Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε με το default alarm μου δούλεψε. Πάλι καθυστέρησε περίπου 15 λεπτά. Τι στο καλό γίνεται?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μα δν ειπα οτι δν εχω ιντερνετ!

απλα δν εχω απαιριοριστο ιντερνετ :s κ γιαυτο απλα ρωτισα αν ισχυει αυτο..... :/

Κατεβάζεις το APNdroid, σου εγκαθιστά ένα widget, το βάζεις οπου σε βολεύει σε κάποιο απ τα home screens και με ενα πάτημα ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς τις data συνδέσεις... ;)

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Καλησπέρα σε όλη την Milestone παρεούλα! Ως μελλοντικός αγοραστής της συσκευής έχω ορισμένες απορίες:

1. Που ακριβώς αναφέρεται ότι θα φέρει πρώτη η Wind το κινητό; Μπήκα στο site της και δεν είδα τίποτα.

2. Αργότερα θα το φέρουν κι οι άλλες δύο εταιρείες ή θα είναι αποκλειστικότητα της Wind;

3. Σε θέμα κατασκευής, μου φαίνεται αρκετά καλό αλλά με προβληματίζει το qwerty keyboard. Σε ό,τι φωτογραφίες έχω δει στο internet φαίνεται κάπως προχειροφτιαγμένο και πιστεύω πως θα έχω πρόβλημα στο να το βολευτώ.

4. Τα τέσσερα κουμπιά στην πρόσοψη κάτω από την οθόνη είναι αφής ή κανονικά πλήκτρα;

5. Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο τρίξιμο στο πίσω καπάκι ή όλα είναι μια χαρά;

Edited by MaXAiRO
Postαρα από το το Skyfire από s60v5 και τα έβγαλε κινέζικα :P

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλησπέρα σε όλη την Milestone παρεούλα! Ως μελλοντικός αγοραστής της συσκευής έχω ορισμένες απορίες:

1. Που ακριβώς αναφέρεται ότι θα φέρει πρώτη η Wind το κινητό; Μπήκα στο site της και δεν είδα τίποτα.

2. Αργότερα θα το φέρουν κι οι άλλες δύο εταιρείες ή θα είναι αποκλειστικότητα της Wind;

3. Σε θέμα κατασκευής, μου φαίνεται αρκετά καλό αλλά με προβληματίζει το qwerty keyboard. Σε ό,τι φωτογραφίες έχω δει στο internet φαίνεται κάπως προχειροφτιαγμένο και πιστεύω πως θα έχω πρόβλημα στο να το βολευτώ.

4. Τα τέσσερα κουμπιά στην πρόσοψη κάτω από την οθόνη είναι αφής ή κανονικά πλήκτρα;

Καλησπερα!

1)Για πρωτη δε ξερω αλλα εχει δωθει ενα link 4-5 σελιδες πισω

2)θα σε γελασω

3)Καθε αλλο παρα προχειροφτιαγμενο ειναι.Απλα αψογο.

4)Να σου πω την αληθεια απο τη μερα που το πηρα το καπακι δεν εφαρμοζει αψογα στο πισω μερος.Κατα πασα πιθανοτητα συμβαινει μονο σε μενα αλλα δε το θεωρησα τοσο ουσιαστικο προβλημα ωστε να το στειλω πισω

Αυτα

Καλησπερα!

1)Για πρωτη δε ξερω αλλα εχει δωθει ενα link 4-5 σελιδες πισω

2)θα σε γελασω

3)Καθε αλλο παρα προχειροφτιαγμενο ειναι.Απλα αψογο.

4)Να σου πω την αληθεια απο τη μερα που το πηρα το καπακι δεν εφαρμοζει αψογα στο πισω μερος.Κατα πασα πιθανοτητα συμβαινει μονο σε μενα αλλα δε το θεωρησα τοσο ουσιαστικο προβλημα ωστε να το στειλω πισω

Αυτα

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά μπέρδεψες το 5 με το 4 και δεν απάντησες το 4. :p Κατά τ' άλλα καλά τα λες. Σχετικά με το πληκτρολόγιο διάβασα μόλις τώρα στο FAQ εδώ στο site: "Η αλήθεια είναι πως δεν είναι το βολικότερο φυσικό πληκτρολόγιο μιας και δεν έχει την καλύτερη αίσθηση όταν πατάς τα πλήκτρα" και προβληματίστηκα ακόμη περισσότερο. :wacko:

spacer.png

1. http://www.wind.com.gr/ConDows/march2010/16.pdf

2.Δεν ξέρω,στη φωτό λέει "αποκλειστικό" πάντως.

3.Προχειροφτιαγμένο δεν είναι σίγουρα.Θέλει συνήθεια όμως γιατί τα πλήκτρα έχουν μικρή διαδρομή .

5.'Οχι.Συμπαγές σα βράχος.

Edited by bomber21

Παιδιά sorry που επιμένω με το bug του alarm, αλλά από ότι διαβάζω σε ξένα forums πάρα πολλοί χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα και λένε ότι μάλλον δεν είναι bug της εφαρμογής για το ξυπνητήρι (όποια και αν είναι αυτή), αλλά bug του συστήματος και ότι κάτι παίζει όταν πατάμε το κουμπί power και το τηλέφωνο μπαίνει σε sleep mode. Κάτι λοιπόν παίζει όταν το τηλέφωνο είναι σε sleep mode (κλειδωμένο) και δεν μπορεί να "ξυπνήσει" για να παίξει το ξυπνητήρι στην ώρα που το έχουμε βάλει...

Η απορία μου είναι η εξής: Επειδή μόνο 3-4 άτομα εδώ μέσα έχουν αναφέρει ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, οι υπόλοιποι που χρησιμοποιούν την 2.1 που έχει βγει δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ξυπνητήρι???

Ή ακόμα αυτοί που έχουν βάλει την ΕU 2.1 μέσω sbf (αυτοί δηλαδή που δεν έχουν rooted 2.1) αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καθυστέρηση του ξυπνητηριού???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγω δε χρεισιμοποιουσα το ξυπνητηρι πολυ συχνα και οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ θεωρουσα πως λειτουργει μια χαρα.

Ομως τωρα με αφορμη το θεμα ειπα να το ελεγξω καλυτερα και σημερα το πρωι μου εχασε 5 λεπτα!!!!

χρησιμοποιω την 2.1 του nandblack.

Θα κανω μερικα τεστ ακομη και θα ενημερωσω...

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά μπέρδεψες το 5 με το 4 και δεν απάντησες το 4. :p Κατά τ' άλλα καλά τα λες. Σχετικά με το πληκτρολόγιο διάβασα μόλις τώρα στο FAQ εδώ στο site: "Η αλήθεια είναι πως δεν είναι το βολικότερο φυσικό πληκτρολόγιο μιας και δεν έχει την καλύτερη αίσθηση όταν πατάς τα πλήκτρα" και προβληματίστηκα ακόμη περισσότερο. :wacko:

Φιλε το πληκτρολογιο ειναι μια χαρα απλα θελει μια περιοδο προσαρμογης.Μολις το συνηθισεις θα γραφεις απροβληματιστα

Συμφωνω απολυτα. Μην ακους αυτα που λενε, οτι δηθεν ειναι πολυ flat κτλ. Αψογο ειναι. Λιγη συνηθεια, οπως ολα τα καινουρια πληκτρολογια και θα πετας μετα...
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αξίζει να δώσω 439 ευρώ (+4 αντικαταβολή) να το πάρω από E-click.gr και όχι 478 και να το πάρω από την Wind; Η διαφορά είναι κάπου τριάντα ευρώ και μπορώ να τα διαθέσω. Σας ρωτάω γιατί πιστεύω πως σε περίπτωση βλάβης, η διαδικασία για την αποστολή στο e-click θα είναι μεγαλύτερη απ΄το να το πάω στην Wind.

spacer.png

Επιτέλους η BLUE έκδοση της 2.1 με BLACK notification bar...

To μόνο που δεν δουλεύει σωστά (θα φτιαχτεί όμως φαντάζομαι και αυτό), είναι όταν είμαι στην Gallery3D και πατήσω το κουμπάκι της κάμερας πάνω δεξιά, μου βγάζει force close...

Θα φτιάξω HOW TO και για αυτό μόνο που θέλει λίγο χρόνο γιατί είναι λίγο περίπλοκο...

http://img202.imageshack.us/img202/1146/cap201003302329.th.jpg http://img441.imageshack.us/img441/3020/cap2010033023321.th.jpg http://img40.imageshack.us/img40/1866/cap2010033023291.th.jpg http://img135.imageshack.us/img135/7448/cap201003302335.th.jpg http://img28.imageshack.us/img28/2746/cap201003302334.th.jpg http://img687.imageshack.us/img687/3854/cap201003302331.th.jpg http://img340.imageshack.us/img340/5784/cap201003302330.th.jpg

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επιτέλους η BLUE έκδοση της 2.1 με BLACK notification bar...

To μόνο που δεν δουλεύει σωστά (θα φτιαχτεί όμως φαντάζομαι και αυτό), είναι όταν είμαι στην Gallery3D και πατήσω το κουμπάκι της κάμερας πάνω δεξιά, μου βγάζει force close...

Θα φτιάξω HOW TO και για αυτό μόνο που θέλει λίγο χρόνο γιατί είναι λίγο περίπλοκο...

http://img202.imageshack.us/img202/1146/cap201003302329.th.jpg http://img441.imageshack.us/img441/3020/cap2010033023321.th.jpg http://img40.imageshack.us/img40/1866/cap2010033023291.th.jpg http://img135.imageshack.us/img135/7448/cap201003302335.th.jpg http://img28.imageshack.us/img28/2746/cap201003302334.th.jpg http://img687.imageshack.us/img687/3854/cap201003302331.th.jpg http://img340.imageshack.us/img340/5784/cap201003302330.th.jpg

Περιμενουμε με ανυπομονησια!!!!

Για πες εντυπωσεις...!

Τι εχει preinstallled?

H μπαταριουλα τα ιδια η την καταπινει??

Περιμενουμε με ανυπομονησια!!!!

Για πες εντυπωσεις...!

Τι εχει preinstallled?

H μπαταριουλα τα ιδια η την καταπινει??

Είναι ακριβώς αυτή που είχα απλά της άλλαξα το framework και τα defaults apps ώστε να φαίνονται μπλε.

Θα φτιάξω ένα clean nandroid backup να το περάσετε έτσι γιατί ο άλλος τρόπος είναι μπιζιλος...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πιο γρηγορη και smooth η 2.1.. Θα το στειλω αυριο στην Expansys για σερβις επειδη εχει χαλαρωσει το πορτακι και μου τη σπαει (μου το εριξαν κατω πριν καμια βδομαδα.......). Το φλασαρισμα το εκανα απο μια εκδοση http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf . Μηπως να βαλω καμια αλλη εκδοση για να το στειλω η δε θα υπαρξει προβλημα? δεν το ρουταρα αυτη τη φορα γι αυτο το λογο.. επειδη δε θυμαμαι πιο sbf ειχα κατεβασει αναφερω την εκδοση που εχω εγκατεστημενη..

firmware configuration version : GAS_EMEA_USASHLS00SRTEU_P042

basebant version: 3GSMEPU91A_U_91.07.4EI

baseband configuration version : UCASHLSMR2EMEAB1B805C.0R

Kernel version :2.6.29-omap1 a21146@ca25rhe74 #1

build number : SHOLS_U2_02.31.0

εχω μιλησει με το Expansys και μου ειπε οτι ειναι ενταξει να το στειλω παντως.. με δικα μου εξοδα αποστολης.. Θα το παρω πισω σε κανενα μηνα.. Θα μου λειψει.. χαχα

Πιο γρηγορη και smooth η 2.1.. Θα το στειλω αυριο στην Expansys για σερβις επειδη εχει χαλαρωσει το πορτακι και μου τη σπαει (μου το εριξαν κατω πριν καμια βδομαδα.......). Το φλασαρισμα το εκανα απο μια εκδοση http://and-developers.com/motorola_milestone:sbf . Μηπως να βαλω καμια αλλη εκδοση για να το στειλω η δε θα υπαρξει προβλημα? δεν το ρουταρα αυτη τη φορα γι αυτο το λογο.. επειδη δε θυμαμαι πιο sbf ειχα κατεβασει αναφερω την εκδοση που εχω εγκατεστημενη..

firmware configuration version : GAS_EMEA_USASHLS00SRTEU_P042

basebant version: 3GSMEPU91A_U_91.07.4EI

baseband configuration version : UCASHLSMR2EMEAB1B805C.0R

Kernel version :2.6.29-omap1 a21146@ca25rhe74 #1

build number : SHOLS_U2_02.31.0

Καλύτερα να βάλεις την 2.0.1 UK γιατί η 2.1 δεν έχει βγει επίσημα. Πριν 1-2 μέρες λένε ότι άρχισε η διανομή μέσω FOTA...

Παιδιά ανέβασα την rom που έχω και έβαλα λίγο παραπάνω τις φώτο....

Πρώτα απ'όλα, κάνετε όλα όσα περιγράφονται στο HOW TO του Android SDK - Διαδικασία Νandroid Backup (στο 2ο post του HOW TO δηλαδή). Θα δημιουργήσετε δηλαδή πρώτα ένα ΔΙΚΟ σας Νandroid Backup, πριν βάλετε το δικό μου...

Μόλις δημιουργηθεί το δικό σας Νandroid Backup, κάνετε reboot το τηλέφωνο και μετά αντιγράψτε το φάκελο που δημιουργήκε στην διαδρομή sdcard\nandroid\console=ttyS2,115200n8, στο σκληρό σας δίσκο για να το έχετε.

Για να βάλετε την δική μου rom είναι η διαδικασία Nandroid Restore από το HOW TO:

Kατεβάστε το 2.1_Clean_BlueBlack-BbcRS-20100331-0602.zip και ξεζιπάρετε το στο σκληρό δίσκο του PC σας. Μετά αντιγράψτε το φάκελο 2.1_Clean_BlueBlack-BbcRS-20100331-0602 που θα δημιουργηθεί, στην κάρτα μνήμης του κινητού σας στην διαδρομή \nandroid\console=ttyS2,115200n8, έτσι ώστε μέσα στο φάκελο console=ttyS2,115200n8, να υπάρχει ο φάκελος που δημιουργήθηκε από το αρχειο .zip που ξεζιπάρατε.

Ξεκινήστε την Διαδικασία Νandroid Restore που περιγράφετε στο 3ο post του HOW TO. Mόλις πληκτρολογήσετε την εντολή nandroid-mobile.sh --restore πατήστε ENTER, μετά την άνω κάτω τελεία πληκτρολογίστε ακριβώς 2.1_Clean_BlueBlack-BbcRS-20100331-0602 και πατήστε 2 φορές ENTER. Αφήστε το να τελειώσει (Restore successful) και μετά κάνετε reboot. Καλή επιτυχία... και μην ξεχνάτε ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ...

Σημείωση: Στην rom που ανέβασα...

έχουν αφαιρεθεί τα εξής: AlarmClock (το αντικατέστησα με το DeskClock από το Νexus One), Calculator (μπορείτε να κατεβάσετε πολύ καλύτερο από το market), Motonav (απαίσιο και ακριβό), QuickOffice, MotAccuWeatherWidget, Corporate Calendar and Contacts (MotoGAL and MotoCAL), WorldClockWidget, MediaGallery (την αντικατέστησα με την Gallery 3D από το Νexus One), Μaps (το αντικατέστησα με το Maps 4.0 του brut από το xda που έχει και navigation), Music (το αντικατέστησα με το Μusic 2.1 από το Νexus One), Launcher (το αντικατέστησα με τον Launcher του Helix που είναι απαταίτητος για το GlassStone), LatinImeTutorial (είναι το tutorial για το πληκτρολόγιο).

και έχουν προστεθεί τα εξής: Quickboot, GenieWidget, Superuser (root access), busybox στο /system/xbin, mountrw and mountro scripts στο /system/xbin (για να μην πληκτρολογούμε πολλά στο cmd), Dalvik cache hack (το κολπάκι που ελευθερώνει μνήμη για να βάζουμε πολλές περισσότερες εφαρμογές), FLAC support.

Επίσης πρέπει να πω ότι η rom είναι η 2.1 rooted RTEU και ότι είναι Clean (θα σβηστούν δηλαδή επαφές, ημερολόγιο, εφαρμογές κλπ). Ακόμα για να μην ρωτάτε που είναι τα πληκτρολόγια που φαίνονται στην 4η και 5η φώτο που έδωσα 4 post ποιο πάνω, σας λέω ότι είναι αντίστοιχα το Dialer One (free από το market) και το HTC_IME Keyboard v.19 από το Desire που μπορείτε να το βρείτε εδώ και δεν βρίσκονται προεγκατεστημένα στην rom που ανέβασα. Επίσης με το το HTC_IME Keyboard v.19 δεν έχω βρει τρόπο να γράψω ελληνικά στο hardware πληκτρολόγιο...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν αφαιρεσα τιποτα εκτος απο το gestures που δε μου αρεσει.

Απλα προσθεσα...

-es file explorer

-gps status

-mini info

-net counter

-pure calendar

-remote desktop

-root explorer

-wireless tether

-fring

To μονο που παρατηρησα ειναι πως το ολο συστημα μου τρωει πολυ ram.

Με τις ιδιες εφαρμογες στην εκδοση του nandblack ειχα ελευθερα 60-70 mb ελευθερα ενω τωρα 40-50mb.Δε με πολυνοιαζει γιατι παει παλι σφαιρα απλα δε ξερω τι επιπτωσεις θα εχει στη μπαταρια.

Κατσε να βρω πως βαζουν sceershots και θα ανεβασω.

http://img138.imageshack.us/img138/9121/snap20100331133225.th.png

http://img100.imageshack.us/img100/1380/snap20100331133146.th.png

Edited by agekalp

Θα ηθελα να πω ενα μπραβο σε ολη ην δουλεια που κανετε,αν ειμαι σε λαθος thread να με συγχωρεσετε,αλλα εχω μια απορια και θα ηθελα να την εκφρασω εχω κατεβασει ορισμενα ''προγραμματα''πως τα βαζετε να φαινονται στην home screen χωρις να πατας το εικονιδιο να ανοιξει το προγραμμα,πρεπει να κανω τις διαδικασιες που λετε παραπανω...?:(
android or ios or wm......who cares.....???

To μονο που παρατηρησα ειναι πως το ολο συστημα μου τρωει πολυ ram.

Με τις ιδιες εφαρμογες στην εκδοση του nandblack ειχα ελευθερα 60-70 mb ελευθερα ενω τωρα 40-50mb.Δε με πολυνοιαζει γιατι παει παλι σφαιρα απλα δε ξερω τι επιπτωσεις θα εχει στη μπαταρια.

Βάλε το Autostarts και κάνε desable μερικά apps, όπως κάμερα, email, χάρτες, FOTA, Ηχητικά εφέ, ώστε να μην ανοίγουν μαζί με το android και θα δεις διαφορά...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θα ηθελα να πω ενα μπραβο σε ολη ην δουλεια που κανετε,αν ειμαι σε λαθος thread να με συγχωρεσετε,αλλα εχω μια απορια και θα ηθελα να την εκφρασω εχω κατεβασει ορισμενα ''προγραμματα''πως τα βαζετε να φαινονται στην home screen χωρις να πατας το εικονιδιο να ανοιξει το προγραμμα,πρεπει να κανω τις διαδικασιες που λετε παραπανω...?:(

Αν κατάλαβα καλά,πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής και αυτή πάει στην αρχική οθόνη.

Παιδιά sorry που επιμένω με το bug του alarm, αλλά από ότι διαβάζω σε ξένα forums πάρα πολλοί χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα και λένε ότι μάλλον δεν είναι bug της εφαρμογής για το ξυπνητήρι (όποια και αν είναι αυτή), αλλά bug του συστήματος και ότι κάτι παίζει όταν πατάμε το κουμπί power και το τηλέφωνο μπαίνει σε sleep mode. Κάτι λοιπόν παίζει όταν το τηλέφωνο είναι σε sleep mode (κλειδωμένο) και δεν μπορεί να "ξυπνήσει" για να παίξει το ξυπνητήρι στην ώρα που το έχουμε βάλει...

Η απορία μου είναι η εξής: Επειδή μόνο 3-4 άτομα εδώ μέσα έχουν αναφέρει ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, οι υπόλοιποι που χρησιμοποιούν την 2.1 που έχει βγει δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ξυπνητήρι???

Ή ακόμα αυτοί που έχουν βάλει την ΕU 2.1 μέσω sbf (αυτοί δηλαδή που δεν έχουν rooted 2.1) αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καθυστέρηση του ξυπνητηριού???

Το ξυπνητηρι χτυπαει οποτε θελει. 3 φορες μεχρι σημερα με εχει "κρεμασει", τις 2 ειχα και δευτερο (αλλη συσκευη), ενω την τριτη με εστειλε στη δουλεια μου με 2 ωρες καθυστερηση.

Ολα αυτα με τη 2.1 EU μεσω .sbf.

Περασα σημερα απο το χαιδαρι και εκανα σταση στην wind...!!!

Mη χαιρεστε...Δεν ξεραν καν τι κινητο ειναι αυτο και μου ζητησαν εκτος απο το ονομα,μηπως συνοδευεται απο καποιο αλλο διακριτικο αριθμο(οπως το nokia 5800 ας πουμε)...καλα-κρασα.

Εδω και καμποσες μερες διαβαζω το θεμα με μεγαλη προσοχη και το ψηνω ασχημα.Ακουγεται σπουδαια ως συσκευη.Με προβληματιζει λιγο το bug με το ξυπνητηρι,που πιστευω θα διορθωθει,αλλα ειναι αδικο να δωσεις ενα σωρο παραδες και να καταληξεις να ξυπνας με το ρολοι-ξυπνητηρι που πηρες απο το φαναρι προς 3ευρω με μπολικο παζαρι.

Ειδωμεν...

Ενα μπραβο στα παιδια που φτιαξαν τις ενοτητες how to και FAQ.Βοηθανε παρα πολυ.

Παιδια γεια σας. Πρωτο ποστ για μενα. Ειμαι κατοχος του Milestone κι εχω μια απορια. Σας εχει ειδοποιησει το τηλεφωνο οτι ειναι διαθεσιμο update σε 2.0.1? :wacko:

Παιδια γεια σας. Πρωτο ποστ για μενα. Ειμαι κατοχος του Milestone κι εχω μια απορια. Σας εχει ειδοποιησει το τηλεφωνο οτι ειναι διαθεσιμο update σε 2.0.1? :wacko:

Φιλε καλως ηρθες.Να σου πω οτι ηδη κυκλοφορει η 2.1 ψαξε λιγο στο thread και θα βρεις πληροφοριες πως να κανεις update ειτε αυτοματα ειτε με φλασαρισμα η nandroid.Eπισης υπαρχει και το how to που θα σου προτεινα να διαβασεις πρωτα