Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή πρέπει να το αποσυμπιέσω και να το ρίξω στην sd μέσα στο φάκελο nandroid?

Δοκιμασε τη και εσυ Γιαννη για να εχουμε αλλη μια γνωμη.Απλα δουλεψε την λιγο γιατι με τη πρωτη εντυπωση σε ενθουσιαζει αλλα μετα ξεκινουν τα προβληματα.

Αν εχεις GOT openrecovery τη ριχνεις στο φακελο nandroid/adbrecovery μπαινεις σε recovery mode-σβηνεις τα παντα με(wipe/factory reset) και κανεις nandroid restore στο motofrenzy

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκιμασε τη και εσυ Γιαννη για να εχουμε αλλη μια γνωμη.Απλα δουλεψε την λιγο γιατι με τη πρωτη εντυπωση σε ενθουσιαζει αλλα μετα ξεκινουν τα προβληματα.

Αν εχεις GOT openrecovery τη ριχνεις στο φακελο nandroid/adbrecovery μπαινεις σε recovery mode-σβηνεις τα παντα με(wipe/factory reset) και κανεις nandroid restore στο motofrenzy

Έγινε, θα το δοκιμάσω και θα σας πώ.

:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δηλαδή πρέπει να το αποσυμπιέσω και να το ρίξω στην sd μέσα στο φάκελο nandroid?

ΠΡΙΝ κάνεις οτιδήποτε πρέπει να πάρεις τα αρχεία:

File_Audio

File_Audio2

File_GSM

File_Seem_Flex_Tables

generic_pds_init

από το /system/etc/motorola/bp_nvm_default/ και να τα ξαναπεράσεις μόλις τελειώσει το restore:

Θα μπεις δηλαδή σε adb από το cmd του PC σου και θα γράψεις:

cp -f /system/etc/motorola/bp_nvm_default/* /sdcard/3g/

Τα παραπάνω είναι για να λύσουν τα προβλήματα με το σήμα κλπ που αναφέρει ο agekalp...

Μετά το φάκελο MotoFrenzyv01c θα τον βάλεις στο φάκελο sdcard/nandroid/adbrecovery.

Tο αρχείο overclock θα το βάλεις χύμα στην sdcard.

Μετά θα μπεις στο OpenRecovery και θα κάνεις ΠΡΩΤΑ nandroid full backup (καλού κακού) και μετά wipe factory reset, wipe dalvik-cache, και τέλος Nandroid Restore διαλέγοντας το MotoFrenzyv01c.

ΠΡΙΝ κάνεις Restart πρέπει να ξαναμπείς σε adb shell και να πληκτρολογήσεις στο cmd:

mount /system

mount /sdcard

cp -f /sdcard/3g/* /system/etc/motorola/bp_nvm_default/

chmod 644 /system/etc/motorola/bp_nvm_default/*

Μετά είσαι ελεύθερος να κάνεις restart... και πρέπει να βάλεις χειροκίνητα τα ΑPN's του δικτύου σου για να δουλεύει το 3G...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

File_Audio

File_Audio2

File_GSM

File_Seem_Flex_Tables

generic_pds_init

από το /system/etc/motorola/bp_nvm_default/ και να τα ξαναπεράσεις μόλις τελειώσει το restore:

Μετά το φάκελο MotoFrenzyv01c θα τον βάλεις στο φάκελο sdcard/nandroid/adbrecovery.

Μετά θα μπεις στο OpenRecovery και θα κάνεις ΠΡΩΤΑ nandroid full backup (καλού κακού) και μετά wipe factory reset, wipe dalvik-cache, και τέλος Nandroid Restore διαλέγοντας το MotoFrenzyv01c.

ΠΡΙΝ κάνεις Restart πρέπει να ξαναμπείς σε adb shell και να πληκτρολογήσεις στο cmd:

mount /system

mount /sdcard

Μετά είσαι ελεύθερος να κάνεις restart... και πρέπει να βάλεις χειροκίνητα τα ΑPN's του δικτύου σου για να δουλεύει το 3G...

Με έπιασε πονοκέφαλος:dizzy::dizzy::p

File_Audio

File_Audio2

File_GSM

File_Seem_Flex_Tables

generic_pds_init

mount /system

mount /sdcard

Πως φαινεται ο αναλυτικος ο ανθρωπος....!!!!

Τα αρχεια μπορεις να τα παρεις και με root explorer αν δυσκολευεσαι με adb.Απλα μετα θα πρεπει οταν τα βαλεις να δωσεις τα καταλληλα permissions.

Βεβαια στη τελευταια 2.2 που περασα δε χρειαστηκαν τα radio files...

Σιγά ρε Γιάννη...

Δεν είναι τίποτα...

Είναι σημαντικό να πάρεις τα αρχεία που λέω από το /system/etc/motorola/bp_nvm_default/ και να ξαναβάλεις μόλις τελειώσει το Nandroid Restore και ΠΡΙΝ κάνεις Restart, αλλιώς θα έχεις πρόβλημα με το 3G και το σήμα γενικά....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τα αρχεια μπορεις να τα παρεις και με root explorer αν δυσκολευεσαι με adb.Απλα μετα θα πρεπει οταν τα βαλεις να δωσεις τα καταλληλα permissions.

Βεβαια στη τελευταια 2.2 που περασα δε χρειαστηκαν τα radio files...

Aφού λες ότι έχεις πρόβλημα με το σήμα... Αν έχεις από εκεί είναι το πρόβλημα....

Kαι από ότι κατάλαβα δεν λένε με Root Explorer γιατί νομίζω ότι όλοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να ξαναβάλεις τα Radios ΠΡΙΝ κάνεις το πρώτο restart μετά που θα έχεις βάλει την 2.2 του Dexter...

Kαι μένα η λογική μου, μου λέει ότι και να τα βάλεις μετά με τον Root Explorer είναι το ίδιο, αλλά για να επιμένουν οι υπόλοιποι ότι αυτό με τα Radios πρέπει να γίνει ΠΡΙΝ το 1ο Restart, κάτι θα ξέρουν παραπάνω....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σιγά ρε Γιάννη...

Δεν είναι τίποτα...

Είναι σημαντικό να πάρεις τα αρχεία που λέω από το /system/etc/motorola/bp_nvm_default/ και να ξαναβάλεις μόλις τελειώσει το Nandroid Restore και ΠΡΙΝ κάνεις Restart, αλλιώς θα έχεις πρόβλημα με το 3G και το σήμα γενικά....

Ναι ρε συ, εντάξει, απλά όταν διαβάζω το κατεβατό αυτό, καταλαβαίνετε....:)

Aφού λες ότι έχεις πρόβλημα με το σήμα... Αν έχεις από εκεί είναι το πρόβλημα....

Εκει υπηρχε ενα παραδοξο.Οταν εβαζα τα δικα μου απο τη 2.1 στη 2.2 ειχα προβλημα με το 3g.ενω οταν το αφηνα ετσι το 3g πετουσε αλλα ειχα προβλημα στις κλησεις...!

Τι να πω...!Βαλτη και εσυ ρε kalagas να μας πεις τη γνωμη σου...!

Εγω τοσες μερες δε χρησιμοποιουσα του dexter αλλα της/του Thyrus που ειναι βασισμενη στου dexter.

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.android-hilfe.de%2F

Εκει υπηρχε ενα παραδοξο.Οταν εβαζα τα δικα μου απο τη 2.1 στη 2.2 ειχα προβλημα με το 3g.ενω οταν το αφηνα ετσι το 3g πετουσε αλλα ειχα προβλημα στις κλησεις...!

Τι να πω...!Βαλτη και εσυ ρε kalagas να μας πεις τη γνωμη σου...!

Εγω τοσες μερες δε χρησιμοποιουσα του dexter αλλα της/του Thyrus που ειναι βασισμενη στου dexter.

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.android-hilfe.de%2F

EΔΩ περιγράφονται αναλυτικά οι οδηγίες....

