century Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Αν και έψαξα δεν βρήκα τι γίνεται με το φόρουμ σχετικά με πωλήσεις τηλεφώνων. Έχω ένα καινούργιο και θέλω να το πουλήσω. Μπορώ να βάλω εδώ κάποιο μήνυμα ή είναι εναντίον των κανονισμών? Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει εάν ο Επεξεργαστής του παίζει αρχεία Flv βίντεο μέσω (π.χ) yxflash ? Όχι μικρά αρχεία, αλλά κανονικά video (π.χ 20min). Το Legend δεν μπορεί να κάνει σωστή αναπαραγωγή , το Desire μπορεί μια χαρά. Το Milestone που κυμαίνετε ... ? Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει εάν ο Επεξεργαστής του παίζει αρχεία Flv βίντεο μέσω (π.χ) yxflash ? Όχι μικρά αρχεία, αλλά κανονικά video (π.χ 20min). Το Legend δεν μπορεί να κάνει σωστή αναπαραγωγή , το Desire μπορεί μια χαρά. Το Milestone που κυμαίνετε ... ? Κοίταξε λένε ότι ο επεξεργαστής του Milestone χρονισμένος στα 1000ΜΗz είναι πιο γρήγορας από αυτόν του Desire στα 1000ΜΗz. Άρα άμα rootαρεις το Milestone και του κάνεις overclock δεν θα έχεις πρόβλημα... Αν το αφήσεις πάλι ως έχει (στα 550MHz) δεν ξέρω να σου πώ γιατί δεν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Υπαρχει δυνατοτητα να κρατησω ενα ολικο backup του τηλεφωνου με τα ΠΑΝΤΑ μεσα? (Εκτος ισως απο τη μουσικη). Δηλαδη ολες τις εφαρμογες, τις ρυθμισεις τους οπως τις εχω φτιαξει εγω, το call log, τα μηνυματα, τα bookmarks του browser, τα widget και τις συντομευσεις, τις επαφες μου με τις εικονες τους και γενικα ολο το customization που εχω κανει στο τηλεφωνο κ τις εφαρμογες του? Ρωταω γιατι νομιζω πως το nandroid δεν κραταει ολα αυτα τα στοιχεια που ανεφερα παραπανω. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Υπαρχει δυνατοτητα να κρατησω ενα ολικο backup του τηλεφωνου με τα ΠΑΝΤΑ μεσα? (Εκτος ισως απο τη μουσικη). Δηλαδη ολες τις εφαρμογες, τις ρυθμισεις τους οπως τις εχω φτιαξει εγω, το call log, τα μηνυματα, τα bookmarks του browser, τα widget και τις συντομευσεις, τις επαφες μου με τις εικονες τους και γενικα ολο το customization που εχω κανει στο τηλεφωνο κ τις εφαρμογες του? Ρωταω γιατι νομιζω πως το nandroid δεν κραταει ολα αυτα τα στοιχεια που ανεφερα παραπανω. Έχεις δοκιμάσει με αυτό; Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Υπαρχει δυνατοτητα να κρατησω ενα ολικο backup του τηλεφωνου με τα ΠΑΝΤΑ μεσα? (Εκτος ισως απο τη μουσικη). Δηλαδη ολες τις εφαρμογες, τις ρυθμισεις τους οπως τις εχω φτιαξει εγω, το call log, τα μηνυματα, τα bookmarks του browser, τα widget και τις συντομευσεις, τις επαφες μου με τις εικονες τους και γενικα ολο το customization που εχω κανει στο τηλεφωνο κ τις εφαρμογες του? Ρωταω γιατι νομιζω πως το nandroid δεν κραταει ολα αυτα τα στοιχεια που ανεφερα παραπανω. Λάθος νομίζεις... Το Nandroid full backup (ή Backup All αν χρησιμοποιείς OpenRecovery) κάνει backup ΟΛΑ μα ΟΛΑ που αναφέρεις... Δηλαδή κάνει backup το κινητό ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ το έχεις την ώρα που κάνεις το backup... Προσοχή μιλάμε για το Nandroid full backup OXI το Nandroid system ή το Nandroid data... Το Nandroid Backup είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πιο ΣΙΓΟΥΡΟΣ τρόπος για να κάνεις backup, από οποιαδήποτε εφαρμογή.... Βασική προυπόθεση βέβαια για να χρησιμοποιείσεις το Nandroid είναι να είσαι rooted... Aν δεν είσαι rooted τότε πας σε λύσεις όπως το Titanium που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.... Το λέω γιατί όλες οι εφαρμογές μπορεί να έχουν κάποιο bug και στην επαναφορά να μην έχεις το επιθυμητό αποτελέσμα.. ενώ με το Nandroid δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.... Περίπτωση λάθους με το Nandroid υπάρχει μόνο αν αλλάξεις το recovery ή τον bootloader και μετά πας να επαναφέρεις ένα nandroid backup που είχες κάνει με άλλον bootloader ή recovery. Αλλά και αυτή την περίπτωση λάθους την εξαλοίφεις αν όποτε κάνεις κάτι καινούργιο στο κινητό, του κάνεις και ένα Nandroid full backup... Edited June 30, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Aν δεν είσαι rooted τότε πας σε λύσεις όπως το Titanium που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.... kalagas, έχω την εντύπωση πως πρέπει να είσαι rooted για να χρησιμοποιήσεις τ Titanium Backup. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 kalagas, έχω την εντύπωση πως πρέπει να είσαι rooted για να χρησιμοποιήσεις τ Titanium Backup. Ναι για να κάνεις backup και τις default εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους και όλα, πρέπει να είσαι rooted.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Eβαλα κι εγω τη ρομ σου καλαγας ,σιγουρα καταναλωσες απειρο χρονο για να αλλαξεις οοολα αυτα τα εικονιδιακια,πλαισιακια,γραμματακια-σκατουλακια κλπ...πολυ καλαη δουλεια,αν και εμενα με το δικο μου γουστο δε μου αρεσει πολυ που ειναι τα παντα ενα χρωμα,(μπλε),θα μου αρεσε να ειχε μια σχετικη ποικιλια,και καπου καπου πρασινο η φυστικί ας πουμε,anyway,λεπτομερειες... Το οβερκλοκ,εχετε καταλαβει να σας κανει καπου διαφορα? Εγω μαλλον οχι... Μια εφαρμογη που ειχε πριν που καναμε διαφορες λειτουργιες με gestures ,ξερει κανεις που θα την ξαναβρω?δεν ειναι το gesture search... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 . Το οβερκλοκ,εχετε καταλαβει να σας κανει καπου διαφορα? Εγω μαλλον οχι... Sent from my Milestone using Tapatalk εγω φιλε μου εχω δει τεραστια διαφορα με χρονισμο στα 720.Ειδικα ο dolphin browser πεταει...!Αλλα και πολλα αλλα βαρια apps οπως παιχνιδια3D κτλ... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μάθαμε αν θα βγει τελικά η 2.2 για την κινητάρα μας; (Συγχωρήστε με αλλά είμαι μακριά από τον πολιτισμό και δεν μαθαίνω νέα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Λάθος νομίζεις... Το Nandroid full backup (ή Backup All αν χρησιμοποιείς OpenRecovery) κάνει backup ΟΛΑ μα ΟΛΑ που αναφέρεις... Δηλαδή κάνει backup το κινητό ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ το έχεις την ώρα που κάνεις το backup... Προσοχή μιλάμε για το Nandroid full backup OXI το Nandroid system ή το Nandroid data... Το Nandroid Backup είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πιο ΣΙΓΟΥΡΟΣ τρόπος για να κάνεις backup, από οποιαδήποτε εφαρμογή.... Βασική προυπόθεση βέβαια για να χρησιμοποιείσεις το Nandroid είναι να είσαι rooted... Aν δεν είσαι rooted τότε πας σε λύσεις όπως το Titanium που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.... Το λέω γιατί όλες οι εφαρμογές μπορεί να έχουν κάποιο bug και στην επαναφορά να μην έχεις το επιθυμητό αποτελέσμα.. ενώ με το Nandroid δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.... Περίπτωση λάθους με το Nandroid υπάρχει μόνο αν αλλάξεις το recovery ή τον bootloader και μετά πας να επαναφέρεις ένα nandroid backup που είχες κάνει με άλλον bootloader ή recovery. Αλλά και αυτή την περίπτωση λάθους την εξαλοίφεις αν όποτε κάνεις κάτι καινούργιο στο κινητό, του κάνεις και ένα Nandroid full backup... Ναι ειμαι rooted και επισης εχω περασμένη την GOT openrecovery 1.03. Απο το μέγεθος του nandroid backup full ομως, περίπου 300 mb, κατάλαβα ότι σίγουρα δεν κρατάει τα περιεχόμενα της SD. Απαραίτητη επομένως προυπόθεση για να επιστρέψω επιτυχώς μέσω nandroid restore και να είναι όλα όπως πριν είναι να ΜΗΝ έχω πειράξει τίποτα στην SD. Σωστά? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εννοειται,αφου τα αρχεια του μπακ απ ειναι στην καρτα...