tarirs Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Απο οτι καταλαβα αν δεν κανω λαθος το root ειναι σαν ''σπασιμο'',πριν αγοαραασουμε την συσκευη μπορουμε να το δουμε αυτο απο καποιο serial number οπως γινετε με το,..μηλο..? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Απο οτι καταλαβα αν δεν κανω λαθος το root ειναι σαν ''σπασιμο'',πριν αγοαραασουμε την συσκευη μπορουμε να το δουμε αυτο απο καποιο serial number οπως γινετε με το,..μηλο..? Τι εννοείς??? Όλα τα Milestone γίνονται root.... Aν έχει μέσα την 2.1 την μαμίσια η οποία δεν γίνεται root (προς το παρόν), υπάρχει και άλλος τρόπος. Θα πρέπει να δεις από το how to πως να βάλεις μια παλιότερη rom με το RSDLite και να την κάνεις root, και στην συνέχεια να περάσεις την 2.1 από κάποιο nandroid backup.... Δεν υπάρχουν serial number που γίνονται root και serial number που δεν γίνονται... Όλα τα milestone γίνονται root. Όρεξη να έχεις.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Τι εννοείς??? Όλα τα Milestone γίνονται root.... Aν έχει μέσα την 2.1 την μαμίσια η οποία δεν γίνεται root (προς το παρόν), υπάρχει και άλλος τρόπος. Θα πρέπει να δεις από το how to πως να βάλεις μια παλιότερη rom με το RSDLite και να την κάνεις root, και στην συνέχεια να περάσεις την 2.1 από κάποιο nandroid backup.... Δεν υπάρχουν serial number που γίνονται root και serial number που δεν γίνονται... Όλα τα milestone γίνονται root. Όρεξη να έχεις.... Eπειδη λεει το how to οτι η 2.1 δεν γινετε....δεν εχω αγορασει ακομα το κινητο απλως λεω να το τσιμπισω.... ΥΓ.ραδιοφωνο εχει? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Eπειδη λεει το how to οτι η 2.1 δεν γινετε....δεν εχω αγορασει ακομα το κινητο απλως λεω να το τσιμπισω.... ΥΓ.ραδιοφωνο εχει? Δεν γίνεται η 2.1 root, αλλά με την διαδικασία που σου είπα μπορείς να έχεις στο τέλος μια 2.1 rooted.... Παράξενο??? παράξενο αλλά καλό.... Κάποιος είχε πει εδώ μέσα ότι έχει και ότι άμα δώσει η Motorola τον kernel θα μπορούν οι developers να το ενεργοποιήσουν αλλά προς το παρόν δεν έχει, τουλάχιστον ενεργοποιημένο... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Εχει αγορασει κανεις το original car holder, ή car charger, γιατι απο οτι ειδα στο expansys για καποιο λογο την εχουν δει οτι ειμαστε τελειως ***** και θελουν να μας γδυσουν... στο ebay δεν το βρηκα το original. μονο στο amazon Edited March 24, 2010 by bomber21 Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Εχει αγορασει κανεις το original car holder, ή car charger, γιατι απο οτι ειδα στο expansys για καποιο λογο την εχουν δει οτι ειμαστε τελειως μαλακες και θελουν να μας γδυσουν... στο ebay δεν το βρηκα το original. μονο στο amazon Εγώ το πήρα από το expansys και δεν πιστευω να το βρεις πολύ πιο φτηνά. Αλλα είναι πολύ καλό.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Συγχαρητηρια παιδια με το how to με βοηθησε παρα πολυ. Εχω τρεις ερωτησουλες: 1)Το android sdk δουλευει ετσι μονο του?Δε χρειαζεται το eclipse?Εγω παντως δε καταφερα μεσω του cmd των windows 7 γιατι δε μου βρισκει το adb shell μεσα στο καταλογο tools. 2)Για να αφαιρεσω καποιες default εφαρμογες χρειαζεται uninstall η απλα διαγραφη απο το system/apps?Επισης υπαρχει καποια λιστα για το ποιες μπορουμε να αφαιρεσουμε(γιατι εκει μεσα εχει παρα πολλα αρχεια) ή παμε πειραματικα?? 3)Τελος εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με το micro-usb?