Aν δείτε από το 5 και κάτω επειμένει ότι είναι πολύ σημαντικό τα radios να γίνουν backup ΠΡΙΝ να κάνεις το nandroid Restore και να τα ξαναβαλεις ΠΡΙΝ κάνεις το 1ο Restart....

Tα βήματα από 1) μέχρι 4Β) δεν χρειάζονται για όποιον έχει ήδη το OpenRecovery και την G.O.T _0.36.

Δεν την βάζω ακόμα, περιμένω να δω που θα το φτάσουν και όταν μαζευτούνε χρήστες που θα λένε ότι είναι λειτουργικό το τηλέφωνο (σε wifi, 3G, κλήσεις, κάμερα κλπ) θα το δοκιμάσω και θα το προσαρμόσω και στα μέτρα μου (ROM κλπ).

Να σε ρωτήσω εσύ που χρησιμοποιείς του Thyrous, οι εφαρμογές και το framework είναι deodexed??? Δηλαδή δεν έχει αρχεία ***.odex και υπάρχουν μόνο αρχεία ***.apk???

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γεια και χαρά σε όλους.

Πήρα πρόσφατα ένα milestone και τώρα αρχίζω να το μαθαίνω.

Όπως σε όλα μου τα κινητά, έτσι και για αυτό θέλω να πάρω ένα προστατευτικό για την οθόνη. Συνήθως τα παραγγέλνω από το ebay, αλλά επειδή σε λίγες μέρες θα πάω στο Λονδίνο, δε προλαβαίνω να μου το στείλουν.

Γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα που να πουλάει τέτοια προστατευτικά οθόνης στη Θεσσαλονίκη; Εννοώ σε λογικές τιμές, τύπου ebay, γιατί από τα καταστήματα κινητής νομίζω ότι θα τα δίνουν >10Ε. Έχει κανείς κανένα που να του περισσεύει; (με το αζημίωτο φυσικά)

Ευχαριστώ!

Let me be your fantasy

Μπραβο kalagas !!!! Αλλη μια φορα μας εδωσες ενα αψογο οπτικο αποτελεσμα στο τηλεφωνο με την δουλια σου!!!! :D

Περιτο να πω οτι ολα δουλευουν αψογα.

Εδω και μερικες μερες χρησημοποιω τον Interactive governor για το τηλεφωνο και μου φαίνεται οτι εχει βελτιωθει η ταχυτητα και η μπαταρια. Το εχει δοκιμασει κανενας αλλος για να το επιβεβαιωσει ;

Για οσους θελουν να τον δοκημασουν κατεβαζουμε απο εδω: http://android.doshaska.net/interactive το compiled module και το αντιγραφουμε στο /system/lib/modules/ (αλλαγη permissions). Μετα σε μια κονσολα (πχ BTE) su root και insmod /system/lib/modules/cpufreq_interactive.ko Τελος απο το setcpu διλεγουμε τον Interactive governor ( αν δεν το εχουμε στην κονσολα echo interactive > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor )

Οσο για την 2.2 xvilka και Broken πανε να σπασουν το κλειδι κρυπτογραφησης σε φαρμα υπολογιστων.... Απο αυτα που βλεπω μαλον σε κανα 3μηνο θα εχουν σπασει την κρυπτογραφηση... ;)

function cdl { cd $1; ls;}

Γεια και χαρά σε όλους.

Πήρα πρόσφατα ένα milestone και τώρα αρχίζω να το μαθαίνω.

Όπως σε όλα μου τα κινητά, έτσι και για αυτό θέλω να πάρω ένα προστατευτικό για την οθόνη. Συνήθως τα παραγγέλνω από το ebay, αλλά επειδή σε λίγες μέρες θα πάω στο Λονδίνο, δε προλαβαίνω να μου το στείλουν.

Γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα που να πουλάει τέτοια προστατευτικά οθόνης στη Θεσσαλονίκη; Εννοώ σε λογικές τιμές, τύπου ebay, γιατί από τα καταστήματα κινητής νομίζω ότι θα τα δίνουν >10Ε. Έχει κανείς κανένα που να του περισσεύει; (με το αζημίωτο φυσικά)

Ευχαριστώ!

Τσάμπα θα το πάρεις.

Η οθόνη του milestone είναι πολύ ανθεκτική και δεν θα σου κάνει σημάδια από την καθημερινή χρήση.

Μπραβο kalagas !!!! Αλλη μια φορα μας εδωσες ενα αψογο οπτικο αποτελεσμα στο τηλεφωνο με την δουλια σου!!!! :D

Περιτο να πω οτι ολα δουλευουν αψογα.

Εδω και μερικες μερες χρησημοποιω τον Interactive governor για το τηλεφωνο και μου φαίνεται οτι εχει βελτιωθει η ταχυτητα και η μπαταρια. Το εχει δοκιμασει κανενας αλλος για να το επιβεβαιωσει ;

Για οσους θελουν να τον δοκημασουν κατεβαζουμε απο εδω: http://android.doshaska.net/interactive το compiled module και το αντιγραφουμε στο /system/lib/modules/ (αλλαγη permissions). Μετα σε μια κονσολα (πχ BTE) su root και insmod /system/lib/modules/cpufreq_interactive.ko Τελος απο το setcpu διλεγουμε τον Interactive governor ( αν δεν το εχουμε στην κονσολα echo interactive > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor )

Οσο για την 2.2 xvilka και Broken πανε να σπασουν το κλειδι κρυπτογραφησης σε φαρμα υπολογιστων.... Απο αυτα που βλεπω μαλον σε κανα 3μηνο θα εχουν σπασει την κρυπτογραφηση... ;)

Το χρησιμοποιείς μαζί με το overclock από το OpenRecovery???

Aν ναι δώσε λεπτομέριες (πόσα ΜΗz, πόσα vsel, και τι ρυθμίσεις έχεις στο SetCPU)

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

το εχω στα 800 με 56 vsel. Ετσι το ειχα απο την πρωτη μερα το εκανα overclock. Scaling 125-800 και σε standby 125. Αλλαζοντας ομως απο ondemand σε interactive τον governor νομιζω οτι ειδα βελτιωση σε ταχυτητα και κυριως μπαταρια...

το εχω στα 800 με 56 vsel. Ετσι το ειχα απο την πρωτη μερα το εκανα overclock. Scaling 125-800 και σε standby 125. Αλλαζοντας ομως απο ondemand σε interactive τον governor νομιζω οτι ειδα βελτιωση σε ταχυτητα και κυριως μπαταρια...

Και έχεις το SetCPU σε autostart (Set on boot) να φανταστώ???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ακριβως!!! Το θεμα ειναι πως μια και δεν ξερω καποιο προγραμμα για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ στατιστηκα της καταναλωσης μενω μονο στην εμπειρία δυστυχώς.... :(

Ακριβως!!! Το θεμα ειναι πως μια και δεν ξερω καποιο προγραμμα για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ στατιστηκα της καταναλωσης μενω μονο στην εμπειρία δυστυχώς.... :(

Εγώ τα κάνω όλα αυτά που λες, μου βγάζει κανονικά στο SetCPU την επιλογή Ιnteractive, την διαλέγω, τσεκάρω και το Set on boot, αλλά μετά από reboot, αν ξαναανοίξω το SetCPU έχουν χαθεί όλα και δεν υπαρχει και η επιλογή Interactive...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγώ τα κάνω όλα αυτά που λες, μου βγάζει κανονικά στο SetCPU την επιλογή Ιnteractive, την διαλέγω, τσεκάρω και το Set on boot, αλλά μετά από reboot, αν ξαναανοίξω το SetCPU έχουν χαθεί όλα και δεν υπαρχει και η επιλογή Interactive...

Λογικο αν δεν το εχεις περασει mot_boot_mode ;)

απλως κανε του ενα edit με τον root explorer και περνα το εκει αμεσως μετα το insmod /system/lib/modules/overclock12.ko και τις ρυθμησεις για MHz και Vsel insmod /system/lib/modules/cpufreq_interactive.ko

Αν τωρα δεν θες να τροποποιησεις mot_boot_mode απλως στο SetCPU (βγαλε το Set on boot) μετα που θα δωσεις insmod /system/lib/modules/cpufreq_interactive.ko διαλεξε perfomance βγες ξαναμπες και διαλεξε interactive . Να θυμασε μονο να το φωρτονεις με insmod τον governor

Για οποιον δεν εχει το SetCPU ενα echo interactive > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor στο mot_boot_mode αρκει...

Ps το mot_boot_mode ειναι κατι σαν το autostart.bat στο dos. Οσοι εχουν περασει τo Got overclock επειδη τα εχουν αλλαξει λιγο καλο θα ηταν να τροποποιησουν το /system/bin/bootscript/overclock.sh αντι του mot_boot_mode. Βεβαια αυτο μπορει να γινει στην καρτα στον φακελο Openrecovery/GOT/bin/boot_script και μετα απο Openrecovery να βαλουν το overclock. Παντα ομως δεν ξεχναμε οτι προηποθεση ειναι το compiled module cpufreq_interactive.ko στο /system/lib/modules/

Edited by xoulis_

Τελικά και επίσημα το Froyο 2.2 για τα Αμερικανάκια και το Droid τους....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Λογικο αν δεν το εχεις περασει mot_boot_mode ;)

απλως κανε του ενα edit με τον root explorer και περνα το εκει αμεσως μετα το insmod /system/lib/modules/overclock12.ko και τις ρυθμησεις για MHz και Vsel insmod /system/lib/modules/cpufreq_interactive.ko

Αν τωρα δεν θες να τροποποιησεις mot_boot_mode απλως στο SetCPU (βγαλε το Set on boot) μετα που θα δωσεις insmod /system/lib/modules/cpufreq_interactive.ko διαλεξε perfomance βγες ξαναμπες και διαλεξε interactive . Να θυμασε μονο να το φωρτονεις με insmod τον governor

Για οποιον δεν εχει το SetCPU ενα echo interactive > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor στο mot_boot_mode αρκει...

Ps το mot_boot_mode ειναι κατι σαν το autostart.bat στο dos. Οσοι εχουν περασει τo Got overclock επειδη τα εχουν αλλαξει λιγο καλο θα ηταν να τροποποιησουν το /system/bin/bootscript/overclock.sh αντι του mot_boot_mode. Βεβαια αυτο μπορει να γινει στην καρτα στον φακελο Openrecovery/GOT/bin/boot_script και μετα απο Openrecovery να βαλουν το overclock. Παντα ομως δεν ξεχναμε οτι προηποθεση ειναι το compiled module cpufreq_interactive.ko στο /system/lib/modules/

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να μετράς τα MFLOPS και πόσα έχεις με τον συνδιασμό που χρησιμοποιείς???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να μετράς τα MFLOPS και πόσα έχεις με τον συνδιασμό που χρησιμοποιείς???

Χρησιμοποιω το linpack 10.031 που τα βρησκω λιγα.Νομιζω οτι φταιει η προβληματικη jit beta απο τους GOT

Εγώ δεν έχω καθόλου jit και μου βγάζει από 7,200 μέχρι 7,450.

Επίσης το έχω στα max 900ΜΗz και 60 vsel με minimum στα 125ΜΗz... και το interactive governor ενεργό...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τελικά και επίσημα το Froyο 2.2 για τα Αμερικανάκια και το Droid τους....

Και γιατί δεν γίνεται να διαμορφώσουμε αυτήν την έκδοση του droid , ετσι ωστε να εχουμε το τελευταιο kermel ? Αφου μονο στο multitouch δεν διαφέρουν;

Παντως κατι θεματα που διαβαζω, λενε πως στην γερμανια εχουν απαντησει στο ερωτημα αν θα ερθει η froyo για το milestone (η O2 και η orange, νομιζω) και λένε για τα μέσα ή τέλη σεπτεμβρίου....

- Θεμα : Motorola Bootloader Unlock Petition

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Αφου θα παρουν αυτοι,παιζει σε κανα διμηνο να παρουμε κι εμεις,καπως ετσι δεν εγινε με τη 2.1?

Ασε που ισως διευκολυνθουν λιγο με τους drivers για το motofrenzy

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2