Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ποια rom εννοείς??? την froyo του Dexter?

Όχι,αυτή την έβαλα μόνο για τσεκάρισμα,με τη .36 του got ,το είχαν στη ρύθμισή κανονικό,το έβαλα στο καθαρό και βλέπουμε.αλλά έχω πολλά παράπονά ότι αυξομειώνεται η φωνή μου.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τωρα με κολαει στο Μ logo.... Δεν μπορω να καταλαβω!!! Θα το ξανακανω και θα σου πω...

το ξαναεκανα και με αφηνει παλι στο Μ logo

function cdl { cd $1; ls;}

Όχι,αυτή την έβαλα μόνο για τσεκάρισμα,με τη .36 του got ,το είχαν στη ρύθμισή κανονικό,το έβαλα στο καθαρό και βλέπουμε.αλλά έχω πολλά παράπονά ότι αυξομειώνεται η φωνή μου.

Sent from my Milestone

Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι σας έχετε παράπονα και εγώ όχι!!!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τωρα με κολαει στο Μ logo.... Δεν μπορω να καταλαβω!!! Θα το ξανακανω και θα σου πω...

το ξαναεκανα και με αφηνει παλι στο Μ logo

Πάμε πάλι ξαναδοκίμασε...

Αν δεν σου ανοίγει, βγάλε την κάρτα και με το PC αντικατέστησε το services.jar στο φάκελο /sdcard/OpenRecovery/GOT/framework, ξαναβάλτη στο τηλέφωνο και ξαναμπες σε OpenRecovery...

Aν πάλι είναι μαύρα τα γράμματα κάτι έχουν κάνει εκεί στη GOT_0.36...

ΕDIT: Δοκίμασε πάλι το ξανά άλλαξα......

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Λοιπον καλαγας και μενα ειναι μαυρα τα γραμματα θα δοκιμασω αργοτερα το τελευταιο service.jar που εβαλες.Οσο για την ποιοτητα συνομιλιας εγω ειχα φοβερα προβληματα με την 2.1 και απο τοτε που εβαλα την 2.36 ολα ειναι τελεια ουτε αυξομειωσεις, ουτε echo,ουτε διακοπες.

Πάμε πάλι ξαναδοκίμασε...

Αν δεν σου ανοίγει, βγάλε την κάρτα και με το PC αντικατέστησε το services.jar στο φάκελο /sdcard/OpenRecovery/GOT/framework, ξαναβάλτη στο τηλέφωνο και ξαναμπες σε OpenRecovery...

Aν πάλι είναι μαύρα τα γράμματα κάτι έχουν κάνει εκεί στη GOT_0.36...

ΕDIT: Δοκίμασε πάλι το ξανά άλλαξα......

Παλι με αφηνει στο Μ logo.... :blink: τι να σου πω; Δεν ξερω και γω!!!!

Λεω να παω να βρω κανα σαργουδακο για βοηθεια και να το δοκημασω παλι το βραδυ...:D

function cdl { cd $1; ls;}

Πρώτον (μιας που είμαι εδώ :D) μην το παρακάνετε με τα off topic ,και δεύτερον γιατί δεν φτιάχνουμε μια αίτηση στο petitionsonline για εγκατάσταση της 2.2 στο milestone,να την υπογράψουν όσο πιο πολλοί γίνεται και να τη στείλουμε στη Moto; Αν το βρίσκετε σωστό,ανοίγουμε νέο θέμα με αυτό το αντικείμενο.

Μπορούμε να ζητήσουμε υπογραφές και υποστήριξη απο κάποιους φανς.

Δείτε :

http://s1d4.turboimagehost.com/t1/3839505_bardon.png

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Kalagas δυστυχως δεν δουλευει ουτε με το τελευταιο services

Θα ψάξω να βρώ κανά άλλο services.jar με άσπρα γράμματα που να είναι από την GOT 0.36 ή θα ζητήσω από κανένα άλλο forum να μας φτιάξουν ένα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παλι με αφηνει στο Μ logo.... :blink: τι να σου πω; Δεν ξερω και γω!!!!

Λεω να παω να βρω κανα σαργουδακο για βοηθεια και να το δοκημασω παλι το βραδυ...:D

Kalagas δυστυχως δεν δουλευει ουτε με το τελευταιο services

Λοιπόν για δοκιμάστε αυτό το services.jar.

Το "έκλεψα" από μια άλλη rom συμβατή με 0.36 που στις photos έδειχνε ότι είχε άσπρα γράμματα.....

Αναμένω αν τελικά κάναμε δουλειά....

Σημείωση: Πριν ξαναμπείτε σε recovery mode για να κάνετε την διαδικασία αφαιρέστε από το sdcard\OpenRecovery\GOT\apps το framework-res.apk αν υπάρχει... Το είχα ξεχάσει μέσα στο apps και ίσως αυτό δημιουργούσε το πρόβλημα...

Εdit: Έβαλα και εγώ την GOT 0.36 και το δοκίμασα και δουλεύει άψογα...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καταρχήν οι Mods να με συγχωρέσουν που κάνω συνεχώμενα posts αλλά το κάνω επειδή θεωρώ σημαντικό να φαίνεται κάθε post ξεχωριστά, μια και αναφέρεται στην τελευταία MIXED ROM 7 και έτσι κάθε χρήστης ΔΕΝ θα μπερδεύται με ποιο αρχείο να κατεβάσει τελικά....

ΛΟΙΠΟΝ παίδες, αναγκάστηκα και πέρασα και γω την GOT_0.36 για να καταλήξω που ήταν το λάθος και τι δεν πήγαινε καλά με το services.jar..

Τελικά δεν έφταιγε μόνο αυτό....

Το καλό είναι ότι τα δοκίμασα όλα εγώ και πλέον ξανά ανέβασα όλη την ROM No7 (Mixed ROM for G.O.T_0.36)....

Για αυτό όσοι έχετε κατεβάσει τα προηγούμενα, παρακαλώ να σβήσετε όλα τα αρχεία από τους φακέλους /sdcard/OpenRecovery/GOT/apps, /sdcard/OpenRecovery/GOT/fonts και /sdcard/OpenRecovery/GOT/framework.

Μετά ξανακατεβάστε όλη την ROM No7 (Mixed ROM for G.O.T_0.36 από ΕΔΩ και ξανά κάντε όλη την διαδικασία όπως περιγράφεται στο τελευταίο λινκ.....

Συγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά δεν είχα την GOT_0.36 στο κινητό μου και έτσι επειδή υπήρχαν κάποιες διαφορές με τις προηγούμενες roms για αυτό και τα ψιλοπροβλήματα....

Τώρα όλα είναι καλά, περιμένω να μου το επιβαιώσετε και όσοι από εσάς την δοκιμάσετε.....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τελικα kalagas με κατι tips που πειράζαμε την κάμερα , οτι θα εχει περισσοτερη διαύγεια, τι εγινε ; Το εχεις ψάξει καθόλου προσωπικά; Ξέρεις τίποτα;

Θα είναι ενδιαφέρον... :)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό που λες...

Και δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι που να φτιάχνει την κάμερα... (για τις φωτογραφίες πάντα μια και το video είναι μια χαρά).

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ισως να εχεις δικιο...

Εκανα συνειρμό διότι στο Renoir , κάναμε κάτι τετοια κολπακια με ενα αρχειο camera.pxo. Κι οντως, ο φωτισμος , ο χρωματισμος και η ζωντανια ηταν διαφορετικη... Υπεθεσα πως σε ενα κινητο με android θα υπηρχε η ελευθερια να πειραξουμε αυτα τα αρχειακια! :p

Τι γινεται ρε παιδια? ολα τα αλλα κινητα αρχιζουν και παιρνουν την 2.2 σιγα σιγα. Εμεις τι κανουμε? μηπως να αλλαξουμε κινητο?

Τι γινεται ρε παιδια? ολα τα αλλα κινητα αρχιζουν και παιρνουν την 2.2 σιγα σιγα. Εμεις τι κανουμε? μηπως να αλλαξουμε κινητο?

Μπα...

Η 2.2 θα μπει και στο δικο μας, με τον ενα ή τον άλλο τρόπο.

Το επομενο κινητο που θα παρω θα φοραει πανω την 3.0

Τέλος.

Από ότι διαβάζω πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικό το 2.2 του Dexter, εκτός την κάμερα που δεν δουλεύει ακόμα....

Κρίμα τις ROM που έφτιαξα... σε λίγο δεν θα τις θέλει κανείς....

Άντε από την αρχή τώρα να φτιάξω την 2.2 του Dexter....

Aν και χωρίς τον kernel του froyo δεν θα έχουμε ποτέ τις πλήρεις δυνατότητες του...

Ερώτηση: Όσοι χρησιμοποιήτε την GOT_0.36 όταν έχετε αναπάντητη και η οθόνη είναι κλειδωμένη αναβοσβήνει το LED??? Ρωτάω γιατί στο GOT's Blog λέει στα bugfixes συγκεκριμένα: "Notification LED only lights up when in standby mode (screen disabled) – works as designed", αλλά εμένα δεν αναβοσβήνει το LED στις αναπάντητες...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Από ότι διαβάζω πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικό το 2.2 του Dexter, εκτός την κάμερα που δεν δουλεύει ακόμα....

Aν και χωρίς τον kernel του froyo δεν θα έχουμε ποτέ τις πλήρεις δυνατότητες του...

Ερώτηση: Όσοι χρησιμοποιήτε την GOT_0.36 όταν έχετε αναπάντητη και η οθόνη είναι κλειδωμένη αναβοσβήνει το LED??? Ρωτάω γιατί στο GOT's Blog λέει στα bugfixes συγκεκριμένα: "Notification LED only lights up when in standby mode (screen disabled) – works as designed", αλλά εμένα δεν αναβοσβήνει το LED στις αναπάντητες...

Kalagas εχω την εντυπωση οτι ουτε στις προηγουμενες ρομ δουλευει το led για τις αναπαντητες γιατι θυμαμαι οτι εβαζα το missed calls για να κανει αυτην την δουλεια.Παντως για ολα τα αλλα notifications το λεδ δουλευει.Α και ακομα δεν προλαβα να βαλω το τελευταιο update της mixed rom ειναι ολα οκ φανταζομαι ετσι ?:D

Καλά φαντάζεσαι... Απλά σβήσε όλα τα .apk, fonts κλπ από τους φακέλους που λέω και ξανακατέβασε τα όλα από την αρχή....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έμενα μόνο στα μυνηματα δουλεύει το λεντ

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Την 2.2 του κυρίου Dexter πώς την περνάμε?

Έχω κατεβάσει το αρχείο Motofrenzyv01c αλλά δεν ξέρω τι να το κάνω:p

Σα nandroid backup,από το μενού του got

Sent from my Milestone

Σα nandroid backup,από το μενού του got

Sent from my Milestone

Δηλαδή πρέπει να το αποσυμπιέσω και να το ρίξω στην sd μέσα στο φάκελο nandroid?

Δυστυχως δεν ειναι ετσι απλο...!

Εχω βαλει τη 2.2 εδω και 4 μερες.Δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημενος.

Ειχα διαφορα προβληματα.

Αρκετα restart,παγωνε κατα τη διαρκεια της κλησης και εβγαζα μπαταρια για να ξεκολλησει.Το σημα και η ποιοτητα της κλησης επεσε αρκετα(και δε με ακουγαν πολυ καλα και δεν τους ακουγα πολυ καλα)

Ενω ειναι αρκετα γρηγορο στη χρηση, σε οτι ειχε να κανει με διαβασμα απο την sd ψιλοσερνοταν.

Η μπαταρια απλα κραταει το μισο χρονο(πρωτη φορα το κινητο μου εκλεισε απο μπαταρια...!!!).

Οπως ειπες χωρις τον 2.2 kernel θα υπαρχουν διαφορα θεματακια που ειναι ψιλοδυσκολο να λυθουν.Οπως power managment,app2sd(γνησιο απο froyo) και αλλα.

Η καμερα ηταν ο τελευταιος λογος που εβγαλα τη 2.2 και ξαναγυρισα στη 2.1.

Περιμενω τη καινουρια 2.2 απο Thyrus γιατι λεει πως θα περιλαμβανει αρκετα fixes,μπας και βελτειωθουν καποια βασικα πραγματα και την ξαναβαλω.

Ολα αυτα παντα ειναι προσωπικη αποψη....

Ναι,θα πρεπει να εχεις ενα φακελο μετα την αποσυμπιεση,εγω τον μετονομασα για ευκολια,και τον ριχνεις nandroid/adbrecovery,μετα μπαινεις ρεκαβερυ,πας ναντροιντ μενου,ριστορ,και την επιλεγεις.

Edit

Αφου θα εισαι εκει κανε και ενα μπακαπ την τωρινη σου φαση,αν και θα το εχεις κανει φανταζομαι

Sent from my Milestone