Στην αρχη μου συνδεεται αλλα αν το βαλω-βγαλω 2-3 φορες μετα δε κανει τιποτα ουτε στο pc ουτε στο κινητο(δε βγαζει καν το μικρο usb πανω δεξια στην οθονη) και στη πριζα να το βαλω δε φορτιζει...!!Για να φτιαξει χρειαζεται να το κλεισω και να το ξανανοιξω.δε νομιζω να ειναι hardware προβλημα γιατι δε θα διορθωνοταν με μια επανεκκινηση του κινητου.Τι λετε? Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα ειμαι καινουριος. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Εγώ το πήρα από το expansys και δεν πιστευω να το βρεις πολύ πιο φτηνά. Αλλα είναι πολύ καλό.... re kalagas, 30€ το εχουν στο expansys και το amazon το εχει 19$. Να ρωτησω κατι αλλο, επειδη το βρηκα πακετο με τον φορτιστη αυτοκινητου, το Droid με το Milestone δεν εχουν διαφορα εκτος απο τις μπαντες ε? εννοω ο φορτιστης το Droid κανει για το Milestone...(?) Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Το είπα γιατί λογικά η WIND θα έχει ελληνικό (εννοώ ξεχωριστό,σε όλα μπαίνουν ελληνικά) firmware στο κινητό. Η ελληνική rom θα προσφέρει κάτι παραπάνω για κάποιον που σκοπεύει να το κάνει root?? Καταρχήν θα γίνεται με το How-to που φτιάξατε ή θα πρέπει κάποιος να το "σπάσει" πρώτα?? Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Η ελληνική rom θα προσφέρει κάτι παραπάνω για κάποιον που σκοπεύει να το κάνει root?? Καταρχήν θα γίνεται με το How-to που φτιάξατε ή θα πρέπει κάποιος να το "σπάσει" πρώτα?? Η Ελληνική rom θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ιδια με την 2.1 RTEU που έχει διαρρεύσει ήδη, εκτός αν η Wind κάνει καμιά δική της μαγκιά. Αν μείνει ως έχει, τότε με το RSDlite περνάς μια 2.0.1, κάνεις root με 2.0.1 και μετά περνάς με Nandroid μια rooted 2.1. re kalagas, 30€ το εχουν στο expansys και το amazon το εχει 19$. Να ρωτησω κατι αλλο, επειδη το βρηκα πακετο με τον φορτιστη αυτοκινητου, το Droid με το Milestone δεν εχουν διαφορα εκτος απο τις μπαντες ε? εννοω ο φορτιστης το Droid κανει για το Milestone...(?) Αυτό που πήρα από το expansys είχε και φορτιστή αυτοκινήτου μέσα... Αν με τα μεταφορικά από Αmazon σου κατεβαίνει πιο φτηνά, πάρε το από εκεί. Ο φορτιστής και το car mount είναι τα ίδια και για το Droid και για το Milestone.... Συγχαρητηρια παιδια με το how to με βοηθησε παρα πολυ. Εχω τρεις ερωτησουλες: 1)Το android sdk δουλευει ετσι μονο του?Δε χρειαζεται το eclipse?Εγω παντως δε καταφερα μεσω του cmd των windows 7 γιατι δε μου βρισκει το adb shell μεσα στο καταλογο tools. 2)Για να αφαιρεσω καποιες default εφαρμογες χρειαζεται uninstall η απλα διαγραφη απο το system/apps?Επισης υπαρχει καποια λιστα για το ποιες μπορουμε να αφαιρεσουμε(γιατι εκει μεσα εχει παρα πολλα αρχεια) ή παμε πειραματικα?? 3)Τελος εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με το micro-usb?Στην αρχη μου συνδεεται αλλα αν το βαλω-βγαλω 2-3 φορες μετα δε κανει τιποτα ουτε στο pc ουτε στο κινητο(δε βγαζει καν το μικρο usb πανω δεξια στην οθονη) και στη πριζα να το βαλω δε φορτιζει...!!Για να φτιαξει χρειαζεται να το κλεισω και να το ξανανοιξω.δε νομιζω να ειναι hardware προβλημα γιατι δε θα διορθωνοταν με μια επανεκκινηση του κινητου.Τι λετε? Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα ειμαι καινουριος. 1)Το android sdk πρέπει να δουλεύει μόνο του και πρέπει να κάνεις update και να διαλέξεις όλες τις ενημερώσεις για να είσαι σίγουρος. Το Εclipse δεν χρειάζεται. Αν κάνεις όλα τα update του Android SDK, εγκαταστήσεις τους τελευταίους drivers από το link που δίνω στο HOW TO και έχεις και το τηλέφωνο rooted θα σου δουλέψει... 2) Θέλει πρόσοχή τι αφαιρείς. Π.χ αν αφερέσεις το Vending.apk δεν θα έχεις το market. Διάβασε εδώ που περιγράφονται αυτά που ρωτάς... Για να αφαιρέσεις μια εφαρμογή κάνεις delete το .apk από το system/app και κάνεις restart το κινητο. Μετά πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών, πατάς το μενού και από το φίλτρο διαλέγεις "Όλα". Η εφαρμογή που έκανες delete θα φαίνεται εκεί με 0.0kb μέγεθος. Πατάς πάνω της και διαλέγεις απεγκατάσταση και είσαι έτοιμος... Edited March 24, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 kalagas, ηρεμησε ρε συ. Αντε να σου κανω κ μια ερωτηση που θελω. Οταν παω, στο /system/app και προσπαθω να σβησω ενα .apk μου λεει "error deleting files" Ξερεις τι παιζει? Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) kalagas, ηρεμησε ρε συ. Αντε να σου κανω κ μια ερωτηση που θελω. Οταν παω, στο /system/app και προσπαθω να σβησω ενα .apk μου λεει "error deleting files" Ξερεις τι παιζει? Τον root explorer χρησιμοποιείς??? Αν ναι πρέπει να πατήσεις το άσπρο κουμπί πάνω που λέει "Μount R/W". Aν χρησιμοποιείς τον Αstro File Manager δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στο system, γιατί o Astro δεν έχει root access. Edited March 24, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Συγχαρητηρια παιδια με το how to με βοηθησε παρα πολυ. Εχω τρεις ερωτησουλες: 3)Τελος εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με το micro-usb?Στην αρχη μου συνδεεται αλλα αν το βαλω-βγαλω 2-3 φορες μετα δε κανει τιποτα ουτε στο pc ουτε στο κινητο(δε βγαζει καν το μικρο usb πανω δεξια στην οθονη) και στη πριζα να το βαλω δε φορτιζει...!!Για να φτιαξει χρειαζεται να το κλεισω και να το ξανανοιξω.δε νομιζω να ειναι hardware προβλημα γιατι δε θα διορθωνοταν με μια επανεκκινηση του κινητου.Τι λετε? Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα ειμαι καινουριος. Βρηκα ακρη για το 3 ερωτημα και ειμαι πολυ χαρουμενος. Σας αναφερω τι συνεβει σε περιπτωση που καποιος το χρειαστει: Ο taskiller μου "σκοτωνε" το usb οποτε δε μπορουσε με τιποτα να αναγνωρισει τη θυρα ουτε για usb connection ουτε για φωρτιση.Οποτε το εβαλα στο ignore List και ολα οκ. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 nice, οντως ο Astro εφταιγε. Με τον root explorer ολα καλα. Ξερεις κανεις αν υπαρχει τροπος να μπει το nDrive σαν default navigation? Δηλαδη, στις επαφες μου, οταν επιλεξω την διευθυνση, μου δινει επιλογη να το ανοιξω με gMaps ή με MotoNav αλλα οχι το nDrive Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 nice, οντως ο Astro εφταιγε. Με τον root explorer ολα καλα. Ξερεις κανεις αν υπαρχει τροπος να μπει το nDrive σαν default navigation? Δηλαδη, στις επαφες μου, οταν επιλεξω την διευθυνση, μου δινει επιλογη να το ανοιξω με gMaps ή με MotoNav αλλα οχι το nDrive Mεγάλε και γω το ψάχνω καιρό αυτό, όχι με το Ndrive βέβαια αλλά με το Sygic. Δεν έχει σημασία όμως, θα ήταν πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται. Εγώ δηλαδή δεν έχω βρει κάτι... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Σχετικά με το thread,πρέπει να γνωρίζετε πως το φόρουμ δεν είναι chat. Επίσης,μη θυμώνετε όταν κάποιος σας λέει ότι το ερώτημα σας έχει απαντηθεί.Ρωτώντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια,δημιουργείτε ένα άχρηστο thread από το οποίο κανείς χρήστης δεν μπορεί να ενημερωθεί.Μετά έχουμε και παράπονα και και.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Βρηκα ακρη για το 3 ερωτημα και ειμαι πολυ χαρουμενος. Σας αναφερω τι συνεβει σε περιπτωση που καποιος το χρειαστει: Ο taskiller μου "σκοτωνε" το usb οποτε δε μπορουσε με τιποτα να αναγνωρισει τη θυρα ουτε για usb connection ουτε για φωρτιση.Οποτε το εβαλα στο ignore List και ολα οκ. να αναφέρω με αφορμή το πρόβλημα με τον task killer ότι είναι από τους νο. 1 υπεύθυνους για πολλές αστάθειες κ ανωμαλίες στη λειτουργία του τηλεφώνου. η διαχείριση που κάνει το android στις διεργασίες είναι εξαιρετική με αποτέλεσμα ένας task killer να χρειάζεται μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις και πάντα για μεμωνομενες εργασίες, όχι end all δηλαδή κτλ. Aπό τότε που τον έβγαλα και προσεχα τι και πως το ετρεχα εχω πολυ καλυτερη λειτουργια. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Γυρνώντας στα παλιά λημέρια (το MOTO forum) παιδιά η συσκευή τι λέει? Είναι γρήγορη? Το slide καλό? Αναβάθμιση στο 2.1 θα υπάρξει άμεσα? Εγγύηση? Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Φίλε ddr, Όλα αυτά έχουν απαντηθεί. Είναι πανγρήγορη με την 2.1, Στην Ελλάδα θα βγει από τη WIND με τη 2.1 εγκατεστημένη, Το slide είναι στιβαρότατο και ποιοτικότατο. Για μένα είναι η συσκευή της χρονιάς (2009),δεν είναι τυχαίο ότι 4 μήνες μετά την κυκλοφορία της,είναι αξεπέραστη. Θα σε παρακαλέσω να κοιτάξεις και το FAQ που έχουμε φτιάξει στα επισημασμένα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merlin20000 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Παιδια δε ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα βρηκα ενα πολυ ωραιο app που κανει live streaming μεταξυ android και iphone! Λεγεται knocking και υπαρχει στο market free. Δεν εχει ηχο και δεν μπορω να βρω πως γινεται να σου ρχεται notification οταν εχεις knock για να μη χρειαζεται να εχεις το app ανοιχτο(στο iphone γινεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 > kalagas: Γιατί όσες φορές έχω περάσει την 2.1 είτε του SOlutor είτε του nadlaback τώρα και μάλιστα με clean install (sd format + wipe data) στο restore του backup μου γράφει στο command prompt: ... ... ... Flashing boot... header is the same, not flashing boot Not flashing recovery image! Flashing bpsw... header is the same, not flashing bpsw Not restoring data image! ... ... ... Restore done / # Είναι φυσιολογικά τα παραπάνω μηνύματα? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 > kalagas: Γιατί όσες φορές έχω περάσει την 2.1 είτε του SOlutor είτε του nadlaback τώρα και μάλιστα με clean install (sd format + wipe data) στο restore του backup μου γράφει στο command prompt: ... ... ... Flashing boot... header is the same, not flashing boot Not flashing recovery image! Flashing bpsw... header is the same, not flashing bpsw Not restoring data image! ... ... ... Restore done / # Είναι φυσιολογικά τα παραπάνω μηνύματα? Όχι δεν ειναι φυσιολογικό. Ξανα πέρνα μια 2.0.1 με RSDLite και μετά μια nandroid 2.1 Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 απο wind ειδα σημερα στον καταλογο της εικονογραφημενο στην τιμη 478 ευρω..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 απο wind ειδα σημερα στον καταλογο της εικονογραφημενο στην τιμη 478 ευρω..!!! Φαντάζομαι η 2.1 θα είναι ενσωματωμένη? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) το μπλεδοντι δουλευει για αποστολη αρχειων ?? Φαντάζομαι η 2.1 θα είναι ενσωματωμένη? ναι το γραφει στον εικονογραφημενο καταλογο..!!! Edited March 25, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts