Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα την 2.1 ποτε θα την κανει release η motorola? Για Μαρτιο δεν ειχανε πει ρε παιδια?

ΥΓ: Thnks for the tip kalagas

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά θα γίνω μελλοντικός κάτοχος του MILESTONE..Aπό μου προτείνετε να κάνω την αγορά?

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

Αν μένεις στην Ελλάδα,λογικότερο μου φαίνεται να το πάρεις από τη WIND (αναμένεται σύντομα) σε τιμή 478 ευρώ.

Αν μένεις στην Ελλάδα,λογικότερο μου φαίνεται να το πάρεις από τη WIND (αναμένεται σύντομα) σε τιμή 478 ευρώ.

Στο e-click το εχει 449 !!!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το είπα γιατί λογικά η WIND θα έχει ελληνικό (εννοώ ξεχωριστό,σε όλα μπαίνουν ελληνικά) firmware στο κινητό.

μπορώ να το αγοράσω με εγκατεστημένη την 2.01 ή αυτό είναι δουλειά δική μου να πειραματιστω και αν τα καταφερς?!:lol:

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

Στον κατάλογο της WIND λέει ότι θα έρθει με εγκατεστημένη την 2.1 (όχι 2.0.1).

http://img532.imageshack.us/img532/2834/clipboard01nw.jpg

Edited by bomber21

Την εβαλα ρε παιδια και εγω την 2.1 αλλα γιατι ομως δεν εχουν βαλει την media gallery απο το nexus δεν το καταλαβα και εχουν κρατησει την παλια.Μου φαινεται σαν να εβαλα πιο παλια εκδοση τωρα :).

Την εβαλα ρε παιδια και εγω την 2.1 αλλα γιατι ομως δεν εχουν βαλει την media gallery απο το nexus δεν το καταλαβα και εχουν κρατησει την παλια.Μου φαινεται σαν να εβαλα πιο παλια εκδοση τωρα :).

Χαχαχα! Και εγω ειπα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο οταν την περασα. Μετα ομως εκανα αυτο....

Install flan gallery

Ουτε root θελει ;-)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειδα παιδες πως επιβεβαιωθηκε η διαθεση του κινητου απο την Wind. Για μενα αυτο σημαινει πως θα το παρω κατα 99%.

Να ρωτησω μονο : αυτο το "προβλημα" με την καμερα οσο αφορα τις φωτογραφιες ποσο σοβαρο ειναι? Οπως ειπα και στους διαξιφισμους που εκαμα thread για αγορα android κινητου δεν με απασχολει να τραβαω επαγγελματικες φωτο αλλα να εχει μια basic ποιοτητα. Ειναι ευκολο να ανεβασει καποιος μια αντιπροσωπευτικα ασχημη φωτο απο milestone να δω αν περναει το quality control? Παραλληλα αυτο απ οτι λεγεται ειναι προβλημα software?

http://www.motorola.com/consumers/GR-EL/Motorola-MILESTONE-GR-EL.do?vgnextoid=898f01d16f307210VgnVCM1000008406b00aRCRD

To βάλαν και στην επίσημη ελληνική σελίδα (αν είναι εδώ και καιρό συγχωρέστε με :D).

Έχει κάτι απαράδεκτα λάθη με τόνους - έστειλα και e-mail. A ρε Μοτο...:O

Εχει βαλει κανεις την modded 2.1 του solutor?Να την βαλω η εχει κανα bug,κατι ακουσα οτι τρωει πολυ μπαταρια

Καλύτερα βάλε την 2.1 του nadlabak από εδώ. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ. Του solutor κατάπινε πραγματικάτην μπαταρία. Μετά βέβαια εβγαλα μόνος μου τις εφαρμογες που δεν χρειαζόμουνα (motoCAL, motoGAL, motonav, quickoffice, media gallery, motoaccuweather, worldclock widget, κλπ) πρόσθεσα κάποιες άλλες στο system/app και έκανα ενα δικό μου nandroid backup, που είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειδα παιδες πως επιβεβαιωθηκε η διαθεση του κινητου απο την Wind. Για μενα αυτο σημαινει πως θα το παρω κατα 99%.

Να ρωτησω μονο : αυτο το "προβλημα" με την καμερα οσο αφορα τις φωτογραφιες ποσο σοβαρο ειναι? Οπως ειπα και στους διαξιφισμους που εκαμα thread για αγορα android κινητου δεν με απασχολει να τραβαω επαγγελματικες φωτο αλλα να εχει μια basic ποιοτητα. Ειναι ευκολο να ανεβασει καποιος μια αντιπροσωπευτικα ασχημη φωτο απο milestone να δω αν περναει το quality control? Παραλληλα αυτο απ οτι λεγεται ειναι προβλημα software?

Ελπίζω να πάρει τη θέση που του αξίζει -και- στην ελληνική αγορά, γιατί είναι κινητάρα (ο ενθουσιασμός κρατά ο ίδιος όπως την πρώτη στιγμή που το αγόρασα).

Μπράβο στη Μοτορόλα, έστω κι αν μας πίκρανε με την υπόθεση του kernel...

http://lh4.ggpht.com/_incSyeuEfnU/S6P_-C_UudI/AAAAAAAACWU/-ptYFAWZwWo/2010-03-13%2015.54.59.jpg

edit:Ξεχείλωνε η σελίδα.

Edited by bomber21
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Μολις παρελαβα και εγω...!!!

Απογοητευτικα!!!

Ουτε καφε φτιαχνει, ουτε ειναι φτιαγμενο απο αδαμαντιο, ουτε οδηγει μονο του το αυτοκινητο μου.Τι να το κανω?

Απο τις καλυτερες(αν οχι η καλυτερη) συσκευες που εχω πιασει ποτε στα χερια μου.

