chrisgr38 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Για οσους ανησυχουν μηπως το Milestone βαρυνει με την 2.2, να υπενθυμισω την ατακα ενος φιλου εδω, το android δεν ειναι windows να γινεται πιο βαρυ με καθε νεα εκδοση και αυτο αποδεινκυεται με αυτο το αρθρο Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Το κινητό τελικά μου ήρθε πίσω.. όπως το πήρα. Όπως με παρουσίασαν δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα και αν ανεβάζει κάποια θερμοκρασία είναι έτσι από κατασκευής (λόγω οθόνης κτλ) και όχι λόγω ελαττωματικής συσκευής. Τέλος πάντως, θα το κρατήσω και αν δώ ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, θα το πάω κατευθείαν στο service της Motorola. Ζεσταίνεται λίγο αλλά τι να κάνουμε, θα το παλέψουμε. Έτσι είναι μάλλον. Anyway, παιδιά ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά τα bluetooth ακουστικά. Με ψήνουν τα δύο Plantronics (τα navigator) αλλά πολύ ακριβά για ένα bluetooth ρε γμτ. Βλέπω πως η ίδια εταιρεία βγάζει και κάποια πιο φθηνά μοντέλα. Προτείνετε κάποιο για το Milestone? Και τέλος, δοκίμασα να βάλω το κινητό να ελέγξει για κάποιο soft update (μέσω wifi το οποίο λειτουργεί κανονικά στο κινητό) αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με τον server. Ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει κάποιο update, αλλά γιατί συμβαίνει αυτό? Thx. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Για οσους ανησυχουν μηπως το Milestone βαρυνει με την 2.2, να υπενθυμισω την ατακα ενος φιλου εδω, το android δεν ειναι windows να γινεται πιο βαρυ με καθε νεα εκδοση και αυτο αποδεινκυεται με αυτο το αρθρο Ναι, δικη μου ειναι η ατακα και ειναι περα για περα ακριβες αυτο. Οσο για το φιλο που πιο πανω λεει για οθονες που τρεμοπαιζουν, καλυτερα να παει σε καποιο σερβις γιατι αυτα δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα. Επισης, για το θεμα του echo , ακομα και αν υπαρχει (που εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι, ειλικρινα) δεν ειναι προβλημα. Ετσι ειναι φτιαγμενο, οπως και πολλα αλλα συγχρονα κινητα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Οσοι ενδιαφερονται να αγορασουν ακουστικο bluetooth ας ριξουν μια ματια σε αυτο http://www.myblueant.com/q1/index.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 γεια σε ολους. ενω στο σπιτι μπαινω κανονικα στο ιντερνετ στο μαγαζι ενω βρισκει το δυκτιο και συνδεεται δεν ανοιγει καμμια σελιδα.(με αλλο κινητο που δοκιμασα μπαινει κανονικα) τι λετε να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 γεια σε ολους. ενω στο σπιτι μπαινω κανονικα στο ιντερνετ στο μαγαζι ενω βρισκει το δυκτιο και συνδεεται δεν ανοιγει καμμια σελιδα.(με αλλο κινητο που δοκιμασα μπαινει κανονικα) τι λετε να φταιει? Πιθανότατα κάποια κακη εφαρμογη ρυθμισεων / συνδεσης. Δοκιμασε να σβησεις την καταχωρηση του δικτυου σου απο το τηλ, κ να το περασεις απο την αρχη. Εχω συνδεθει σε πολλα δικτυα κ συνηθως public χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilos Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Καλημερα...χτες εφτασε στα χερια μου αυτο το κινητο...μετα απο δοκιμες σχεδον όλων των καινουριων που κυκλοφορουν στην αγορα εχω να πω.. α)μακραν το καλυτερο ποιοτικα απο τις πλαστικουρες sony και nokia β)φοβερη οθονη και ανταποκριση γ)σταθερο και στιβαρο το συρομενο πληκτρολογιο δ)πανεμορφα wallpapers κινουμενα ε)πολυ καλο σημα γενικα με αφησε λιγο αφωνο το κινητο...android rules οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας κανει ενα κοπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Πιθανότατα κάποια κακη εφαρμογη ρυθμισεων / συνδεσης. Δοκιμασε να σβησεις την καταχωρηση του δικτυου σου απο το τηλ, κ να το περασεις απο την αρχη. Εχω συνδεθει σε πολλα δικτυα κ συνηθως public χωρις κανενα προβλημα. Το εκανα αλλα δυστυχως δεν μπαινει και παλι. θα δοκιμασω και σε καποιο αλλο. στο μαγαζι ( καφε) εχω 3 σημεια που μοιραζουν το ιντερνετ,μηπως να φταιει αυτο?γιατι το κινητο τα βρησκει σαν 3 ξεχωριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Παιδιά να'μαι κι εγώ.. έχω μείνει λίγο πισω οσο αφορα καινουρια κολπακια για το κινητο..(το χα στειλει για επιδιορθωση που μου 'χε χαλαρωσει το πορτάκι). Οχι μονο μου το επιδιορθωσανε, αλλα φαινεται οτι μου στειλανε καινουριο κινητο, ή τουλάχιστο μεταχειρισμενο αλλα σε αριστη κατασταση!! το ειχα στειλει στις 14/04 και το πηρα πριν απο λιγο ( το courier πληρωμενο απο Motorola βεβαια ). Αυτα λοιπον για οσους σκεφτονται το service της MOTO! :) α ναι.. και μεσα ειχε αλλη microSD 8GB :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Ηταν στην εγγυηση;απο που αγορασμενο; Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Ηταν στην εγγυηση;απο που αγορασμενο; Ναι ηταν στην εγγυηση. Δεν ειχε ουτε χτυπηματα ουτε τιποτα το κινητο.. Το αγορασα απο Expansys, με πηρανε και τηλεφωνο απο εκει επειδη δεν καταλαβαν ακριβως πιο ηταν το προβλημα.. Ανησυχησα λιγο οτι δε θα το φτιαχνανε αλλα μια χαρα ευτυχως! (την SD δεν την εστειλα επιτηδες, ελπιζοντας να μου βαζανε καμια αλλη οπως και εγινε..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Παιδιά να'μαι κι εγώ.. έχω μείνει λίγο πισω οσο αφορα καινουρια κολπακια για το κινητο..(το χα στειλει για επιδιορθωση που μου 'χε χαλαρωσει το πορτάκι). Οχι μονο μου το επιδιορθωσανε, αλλα φαινεται οτι μου στειλανε καινουριο κινητο, ή τουλάχιστο μεταχειρισμενο αλλα σε αριστη κατασταση!! το ειχα στειλει στις 14/04 και το πηρα πριν απο λιγο ( το courier πληρωμενο απο Motorola βεβαια ). Αυτα λοιπον για οσους σκεφτονται το service της MOTO! :) α ναι.. και μεσα ειχε αλλη microSD 8GB :D Όταν λες σου είχε χαλαρώσει το πορτάκι τι ακριβώς εννοείς??? Πως έγινε δηλαδή και πόσο είχε χαλαρώσει??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Καλη φαση,δλδ καλυπτουν και συσκευες του εξπανσυς,και εγω νομιζα οτι θα φερνουν παραεισαγωγης αυτοι... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Όταν λες σου είχε χαλαρώσει το πορτάκι τι ακριβώς εννοείς??? Πως έγινε δηλαδή και πόσο είχε χαλαρώσει??? Μου το ειχε ριξει ενα παιδι, κατω και μαλλον απο εκει αρχισε να χαλαρωνει.. δεν ειμαι σιγουρος ομως. το εβαζα και στην τζεπη χωρις θηκη οποτε και αυτο μπορει να φταιει. ανοιγε το πληκτρολογιο χωρις ιδιαιτερη δυναμη, με το παραμικρο ανοιγε. Χωρις να χρειαζεται καθολου κοπος.. Μου εσπαζε τα νευρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 καλησπερα εχω βαλει εφαρμογες...και μου εμφανισε μηνυμα --->ο αποθηκευτικος χωρος ειναι λιγος<----- και ηθελα να ρωτησω οι εφαρμογες αποθηκευονται στη καρτα μνημης ή στην μνημη της συσκευης ??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 καλησπερα εχω βαλει εφαρμογες...και μου εμφανισε μηνυμα --->ο αποθηκευτικος χωρος ειναι λιγος<----- και ηθελα να ρωτησω οι εφαρμογες αποθηκευονται στη καρτα μνημης ή στην μνημη της συσκευης ??? φιλε οχι οι εφαρμογες εγκαθιστουνται στην μνημη του τηλεφωνου που αν θειμαμε καλα ειναι 128 mb και μενα εκει τις βαζει και δεν ξερω πως το κανω να τις κανει εγκατασταση στην micro sd ενας τροπος ειναι να την κατεβαζεις απο Η/Υ και να την βαζεις απο μονος σου στην καρτα μνηνης αλλα ειναι βαρετο! Ασ μας πει ρε παιδια καπιος που το εχει πολυ καιρο το κινητο και ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Εγω που δεν την εχω,νομιζω οτι με οποιον τροπο και να τις βαλεις παντα στο τηλεφωνο πανε,εκτος αν εισαι ρουτ και εχεις app2sd Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 (edited) φιλε οχι οι εφαρμογες εγκαθιστουνται στην μνημη του τηλεφωνου που αν θειμαμε καλα ειναι 128 mb και μενα εκει τις βαζει και δεν ξερω πως το κανω να τις κανει εγκατασταση στην micro sd ενας τροπος ειναι να την κατεβαζεις απο Η/Υ και να την βαζεις απο μονος σου στην καρτα μνηνης αλλα ειναι βαρετο! Ασ μας πει ρε παιδια καπιος που το εχει πολυ καιρο το κινητο και ξερει. Ποιός σου είπε ότι αν βάλεις μια εφαρμογή στην κάρτα από το PC τότε αυτή μένει εκεί??? ΛΑΘΟΣ... Απ' όπου και να τρέξεις την εφαρμογή γίνεται install ΜΟΝΟ στην μνήμη τηλεφώνου. Στο άλλο παιδί που του έβγαλε λίγο χώρο... πρέπει να κάνεις install ότι βρίσκεις στο market, δεν εξηγήται αλλιώς. Εκτός αν έχεις βάλει μέσα 4-5 βαρβάτα παιχνίδια... Για να κάνεις install τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης πρέπει να έχεις rooted το τηλέφωνο και θέλει κάποια διαδικασία. Δεν το έχω δοκιμασει και δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει σωστά. Σίγουρα πάντως και σωστά να δουλεύει το app2sd το τηλέφωνο θα είναι πιο αργό, γιατί άλλο να διαβάζει από την εσωτερική μνήμη και άλλο να διαβάζει και να ανοίγει εφαρμογές από την κάρτα μνήμης. Edited May 13, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 απλα το market εχει πολλες χρησιμες εφαρμογες... :) ισως καποια παιχνιδια να ειναι οντως «βαρια»..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotspuras Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Χαιρετιζω το φορουμ. Θα κανω μια απλη και μαλλον χαζη ερωτηση: τη ζελατινα που ειναι μεταξυ οθονης και πληκτρολογιου την αφαιρουμε; Εχω βαλει το κινητο για πρωτη φορτιση χωρις να αδειασω τη μπαταρια για 4 ωρες. Χρειαζεται παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Χαιρετιζω το φορουμ. Θα κανω μια απλη και μαλλον χαζη ερωτηση: τη ζελατινα που ειναι μεταξυ οθονης και πληκτρολογιου την αφαιρουμε; Εχω βαλει το κινητο για πρωτη φορτιση χωρις να αδειασω τη μπαταρια για 4 ωρες. Χρειαζεται παραπανω; 1. Αφαίρεσε την... 2. Όχι... (απλά οι πλήρης φορτίσεις-εκφορτισεις «στρώνουν» καλύτερα την μπαταρία.. Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Προχθες ενος φιλου το Milestone επεσε,απο το υψος του αυτιου του,σε τσιμεντο με την οθονη. Κινητο-Τσιμεντο : 1-0 . Δεν παιζεται το gorilla glass! Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Αν κάποιος ψάχνει για θήκη για το milestone, προτείνω την Innocase της Seidio. Σήμερα μου ήρθε, από Mobile Fun, τελική τιμή με μεταφορικά κτλ 26,69. Πήρε μια βδομάδα βέβαια για να έρθει, αλλά δεν πειράζει. (εγώ ακόμη ψάχνω για bluetooth ακουστικό πάντως.. :p). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Αν κάποιος ψάχνει για θήκη για το milestone, προτείνω την Innocase της Seidio. Σήμερα μου ήρθε, από Mobile Fun, τελική τιμή με μεταφορικά κτλ 26,69. Πήρε μια βδομάδα βέβαια για να έρθει, αλλά δεν πειράζει. (εγώ ακόμη ψάχνω για bluetooth ακουστικό πάντως.. :p). Γιατί δεν παίρνεις ένα οποιοδήποτε? Αν δεν λειτουργεί καλά με το κινητό, μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις κάτι άλλο. Πάντως, με το samsung wep200 λειτουργεί μια χαρά (είναι παλιότερο μοντέλο βέβαια, δεν θα το βρείς τώρα μάλλον). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Αν κάποιος ψάχνει για θήκη για το milestone, προτείνω την Innocase της Seidio. Σήμερα μου ήρθε, από Mobile Fun, τελική τιμή με μεταφορικά κτλ 26,69. Πήρε μια βδομάδα βέβαια για να έρθει, αλλά δεν πειράζει. (εγώ ακόμη ψάχνω για bluetooth ακουστικό πάντως.. :p). Και εγώ αυτή αγόρασα τελικά ;-) αλλά από ebay 25.00 USD = 20.2298 EUR :p Δείτε και μερικές φωτό αν σας ενδιαφέρει http://www.web-core.gr/seidio/P1000759.JPG http://www.web-core.gr/seidio/P1000760.JPG http://www.web-core.gr/seidio/P1000762.JPG http://www.web-core.gr/seidio/P1000764.JPG Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts