nekisia1 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Καλησπερα και παλι. Τελικα οι φωτογραφιες που τραβαει,ειναι τοσο χαλια?Μηπως φιλε ddr2 Μπορεις να ανεβασεις μια εδω να την δουμε.Λεω εσενα που εχεις την πιο φρεσκια συσκευη με την 2.1 προεγκατεστημενη. ~~ απο multitasking,πως τα παει το κινητο? Edited April 1, 2010 by nekisia1 multitasking Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) Μια ερώτηση κι από μένα: Άρα όσοι το αγοράσουμε από e-shop ή από Wind και έχει την 2.1 προεγκατεστημένη δε θα μπορέσουμε να κάνουμε root και θα πρέπει να περιμένουμε να βγει; Oχι φιλε μπορεις με τον εξης τροπο:Φλασαρεις μια 2.0.1 εκδοση και μετα κανεις restore ενα nandroid backup της 2.1 rooted.5 λεπτα το πολυ υποθεση αν του παρεις τον αερα;) Απο οτι φαινεται μαλλον βρεθηκε λυση για το alarm αν και δεν ειναι σιγουρο ακομα αλλα αξιζει να το δοκιμασουμε.Λοιπον κατεβαστε αυτο http://www.mediafire.com/?2n0jn0omz0t βαλτε το στο root της sdcard και μετα δωστε απο το computer σας με adb τα εξης su mount -o remount,rw /dev/mtd/mtdblock6 /system cp -f /sdcard/services.jar /system/framework chmod 644 /system/framework/services.jar mount -o remount,ro /dev/mtd/mtdblock6 /system Edited April 1, 2010 by ivyhae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 (edited) Oχι φιλε μπορεις με τον εξης τροπο:Φλασαρεις μια 2.0.1 εκδοση και μετα κανεις restore ενα nandroid backup της 2.1 rooted.5 λεπτα το πολυ υποθεση αν του παρεις τον αερα;) Απο οτι φαινεται μαλλον βρεθηκε λυση για το alarm αν και δεν ειναι σιγουρο ακομα αλλα αξιζει να το δοκιμασουμε.Λοιπον κατεβαστε αυτο http://www.mediafire.com/?2n0jn0omz0t βαλτε το στο root της sdcard και μετα δωστε απο το computer σας με adb τα εξης su mount -o remount,rw /dev/mtd/mtdblock6 /system cp -f /sdcard/services.jar /system/framework chmod 644 /system/framework/services.jar mount -o remount,ro /dev/mtd/mtdblock6 /system To έβαλα χθες και σήμερα χτύπησε κανονικά το alarm. Μόνο που η ώρα πάνω δεξιά και το όνομα του φορέα είναι με μαύρα γράμματα και δεν φαίνονται στο glassstone που έχω βάλει. Το είπα βέβαια στον nadlabak να δούμε αν μπορεί αυτός ή ο -FuFu- από το android-hilfe.de να το φτιάξουν.... Edit: Μόλις τώρα είχα 10 λεπτά καθυστέρηση στο snooze.... Ήταν 3η φορά που δοκίμαζα το ξυπνητήρι.... Edited April 2, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Μια απο τα ιδια.Παλι κανει τα δικα του το ξυπνητηρι:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Με την 2.1 (rooted) του Nadlaback το ξυπνητήρι μου δουλέυει κανονικά. Ίσως μία φορά να καθυστέρησε αλλά επειδή δεν είχα αρχίσει να το παρατηρώ δεν μπορώ να πω με 100% σιγουριά. Πάντως τις τελευταιες 5 φορές έχει χτυπήσει σωστά. Επίσης μετά τα γνωστα κρούσματα βάζω διπλό ξυπνητήρι με διαφορά 1 λεπτού ως εξής: Απο το Beautiful Home (στο οποίο δεν δουλέυον εδω και μέρες οι πληροφορίες για τον καιρό, πρόβλημα με servers ισως?) κανω touch την ώρα και με βγάζει στο ξυπνητήρι που είναι ουσιαστικα, η κλασσική alarm εφαρμογή