Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε σεις, περδικολαστιχο το εχετε κανει το κινητο!

Ειπαμε, ειναι καλο, αλλα μην το πετατε και κατω ολη την ωρα.

Στη μοτο τα διορθωνουν σιγουρα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε σεις, περδικολαστιχο το εχετε κανει το κινητο!

Ειπαμε, ειναι καλο, αλλα μην το πετατε και κατω ολη την ωρα.

Στη μοτο τα διορθωνουν σιγουρα.

Στο συγκεκριμένο θέμα είμαι γκαντέμης...

Μια μέρα το άφησα χωρίς θήκη και μου έπεσε. Και όχι μόνο μου έπαθε αυτό με το κλικ όταν πατάωτο κουμπί back, αλλά γρατζουνίστηκε κιόλας...

Αλλά τώρα πιστεύω ότι έχει τουλάχιστον 600€ αξία...

Γιατί είναι του kalaga το τηλέφωνο, πεσμένο και γρατζουνισμένο....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει η ταλαιπωρία με το σέρβις...
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει η ταλαιπωρία με το σέρβις...

Εμένα δεν με ενοχλεί πολύ. Οπότε για μένα δεν αξίζει, γιατί για να το φτιάξουν θα το κάνουν βίδες...

Οπότε άστο καλύτερα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδια, δοκιμάζω άλλες ρομ και η δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο, η έχουν μόνο ελληνικό (όπως η cyanogen) και καμία δεν έχει ελληνικα στο συρόμενο πληκτρολόγιο. Ξέρει κανενας εφαρμογή που να δουλεύει κα; στο hardware πληκτρολογιο;δλδ να μπορω να εναλλασω ελληνικα-αγγλικα;

Η υπάρχει τρόπος ν:-) δουλέψει το HTC IME ας πούμε κι στο συρόμενο;

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Ρε παιδια, δοκιμάζω άλλες ρομ και η δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο, η έχουν μόνο ελληνικό (όπως η cyanogen) και καμία δεν έχει ελληνικα στο συρόμενο πληκτρολόγιο. Ξέρει κανενας εφαρμογή που να δουλεύει κα; στο hardware πληκτρολογιο;δλδ να μπορω να εναλλασω ελληνικα-αγγλικα;

Μόνο το default παίζει και στο hardware πληκτρολόγιο για ελληνικά....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μέχρι στιγμής μόνο η greek IME :(

Πραγματικά δεν ξέρω αν γίνεται πειράζοντας λίγο το keyboard μπορεί να γίνει κάτι...

@kalagas οταν λες το default μιλας για cyanogen ;

Edited by xoulis_
function cdl { cd $1; ls;}

Μέχρι στιγμής μόνο η greek IME :(

Πραγματικά δεν ξέρω αν γίνεται πειράζοντας λίγο το keyboard μπορεί να γίνει κάτι...

@kalagas οταν λες το default μιλας για cyanogen ;

Eννοώ μόνο το greek IME και μόνο στην 2.1.

Γιατί στην Cyanogen το greek IME δεν παίζει.... Βγάζει Force Close

Εγώ πάντως ελάχιστα χρησιμοποιώ "για να μην πω καθόλου" το hardware πληκτρολόγιο.....

Την έχω κατά βρει με το HTC_IME v.27, το οποίο σε landscape mode μου φαίνεται πολύ πιο εύχρηστο από το hardware....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Eννοώ μόνο το greek IME και μόνο στην 2.1.

Γιατί στην Cyanogen το greek IME δεν παίζει.... Βγάζει Force Close

Εγώ πάντως ελάχιστα χρησιμοποιώ "για να μην πω καθόλου" το hardware πληκτρολόγιο.....

Την έχω κατά βρει με το HTC_IME v.27, το οποίο σε landscape mode μου φαίνεται πολύ πιο εύχρηστο από το hardware....

Στην Cyanogen εχω το greek keyboard 0.9.1 απο το market και δουλεύει "υπερωρίες" χωρις fc :) . Οσο για το πληκτρολογιο δεν ξέρω αν θα μπορούσα χωρίς αυτο. Δεν είναι και το ποιο βολικό βεβαία καμιά σχέση με του Palm pre η του ΒΒ αλλά κάνει τη δουλειά του.

Αυτό που λες είναι για το hardware πληκτρολόγιο;δεν το βρίσκω στο μάρκετ, μήπως δεν ειναι αυτή ακριβώς η ονομασία του;

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Greek Input Method λέγετε.....

Θα το ξαναδοκιμάσω να δώ και γώ....

Edit: Τελικά δουλεύει και σε μένα..... με την Cyanogen.

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αυτό το έχω κι εγώ,αλλά δε γράφει ελληνικά στο hardware.,σε εσάς γράφει;;

EDIT

αν το γυρίσω από πριν δουλεύει!

Τέλεια!

EDIT 2

Δουλευει γενικως τελικα,απλα αλλαζει γλωσσα με shift kai space αντι για shift kai alt.

Ασχημα νεα οσο αφορα το hackaρισμα του bootloader. :(

Δεν υπαρχει 512 key τελικα παρα ενα 2048. Αρα δεν υπαρχει περιπτωση να σπασει.

Αυτό το έχω κι εγώ,αλλά δε γράφει ελληνικά στο hardware.,σε εσάς γράφει;;

EDIT

αν το γυρίσω από πριν δουλεύει!

Τέλεια!

EDIT 2

Δουλευει γενικως τελικα,απλα αλλαζει γλωσσα με shift kai space αντι για shift kai alt.

Ποια ROM έχεις?

Ασχημα νεα οσο αφορα το hackaρισμα του bootloader. :(

Δεν υπαρχει 512 key τελικα παρα ενα 2048. Αρα δεν υπαρχει περιπτωση να σπασει.

Εννοείτε..... Αν ήταν με 100 PC να σπάσουν τον κωδικό του bootloader μας, θα είχε γίνει καιρό τώρα....

Η μόνη εφικτή λύση μου φαίνεται ότι είναι να αλλάξουμε σκληρό δίσκο (ROM - RAM) στο Milestone μας, ώστε να μην υπάρχει πουθενά ο bootloader της Motorola και κάποιο αλάνι να φτιάξει νέο bootloader.... H μόνη λύση δηλαδή είναι να αλλάξουμε hardware (την ROM ή την RAM, εκεί που υπάρχει ο bootloader)....

Kαι η πιο καλή είναι να διαρεύσει από κανένα παλικάρι από την Motorola....

Edit: Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα περίεργο με το market τις τελευταίες μέρες??? Να βγάζει δηλαδή τις εφαρμογές πολλές φορές όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω......

Να σημειώσω ότι άμα γυρίσω την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά δεν μου το κάνει αυτό. Όταν όμως το έχω στα Ελληνικά, γίνεται αυτό που βλέπετε παρακάτω...

Και το παράξενο είναι ότι μπήκα στο market και από το HERO και μου κάνει τα ίδια (και το HERΟ στα Ελληνικά το έχω)...

Οπότε ή google έχει πρόβλημα ή οι 2 ΙP που χρησιμοποιώ συνέχεια (σπίτι-γραφείο).....

Εκτός και αν το κάνει μόνο σε μένα οπότε κάποια πλάκα μου κάνει η google....

http://img834.imageshack.us/img834/6709/cap201009241510.th.png http://img837.imageshack.us/img837/2002/cap201009281729.th.png http://img214.imageshack.us/img214/7424/cap201009281730.th.png

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Edit: Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα περίεργο με το market τις τελευταίες μέρες??? Να βγάζει δηλαδή τις εφαρμογές πολλές φορές όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω......

Να σημειώσω ότι άμα γυρίσω την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά δεν μου το κάνει αυτό. Όταν όμως το έχω στα Ελληνικά, γίνεται αυτό που βλέπετε παρακάτω...

Και το παράξενο είναι ότι μπήκα στο market και από το HERO και μου κάνει τα ίδια (και το HERΟ στα Ελληνικά το έχω)...

Οπότε ή google έχει πρόβλημα ή οι 2 ΙP που χρησιμοποιώ συνέχεια (σπίτι-γραφείο).....

Εκτός και αν το κάνει μόνο σε μένα οπότε κάποια πλάκα μου κάνει η google....

Και μενα μια απο τα ιδια... :( Νομιζα οτι ηταν θεμα με την cyanogen αλλα αφου στο κανει και με το hero τοτε μαλον ειναι προβλημα της google

Και πρόβλημα μόνο όταν έχεις Ελληνικά.... Πολύ παράξενο....

Άλλαξε την γλώσσα από τα settings σε English (United Kingtom) να δεις που δεν θα στο κάνει.....

Εdit: Kαι λέω μήπως ετοιμάζονται να βάλουν και για την Ελλάδα τις paid εφαρμογές και έχει γίνει ψιλομπάχαλο στους servers που χρησιμοποιούν για το market???

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Βασικά σε λίγες μέρες ΟΝΤΩΣ η Google ανοίγει το market και σε άλλες χώρες...

Νομίζω το διάβασα στο droid-life...

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

Kalaga,τη cyanogen δοκιμαζω,την εχω δυο μερες και νομιζω οτι δεν της λειπει τπτ,πολυ τσακαλι αυτο που την εκανε...

Ο ντεξτερ παλευει σαν την αδικη καταρα,κι αυτος τσαααακ...απλα την εβγαλε,και δουλευουν ολα ρολοι...

Ειδα εκανες και κονε για τις ρομ σου...χο χο χο,και προσαρμοσανε και τη ρικαβερυ για παρτυ σου...θα φτιαξω εγω εναν οδηγο...

Να σε ρωτησω κατι...δεν ξερω ποσο δυσκολο ειναι απλα ρωταω...

Γινεται να βγαλεις τη 2.2 που ετοιμαζεις και σε μια εναλλακτικη εκδοση?

Θα μου αρεσε να εχει μαυρη μπαρα ειδοποιησεων,γραμματοσειρα της μανας του η καποια το ιδιο αυστηρη η και πιο εντονα γραμματα,τα εικονιδια που βγαινουν οταν χτυπαει το τηλ. να ειναι πρασινο και κοκκινο,οπως και αυτα για το ξεκλειδωμα (η πρασινο -πορτοκαλι για το ξεκλειδωμα-αθορυβο),τα τοξακια των δεδομενων (διπλα απο το 3g η το Η) να ειναι ιδιο χρωμα και τα δυο σε μαυρο φοντο,και με δυσκολευει λιγο και το εικονιδιο της μπαταριας με τα χρωματα,θα βολευε ειτε να ειναι ολες οι μπαρες της μπαταριας ενα χρωμα,ειτε του ντεξτερ που ειναι πολυ cool :B

Ολα τα υπολοιπα να μεινουν της μπλε v2.

Μια πιο αυστηρη ρομ δλδ,μια kalagas black froyo

Απλα τα πολλα χρωματακια σε μικρα εικονειδιακια με μπερδευουν και μου αρεσει το clean cut look...

Μπορει και να ειναι πακεταρα αυτα που ζηταω,η να φαινονται κακογουστα ,δεν ξερω...απλα ηθελα να ρωτησω...

Το χρώμα της μπάρας μπορείς να το αλλάξεις και να βάλεις ότι θες....

Πήγαινε στο Ρυθμίσεις - CyanogenMod settings - User interface - Notifications colors - Bar color και διαλεξε το μαύρο χρώμα.....

Για τα fonts, στη ROM που ανέβασα δεν έχω αλλάξει fonts. Μπορείς να βάλεις και τα defaults fonts από ΕΔΩ.... να τα βάλεις εκεί που είχες βάλει τα δικά μου και να τα περάσεις με OpenRecovery..

Για την μπαταρία ίσως να έχεις δίκιο, αλλά επειδή μου πήρε 3 ολόκληρες μέρες να την φτιάξω στο Photoshop, από πείσμα την έβαλα έτσι....

Tα εικονιδια που βγαινουν οταν χτυπαει το τηλ., πάλι μου πήρανε αρκετες μέρες στο Photoshop, άρα δύσκολα να τα αλλάξω.....

Και γενικώς αυτό που λέω πάντα, είναι πως, ότι φτιάχνω και ανεβάζω εδώ, είναι καθαρά προσωπική μου αισθητική άποψη. Σε άλλους μπορεί να αρέσει σε άλλους όχι.... αλλά αυτό που σίγουρα δεν γίνεται, είναι να καλύψω όλες τις αισθητικές όλων εσάς, που χρησιμοποιείτε τα THEMES μου....

Ευπρόσδεχτες εννοείτε όλες οι παρατηρήσεις - απόψεις σας, και εννοείτε ότι λαμβάνω υπόψην μου όλες τις απόψεις όλων των χρηστών που με έχουν τιμήσει, δοκιμάζοντας τις ROM μου....

Και ο επόμενος στόχος μου θα είναι ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ......

Από ότι καταλαβαίνεις, για να κλείνω να μην κουράζω άλλο, δεν θέλω να έχω εικονίδια από το default Android... Γιατί για μένα δεν θα είχε νόημα....

Θέλω να παίζω και να τα αλλάζω όλα, να μην είναι τίποτα δηλαδή ίδιο... Λάθος - Σωστό δεν ξέρω....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εκτός και αν το κάνει μόνο σε μένα οπότε κάποια πλάκα μου κάνει η google...

Ναι, και εμένα το κάνει. 2-3 μέρες τώρα.

εδω και 3-2 βδομαδες αντιμετωπιζω ενα προβλημα,ανοιγω το κινητο και μετα απο κανενα μισαωρο ενω ολα λειτουγουν κανονικα,αν χρειαστει να χρησιμοποιησω μια εγαρμογη που χρειαζεται την καρτα sd μου λεει να την τοποθετησω γιατι δεν υπαρχει.αν το κλεισω και το ξανανοιξω μου δουλευει κανονικα για κανα μισαωρο παλι.τι πιστευται οτι φταιει το κινητο ή η καρτα sd?
MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

εδω και 3-2 βδομαδες αντιμετωπιζω ενα προβλημα,ανοιγω το κινητο και μετα απο κανενα μισαωρο ενω ολα λειτουγουν κανονικα,αν χρειαστει να χρησιμοποιησω μια εγαρμογη που χρειαζεται την καρτα sd μου λεει να την τοποθετησω γιατι δεν υπαρχει.αν το κλεισω και το ξανανοιξω μου δουλευει κανονικα για κανα μισαωρο παλι.τι πιστευται οτι φταιει το κινητο ή η καρτα sd?

Μάλλον η κάρτα φταίει. Πάρε κανενός γνωστού σου μια άλλη να δοκιμάσεις, πριν πας να αγοράσεις καινούργια...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κάτι καινούριο και περίεργο! Όλοι, ή οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι η αμερικανιά μας έχει ανιχνευτή μαγνητικού πεδίου.! Όλα καλά μέχρι εκεί. Επίσης όλοι ξέρουμε ότι ορισμένες θήκες ενεργοποιούν την βάση πολυμέσων ή την βάση οδήγησης. Αλλά πόσοι έχουμε παρατηρήσει ότι μπορεί να απενεργοποιήσει το μηχανικό πληκτρολόγιο? Μετά εκπλήξεως όταν κούμπωνα την μαγνητική θήκη ανάποδα απενεργοποιείται το πληκτρολόγιο και έμπαινε σε portrait mode. Λέγοντας ανάποδα εννοώ να την πιάνω από την πίσω μεριά! Άρα συμπεραίνουμε ότι το κινητό αντιλαμβάνεται αν το πληκτρολόγιο είναι ανοιχτό ή κλειστό μέσω μαγνήτη! Δηλαδή δεν θα έχουμε ποτέ πρόβλημα με το slide! Γαμαουά?

Μου το εκανε και εμενα αυτο.

Κανε ενα φορματ στην καρτα, μεσα απο το κινητο ομως.

Δεν θα στο ξανακανει μετα.

Πρωτα κρατα αντιγραφα των αρχειων σου, εννοειται.

εχω το εξης προβλημα το οποιο γινεται ολο και πιο συχνo.Ενω μιλαω κανονικα σε κληση ξαφνικα δεν με ακουνε ενω εγω ακουω κανονικα. Τερματιζω την κληση ξανακαλω με ακουνε κανονικα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια.Εχει συμβει σε καποιον αλλον το ιδιο; η λετε να εχει προβλημα το μικροφωνο μου;