Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λαθος το αντιλαμβανεσαι,το αντιθετο θα συμβει,το κινητο θα πηγαινει σφαιρα...πως και πως το περιμενω,ειδικα απο τη στιγμη που δεν παιζει φουλ ρουταρισμα...

Kριμα γιατι τα droid κανουν παπαδες μιλαμε...πλεον ειναι σχετικα συνηθες να δουλευουν με τρελλες συχνοτητες σταθερα (1200)

,με χαμηλωτερη καταναλωση με φρογιο εδω και καμποσες μερες και κατι htc τα καταπινουν αμασητα...

Το bootloader μου μεσα...

Sent from my Milestone using Tapatalk

το ρουτουρισμα τη ακριβός είναι?

το συναντάω συνέχεια και δεν κατάλαβα τη είναι.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα με το media κομματι.Παρατηρησα πως χαθηκαν καποιες φωτοφραφιες και μερικα βιντεο απο την καρτα μνημης.Αλλα τα τραβηξα απο το κινητο και αλλα τα μετεφερα απο το πισι.Εκανα ενα defrag στην καρτα αλλα τιποτα.Παει πουθενα το μυαλο σας? Edited by nekisia1

Ερώτηση ... Όταν το κινητό είναι κλειστό

Εάν κρατήσω πατημένα το Camera button και το Open/Close

και δεν μου εμφανίζει το Κίτρινο Θαυμαστικό για να κάνω restore κάποια Rom , αλλά συνεχίζει κανονικά , τι συμβαίνει ???

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Ερώτηση ... Όταν το κινητό είναι κλειστό

Εάν κρατήσω πατημένα το Camera button και το Open/Close

και δεν μου εμφανίζει το Κίτρινο Θαυμαστικό για να κάνω restore κάποια Rom , αλλά συνεχίζει κανονικά , τι συμβαίνει ???

Κράτα το power με το Χ από το hardware πληκτρολόγιο.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά με το ραδιοφωνακι παιζει τιποτε, ειχαμε καμια λυση με κανα app έστω?

επίσης της 2.2 πότε την κατεβαζουμε?

ευχαριστω

Vita Brevis

Παιδιά με το ραδιοφωνακι παιζει τιποτε, ειχαμε καμια λυση με κανα app έστω?

επίσης της 2.2 πότε την κατεβαζουμε?

ευχαριστω

Υπάρχει το RadioTime v2.3 αλλά είναι επί πληρωμή... so google it.....

και επιπλέον δουλεύει μόνο μέσω ιντερνετ...

Κανονικό ραδιόφωνο δεν βλέπω να έχει τελικά το Milestone..

Όσο για την 2.2 θα περιμένουμε καιρό μάλλον ακόμα. Κάτσε πρώτα να βγει επίσημα για το Droid και μετά βλέπουμε.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ρε παιδιά το παρακάτω ισχύει? αν ισχύει τότε bye bye milestone

http://www.tcmagazine.com/tcm/news/software/29006/android-30-gingerbread-said-require-1ghz-chip-35-inch-touchscreen

ρε παιδιά το παρακάτω ισχύει? αν ισχύει τότε bye bye milestone

http://www.tcmagazine.com/tcm/news/software/29006/android-30-gingerbread-said-require-1ghz-chip-35-inch-touchscreen

Μα έτσι και αλλιώς το Milestone δεν θα έπαιρνε ποτέ την 3.0 (πως θα πουλήσουν καινούργια τηλέφωνα αν δίνουν όλα τα updates???).

Εδώ ψάχνουμε να δούμε αν πάρουμε την 2.2...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μα έτσι και αλλιώς το Milestone δεν θα έπαιρνε ποτέ την 3.0 (πως θα πουλήσουν καινούργια τηλέφωνα αν δίνουν όλα τα updates???).

Εδώ ψάχνουμε να δούμε αν πάρουμε την 2.2...

μακάρι να πάρει την 2.2 να έχουμε μια παράταση.

Την 3.0 (οταν βγει,δεν ξερουμε καν αν θα ειναι η επομενη εκδοση),λιγες απο τις υπαρχουσες συσκευες θα την παρουν,μονο κανα νεξους,desire,galaxy s...και αυτες ειναι στο minimum των απαιτησεων...

Η εκδοση 2.** δε θα εγκαταλειφθει,θα υπαρχουν πλεον 2...επιπεδα συσκευων,αυτες με τους εξωφρενικους επεξεργαστες και πολυ μεγαλες οθονες που θα εχουν 3.0 και ολες οι αλλες που θα εχουν 2.2 η κατι τετοιο...

Ασε που με τις απαιτησεις που φαινεται να εχει η 3.0,δε φανταζομαι τι μπαταριες θα τρωει...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Ρε παιδια , υπαρχει παντα και η ανεπισημη οδος , για να παρει την 3.

Εχουμε μεχρι τοτε, το θεμα ειναι να μας ερθει γρηγορα η 2.2

Ρε παιδια , υπαρχει παντα και η ανεπισημη οδος , για να παρει την 3.

Εχουμε μεχρι τοτε, το θεμα ειναι να μας ερθει γρηγορα η 2.2

Πως θα την πάρεις ανεπίσημα ρε φίλε αφού η Motorola δεν πρόκειται να ξεκλειδώσει τον bootloader....

Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα έχουμε καινούργιες rom αν δεν τις δώσει η Motorola....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σωστα. Αυτο μου ειχε διαφυγει.

Btw το powerbutton με το x επιασε , ευχαριστω

Δηλαδή ρε παιδιά δεν αξίζει να πάρει κανείς το Milestone τώρα? Με το Froyo δεν θα είναι πλήρες το κινητό? Θα του λείπει κάτι σημαντικότατο, που θα υπάρχει στο Android 3.0?

Γιατί είχα καταλήξει σ'αυτό, αλλά διαβάζω για Gingerbread, ότι δεν θα μπορούν να το πάρουν οι συσκευές κλπ, και μου μπαίνουν σκέψεις..

Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες σε κάνουν να αλλάζεις κάθε 1-2 χρόνια συσκευή.

Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κινητό? Η επιδότησή μου θα βγει σε 1 μήνα οπότε μπορώ να το ψάξω λίγο ακόμα το θέμα..!

--- Sony Xperia 5 II ---

Δηλαδή ρε παιδιά δεν αξίζει να πάρει κανείς το Milestone τώρα? Με το Froyo δεν θα είναι πλήρες το κινητό? Θα του λείπει κάτι σημαντικότατο, που θα υπάρχει στο Android 3.0?

Γιατί είχα καταλήξει σ'αυτό, αλλά διαβάζω για Gingerbread, ότι δεν θα μπορούν να το πάρουν οι συσκευές κλπ, και μου μπαίνουν σκέψεις..

Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες σε κάνουν να αλλάζεις κάθε 1-2 χρόνια συσκευή.

Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κινητό? Η επιδότησή μου θα βγει σε 1 μήνα οπότε μπορώ να το ψάξω λίγο ακόμα το θέμα..!

Ριξε μια ματια στο Droid X...Ακομα βεβαια δεν ξερουμε ποτε θα δουμε το ευρωπαικο μοντελο αλλα θελω να πιστευω κατα Σεπτεμβριο οτι θα το εχουμε...Ετσι ειχε γινει και με το milestone αλλωστε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε δεν ειναι και του πεταματου :p

Ηδη λογιζεται στα κορυφαια,αν παρει και φρογιο,εγω πιστευω ειναι απο τα πιο πληρη,ειδικα αν σε ενδιαφερει το qwerty...

Εγω το θεωρω διαχρονικο κινητο,η ποιοτητα κατασκευης του,και το σοβαρο/επαγγελματικο design ειναι το πολυ μεγαλο συν για μενα που λεω να το κρατησω πιο πολυ απο αλλα...

Ο επεξεργαστης κομπλε ειναι για μενα,αν δεν παρει την 3.0 και παλι πληρες θα ειναι,ασε που με τη λογικη να εχεις το απολυτως καλυτερο,ολο θα το αναβαλεις για το επομενο...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Ριξε μια ματια στο Droid X...Ακομα βεβαια δεν ξερουμε ποτε θα δουμε το ευρωπαικο μοντελο αλλα θελω να πιστευω κατα Σεπτεμβριο οτι θα το εχουμε...Ετσι ειχε γινει και με το milestone αλλωστε....

Το έχω δει και έχω πάθει πλάκα με τις δυνατότητές του. Πραγματικό "κτήνος"..!

Αλλά 1ον) πότε θα το δούμε Ευρώπη, και 2ον) πόσο θα κάνει, αν το Milestone κάνει 400-450..

Ε δεν ειναι και του πεταματου :p

Ηδη λογιζεται στα κορυφαια,αν παρει και φρογιο,εγω πιστευω ειναι απο τα πιο πληρη,ειδικα αν σε ενδιαφερει το qwerty...

Εγω το θεωρω διαχρονικο κινητο,η ποιοτητα κατασκευης του,και το σοβαρο/επαγγελματικο design ειναι το πολυ μεγαλο συν για μενα που λεω να το κρατησω πιο πολυ απο αλλα...

Ο επεξεργαστης κομπλε ειναι για μενα,αν δεν παρει την 3.0 και παλι πληρες θα ειναι,ασε που με τη λογικη να εχεις το απολυτως καλυτερο,ολο θα το αναβαλεις για το επομενο...

Η αλήθεια είναι ότι το Qwerty με ψήνει πάρα πολύ, και δεν βλέπω και κανένα άλλο Android με Qwerty..! Γενικά συμφωνούμε πάντως, μου αρέσει κι εμένα το business design του.. :)

Δεν θέλω το καλύτερο, απλά ένα καλό κινητό-smartphone που να κάνει αυτά που θέλω όσο καλύτερα γίνεται.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

--- Sony Xperia 5 II ---

γεια σας ενω απο τοτε που εχω τι κινητο δεν ειχα κανενα προβλημα με το wi-fi,σημερα ηρθα στο μαγαζι του πατερα μου και δεν συνδεεται για κανενα λογο ενω το βρισκει και ο κωδικος ειναι σωστος,εχω τρελαθει.τι μπορει να φταιει ξερεται??
MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

γεια σας ενω απο τοτε που εχω τι κινητο δεν ειχα κανενα προβλημα με το wi-fi,σημερα ηρθα στο μαγαζι του πατερα μου και δεν συνδεεται για κανενα λογο ενω το βρισκει και ο κωδικος ειναι σωστος,εχω τρελαθει.τι μπορει να φταιει ξερεται??

Επανεκκινηση έκανες?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ναι δυο φορες

Κλείστο το wifi, κάνε restart και μετά ξανά άνοιξε το να δεις...

εννοώ μην κάνεις restart με ανοιχτό το wifi, κλείστο πρώτα και μετά restart...

Δοκίμασε έτσι και πες αν δούλεψε...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κλείστο το wifi, κάνε restart και μετά ξανά άνοιξε το να δεις...

εννοώ μην κάνεις restart με ανοιχτό το wifi, κλείστο πρώτα και μετά restart...

Δοκίμασε έτσι και πες αν δούλεψε...

Μπα δεν εγινε τιποτα αν και δεν πιστευω οτι φταιει το κινητο το πρωι που ημουν σπιτι δουλευε μια χαρα.δεν ξερω μηπως φταιει καμια ρυθμιση του router?

Καλημερα!

Το κινητο σου τη βρισκει τη συνδεση αλλα δε μπορει να συνδεθει ή δε τη βλεπει καθολου?

το βρισκει αφου βαζω και τον κωδικο ο οποιος ειναι 100% σωστος γτ μπηκα μεχρι και στο modem για να το επιβαιβεωσω.

Α εγώ νόμιζα ότι είχες ξανα συνδεθεί στο rooter αυτό....

Προσπάθησε και με restart στο rooter..

Tην σύνδεση agekalp την βλέπει κανονικά, αφού το είπε και ότι βάζει και το κωδικό σωστά αλλά δεν συνδέεται...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.