Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε σου λεει αυτο.:p

Σου λεει απο τη συνολικη καταναλωση μπαταριας (απο την ωρα που το εβγαλες απο τη μπριζα) το 55% αυτης, εχει καταναλωθει, οσο το τηλεφωνο βρισκεται σε αδράνεια. (idle)

οχι οχι,γραφει "Χρηση μπαταριας οταν το τηλεφωνο ειναι αδρανες"

ε οταν ειναι αδρανες ειναι στα 55%,και εγω δεν το βλεπω τοσο λογικο!!!

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειμαι εδω και αρκετες μερες με την GOT rom και το μονο που με χαλαει ειναι η διαρκεια της μπαταριας ακομα και με 550mhz-56vsel δεν κραταει πανω απο 15ωρες με ελαχιστη χρηση.Ειπα να δοκιμασω την CM6.1.

Πρωτου να περασω τα "gapps" με update,ολα μου φαινοντουσαν νορμαλ.Οταν εκανα update τα gapps και ανοιξα το κινητο,εμφανιζεται το tutorial με το πρωτο σταδιο που πατας στο εικονιδιο με το android για να εξοικιωθεις θεωρητικα με την οθονη αφης σου και να προχωρησεις στο σεταρισμα του email μπλα-μπλα.Πριν πατησω λοιπον το android,κανει force close η εφαρμογη email με αποτελεσμα να μην πατιεται το εικονιδιο(πατιεται αλλα δεν προχωραει το σεταρισμα).Δοκιμασα απειρες φορες.Συνεχως εμφανιζεται το παραπανω force close.Φλασαρα και 2η φορα αλλα παλι τα ιδια.Με την GOT rom δεν εχω παρομοιο προβλημα και αν θυμαμαι καλα στο πρωτο boot δεν εμφανιζεται κανενα tutorial για την συσκευη η γενικα το android.

Τι λετε να πηγαινει στραβα?

...και κατι ακομα.οταν βγει η official 2.2,πως θα την περασω?

@drake19

Oποτε το βγαζεις απο τη φορτιση να κανεις reboot,θα σου ανεβει πολυ η μπαταρια,ειναι ενα bug της μοτορολα και το εχουν ολες οι froyo για milestone,μετα την αποσυνδεση απο το φορτιστη,και οταν ειναι σε αδρανεια το συστημα,δεν το αφηνει να "κοιμηθει" εντελως.

Ενα reboot ΑΦΟΥ βγαλεις το φορτιστη και καθαρισες.

@nekisia

Δυστυχως καπου εκανες λαθος η κατι δε σου εκατσε καλα,ισως δεν εκανες ολα τα wipe,δεν ξερω.

Η cm ειναι σιγουρα πιο αξιοπιστη και σταθερη απο τη got,εχει πεσει πολυ δουλεια πανω της.

Μονη λυση :τρια wipe,ξανα φλασαρισμα cm,ξανα φλασαρισμα gapps,αφου βεβαιωθεις οτι εχεις τα σωστα gapps,ξανα τρια wipe.

Και ΜΗΝ κανετε skip τη διαδικασια την αρχικη εκει που λεει να δωσεις το gmail σου κτλ,να το συμληρωσεις εκει την πρωτη φορα.

Ετσι κιβ αλλιως,αν μετα εχεις τη cm δε θα το ξαναφλασαρεις,περναν οι αναβαθμισεις απο πανω.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

@nekisia

Δυστυχως καπου εκανες λαθος η κατι δε σου εκατσε καλα,ισως δεν εκανες ολα τα wipe,δεν ξερω...

Το λαθος ηταν τα 2 wipe που εκανα αντι των τριων που προτεινες.Αλλα και τα 2 wipe,δεν τα κατεβασα απο το κεφαλι μου,εδω τα διαβασα:rolleyes:.Τελικα περασα την CM6.1 και ολα δουλευουν σαν ελβετικο ρολοι.Παρατηρησα πως εχει και default overclocking στα 900mhz,το vsel ομως...αγνωστο.

οχι οχι,γραφει "Χρηση μπαταριας οταν το τηλεφωνο ειναι αδρανες"

ε οταν ειναι αδρανες ειναι στα 55%,και εγω δεν το βλεπω τοσο λογικο!!!

Πιο αναλυτικα δε μπορω να στο εξηγησω. Καπου εχεις μπερδευτει. Ξαναδιαβασε τι γραφω.

Το λαθος ηταν τα 2 wipe που εκανα αντι των τριων που προτεινες.Αλλα και τα 2 wipe,δεν τα κατεβασα απο το κεφαλι μου,εδω τα διαβασα:rolleyes:.Τελικα περασα την CM6.1 και ολα δουλευουν σαν ελβετικο ρολοι.Παρατηρησα πως εχει και default overclocking στα 900mhz,το vsel ομως...αγνωστο.

Καθολου αγνωστο.:)

vsel 60

Καλημέρα στην παρέα. :)

Μία ερώτηση παιδιά, επειδή χθες είδα κάτι περίεργο στο κινητό: Πήγα να τηλεφωνήσω σε μία Επαφή, στο σταθερό τηλέφωνό της. Αλλά δεν ήταν αποθηκευμένο..

Έχω Ενεργοποιημένο τον Αυτόματο Συγχρονισμό στους Λογαριασμούς και όλες τις επαφές μου στο Google Account μου, ώστε να έχω παντού τις επαφές μου και να μην με νοιάζει να αλλάζω ROM, κλπ..

Τώρα ξαναπέρασα μερικά σταθερά τηλέφωνα, και στις άλλες Επαφές δεν βρήκα κανένα και μερικές διευθύνσεις.. Βλέπω και Συγχρονισμός Εφαρμογής 17/12/2010 9.48πμ. Θεωρητικά πρέπει να έχουν αποθηκευτεί όλα τώρα?

Υπάρχει κάπου να συγχρονίζουμε και χειροκίνητα, για πιο σίγουρα?

Μήπως έχει συμβεί σε κανέναν σας?

Ευχαριστώ.

Παλιότερα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, όπου όταν έσβηνα μια επαφή, μετά την έβλεπα να υπάρχει ακόμα και είχε σβηστεί μία άλλη άσχετη αντί για αυτήν!

Τελικά κάτι γινόταν με το facebook sync (τότε).

Ο καλύτερος τρόπος να διαπιστώσεις όμως αν έχεις χάσει κατι και τί, είναι να μπεις στο gmail και να πας στο Contacts, εάν είναι εκεί ακόμα δεν υπάρχει πρόβλημα. Α, και κάνε κ κανένα export σε αρχείο για καλό κ για κακό.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Υπαρχει καποιος σιγουρος τροπος να εγκαταστησουμε την νεα εκδοση του market σε CM6.1?

Εγω μια-δυο αποπειρες που εκανα δεν τα καταφερα,θα περιμενω ακομα κι οποτε βγει κατι...

Δεν προσφερει και τπτ φοβερο,μονο εμφανιση μου φαινεται αλλαζει,

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Εγώ παιδιά από χτες το βράδυ που δοκίμασα να μπω στο market έχω το καινούργιο(δεν το πέρασα εγώ),δεν είδα καμιά διαφορά εκτός από την εμφάνιση:)

Παιδιά, ξέρετε αν κυκλοφορεί στην αγορά καμία πιο δυνατή μπαταρία?

Πάρε δυο link σχετικά :

link 1

link 2

Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω : μεσα απο καποια εφαρμογή αν μπορει να κανει το milestone video call . Διάβασα κάτι τέτοιο σε ένα ξένο forum .

Επίσης, λειτουργεί στο skype, και πιθανόν στο fring . Βασιζόμενος

.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Πάρε δυο link σχετικά :

link 1

link 2

Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω : μεσα απο καποια εφαρμογή αν μπορει να κανει το milestone video call . Διάβασα κάτι τέτοιο σε ένα ξένο forum .

.

Πώς να κάνει videocall χωρίς μπροστινή κάμερα?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Πώς να κάνει videocall χωρίς μπροστινή κάμερα?

με την κυρια, την πισω. Έτσι λειτουργούσε και το nokia 6151 . Εσυ ειχες χρησιμοποιησει ποτε το skype για βιντεο κληση ;

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

.

Μα αφού το Milestone δεν έχει Front-Facing Camera, πώς να κάνει video call? Να το έχεις γυρισμένο ανάποδα? Αλλά τότε δεν θα βλέπεις την οθόνη..! :confused:

--- Sony Xperia 5 II ---

με την κυρια, την πισω. Έτσι λειτουργούσε και το nokia 6151 . Εσυ ειχες χρησιμοποιησει ποτε το skype για βιντεο κληση ;

Όχι, ποτέ.

Όχι, ποτέ.

Αν το εχεις ακομα, δεν το δοκιμαζεις να μας πεις . Αυτο που βρηκα στο utube δεν ειναι οφθαλμαπατη ...

Πιαιδιά να κάνω μια ερώτηση που απ ότι είδα είχε γίνει και παλιότερα... Εχω κατεβάσει ένα προγραμματάκι που μου λέει τον ελεύθερο χώρο στη μνήμη του τηλεφώνου και αντίστοιχα και στην κάρτα. Και παρατήρησα ότι στην εσωτερική μνήμη έχω μόλις 21,9% ελεύθερο... Και δεν έχω περάσει ούτε πολλά παιχνίδια ούτε εφαρμογές παρά μόνο ένα destinator, το aura συγκεκριμένα... Αυτο είναι που τρώει όλη τη μνημη? Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην είμαι τσίμα τσίμα?:)

Καταρχήν δεν χρειάζεται πρόγραμμα για να δεις πόση ελεύθερη μνήμη έχεις, το βλέπεις και από Ρυθμίσεις -> Κάρτα SD και Αποθήκευση.

Τώρα, ποια ROM έχεις? την Επίσημη 2.1? Κάποια 2.2? Γιατί με την επίσημη 2.1 έχεις σχετικά λίγο χώρο διαθέσιμο για εφαρμογές.

--- Sony Xperia 5 II ---

Αν το εχεις ακομα, δεν το δοκιμαζεις να μας πεις . Αυτο που βρηκα στο utube δεν ειναι οφθαλμαπατη ...

Το milestone? φυσικά και το έχω!! με προσβάλεις:p

Στο skype δεν υπάρχει καν επιλογή για βίντεοκλήση.

Fring δεν χρησιμοποιώ, όμως σε κάθε περίπτωση, θα μπορείς εσεί να δείς τον άλλο, και όχι ο άλλος εσένα.

Το milestone? φυσικά και το έχω!! με προσβάλεις:p

Στο skype δεν υπάρχει καν επιλογή για βίντεοκλήση.

Fring δεν χρησιμοποιώ, όμως σε κάθε περίπτωση, θα μπορείς εσεί να δείς τον άλλο, και όχι ο άλλος εσένα.

Η περιπτωση να λειτουργει η εξωτερικη καμερα ως video call camera ? Γιατί όχι.

Άλλωστε ο φίλος στο video αυτο εχει κανει. Δε γνωριζω αν εχει πειραξει κατι ή αν εχει ρυθμισει κατι. Δοκίμασε να συμβουλευτεις το video , να μας πεις κι εμας ! :D

Η περιπτωση να λειτουργει η εξωτερικη καμερα ως video call camera ? Γιατί όχι.

Άλλωστε ο φίλος στο video αυτο εχει κανει. Δε γνωριζω αν εχει πειραξει κατι ή αν εχει ρυθμισει κατι. Δοκίμασε να συμβουλευτεις το video , να μας πεις κι εμας ! :D

Καταρχή, τώρα που το είδα προσεκτικά. την ώρα που πατάει στο fring το εικονίδιο για να κάνει βίντεοκλήση, ακούγεται για 1-2 δευτερόλεπτα ένας ήχος, που είναι ο χαρακτηριστικός ήχος όταν ενεργοποιείται η κάμερα του μιλεστόνε, οπότε αυτό που λες μπορεί να συμβαίνει.

Αλλά ρε συ, δεν βολεύει καθόλου.

Καταρχή, τώρα που το είδα προσεκτικά. την ώρα που πατάει στο fring το εικονίδιο για να κάνει βίντεοκλήση, ακούγεται για 1-2 δευτερόλεπτα ένας ήχος, που είναι ο χαρακτηριστικός ήχος όταν ενεργοποιείται η κάμερα του μιλεστόνε, οπότε αυτό που λες μπορεί να συμβαίνει.

Αλλά ρε συ, δεν βολεύει καθόλου.

Σιγουρα δε βολευει . Αλλα σκεψου οταν το χρειαστεις (εστω για να δειξεις σε καποιον κατι ) , ποσο θα σε εξυπηρετησει. Νομιζω θελει ερευνα.... :cool:

Καταρχήν δεν χρειάζεται πρόγραμμα για να δεις πόση ελεύθερη μνήμη έχεις, το βλέπεις και από Ρυθμίσεις -> Κάρτα SD και Αποθήκευση.

Τώρα, ποια ROM έχεις? την Επίσημη 2.1? Κάποια 2.2? Γιατί με την επίσημη 2.1 έχεις σχετικά λίγο χώρο διαθέσιμο για εφαρμογές.

Λοιπόν επειδή δεν το έχω καιρό (1 εβδομάδα και κάτι παραπάνω) έχει απ ότι βλέπω το firmware 2.1 update1 απ ότι γράφει... Και τώρα απεγκατέστησα όσα μπορούσα...:(

Και΄κάτι ακόμα όποιος γνωρίζει... Ενα Η με δυο βελάκια δίπλα στο σήμα τι είναι που μου εμφανίστηκε, δεν πιστεύω να κάτεβάζει τίποτα που να χρεώνει....

Edited by TheSmiths

Λοιπόν επειδή δεν το έχω καιρό (1 εβδομάδα και κάτι παραπάνω) έχει απ ότι βλέπω το firmware 2.1 update1 απ ότι γράφει... Και τώρα απεγκατέστησα όσα μπορούσα...:(

Και΄κάτι ακόμα όποιος γνωρίζει... Ενα Η με δυο βελάκια δίπλα στο σήμα τι είναι που μου εμφανίστηκε, δεν πιστεύω να κάτεβάζει τίποτα που να χρεώνει....

:!:Αυτό ακριβώς είναι.:!:

Δεν έχεις κάποιο πακέτο για χρήση ίντερνετ στο κινητό???

Πήγαινε αμέσως ρυθμίσεις>ασύρματο και δίκτυα> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>ενεργοποίηση δεδομένων και ΞΕτίκαρε αυτή την επιλογή. Λογικά θα φύγει το Η ή το G που υπάρχει δίπλα από τις μπάρες του σήματος.

Παιδιά, από μπαταρία πώς τα πάτε?

Το έχω περίπου 8 μήνες το τηλέφωνο και νομίζω θα πρέπει να αγοράσω μια καινούρια σιγά σιγά. Από το 15% πέφτει στο 5 κατευθείαν και γενικά μου φαίνεται έχει αρχίσει να τα παίζει....

:!:Αυτό ακριβώς είναι.:!:

Δεν έχεις κάποιο πακέτο για χρήση ίντερνετ στο κινητό???

Πήγαινε αμέσως ρυθμίσεις>ασύρματο και δίκτυα> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>ενεργοποίηση δεδομένων και ΞΕτίκαρε αυτή την επιλογή. Λογικά θα φύγει το Η ή το G που υπάρχει δίπλα από τις μπάρες του σήματος.

Φίλε μου μήπως εννοείς περιαγωγή δεδομένων? Και αφού δεν το έχω πειράξει ποτέ γιατί εμφανίστηκε?:( Γιατί δεν έχω πακέτω χρήσης ιντερνετ και θα μου έρθει ο κούκος αηδόνι