amdnikos Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Αν δεν είμαι Root?? :) Δεν εχω ιδεα. :p Αν δεν έχει καιρό να ανανεωθεί η σελίδα τους τότε έχουμε πολύ ευχάριστα νέα..! :D Σημερα εγινε ανανεωση, οπου περιλαμβανει και το milestone.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Αν δεν είμαι Root?? :) Αν δεν έχει καιρό να ανανεωθεί η σελίδα τους τότε έχουμε πολύ ευχάριστα νέα..! :D Αν δεν είσαι root,http://www.knowyourmobile.com/motorola/motorolamilestone/milestoneuserguides/389614/how_to_take_screenshots_of_the_motorola_milestone.html Και ναι,το ανακοινώσανε και στο facebook.Το Milestone θα πάρει την 2.2,ελπίζω νωρίτερα από το τέλος του έτους. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Αν δεν είσαι root,http://www.knowyourmobile.com/motorola/motorolamilestone/milestoneuserguides/389614/how_to_take_screenshots_of_the_motorola_milestone.html Eυχαριστώ για την απάντηση, είδα λίγο τις οδηγίες, πιο εύκολος τρόπος φαίνεται να το Rootάρω..! Και ναι,το ανακοινώσανε και στο facebook.Το Milestone θα πάρει την 2.2,ελπίζω νωρίτερα από το τέλος του έτους. :O Αυτά είναι καταπληκτικά νέα λοιπόν, μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε κι εμείς επίσημα Froyo..! :yahoo: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Eυχαριστώ για την απάντηση, είδα λίγο τις οδηγίες, πιο εύκολος τρόπος φαίνεται να το Rootάρω..! Αυτά είναι καταπληκτικά νέα λοιπόν, μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε κι εμείς επίσημα Froyo..! :yahoo: μεχρι τελος του χρονου καποιοι θα εχουν 3.0 και θα ζηταμε την 3 το θεμα ειναι αν την δωσει γιατι ειναι major update και θελει και δυνατες συσκευες (1ghz 512 ram) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Eξαιρετικά απίθανο για 2 λόγους πιστεύω: - Εδώ για την 2.2 έγινε τόση φασαρία ώστε να την δώσουν - Λόγω hardware που το καθιστά αρκετά δύσκολο. Εκτός αν βγει κάποια "lite" έκδοση.. Παιδιά ακόμα μία ερώτηση: Λέω να το κάνω Root με την εφαρμογή Universal AndRoot που κάνει Root με ένα κλικ. Δεν θέλω προς το παρόν να αλλάζω ROM κλπ, γι αυτό και λέω να αποφύγω την διαδικασία με τα Nandroid, GOT, κλπ. Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι για να μπορώ να βγάλω μερικές από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως το Maps (και να βάλω του Brut), το MotoCalc και ίσως και το Motonav, αν και είναι καλή εφαρμογή (ένα iGO για Android είναι). Με το Universal AndRoot και το Titanium BackUp μπορώ να κάνω αυτό που θέλω? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Eξαιρετικά απίθανο για 2 λόγους πιστεύω: - Εδώ για την 2.2 έγινε τόση φασαρία ώστε να την δώσουν - Λόγω hardware που το καθιστά αρκετά δύσκολο. Εκτός αν βγει κάποια "lite" έκδοση.. Παιδιά ακόμα μία ερώτηση: Λέω να το κάνω Root με την εφαρμογή Universal AndRoot που κάνει Root με ένα κλικ. Δεν θέλω προς το παρόν να αλλάζω ROM κλπ, γι αυτό και λέω να αποφύγω την διαδικασία με τα Nandroid, GOT, κλπ. Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι για να μπορώ να βγάλω μερικές από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως το Maps (και να βάλω του Brut), το MotoCalc και ίσως και το Motonav, αν και είναι καλή εφαρμογή (ένα iGO για Android είναι). Με το Universal AndRoot και το Titanium BackUp μπορώ να κάνω αυτό που θέλω? Με το Titanium φυσικά και μπορείς :) αν είσαι root... Κάνε το rooted με τις δοκιμασμένες διαδικασίες, γιατί αν με το androot βρείς πρόβλημα, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Με το Titanium φυσικά και μπορείς :) αν είσαι root... Κάνε το rooted με τις δοκιμασμένες διαδικασίες, γιατί αν με το androot βρείς πρόβλημα, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει... Ειμαι root με το Androot.Ολα τα προγραμματα που δοκιμασα και δουλεψα για rooted συσκευες,δουλευουν αριστα.Ετσι για το αρχειο,δοκιμασα,root explorer,wifi tether,busybox,titanium backup,reboot και milestone overclock. Edited August 22, 2010 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Ειμαι root με το Androot.Ολα τα προγραμματα που δοκιμασα και δουλεψα για rooted συσκευες,δουλευουν αριστα.Ετσι για το αρχειο,δοκιμασα,root explorer,wifi tether,busybox,titanium backup,reboot και milestone overclock. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Το σκέφτομαι κι εγώ να το κάνω σήμερα.. Μία ερώτηση μόνο: Αν κάνει μετά Unroot, και απεγκαταστήσεις την εφαρμογή, το τηλέφωνο είναι όπως στην αρχική του κατάσταση? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Αν κάνει μετά Unroot, και απεγκαταστήσεις την εφαρμογή, το τηλέφωνο είναι όπως στην αρχική του κατάσταση? Ναι.Αλλα δεν χρειαζεται απεγκατασταση της εφαρμογης για να ολοκληρωθει το unroot. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Ναι.Αλλα δεν χρειαζεται απεγκατασταση της εφαρμογης για να ολοκληρωθει το unroot. Φαντάζομαι εννοεί την εφαρμογή superuser :) Γιατί αν βρεθεί αυτή η εφαρμογή στο κινητό, όταν το πάμε για επισκευή εντός εγγύησης, οι τεχνικοί θα ψιλιαστούν ότι το κινητό έχει περάσει από διαδικασία rooting :P(και κατά συνέπεια void warranty!) εκτός και αν οι τεχνικοί είναι στόκοι :D Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Aυτό ακριβώς Cybernero! Αν κάνοντας το UnRoot, και απεγκαθιστώντας την εφαρμογή SuperUser το κινητό είναι όπως όταν το αγοράζεις, οπότε δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα και με την εγγύηση. Αυτή είναι η απορία μου. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί το ίδιο σχόλιο από την motorola : We're pleased to announce that Milestone will receive a free upgrade to Android 2.2 (FroYo) in Europe with an initial roll-out beginning at the end of this year. For other software updates please check our software update site: https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί το ίδιο σχόλιο από την motorola : Αυτό το free upgrade... όλα τα λεφτά... Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να μας χρεωσουν την αναβάθμιση? Η μήπως το τονίζουν γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο ταληροφονιαδες είναι ώστε να διακόπτουν το development η καλύτερα την μερική παραμετροποίησή έτοιμου κώδικα, τον οποίο κώδικα τον δίνει η google χωρίς να ζητάει φράγκο για την εξέλιξή του? Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Aυτό ακριβώς Cybernero! Αν κάνοντας το UnRoot, και απεγκαθιστώντας την εφαρμογή SuperUser το κινητό είναι όπως όταν το αγοράζεις, οπότε δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα και με την εγγύηση. Αυτή είναι η απορία μου. Ουσιαστικά η διαδικασία rooting είναι η εγκατάσταση και σωστή λειτουργεία της εφαρμογής Superuser.apk οπότε (λογικά) αν την κάνεις απεγκατάσταση είναι σα να μην έχεις πειράξει τίποτα. Αλλά δε χρειάζεται να ξέρεις πότε χάνεις την εγγύηση και τέτοιες λεπτομέρειες. Αν χρειαστεί ποτέ να το στείλεις για service κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κι ένα format την Micro SD 8GB που έιχε μαζί το κινητό και το στέλνεις. Αυτό είχα κανεί κι εγώ όταν το έστειλα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Αυτό το free upgrade... όλα τα λεφτά... Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να μας χρεωσουν την αναβάθμιση? Η μήπως το τονίζουν γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο ταληροφονιαδες είναι ώστε να διακόπτουν το development η καλύτερα την μερική παραμετροποίησή έτοιμου κώδικα, τον οποίο κώδικα τον δίνει η google χωρίς να ζητάει φράγκο για την εξέλιξή του? Νομιζω ειναι λιγο αστοχος ο συλλογισμος σου.Το γραφουν γιατι πρεπει να το επισημανουν στα ατομα που θα αναρωτιοντουσαν το αντιθετο με σενα σε περιπτωση που δεν το γραφαν.Δεν ξερω αν με πιανεις.Ειναι κατι σαν το "μην βαζεται μικροσωμα ζωα στο φουρνο μικροκυματων"...Εσυ το χεις δεδομενο απο μιαν αχρη καποιοι αλλοι ομως οχι. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 OK, πάμε για Root λοιπόν αφού είμαστε καλυμμένοι. :) Μία ερώτηση ακόμα: Αφού κάνουμε Root το τηλέφωνο, και εγκαταστήσουμε το Titanium BackUp (έκδοση 3.4.2), πώς αφαιρούμε τα προγράμματα που δεν μας ενδιαφέρουν? Έχει κάποια επιλογή όπως η Κατάργηση Εγκατάστασης Εφαρμογών του Android από τις Ρυθμίσεις? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 μεχρι τελος του χρονου καποιοι θα εχουν 3.0 και θα ζηταμε την 3 το θεμα ειναι αν την δωσει γιατι ειναι major update και θελει και δυνατες συσκευες (1ghz 512 ram)Καπου στο σημειο ζυτο με εχει κουρασει το android. Χτες κι ολς διαβαζα για την 3.1 ή 3.2. Ολη αυτη η ιστορια με τις αναβαθμισεις καθε τριμηνο και μετα οι χρηστες να τρωνε τα νυχια τους για το εαν και ποτε θα παρουν την αναβαθμιση, ειναι πολυ ψυχοφθορα. Την 3.0 δεν προκειται να την παρει το milestine, ενταξει, το ξερουμε εξ αρχης αυτο. Αλλα να δεις οτι θα πεσει πολυ κλαμα. Θα υπαρχουν διαφορες εκπληξεις στο ποιες συσκευες θα την παρουν και ποιες οχι... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Βασικά είναι θέμα αν σε καλύπτει ή όχι η έκδοση που ήδη έχεις (όχι εσένα προσωπικά, γενιά μιλάω). Αν κάνει τις δουλειές που θέλεις άνετα τότε είσαι μια χαρά, κι ας βγει Android 5 σε 1-2 χρόνια. Το έχω συνηθίσει από το Ubuntu, κάθε 6 μήνες και νέα έκδοση. Βέβαια εκεί δεν αντιστέκομαι, κάθε 6 μήνες format και νέα εγκατάσταση για να έχουμε ότι πιο τελευταίο.. :rolleyes: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Βασικά είναι θέμα αν σε καλύπτει ή όχι η έκδοση που ήδη έχεις (όχι εσένα προσωπικά, γενιά μιλάω). Αν κάνει τις δουλειές που θέλεις άνετα τότε είσαι μια χαρά, κι ας βγει Android 5 σε 1-2 χρόνια. Το έχω συνηθίσει από το Ubuntu, κάθε 6 μήνες και νέα έκδοση. Βέβαια εκεί δεν αντιστέκομαι, κάθε 6 μήνες format και νέα εγκατάσταση για να έχουμε ότι πιο τελευταίο.. :rolleyes: Στο τελος βεβαια αυτο κανεις. Κοιτας αν σε καλυπαει η εκδοση που εχεις. Στην ουσια ομως, ολοι εμεις που εχουμε σκασει ενα σεβαστό ποσό για ένα high end smatphone είναι προφανές κατι περαπανω απο απλως...οτι χρειαζομαστε. Edited August 22, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Νομιζω ειναι λιγο αστοχος ο συλλογισμος σου.Το γραφουν γιατι πρεπει να το επισημανουν στα ατομα που θα αναρωτιοντουσαν το αντιθετο με σενα σε περιπτωση που δεν το γραφαν.Δεν ξερω αν με πιανεις.Ειναι κατι σαν το "μην βαζεται μικροσωμα ζωα στο φουρνο μικροκυματων"...Εσυ το χεις δεδομενο απο μιαν αχρη καποιοι αλλοι ομως οχι. Ε αυτό ας το γράψουν στην επίσημη σελίδα τους... Το facebook page τους δεν είναι και η πιο "επίσημη" μέθοδος... Απλά εξυπηρετεί το PR κομμάτι, για τους hi-tech gadgetάκιδες...όπως εμείς καλή ώρα :) ... κρατάει το hype ανεβασμένο... Τεσπά... το θέμα είναι ότι θα την πάρουμε και θα δούμε επιτέλους κ εμείς flash, JIT, native App2SD καθώς και αυξημένες επιδόσεις στο κινητό μας... Βλέπω να το κρατάω για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα το milestone :) αν δεν την κοπανήσω για america με την κοπελιά... (Και καλά πως δεν θα το κάνω δλδ :P) Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Ε αυτό ας το γράψουν στην επίσημη σελίδα τους... Το facebook page τους δεν είναι και η πιο "επίσημη" μέθοδος... Απλά εξυπηρετεί το PR κομμάτι, για τους hi-tech gadgetάκιδες...όπως εμείς καλή ώρα :) ... κρατάει το hype ανεβασμένο... Τεσπά... το θέμα είναι ότι θα την πάρουμε και θα δούμε επιτέλους κ εμείς flash, JIT, native App2SD καθώς και αυξημένες επιδόσεις στο κινητό μας... Βλέπω να το κρατάω για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα το milestone :) αν δεν την κοπανήσω για america με την κοπελιά... (Και καλά πως δεν θα το κάνω δλδ :P) Sent from my Milestone using Tapatalk Αν πας Αμερική, πάρε το droid:p (το 2 βέβαια ;) ). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Ουσιαστικά η διαδικασία rooting είναι η εγκατάσταση και σωστή λειτουργεία της εφαρμογής Superuser.apk οπότε (λογικά) αν την κάνεις απεγκατάσταση είναι σα να μην έχεις πειράξει τίποτα. Αλλά δε χρειάζεται να ξέρεις πότε χάνεις την εγγύηση και τέτοιες λεπτομέρειες. Αν χρειαστεί ποτέ να το στείλεις για service κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κι ένα format την Micro SD 8GB που έιχε μαζί το κινητό και το στέλνεις. Αυτό είχα κανεί κι εγώ όταν το έστειλα. Το ρούτ είναι η χρήση της συσκευής με λογαριασμό administrator , δηλαδή λογαριασμό χρήστη που έχει πλήρη πρόσβαση στο σύστημα. Κανονικά ο χήστης της συσκευής έχει ένα περιορισμένο λογαριασμό, που του επιτρέπει να κάνει κάποια πράγματα, όχι όμως να επέμβει και πολύ βαθιά στο σύστημα. Το πρόγραμμα superuser είναι απλά υποβοηθητικό, σαν προειδοποίηση προς τον χειριστή του συστήματος για να μην κάνει καμιά βλακεία, εφόσον αυτός έχει πλήρη πρόσβαση στο σύστημα. Άρα, ακόμα και αν απλά σβήσεις το πρόγραμμα superuser με το τιτάνιουμ , η συσκευή παραμένη ρουταρισμένη και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει το σέρβις. (αν για παράδειγμα εγκαταστήσουν και χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή που απαιτεί ρούτ ;)) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Το ρούτ είναι η χρήση της συσκευής με λογαριασμό administrator , δηλαδή λογαριασμό χρήστη που έχει πλήρη πρόσβαση στο σύστημα. Κανονικά ο χήστης της συσκευής έχει ένα περιορισμένο λογαριασμό, που του επιτρέπει να κάνει κάποια πράγματα, όχι όμως να επέμβει και πολύ βαθιά στο σύστημα. Το πρόγραμμα superuser είναι απλά υποβοηθητικό, σαν προειδοποίηση προς τον χειριστή του συστήματος για να μην κάνει καμιά βλακεία, εφόσον αυτός έχει πλήρη πρόσβαση στο σύστημα. Άρα, ακόμα και αν απλά σβήσεις το πρόγραμμα superuser με το τιτάνιουμ , η συσκευή παραμένη ρουταρισμένη και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει το σέρβις. (αν για παράδειγμα εγκαταστήσουν και χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή που απαιτεί ρούτ ;)) Νομίζω ότι έχεις λάθος προσέγγιση...ο λογαριασμός του χρήστη σου αποκτά δικαιώματα root, και όπως και στις παραδοσιακές διανομές linux, αν δεν έχεις κάνει login ως root, ακόμα και αν είσαι elevated χρήστης (με δικαιώματα root δλδ), πρέπει να τρέξεις το sudo και μετά την εντολή (αν και η ύπαρξη του su πέρα από το superuser app μου δίνει την εντύπωση ότι τρέχει παράλληλα και τους 2 χρήστες... και τον root και τον limited, και απλά το app περνάει τις εντολές από τον έναν χρήστη στον άλλον). Δηλαδή στην ουσία αν απεγκαταστήσεις το superuser app δεν μπορείς να τρέξεις τίποτα ως root... Βέβαια μπορεί να είμαι και εγώ λάθος, αλλά χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα κάτι τέτοιο μου βρωμάει... Αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν παίζεις με το group root ως elevated user, πρέπει να τρέξεις ΟΠΩΣ και να έχει το sudo... (Προφανώς είναι εντελώς παράλογο το κινητό να μπουτάρει απευθείας σε root και μονάχα σε αυτό...αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πάει κόντρα στην λογική του root account!) Edit: αυτό το στηρίζω στο γεγονός ότι η εφαρμογή superuser μπαίνει με update.zip από open recovery... δεν εκτελείται κάποιο περίπλοκο script, απλά προστίθενται δυο εφαρμογές... το su και το superuser app, διορθώστε με αν κάνω λάθος σε αυτό. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Νομίζω ότι έχεις λάθος προσέγγιση...ο λογαριασμός του χρήστη σου αποκτά δικαιώματα root, και όπως και στις παραδοσιακές διανομές linux, αν δεν έχεις κάνει login ως root, ακόμα και αν είσαι elevated χρήστης (με δικαιώματα root δλδ), πρέπει να τρέξεις το sudo και μετά την εντολή (αν και η ύπαρξη του su πέρα από το superuser app μου δίνει την εντύπωση ότι τρέχει παράλληλα και τους 2 χρήστες... και τον root και τον limited, και απλά το app περνάει τις εντολές από τον έναν χρήστη στον άλλον). Δηλαδή στην ουσία αν απεγκαταστήσεις το superuser app δεν μπορείς να τρέξεις τίποτα ως root... Βέβαια μπορεί να είμαι και εγώ λάθος, αλλά χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα κάτι τέτοιο μου βρωμάει... Αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν παίζεις με το group root ως elevated user, πρέπει να τρέξεις ΟΠΩΣ και να έχει το sudo... (Προφανώς είναι εντελώς παράλογο το κινητό να μπουτάρει απευθείας σε root και μονάχα σε αυτό...αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πάει κόντρα στην λογική του root account!) Sent from my Milestone using Tapatalk Μπορεί να έχεις εσύ δίκιο. Αν κάποιος έχει όρεξη για πειράματα, ας καταργήσει το superuser και μετά να προσπαθήσει να τρέξει μια εφαρμογή που θέλει root για να δούμε τ θα γίνει:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Λοιπόν παιδιά, 1) έκανα Root πολύ εύκολα με το Universal AndRoot (το οποίο και συστήνω σε οποιονδήποτε "φοβάται" λίγο Recovery, GOT, κλπ). 1) Πέρασα και το Titanium Βack Up, με το οποίο και διέγραψα το Motonav προς το παρόν. Δεν καταλαβαίνω όμως αν υπάρχει κάποια επιλογή για Complete Back Up όλων των εφαρμογών με την μία, και όχι μία μία τις εφαρμογές (είναι και πολλές οι άτιμες!) 2) Πέρασα μία άλλη έκδοση του MotoNav, με τελευταίους χάρτες, pois, dem, κλπ) η οποία όμως δεν έχει ελληνικό Μενού..! Έχει κάποιος να ανεβάσει το αρχείο Lang_Greek.gro που βρίσκεται στον φάκελο Motonav/content/lang ? Γιατί τώρα έχω αγγλικό μενού. Δοκίμασα στον δρόμο το Motonav και το NDrive 10, το NDrive μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το Motonav είναι λίγο "βαρύ", αργούσε λιγάκι στην απόκριση. Ευχαριστώ Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts