Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ το rootαρα, επαιξα λιγο με terminal να χαρω. Πολυ mount θελει. Τι προτεινεται για filemanager με su access?

Εβαλα και το fix που postαρε ο kalagas για το alarm. Θα δουμε αυριο. Αν δεν εχει δικαιο ο kalagas θα με χρωσταει ενα μεροκαματο! :rolleyes: :lol:

super σημαντικη και συγχρονως ηλιθια ερωτηση : πως βαζω $? Εχω ρυθμισει γλωσσα/χωρα english US αλλα και παλι λιρες με βγαζει.

Edited by bo8ran8rwpos

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει βρει κανεις κανενα τροπο για online radio? Ενταξει, συμφωνοι, υπαρχουν ενα σωρο εφαρμογες για online radio, αρα πως βρισκεις τα urls? γιατι οσο ασχοληθηκα μονο html ανοιγουν και οχι rtsp πρωτοκολλα?

Anyone? :/

Υπάρχει το radiotime. Είναι φανταστικό έχει σχεδόν όλα τα radio που έχει και το greek-radio.

Είναι free στο market αλλά πιθανόν όσοι έχουν την 2.1 να μην μπορούν να την δουν ακόμα γιατί είναι protected μάλλον. Οπότε την ανεβάζω για όσους δεν την βρίσκουν στο market....

RadioTime

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τον bootloader που έστειλα σε προηγούμενο ποστ που φτιάχνει τα ξυπνητήρια μπορείτε να τον περάσετε και χωρίς να έχετε rooted το τηλέφωνο μια και είναι σε sbf μορφή και περνιέται με το RSDLite.

Εμένα 2 μέρες τώρα δεν έχει χάσει λεπτό το ξυπνητήρι και έχω κάθε μέρα 3 ξυπνητήρια...

Μια μικρή διόρθωση: το fix δεν ειναι διαφορετικός bootloader, ειναι ο kernel της καναδέζικης 2.1.

Απλά έτυχε οι Καναδέζοι να έχουν πιο καινούριο build του πυρήνα με διορθωμένο το bug. ;)

Ο bootloader ουδεμία σχέση έχει με τη λειτουργία του κινητού, αφορά μόνο τη διαδικασία εκκινησης του.

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Μια μικρή διόρθωση: το fix δεν ειναι διαφορετικός bootloader, ειναι ο kernel της καναδέζικης 2.1.

Απλά έτυχε οι Καναδέζοι να έχουν πιο καινούριο build του πυρήνα με διορθωμένο το bug. ;)

Ο bootloader ουδεμία σχέση έχει με τη λειτουργία του κινητού, αφορά μόνο τη διαδικασία εκκινησης του.

Ναι αλλά ο kernel είναι μέσα στον bootloader. Για αυτό λέω συνέχεια για bootloader.

Σύμφωνοι, στον kernel βέβαια έγινε το fix...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εχει κανεις κανα φρεσκο milestone build του busybox?

ρωτησα τον γουγλη αλλα βρηκα μονο κατι εκδοσεις compiled για g1 και φοβαμαι μη με πανε μεσα για αρχαιοκαπηλια.

Επισης αυτο με το $ που ρωτησα παραπανω. Πως γινεται να γραψω ενα "$"?

Edited by bo8ran8rwpos

Κατεβασε την εφαρμογη net counter απο το market που σου δειχνει ξεχωριστα τα MB απο wifi και μεσω 3g/gprs.

Πως οριζουμε απο ποια ημερομηνια θα αρχιζει η μετρηση ???? και σαν προειδοποίηση να σταματαει σε καποιο ποσο δεδομενων..??

LG G4

Εχω ρυθμίσει αυτόματο συγχρονισμό με pop email account. οι ρυθμίσεις περάστηκαν κανονικά και με επιτυχία.

Το πρόβλημα:

Υπάρχουν στιγμές που τα email ενώ τα σημειώνω για αναγνωσμενα ή τα διαγράφω, αυτά μετά από λίγο ξαναεμφανίζονται!!!

Σε άλλες περιπτώσεις, ενώ εχει ολοκληρώσει τον συχρονισμό και μου αναφέρει ότι έχω πχ 25 μηνύματα, όταν τα διαβάσω όλα, αμέσως μετά μου "πετάει" και άλλα προγενέστερα ή ενδιάμεσα (χρονολογικά) μηνύματα!

Καμία ιδέα??