αλλαγιατι να την πειραξεις ετσι κια αλλιως?δεν εχει κατι να κανει με τα φλασαρισματα των ρομ... Οπως και να εχει,μπορεις να (μαλλον επιβαλλεται) να κρατας αντιγραφο της καρτας και των μπακ απ σου,και στον υπολογιστη. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μάθαμε αν θα βγει τελικά η 2.2 για την κινητάρα μας; (Συγχωρήστε με αλλά είμαι μακριά από τον πολιτισμό και δεν μαθαίνω νέα...) Που είσαι σε παλικάρι εσυ; Να ξέρεις ότι τώρα που κανείς τη θητεία σου, κοιμάμαι πολύ πιο ήσυχος... Για την 2.2 ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Για το Droid λένε τέλη Ιούλη, αλλά για το δικό μας τίποτα νέο ακόμα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Που είσαι σε παλικάρι εσυ; Να ξέρεις ότι τώρα που κανείς τη θητεία σου, κοιμάμαι πολύ πιο ήσυχος... Για την 2.2 ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Για το Droid λένε τέλη Ιούλη, αλλά για το δικό μας τίποτα νέο ακόμα... Μην βιάζεστε ρε παιδιά! Για το νέξους πότε δόθηκε επίσημα η τελική έκδοση της 2.2??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasab Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 μια βοηθεια σε εναν ηλικιωμενω γραμματοσειρα μπορει να γινει πιο μεγαλη και αν ναι πως γινεται ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 μια βοηθεια σε εναν ηλικιωμενω γραμματοσειρα μπορει να γινει πιο μεγαλη και αν ναι πως γινεται ευχαριστω εκ των πρωτερων 34 χρονών ηλικιωμένος???? Πιπίνι είσαι.... Η γραμματοσειρά δεν γίνεται να μεγάλωσει προς το παρόν.... Μόνο αν αλλάξεις τελείως γραμματοσειρά που το μέγεθος που χρησιμοποιεί το Android (πχ αν χρησιμοποιεί 12άρι) να είναι μεγαλύτερο από αυτό των DroidSans (είναι η Default γραμματοσειρά). Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satpanos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Καλημέρα...Σκέφτηκα να μοιραστώ μαζι σας το εξης κουφό... Ημουν στην SHOLS_U_03.10.0 με εγκατεστημένο το app2sd μεσω adb και το τηλέφωνο δούλευε μιά χαρά,αλλά είχα το γνωστό πρόβλημα να ανοίγει μόνο του ενώ ήταν κλειστό..(πολύ εκνευριστικό). Ετσι,αποφάσισα να παω στην SHOLS_U2_36.0 ,προσπαθώντας να κρατήσω ολα τα apps και τα δεδομένα...Αφου δοκίμασα τα παντα απο Titanium εως nandroid backup ,ακόμη και μερικο backup (μονο το data.img) , κατάλαβα οτι δεν υπήρχε περίπτωση restore...Αφου λοιπόν τα "ειδα ολα" φλασάρισα και πήγα τα τα κάνω ολα απο την αρχή... Στό "φρέσκο" λοιπόν τηλέφωνο (με την sd οπως ήταν πρίν) αποφασιζω να κάνω ξανα app2sd και μετά reboot... Και το Θάυμα!...Ολες οι εφαρμογές μου είναι πάλι στη θέση τους και δουλέυουν εκτος απο δυο τρείς (κυρίως gameloft) οι οποίες ήθελαν επανεγκατάσταση... Καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 (edited) Καλημέρα...Σκέφτηκα να μοιραστώ μαζι σας το εξης κουφό... Ημουν στην SHOLS_U_03.10.0 με εγκατεστημένο το app2sd μεσω adb και το τηλέφωνο δούλευε μιά χαρά,αλλά είχα το γνωστό πρόβλημα να ανοίγει μόνο του ενώ ήταν κλειστό..(πολύ εκνευριστικό). Ετσι,αποφάσισα να παω στην SHOLS_U2_36.0 ,προσπαθώντας να κρατήσω ολα τα apps και τα δεδομένα...Αφου δοκίμασα τα παντα απο Titanium εως nandroid backup ,ακόμη και μερικο backup (μονο το data.img) , κατάλαβα οτι δεν υπήρχε περίπτωση restore...Αφου λοιπόν τα "ειδα ολα" φλασάρισα και πήγα τα τα κάνω ολα απο την αρχή... Στό "φρέσκο" λοιπόν τηλέφωνο (με την sd οπως ήταν πρίν) αποφασιζω να κάνω ξανα app2sd και μετά reboot... Και το Θάυμα!...Ολες οι εφαρμογές μου είναι πάλι στη θέση τους και δουλέυουν εκτος απο δυο τρείς (κυρίως gameloft) οι οποίες ήθελαν επανεγκατάσταση... Καλό? Γενικώς όσοι χρησιμοποιούν το app2sd περιγράφουν διάφορα τραγελαφικά που τους συμβαίνουν σε διάφορα forums... Αν και το δικό σου δεν είναι τόσο κουφό, μια και αφού από πριν είχες το app2sd όλες οι εφαρμογές σου και η data τους είχαν μεταφερθεί στην κάρτα μνήμης. Οπότε λογικά το nandroid backup δεν έκανε backup τις εφαρμογές σου και τα data τους αφού δεν βρήκε τίποτα... Και επίσης πάλι λογικά μόλις ξαναέβαλες το app2sd εμφανίστικαν οι εφαρμογές σου, αφού υπήρχε πλέον στο τηλέφωνο σου το app2sd και μπορούσε να ξαναδεί και τα apps και την data τους.... Σημείωση: Το nandroid κάνει backup ότι υπάρχει (να το πούμε χονδρικά) στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι ότι βρίσκεται στη κάρτα μνήμης. Το ίδιο συμβαίνει και με το Titanium. Backup της κάρτας κάνεις αντιγράφοντας όλα τα αρχεία - φακέλους της κατευθείαν στο PC σου... Άρα όποιος χρησιμοποιεί το app2sd πρέπει να κρατάει και backup της κάρτας στο PC ή να μην σβήσει τίποτα που έχει σχέση με το app2sd από την κάρτα μνήμης αν θέλει να έχει backup των εφαρμογών του... Edited July 1, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satpanos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Το προβλημα με το nandroid ειναι οτι πραγματικα κανει τα παντα backup , ακομη και τα system.img και boot.img,με συνεπεια αν εχεις αναβαθμισει τη rom , να σε γυρναει πισω στην προηγουμενη.. Ουτε αν κανεις backup μονο το data.img με Open Recovery GOT Edition , γινεται τιποτα .Το τηλεφωνο δεν bootαρει ... Ισως ειναι διαφορετικη η "αρχιτεκτονικη" στο συστημα της SHOLS_U2_36.0...Λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Το προβλημα με το nandroid ειναι οτι πραγματικα κανει τα παντα backup , ακομη και τα system.img και boot.img,με συνεπεια αν εχεις αναβαθμισει τη rom , να σε γυρναει πισω στην προηγουμενη.. Ουτε αν κανεις backup μονο το data.img με Open Recovery GOT Edition , γινεται τιποτα .Το τηλεφωνο δεν bootαρει ... Ισως ειναι διαφορετικη η "αρχιτεκτονικη" στο συστημα της SHOLS_U2_36.0...Λεω... Το είπα και πιο πάνω... για να επαναφέρεις ένα nandroid backup πρέπει να έχεις τον ίδιο bootloader και recovery με την ώρα που έκανες το backup. Προφανώς λοιπόν αν έχεις κάνει backup με την 34.0 πχ και μετά περάσεις την 36.0 επειδή αλλάζει ο bootloader δεν θα μπορεί το nandroid restore να δουλέψει. Πρέπει λοιπόν να φτιάξεις από την αρχή την 36.0.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 μπορώ να δω βίντεο FLASH από τον browser του milestone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 μπορώ να δω βίντεο FLASH από τον browser του milestone? Δυστυχώς οχι... Μετά την πολυναμενόμενη 2.2 θα είναι δυνατό. Μπορεις να κατεβασεις τον skyfire όπου το πρόγραμμα αυτόνομα μετατρέπει τα video και στα προβαλλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Δυστυχώς οχι... Μετά την πολυναμενόμενη 2.2 θα είναι δυνατό. Μπορεις να κατεβασεις τον skyfire όπου το πρόγραμμα αυτόνομα μετατρέπει τα video και στα προβαλλει. ευχαριστώ, επειδή ενδιαφέρομαι να έρθω προς milestone θα ήθελα να ρωτήσω παίζει κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα? γιατί είδα ότι έχει 600 και αν περαστεί μέσα ο 2.2 όταν γίνει συμβατός, λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα σε σχέση με την τωρινή ταχύτητα, έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Λαθος το αντιλαμβανεσαι,το αντιθετο θα συμβει,το κινητο θα πηγαινει σφαιρα...πως και πως το περιμενω,ειδικα απο τη στιγμη που δεν παιζει φουλ ρουταρισμα... Kριμα γιατι τα droid κανουν παπαδες μιλαμε...πλεον ειναι σχετικα συνηθες να δουλευουν με τρελλες συχνοτητες σταθερα (1200) ,με χαμηλωτερη καταναλωση με φρογιο εδω και καμποσες μερες και κατι htc τα καταπινουν αμασητα... Το bootloader μου μεσα... Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts