Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε, να σου κάνω το χατήρι:p

Αν και τέτοιες τηλεφωνάρες αλλάζω κάθε 3 μήνες. Ελπίζω τώρα να αλλάξει αυτό...:)

Αν αποφασίσεις να μείνεις στο Android πολύ δύσκολα θα αλλάξεις κινητό τουλάχιστον για φέτος...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν αποφασίσεις να μείνεις στο Android πολύ δύσκολα θα αλλάξεις κινητό τουλάχιστον για φέτος...

Στο android θα μείνω και κινητό δεν θα αλλάξω, αν δεν αρχίζει να μου παρουσιάζει φθορές τύπου τζόγος στο slide , προβλήματα με τη βαφή κλπ κλπ.

Αν δηλαδή το τηλέφωνο είναι οκ από θέματα κατασκευής και ποιότητας, δεν το αλλάζω για πολύ καιρό, αφού τα χαρακτηριστικά του με υπερκαλύπτουν:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

hi all again!Παρατήρησε κανείς να ζεσταίνεται μετά απο κανένα 10 λεπτο ομιλίας?

Στην οθόνη ή αλλού?

Γιατί όλα τα touch αν μένει ανοιχτή η οθόνη όσο μιλάμε ζεσταίνονται.

Γενικα ζεστενεται απο την πισω πλευρα, κατω απο την καμερα, υποθετω εκει ειναι το ραδιο-τσιπακι. Κι αν δουλεψεις ιντερνετ 'η gps αρκετη ωρα ζεστενεται.
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Γενικα ζεστενεται απο την πισω πλευρα, κατω απο την καμερα, υποθετω εκει ειναι το ραδιο-τσιπακι. Κι αν δουλεψεις ιντερνετ 'η gps αρκετη ωρα ζεστενεται.

Ολα τα κινητα ζεσταινονται οταν χρησιμοποιουνται εντατικα.

Δεν ειναι καθολου ανησυχητικο αυτο.

Τελικά τι γίνεται ?το έφερε η wind η ακόμα το περιμένουν?πήγε κανένας?

Το πηρα χθες.Μαμα το κινητο.Δεν εβαλε χερι η wind.Στα 478 ευρα.

--Περιστερι--

ξερεις μηπως εβγαλε καμια προσφορα με συνδεση για αυτο το κινητο γιατι κατι τετοιο ελεγαν?

:p

Ολα τα κινητα ζεσταινονται οταν χρησιμοποιουνται εντατικα.

Δεν ειναι καθολου ανησυχητικο αυτο.

Διαφωνω στο 1ο μερος οτι ολα τα κινητα ζεσταινονται. Μαλλον δεν εχεις δουλεψει νοκια. Πριν το μοτορολα ειχα το Ε71 και οτι κ να του κανες, δεν ανεβαζε ουτε μισο βαθμο θερμοκρασια...

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

ξερεις μηπως εβγαλε καμια προσφορα με συνδεση για αυτο το κινητο γιατι κατι τετοιο ελεγαν?

Οτι ισχυει και με τις υπολοιπες συσκευες.

Διαφωνω στο 1ο μερος οτι ολα τα κινητα ζεσταινονται. Μαλλον δεν εχεις δουλεψει νοκια. Πριν το μοτορολα ειχα το Ε71 και οτι κ να του κανες, δεν ανεβαζε ουτε μισο βαθμο θερμοκρασια...

Ε, το Ε71 δεν έχει τέτοια οθονάρα

Να ρωτήσω 2 πράγματα σχετικά με τα emails:

1ον Έχω λαγαρισμό gmail τον οποίο πέρασα στο κινητό αμέσως μόλις το άνοιξα για πρώτη φορά. Πουθενά όμως δεν βρήκα ρύθμιση για το κάθε πότε το κινητό θα ελέγχει για νέα μηνύματα (ή γενικά αλλαγές, αφού εκτός από το mailbox συγχρονίζονται και οι επαφές και το ημερολόγιο). Είναι υποχρεωτικά push??

2ον: Εκτός από gmail έχω και ένα λογαριασμό hotmail. Όταν όμως προσπάθησα να τον βάλω στο κινητό, ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει καμία επιλογή για το πόσα μηνύματα θα κατεβάζει. πχ, της τελευταίας βδομάδας? , του τελευταίου μήνα? Δεν υπάρχει κάποια επιλογή....

Παιδιά ανέβασα και άλλη Rom Gold Edition. Απλή και όμορφη...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να ρωτήσω 2 πράγματα σχετικά με τα emails:

1ον Έχω λαγαρισμό gmail τον οποίο πέρασα στο κινητό αμέσως μόλις το άνοιξα για πρώτη φορά. Πουθενά όμως δεν βρήκα ρύθμιση για το κάθε πότε το κινητό θα ελέγχει για νέα μηνύματα (ή γενικά αλλαγές, αφού εκτός από το mailbox συγχρονίζονται και οι επαφές και το ημερολόγιο). Είναι υποχρεωτικά push??

2ον: Εκτός από gmail έχω και ένα λογαριασμό hotmail. Όταν όμως προσπάθησα να τον βάλω στο κινητό, ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει καμία επιλογή για το πόσα μηνύματα θα κατεβάζει. πχ, της τελευταίας βδομάδας? , του τελευταίου μήνα? Δεν υπάρχει κάποια επιλογή....

ποιο mail client εχεις?

οι περισσοτεροι εχουν επιλογη μερες η νουμερο mail

Κalagas να σου κανω μια ερωτηση..!

Εχεις βρει καπου custom ROM που να ειναι "γυμνη" δηλαδη να λειπουν πολλες απο τις default εφαρμογες ωστε να μπορουμε να βαλουμε εμεις οτι θελουμε?Θα ηθελα να ειχα μια τετοια σαν βαση και να παιζω πανω σε αυτη!

Για τον Bomber

Μπορουμε να αναφερουμε εδω λιστες με τα προγραμματα που χρησιμοποιουμε?

Ωστε να παρουμε και να δωσουμε ιδεες?

ποιο mail client εχεις?

οι περισσοτεροι εχουν επιλογη μερες η νουμερο mail

Αν κατάλαβα σωστά τι με ρωτάς, για το λογαριασμό μου στο google χρησιμοποιώ την εφαρμογή gmail που είναι προεγκατεστημένη. Μου δίνει επιλογή για το πόσων ημερών μηνύματα θα κατεβάσω, αλλά δεν δίνει επιλογή για το πόσο συχνα θα συνδέεται. Είναι υποχρεωτικά push.

Για το λογαριασμό στο hotmail.com την ενσωματωμένη εφαρμογή email (που είναι διαφορετική από την εφαρμογή gmail) η οποία μου δίνει επιλογή για το χρονικό διάστημα που θα συνδέεται, αλλά όχι για το πόσων ημερών μηνύματα θα κατεβάζει.

μπορεις να βγαλεις/βαλεις μονος σου οποιες εφαρμογες σου αρεσουν με χρηση adb pull/push

To γνωριζω αυτο και μαλιστα εγω τα αφαιρω ακομα πιο ευκολα με τον root explorer...!

Απλα εχω ψαξει αρκετα για το τι μπορω να απεγκαταστισω και τι οχι και οι αποψεις ειναι μπερδεμενες.Και για να μη πειραματιζομαι βγαζοντας μια μια τις εφαρμογες ελεγα μπας και υπαρχει κατι ετοιμο

Καλησπερα,εχω 2 αποριες-προβληματακια με το κινητο μου αν μπορει καποιος να με βοηθησει,διοτι προσπαθω να το ''φτιαξω'' μονος απο τοτε που το πηρα και δεν μπορω....:(λοιπον,ενω εχω ρυθμισεις για ιντερνετ που μου ειχεδωσει ενα παιδι απο εδω δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ παρα μονο ασυρματα,και δεν μπορ να φτιαξω λογαρισμο e-mail,με yahoo.gr...και δεν μπορω να δω τα e-mail μου...αυτα αν εχει καποιος την καλοσυνη να με βοηθησει.....:O:cry:
android or ios or wm......who cares.....???

Αν κατάλαβα σωστά τι με ρωτάς, για το λογαριασμό μου στο google χρησιμοποιώ την εφαρμογή gmail που είναι προεγκατεστημένη. Μου δίνει επιλογή για το πόσων ημερών μηνύματα θα κατεβάσω, αλλά δεν δίνει επιλογή για το πόσο συχνα θα συνδέεται. Είναι υποχρεωτικά push.

Για το λογαριασμό στο hotmail.com την ενσωματωμένη εφαρμογή email (που είναι διαφορετική από την εφαρμογή gmail) η οποία μου δίνει επιλογή για το χρονικό διάστημα που θα συνδέεται, αλλά όχι για το πόσων ημερών μηνύματα θα κατεβάζει.

βαλε το Κ9 mail να βρεις την υγεια σου

Καλησπερα,εχω 2 αποριες-προβληματακια με το κινητο μου αν μπορει καποιος να με βοηθησει,διοτι προσπαθω να το ''φτιαξω'' μονος απο τοτε που το πηρα και δεν μπορω....:(λοιπον,ενω εχω ρυθμισεις για ιντερνετ που μου ειχεδωσει ενα παιδι απο εδω δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ παρα μονο ασυρματα,και δεν μπορ να φτιαξω λογαρισμο e-mail,με yahoo.gr...και δεν μπορω να δω τα e-mail μου...αυτα αν εχει καποιος την καλοσυνη να με βοηθησει.....:O:cry:

τι παροχο εισαι?