Εχω ρυθμίσει αυτόματο συγχρονισμό με pop email account. οι ρυθμίσεις περάστηκαν κανονικά και με επιτυχία.

Το πρόβλημα:

Υπάρχουν στιγμές που τα email ενώ τα σημειώνω για αναγνωσμενα ή τα διαγράφω, αυτά μετά από λίγο ξαναεμφανίζονται!!!

Σε άλλες περιπτώσεις, ενώ εχει ολοκληρώσει τον συχρονισμό και μου αναφέρει ότι έχω πχ 25 μηνύματα, όταν τα διαβάσω όλα, αμέσως μετά μου "πετάει" και άλλα προγενέστερα ή ενδιάμεσα (χρονολογικά) μηνύματα!

Καμία ιδέα??

Hotmail?

Και εμένα τα ίδια μου κάνει. Βασικά, αυτά που σου τα ξαναεμφανίζει μετά ως μη ανεγνωσμένα, στην ουσία δεν τα έχει κατεβάσει ακόμα. (για δοκίμασε να ανοίξεις ένα από αυτά....).

Οπότε, σε κάθε συγχρονισμό σου τα βγάζει ως νέα.

Το ίδιο πρόβλημα έχει και το πρόγραμμα K-9.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Hotmail?

Και εμένα τα ίδια μου κάνει. Βασικά, αυτά που σου τα ξαναεμφανίζει μετά ως μη ανεγνωσμένα, στην ουσία δεν τα έχει κατεβάσει ακόμα. (για δοκίμασε να ανοίξεις ένα από αυτά....).

Οπότε, σε κάθε συγχρονισμό σου τα βγάζει ως νέα.

Το ίδιο πρόβλημα έχει και το πρόγραμμα K-9.

Πάνω από τον υπολογιστή είσαι? Αμεσότατη απάντηση.

Δεν είναι hotmail.

Δηλαδή να μην τα σημειώνω ως αναγνωσμένα ή να μην τα διαγράφω αμέσως?

Να τα ανοιγοκλείνω ένα ενα?

είναι δυνατόν τετοια χαζομάρα?

Πάνω από τον υπολογιστή είσαι? Αμεσότατη απάντηση.

Δεν είναι hotmail.

Δηλαδή να μην τα σημειώνω ως αναγνωσμένα ή να μην τα διαγράφω αμέσως?

Να τα ανοιγοκλείνω ένα ενα?

είναι δυνατόν τετοια χαζομάρα?

Έ, έτυχε....

Δεν ξέρω. Δεν βρήκα λύση.

Βασικά, ο δικός μου λογαριασμός βασικά είναι gmail και όλα δουλεύουν μια χαρά.

Σε έναν hotmail που δοκίμασα (γιατί ήθελα να βλέπω και αυτά τα μηνύματα) μου έσπασε τα νεύρα με αυτές τις χαζομάρες και το παράτησα.

Στην αρχή, όταν φτιάχνεις τις ρυθμίσεις, σου βγάζει ένα μήνυμα ότι ο λογαριασμός πρέπει να είναι plus??

Μήπως παίζει αυτό ρόλο?

Ή δοκίμασε να περάσεις τις ρυθμίσεις χειροκίνητα και αν έχει ρυθμίσεις omap ο σέρβερ σου, πέρνα αυτές καλύτερα.

Δεν μπορω να ανοιξω αρχεια pdf!

Ειναι δυνατον; μηπως κανω κατι λαθος;

Υπαρχει δυνατοτητα να αποθηκευσω συνημμενα απο email;

Δες εδώ.... LINK

Το χρησιμοποιώ, πολύ καλό.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με το bluetooth file transfer εκανα δουλεια.Με τον astro,που εννοειται χρησιμοποιω απο την 1η στιγμη,δεν εχω καταφερει να στειλω αρχειο με bluetooth.Και δεν μιλαω για αρχεια εικονας και ηχου τα οποια στελνεις και χωρις explorer αλλα για αρχεια .apk .bak .pn .sfx.Με πιανεις?

To ndrive που χρησιμοποιεις,προοριζεται για την συσκευη μας?

Η εμφανιση που λες ειναι το τελευταιο.Το θεμα ειναι η καλυψη που εχει ο χαρτης που χρησιμοποιει το καθε προγραμμα και το sygic δεν εχει και την καλυτερη.

Απλά μερικές επισημάνσεις/διορθώσεις:

1) Με τον Root explorer που χρησιμοποιώ στην πλειοψηφία των πειρπτώσεων έχω στείλει διάφορα αρχεία (.jar, .doc κτλ.) με επιτυχία. Με Astro ειχα προβλημα σε αρχεια που δεν ηταν εικονες ή ήχος.

2) Ο καθε ενας εχει τις προτεραιοτητες του. Η εμφανιση και το περιβαλλον ειναι πολυ σημαντικα για μενα, ειδικα οταν θελω να ψαξω κατι που μου προεκυψε ξαφνικα. Αν πρεπει να μπω σε ενα σωρο μενου για να το ορισω απο την αρχη και να μην μπορω απλα να κινηθω λιγο πιο διπλα απο την προτεινομενη πλοηγηση αγγιζοντας το χαρτη, τοτε για μενα, αυτο κανει την εφαρμογη δυσχρηστη. Επίσης αν χρησιμοποιήσει κανείς τις πιο προηγμένες απο άποψη γραφικού περιβάλλοντος εφαρμογές όπως CoPilot και Navigon τότε πιστεψέ με, με δυσκολία θα συμβιβαστεί με κάτι απλούστερο κ αδιάφορο.

3) Καμία εφαρμογη GPS ως τωρα δεν "προορίζεται" για το milestone όπως το εννοεις. Είναι android 2.1 compatible αλλά μέχρι εκει. Αυτό συμβαίνει και με το nDrive και έχει πρόβλημα όχι μόνο στο milestone αλλά και σε άλλες συσκευές όπως έχει αναφερθεί από πολλούς χρήστες σε σχετικά φόρουμ. Επίσης το nDrive έχει και άλλα μικρο-προβλήματα πλοήγησης στην Ελλάδα στα οποία δεν θα αναφερθώ εδώ αλλά τα έχω συναντήσει στην περίοδο δοκιμών του.

4) Τέλος, δεν ευθύνεται το Sygic για την καλή ή την κακή καλυψη. Αυτό είναι θέμα του χάρτη που θα του περάσεις. Αλλη κάλυψη σου προσφέρουν οι Teleatlas και αλλη οι NaviGreece.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

News and Weather widget.Εκπληκτικό και όμορφο.

Για εφαρμογές,χρησιμοποιούμε το Android forum.

οκ εχει αυτη την ακριβη ονομασια ..γιατι δεν το βρισκω ??? !!!!!!!!! :D

μηπως αυτη -----> http://www.androlib.com/android.application.com-magicbytes-weather-theweather-Anmm.aspx ????

Edited by cyberbop
LG G4

οκ εχει αυτη την ακριβη ονομασια ..γιατι δεν το βρισκω ??? !!!!!!!!! :D

μηπως αυτη -----> http://www.androlib.com/android.application.com-magicbytes-weather-theweather-Anmm.aspx ????

όχι,νάτο

http://www.finnstang.com/uploads/droid/GenieWidget.apk

Νομιζα οτι το iphone εχει χαλια μπαταρια αλλα αυτο εδω δεν παιζεται.

Με push email καθε 15 λεπτα με ομιλια περιπου 30 λεπτων και σε περιοχη με σημα 3G, χωρις καθολου μουσικη, ιντερνετ και ασυρματο δικτυο και bluetooth, μου κρατησε μεχρι το μεσημερι. Ηταν πληρως φορτισμενο στις 07:00 το πρωι.

Χαλι μαυρο σε αυτο τον τομεα δυστυχως.......

Για τις δραστηριοτητες που περιγραφεις, η αυτονομια ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο τις 7 ωρες που αναφερεις. Χρησιμοποιω τη συσκευη 2,5 μηνες και μπορω να πω σχεδον με σιγουρια πως κατι αλλο ευθυνεται για το αδειασμα της μπαταριας τοσο γρηγορα, εαν εκανες μονο αυτα περιεγραψες. Σε 3G δίκτυο και χωρις "παιχνιδια" και "κεραίες" μπορεί να κρατήσει 1,5 μέρα συνηθως.

Παντως λογω της μη υπαρξης επιλογης κλεισιματος των περισσοτερων εφαρμογων συμβαινει να ξεχναμε καποια εφαρμογη σε δραστηριοτητα που καταναλωνει ενεργεια χωρις να το καταλαβαινουμε. Θελω να πω οτι δεν φταιει το οτι δεν κλεινουν οριστικα οι εφαρμογες αλλα το οτι δεν τις αφηνουμε σε idle mode πριν τις εγκαταλείψουμε.

Τελος δεν θελω να εννοησω οτι η συσκευη εχει καποια φοβερη αυτονομια αλλα σιγουρα δεν εχει και μονο αυτες τις 7 ωρες που ανεφερες, για απλο email push και ομιλια.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Με push email καθε 15 λεπτα με ομιλια περιπου 30 λεπτων και σε περιοχη με σημα 3G, χωρις καθολου μουσικη, ιντερνετ και ασυρματο δικτυο και bluetooth, μου κρατησε μεχρι το μεσημερι. Ηταν πληρως φορτισμενο στις 07:00 το πρωι.

Και εγώ που νόμιζα πως μόνο σε έμενα τελειώνει γρήγορα η μπαταρία! Ευχυχως εμενα μου βγάζει μέχρι το βραδυ!! Καμία λύση δεν υπάρχει για αυτό; Ξέρει κάνεις αν κυκλοφορεί καμία μεγαλύτερη μπαταρία στην αγορά;

Παλι καλα να λεμε που φορτιζει γρηγορα!!!

Μπορει και να μην χρειαστει αλλη μπαταρια παρα μονο ενα καλο update

απ'την μοτορολα.

Εκαμα χοντρη ******* περνωντας το busybox. :<

Αλλαξα το sh σε shbak και εκανα ενα link το busybox σε sh. Επειδη δεν δουλεψε οπως ηθελα/πιστευα το εκανα delete το link και εκλεισα το terminal μου πριν επαναφερω το shbak σε sh. To προβλημα τωρα ειναι οτι ναι μεν μπορω να μπω με το shbak αλλα οταν τρεχω το su προσπαθει να εκκινησει το sh και αρα δεν εχω root access για να το φτιαξω. Και η ******* το busybox δεν εχει sudo.

Τωρα τη ψαχνω με adb.

Σε περιπτωση που δεν τα καταφερω λετε να μπορεσω να πεταξω το sh σε ενα update.zip και να το φορτωσω με recovery?

Πως οριζουμε απο ποια ημερομηνια θα αρχιζει η μετρηση ???? και σαν προειδοποίηση να σταματαει σε καποιο ποσο δεδομενων..??

press&hold πανω στο counter που σε ενδιαφερει και βγαζει ενα menu με επιλογες.

Επιλογη να σταματαει το data δε νομιζω να εχει αλλα εχει alarm οταν φτασεις σε καποιο οριο.

Πες μου ότι έκανες root και άρχισες να παίζεις πριν κάνεις ένα nandroid backup...

Κάθε μέρα σχεδόν του κάνω nandroid backup και μετά αρχίζω να παίζω...

και άμα τα παιχνίδια πάνε καλά, ξανακάνω nandroid backup....

Δεν κατάλαβα τι έκανες όμως με το busybox??? Δεν έκανες αυτό?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Οχι δεν εκανα nandroid backup. :O :rolleyes:

Περασα κανονικα το busybox. Απλα σκεφτηκα να αντικαταστησω το default shell (sh) με το busybox (ωστε θεωρητικα να τρεχει κατευθειαν τα applets).

Εκανα rename οποτε το sh σε shbak και εκανα ενα link (ln -s busybox sh) το busybox σε sh. Λειτουργησε κανονικα αλλα και παλι τα applets δεν ετρεχαν κατευθειαν. Οποτε αποφασισα να το γυρισω στο αρχικο shell.

Εσβησα το link αλλα μετα quitαρα απο το terminal πριν κανω και rename το shbak σε sh.

Το αποτελεσμα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να εχω shell με root access γιατι οποτε τεχω το su μου λεει "sh : no such file or directory" or something. Και αρα δε μπορω να το φτιαξω.

Παραλληλα εχω τρελαθει γιατι ειχα αφησει το mtdblock6 (system) σε rw και προσπαθω να κανω adb push το sh στο bin και μου λεει read-only file system.

Δινω mount στο terminal και μου λεει οτι οντως ειναι rw. FFS. :mad:

Τωρα θα δοκιμασω να περασω ενα update.zip με το sh μεσα αλλα νομιζω πως θα χαλασω το authentication του ξερω γω. edit : and i was right.

CBA αλλο, κανω factory reset και ισως να περασω και μια sbf αν δε φτιαξει.

Edited by bo8ran8rwpos

Αποκλειεται! Κατι αλλο κανεις.

Φωτισμος οθονης;

Μηπως τρεχει στο παρασκηνιο κανενα fring;