Jump to content

century

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by century

  1. Παιδιά καλησπέρα. Αν και έψαξα δεν βρήκα τι γίνεται με το φόρουμ σχετικά με πωλήσεις τηλεφώνων. Έχω ένα καινούργιο και θέλω να το πουλήσω. Μπορώ να βάλω εδώ κάποιο μήνυμα ή είναι εναντίον των κανονισμών? Ευχαριστώ. :)
  2. Πολύ καλησπέρα σας. Εγκατέστησα λοιπόν κι εγώ την καινούργια ROM (φυσάει εκτός από $#%$# GPS) και καπάκι τα ελληνικά της ACE. Μετά πάω να εγκαταστήσω το καινούργιο hotfix για την καθυστέρηση στο σταμάτημα του κουδουνίσματος (τους ξέφυγε η καθυστέρηση στο ξεκίνημα του κουδουνίσματος). Δυστυχώς μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Please use the correct version to install this hotfix program!" :blink: Any useful ideas? Ευχαριστώ παίδες!
  3. Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνοντας για κανένα καλύτερο lock στο Touch Pro έπεσα πάνω στο S2U2. Παρόλα αυτά εγώ θέλω μόνο το slide to unlock function. Με λίγα λόγια δε με ενδιαφέρει το υπόλοιπο (άχαρο σύμφωνα με την προσωπική μου αισθητική) skin. Οπότε here comes the question: Υπάρχει κάπου μόνο το slider για το unlock χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει το skin του τηλεφώνου? Υπάρχει το tPRO™ v0.1.0 for S2U2, αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί έρχεται με το S2U2 το οποίο δεν θέλω... Any ideas? Ευχαριστώ παίδες... :D
  4. thanx για το απίστευτα γρήγορο reply! Αυτό που με απασχολεί είναι ΠΟΥ (ή ΠΩΣ) θα βρω την official αρχική ROM (με όλα τα add-ons της αντιπροσωπείας για ελληνικά) για να την ξαναπεράσω σε περίπτωση που χρειαστεί να την πάω για σέρβις.
  5. Καλησπέρα σας και πάλι! Έχω αρχίσει να κάνω παιχνίδι με το κινητό και έχω κάποιες απορίες. Κατ'αρχάς πήρα τον unlocker του OliPro. Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα γιατί θέλω να δω αν ξαναγίνεται relocking. Απορία Νο1 (δεν την βάζω στο xda forum γιατί θα αρχίσουν τα γνωστά "ψάξε και μη μας ενοχλείς" - by the way έψαξα αλλά δεν βρήκα σαφή απάντηση): Ποια είναι η διαφορά του να κάνω full unlock το τηλέφωνο και του να περάσω το HardSPL? Το HardSPL προσφέρει κάτι παραπάνω? Στο πρώτο βήμα του unlocker λέει ότι βάζει Hard-SPL στο τηλέφωνο. Απορία Νο2: Αν υποθέσουμε ότι κάτι πάει στραβά (1st law of Murphy) και πρέπει να το πάω για service πώς θα ξαναπεράσω την πρώτη ROM (της μαμάς του) για να μην έχω ιστορίες του στυλ "δεν σας καλύπτουμε κύριε μου"? Στο xda forum έχουν μόνο οδηγίες για να περαστεί το αρχικό SPL. :O Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια προκύψει... ΥΓ: Ευχαριστώ και για τα προηγούμενα χρήσιμα replies στα post μου. Έμπλεξα και δεν πρόλαβα να απαντήσω νωρίτερα...
  6. Έχω δοκιμάσει και την τελευταία έκδοση αλλά πάλι τζίφος. Υποπτεύομαι ότι μπορεί να φταίει το καινούργιο theme (Sprint) που του έβαλα... θα δοκιμάσω και χωρίς αυτό. Αν κάνω αυτό που προτείνετε, τι γίνεται με τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει στην κάρτα. Τρέχουν μετά κανονικά? Με την Registry τι να κάνω? Μετά από μερικά προγράμματα γίνεται βαρύ το "μανιφέστο" και δεν τρέχει αρκετά γρήγορα (όχι τρελά πράγματα, αλλά να μην σέρνεται).
  7. Καλησπέρα σε όλους... Επανέρχομαι με ένα πρόβλημα και μια ερώτηση. 1) Sprite Back Up Εγκατέστησα το sprite back up (που συνόδευε τη συσκευή μου). Ενώ το πρόγραμμα τρέχει κανονικά από τη συσκευή και κάνει κανονικά back up, το πρόγραμμα του PC (ώστε να αποθηκεύω το back up στον υπολογιστή) αρνείται... Κάνει ΚΑΙ restart και όταν ξεκινάει να μεταφέρει τα δεδομένα από το κινητό, ξαφνικά εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον client. Θα μου πείτε ότι η έκδοση του κινητού δουλεύει μια χαρά, άρα τι θέλεις του PC. Το θέμα είναι ότι θέλω αν γίνει κάτι στην SD να έχω αντίγραφα του back up στο PC. 2) Registry Cleaner Έχετε να προτείνετε κανένα καλό Registry Cleaner για Windows Mobile 6.1 γιατί υποψιάζομαι ότι με τα βάλε-βγάλε τα παίζει η Registry? Thanks in advance mates... :shifty:
  8. Ok. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει το Desktop Pass Through. Κανονικά το Touch θα έπρεπε να μπορεί να "δει" Ιντερνετ μέσω του laptop. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει. Έκανα υπερεκτενείς αναζητήσεις σε φόρουμ και σελίδες υποστήριξης, και παρόλο που πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα (οι περισσότεροι με το συνδυασμό Activesync 4.5 & WM 6.x), δεν βρήκα λύση. Υπάρχουν μερικές προτεινόμενες λύσεις (με registry tweaks) αλλά δεν δουλεύουν σε όλες τις περιπτώσεις και δυστυχώς ούτε σε εμένα... :cry:
  9. Και όμως έχω παρατηρήσει ότι μερικές τις δείχνει σε landscape έτσι όπως τις τραβάω. Τέλος πάντων είναι minor δεν τρέχει και τίποτα... Απλά με παραξένεψε που μερικές τις δείχνει έτσι και μερικές αλλιώς. Και προέκυψαν στην πορεία και άλλες δύο ερωτήσεις: 1) Έχω το εξής πρόβλημα με το Activesync: κάνει κανονικά συγχρονισμό και ενώ έχω επιλέξει ότι είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής στο Ίντερνετ και μπορεί να γίνεται μεταφορά δεδομένων, το Touch Pro δεν βλέπει Internet. Εντωμεταξύ άλλες φορές (ενώ είναι σε Activesync σύνδεση) δεν επιτρέπει σύνδεση σε WiFi, άλλες φορές επιτρέπει αλλά δεν βλέπει Internet, άλλες φορές επιτρέπει σύνδεση WiFi και βλέπει και Ίντερνετ. Καμία συνέπεια στη συμπεριφορά του... Any ideas? 2) Το Τ9 μου έχει αλλάξει τα πετρέλαια... Επειδή καθυστερεί το typing το έχω απενεργοποιήσει (?) εντελώς. Έχω ξε-τσεκάρει όλα τις επιλογές στο μενού του Τ9. Παρόλα αυτά τις περισσότερες φορές αποφασίζει να ενεργοποιηθεί μόνο του (είτε στα Αγγλικά είτε στα Ελληνικά) και άντε πάλι να επιλέγω ABC. Πολλές φορές μάλιστα στα Ελληνικά, μπλοκάρεται και το πρόγραμμα για τους 160 χαρακτήρες και πρέπει να βγω, να μπω στα μηνύματα και άντε πάλι από την αρχή... 很 大的 问题 。。。 Any suggestions?
  10. Μιας και έχω διαβάσει τα περισσότερα μηνύματα που αφορούν το θέμα του GPS, θα ήθελα να αναφέρω (ομολογουμένως λίγο ετεροχρονισμένα) ότι το touch pro έκανε lock σε 30 δεύτερα την πρώτη φορά (αφού είχα κάνει download τους satellites από το QuickGPS). Είχα ελάχιστο lag ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες (ανέβηκα τη Συγγρού) και μονίμως έπιανε 6-9 δορυφόρους μέσα στο Παγκράτι (πολυκατοικίες και στενοί δρόμοι). Δεν έχω πειράξει τη ROM (είναι της HTC με τις προσθήκες της αντιπροσωπείας) και radio rom είναι η 1.02.25.19 By the way, αντιμετωπίζω το εξής "πρόβλημα". Ενεργοποιώ τη φωτογραφική, γυρνάω το κινητό landscape (φυσικά), τραβάω τη φωτό και το κουφό... πηγαίνω στο άλμπουμ και μου εμφανίζεται με λάθος προσανατολισμό (ενώ έχω τραβήξει landscape θέμα, κρατώντας landscape και το κινητό, στο άλμπουμ μου βγαίνει με 90 μοίρες περιστροφή - ως portrait). Έτσι αναγκάζομαι να πηγαίνω στον editor και να κάνω πάλι περιστροφή 270 μοίρες. ?????? :blink: Theo
  11. Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που φαίνεται άλυτο μέχρι στιγμής. Προσπαθώ να συνδεσω το pda μου (ipaq 2790) με το w900. ενώ στο S700 που είχα μέχρι πρότινος γινόταν η συνδεση αν έβαζα στην αρχή του dial up string Z; τώρα με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις, δεν μπορώ να συνδεθώ. όλες οι υπόλοιπες εντολες στο string είναι οι ίδιες (+cgdcont=1,"ip","internet.vodafone.gr"). επίσης δεν δουλεύει η μεταφορά αρχείων. μόνο από το sonyericsson file manager μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Any clues?
×
×
  • Create New...