με το κόκκινο ξυπνητήρι για εικονίδιο. Το βάζω την ώρα που θέλω και μόλις κάνω back (όχι Home) με βγάζει ξανα σε ξυπνητήρι αλλά αυτή το φορά νομίζω ότι είναι το ξυπνητήρι του desk clock το οποίο (λογικό) δεν έχει ενεργοποιημένο κανένα ξυπνητήρι ως εκείνη τι στιγμή. Βάζω και απο εκεί ξυπνητήρι με διαφορά 1 λεπτού (νωρίτερα) και βγαίνω εντελώς. Τις φορές που το έχω κάνει αυτό, (όλες τις τελευταίες δηλαδή) επειδή έχω κάτσει να το παρατηρήσω, έχουν χτυπήσει και τα 2 ξυπνητήρια στην ώρα τους, τόσο σε flight όσο και σε κανονική λειτουργία. Επίσης μετά τη φρέσκια εγκατάσταση της 2.1 δεν έχω βάλει κανενός είδους task manager/killer κτλ. επειδή μου δημιουργούσε αποδεδειγμένα πρόβλημα στο ξυπνητήρι από εποχή 2.0.1. ΥΓ. Το droidappz έχει πέσει εδώ και 3 μέρες? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Με την 2.1 (rooted) του Nadlaback το ξυπνητήρι μου δουλέυει κανονικά. Ίσως μία φορά να καθυστέρησε αλλά επειδή δεν είχα αρχίσει να το παρατηρώ δεν μπορώ να πω με 100% σιγουριά. Πάντως τις τελευταιες 5 φορές έχει χτυπήσει σωστά. Επίσης μετά τα γνωστα κρούσματα βάζω διπλό ξυπνητήρι με διαφορά 1 λεπτού ως εξής: Απο το Beautiful Home (στο οποίο δεν δουλέυον εδω και μέρες οι πληροφορίες για τον καιρό, πρόβλημα με servers ισως?) κανω touch την ώρα και με βγάζει στο ξυπνητήρι που είναι ουσιαστικα, η κλασσική alarm εφαρμογή με το κόκκινο ξυπνητήρι για εικονίδιο. Το βάζω την ώρα που θέλω και μόλις κάνω back (όχι Home) με βγάζει ξανα σε ξυπνητήρι αλλά αυτή το φορά νομίζω ότι είναι το ξυπνητήρι του desk clock το οποίο (λογικό) δεν έχει ενεργοποιημένο κανένα ξυπνητήρι ως εκείνη τι στιγμή. Βάζω και απο εκεί ξυπνητήρι με διαφορά 1 λεπτού (νωρίτερα) και βγαίνω εντελώς. Τις φορές που το έχω κάνει αυτό, (όλες τις τελευταίες δηλαδή) επειδή έχω κάτσει να το παρατηρήσω, έχουν χτυπήσει και τα 2 ξυπνητήρια στην ώρα τους, τόσο σε flight όσο και σε κανονική λειτουργία. Επίσης μετά τη φρέσκια εγκατάσταση της 2.1 δεν έχω βάλει κανενός είδους task manager/killer κτλ. επειδή μου δημιουργούσε αποδεδειγμένα πρόβλημα στο ξυπνητήρι από εποχή 2.0.1. ΥΓ. Το droidappz έχει πέσει εδώ και 3 μέρες? Δηλαδή έχεις στο /system και το AlarmClock και το DeskClock???? Kαι βάζει και στα 2 το ίδιο ξυπνητήρι με διαφορά ένα λεπτό? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Δηλαδή έχεις στο /system και το AlarmClock και το DeskClock???? Kαι βάζει και στα 2 το ίδιο ξυπνητήρι με διαφορά ένα λεπτό? Όχι. Στο system/app έχω τα: alarmclock.apk και Dock.apk (όχι desk clock). Τι συμβαίνει λοιπόν: Μέσω του Beautiful Home widget που έχω στη home screen, αγγίζω το πλαίσιο της ώρας και με βγάζει στο alarm (το κλασσικό) όπου βάζω το ξυπνητήρι στις 08:00 πχ και μου λέει οτι "this alarm is set for x hours and x minutes from now". Απο εκεί όμως, κάνοντας πίσω δεν με γυρίζει στη Home screen αλλά με πηγαίνει στο άλλο ξυπνητήρι, αυτό του Dock, όπου δεν έχει τίποτα ενεργοποιημένο. Δίνω και απο εκεί ενεργοποίηση στις 07:59 πχ. κ μου λέει και εκει "this alarm is set for x hours and x minutes from now". Απο εκεί αν πατήσω πίσω, με βγάζει home. Ουσιαστικά δηλαδή βάζω δύο ξυπνητήρια να τρέχουν. Δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο όλο αυτό απλά το περιγράφω γιατι σε εμενα το ξυπνητήρι χτυπά στην ώρα του ως τώρα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Όχι. Στο system/app έχω τα: alarmclock.apk και Dock.apk (όχι desk clock). Τι συμβαίνει λοιπόν: Μέσω του Beautiful Home widget που έχω στη home screen, αγγίζω το πλαίσιο της ώρας και με βγάζει στο alarm (το κλασσικό) όπου βάζω το ξυπνητήρι στις 08:00 πχ και μου λέει οτι "this alarm is set for x hours and x minutes from now". Απο εκεί όμως, κάνοντας πίσω δεν με γυρίζει στη Home screen αλλά με πηγαίνει στο άλλο ξυπνητήρι, αυτό του Dock, όπου δεν έχει τίποτα ενεργοποιημένο. Δίνω και απο εκεί ενεργοποίηση στις 07:59 πχ. κ μου λέει και εκει "this alarm is set for x hours and x minutes from now". Απο εκεί αν πατήσω πίσω, με βγάζει home. Ουσιαστικά δηλαδή βάζω δύο ξυπνητήρια να τρέχουν. Δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο όλο αυτό απλά το περιγράφω γιατι σε εμενα το ξυπνητήρι χτυπά στην ώρα του ως τώρα. Kαι γω έχω αυτό τα 2 στο system αλλά όταν μέσω του Beautiful Home widget, αγγίζω το πλαίσιο της ώρας και με βγάζει στο alarm, βάζω το ξυπνητήρι στις 08:00 πχ και μου λέει οτι "this alarm is set for x hours and x minutes from now", κάνοντας back δε με βγάζει στο Dock, αλλά στη Home screen... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Κάτι παίζει εκεί τότε... Μήπως τουλαχιστον αν το κανεις εσυ χειροκίνητα (να βάλεις και τα 2 ξυπνητηρια) δουλεύουν σωστα? Α και κάτι άλλο, το Beautiful Home σου δουλεύει κανονικά? Εχει σταματήσει να μου κάνει update σε θερμοκρασία και καιρό εδώ και κάτι μέρες. Επανεγκατάσταση και επανεγκατάσταση αλλά δεν ξυπνάει με τίποτα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Κάτι παίζει εκεί τότε... Μήπως τουλαχιστον αν το κανεις εσυ χειροκίνητα (να βάλεις και τα 2 ξυπνητηρια) δουλεύουν σωστα? Α και κάτι άλλο, το Beautiful Home σου δουλεύει κανονικά? Εχει σταματήσει να μου κάνει update σε θερμοκρασία και καιρό εδώ και κάτι μέρες. Επανεγκατάσταση και επανεγκατάσταση αλλά δεν ξυπνάει με τίποτα. Μίλησα μαζί του και ο server του δεν υποστηρίζει UTF-8 και επομένως άμα έχεις ελληνικό μενού δεν δουλεύει. Βάλε αγγλικό μενού και πρέπει να δουλεύει κανονικά... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Μίλησα μαζί του και ο server του δεν υποστηρίζει UTF-8 και επομένως άμα έχεις ελληνικό μενού δεν δουλεύει. Βάλε αγγλικό μενού και πρέπει να δουλεύει κανονικά... όντως, με αγγλικό μενού ανανέωσε αμέσως. Κρίμα και συνήθιζα σιγά σιγά τα Ελληνικά ρε γμτ... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 στο e-shop τωρα..το εχει 465 ευρω.. Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 (edited) στο e-shop τωρα..το εχει 465 ευρω.. Άξιος φίλε. Το παρήγγειλα κι εγώ. :p Θα μου κοστίσει 442 ευρώ με το Μυτιληνιό το Φ.Π.Α 15%. Πιο φθηνά απλά δε γίνεται. Πλέον μπορώ να αλλάξω και avatar! Edited April 2, 2010 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakolaz Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Ξέρει κανείς αν θα φέρει η cosmote το milestone και πότε?Εχω μια επιδοτηση και περιμένει και θέλω να το χτυπήσω με τα χίλια Παράθεση Filika Apostolis Go wireless. Visit www.awmn.gr Κόμβος #37: bakolaz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Ξέρει κανείς αν θα φέρει η cosmote το milestone και πότε?Εχω μια επιδοτηση και περιμένει και θέλω να το χτυπήσω με τα χίλια Προς το παρόν από τις 3 εταιρείες, μόνο η Wind έχει ανακοινώσει ότι θα το φέρει στα 478 ευρώ στις 7 Απριλίου. H Cosmote και η Vodafone δεν ξέρουμε αν θα το φέρουν ή όχι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 καλημερα και χρονια πολλα. μια ερωτηση θελω να παρω το μοτορολα αλλα γιατι δεν υπαρχει ουτε στην wind ουτε στο e-shop αν παω να το παρω απο καποιο αλλο μαγαζι που εχει την 2.0 εκδοση μπορω να το κανω 2.1 και να ειναι σαν εκεινο που εχει η wind?? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Ναι.Φλασάρεις με το RSD Lite κάποια 2.1 έκδοση. Αλλιώς κάνεις υπομονή μερικές μέρες και το παίρνεις από τη wind. (7/4 είπαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 καλημερα και χρονια πολλα. μια ερωτηση θελω να παρω το μοτορολα αλλα γιατι δεν υπαρχει ουτε στην wind ουτε στο e-shop αν παω να το παρω απο καποιο αλλο μαγαζι που εχει την 2.0 εκδοση μπορω να το κανω 2.1 και να ειναι σαν εκεινο που εχει η wind?? Φίλε το e-shop το ξανάβαλε. Δες εδώ και παράγγειλε το όσο προλαβαίνεις. Έχει προεγκατεστημένη την 2.1. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Πέρασα τις ρυθμίσεις που μου έστειλαν απο την vodafone για το internet ( το εγχειρίδιο αναφέρεται σε htc magic, αλλά λογικά το ίδιο είναι) , αλλά ακόμα δεν μπορώ να συνδεθώ :mad: Wireless Controls > Mobile Networks > Access Point Names Name: Vodafone GR Internet APN: internet.vodafone.gr username: user password: pass MCC:202 MNC:05 APN type: Default Χρειάζεται να πειράξω κάποιο άλλο setting ; Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Αυτές είναι,με αυτές μπαίνω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 εννοειτε οτι εκτος απο το να προσθεσεις ενα προφιλ ρυθμισεων apn πρεπει να το διαλεξεις κιολας ως ενεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Ναι , το έχω ως ενεργό ... Δεν μπορώ να βρώ τι στην ευχή φταίει....:ninja: Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 reboot εκανες? Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Yeap, τουλάχιστον 2-3 φορές :) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 τοτε, το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να ελενξεις ξανα τις ρυθμισεις σου, να δεις μηπως εχεις περασει και καμια αλλη τιμη κατα λαθος, εκει οπου δεν επρεπε. Στο 95% αυτων των περιπτωσεων, ειναι συνηθως καποιο λαθακι, το οποιο δεν μπορουμε να εντοπισουμε αν δεν τα ξαναδουμε 50 φορες. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts