!Δεν νομίζω..... Αυτές οι φήμες πήγαν νωρίς περίπατό :lol:

http://www.droid-life.com/2010/07/02/google-shuts-down-gingerbread-rumors/

function cdl { cd $1; ls;}

Μπορείς να δώσεις κανά link να δούμε γιατί δεν το βρίσκω πουθενά...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Και βέβαια αποθηκεύονται στο /data/app

εμένα ο φακελος ειναι "empty" (οπως το βλέπω απο astro)

εμένα ο φακελος ειναι "empty" (οπως το βλέπω απο astro)

Για να τα δεις πρέπει να είσαι rooted και να χρησιμοποιήσεις τον Root Explorer...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημέρα !!Δεν νομίζω..... Αυτές οι φήμες πήγαν νωρίς περίπατό :lol:

http://www.droid-life.com/2010/07/02/google-shuts-down-gingerbread-rumors/

Στο gsmarena λέει ότι αυτές είναι οι επιθυμητές απαιτήσεις, όχι οι ελάχιστες.

Το milestone θα μπορεί να τρέχει την 3.0.

Πόσο γρήγορο θα είναι όμως???

Το θέμα είναι να πάρουμε τη 2.2.

Μετά δεν με ενδιαφέρει.

Έτσι και αλλιώς, με τη φόρα που έχουν πάρει εκεί στη google, μέχρι το επόμενο Πάχα θα έχει βγεί η 4.0....

Ε, τι να κάνουμε, έτσι είναι η τεχνολογία...

Αυτο που λεω ειναι πως οτι εχει ακουστει για την Gingerbread 3.0 μεχρι σήμερα ειναι ΜΟΝΟ φημες χωρις βαση και με διάψευση απο επίσημα χείλη .... :rolleyes:

Οσο για την 2.2 η προθεση της Google στο Ι/Ο ηταν σαφης ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ FRAGMENTATION (που ουτε αυτο παραδεχτηκαν, και ειπαν οτι απλως εχουμε παλεοτερες εκδοσεις του OS λόγω των κατασκευαστων που αργουν να φερουν τα διαφορα custom ui up to date). Πιστευω ( απο οτι διαβαζω δηλ.) οτι η Google θα πιεσει τους κατασκευαστες να κανουν το update στην 2.2 .

Οσο για την 3.0 εχουμε ακομα πολυ καιρο μπροστα μας....:lol:

http://socialmediaseo.net/2010/05/24/google-io-2010-qa/

http://news.cnet.com/8301-30684_3-20001368-265.html

http://blogs.computerworld.com/16310/android_22_upgrade_list

function cdl { cd $1; ls;}

Πέντε στις δέκα φορές που ανοίγω το τηλέφωνο, μετά το λογότυπο της Motorola μου βγάζει μια μαύρη οθόνη που λέει:

Bootloader

90.78

Err:19,23,F0,58,00

Battery OK

OK to Program

Connect USB

Data cable

Σήμερα είπα να κάνω root με τον οδηγό του kalagas για τη 2.1 και όταν είπε ότι κάνει reboot από το RSDLite μου ξαναέβγαλε το ίδιο μήνυμα όσες φορές κι αν το άνοιξα. Τώρα έχω καταφέρει να το ανοίξω κανονικά. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα με τον Bootloader;

EDIT: Κατάφερα ύστερα από άπειρα reboot να το κάνω root, πλέον έχω στις εφαρμογές το Superuser Whitelist. Αλλά εξακολουθώ να έχω αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει κάποα λύση; Καταντάει πολύ εκνευριστικό.

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

είναι μέσα στον τελευταίο τους κατάλογο!

πέρνα από κάποιο μαγαζί και ζήτα το!

να είσαι καλά!

Μπορείς να δώσεις κανά link να δούμε γιατί δεν το βρίσκω πουθενά...