Χαιρομαι που πηρα την αποφαση να το αγορασω.

Απο το απογευματακι ξεκιναω τα "παιχνιδια..."

Έχω εδώ και λίγες μέρες περάσει την 2.1B (με το ανανεωμένο baseband για βελτίωση της κατανάλωσης) του Solutor και έχω παρατηρήσει τα εξής:

Σε 2G δίκτυο η μπαταρία κρατάει όσο και πριν, αν όχι περισσότερο.

Σε 3G δίκτυο όμως η διάρκεια της πέφτει σχεδόν στο μισό πράγμα που δεν ξέρω αν οφείλεται στο baseband που έχει διαλέξει ή στο τηλέφωνο.

Επίσης, η γενικότερη λειτουργία του τηλεφώνου δε θα έλεγα ότι είναι γρηγορότερη από την 2.0.1, μάλλον ελαφρώς πιο "δυσκίνητη". Για το τελευταίο όμως ίσως οφείλεται το γεγονός ότι την πέρασα χωρίς wipe, απλά πάνω στην προηγούμενη η οποία και είχε περαστεί επίσης χωρίς wipe επάνω στην Tello BJ και γενικά έχουν μείνει υπολείμματα εφαμρογών απο 2 προηγούμενες εγκαταστάσεις.

Τέλος, επειδή θέλω μία απο αυτές τις μέρες να κάνω διαγραφή των πάντων όλων! και εγκατάσταση της 2.1 από την αρχή (ίσως του nadlaback που είναι και λιγότερο modified) για να κρίνω την ταχύτητα σε ενα οσο το δυνατόν "καθαρό" περιβάλλον ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσω? Φαντάζομαι πως χρειάζεται:

α) Wipe data/cache (δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς) στο recovery mode.

b) Φορμάρισμα της SDcard

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να "καθαρίσω" επίσης?

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Σ' ευχαριστω πολυ chrisgr38 για την φωτο.

Οντως η ποιοτητα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα μαλλον noise απο το jpeg compression ειναι παρα απο τον σενσορα. Ευελπιστω πως μελλοντικα θα φτιαξει.

Δεν εχει καποια επιλογη (ή 3rd party app) για raw capture απο την καμερα να δουμε τι γινεται?

Παντως μικρο το προβλημα μπροστα στα υπερ του milestone.

Ειδα παραλληλα οτι μερικοι εχετε βαλει 2.1 και μαλιστα Solutor (και αναφορες σε Tello BJ κ.α.) οποτε μαλλον μιλαμε για custom/unofficial? Ειχα την εντυπωση πως η Moto το ειχε κλειδωμενο και περνανε μονο οι επισημες roms? Δεν εχω καταλαβει κατι καλα μηπως?

Έχω εδώ και λίγες μέρες περάσει την 2.1B (με το ανανεωμένο baseband για βελτίωση της κατανάλωσης) του Solutor και έχω παρατηρήσει τα εξής:

Σε 2G δίκτυο η μπαταρία κρατάει όσο και πριν, αν όχι περισσότερο.

Σε 3G δίκτυο όμως η διάρκεια της πέφτει σχεδόν στο μισό πράγμα που δεν ξέρω αν οφείλεται στο baseband που έχει διαλέξει ή στο τηλέφωνο.

Επίσης, η γενικότερη λειτουργία του τηλεφώνου δε θα έλεγα ότι είναι γρηγορότερη από την 2.0.1, μάλλον ελαφρώς πιο "δυσκίνητη". Για το τελευταίο όμως ίσως οφείλεται το γεγονός ότι την πέρασα χωρίς wipe, απλά πάνω στην προηγούμενη η οποία και είχε περαστεί επίσης χωρίς wipe επάνω στην Tello BJ και γενικά έχουν μείνει υπολείμματα εφαμρογών απο 2 προηγούμενες εγκαταστάσεις.

Τέλος, επειδή θέλω μία απο αυτές τις μέρες να κάνω διαγραφή των πάντων όλων! και εγκατάσταση της 2.1 από την αρχή (ίσως του nadlaback που είναι και λιγότερο modified) για να κρίνω την ταχύτητα σε ενα οσο το δυνατόν "καθαρό" περιβάλλον ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσω? Φαντάζομαι πως χρειάζεται:

α) Wipe data/cache (δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς) στο recovery mode.

b) Φορμάρισμα της SDcard

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να "καθαρίσω" επίσης?

Διάλεξε την 3η επιλογή στο recovery mode που λέει για factory reset. Αυτή τα σβήνει όλα. Και μόλις τελειώσει το nandroid restore, ξανα κάνε το ίδιο στο καπάκι, πριν κάνεις reboot...

Σ' ευχαριστω πολυ chrisgr38 για την φωτο.

Οντως η ποιοτητα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα μαλλον noise απο το jpeg compression ειναι παρα απο τον σενσορα. Ευελπιστω πως μελλοντικα θα φτιαξει.

Δεν εχει καποια επιλογη (ή 3rd party app) για raw capture απο την καμερα να δουμε τι γινεται?

Παντως μικρο το προβλημα μπροστα στα υπερ του milestone.

Ειδα παραλληλα οτι μερικοι εχετε βαλει 2.1 και μαλιστα Solutor (και αναφορες σε Tello BJ κ.α.) οποτε μαλλον μιλαμε για custom/unofficial? Ειχα την εντυπωση πως η Moto το ειχε κλειδωμενο και περνανε μονο οι επισημες roms? Δεν εχω καταλαβει κατι καλα μηπως?

H κάμερα στην 2.1 δουλεύει πολύ καλύτερα από ότι στην 2.0.1.

Οι rom που λες δεν είναι καινουργιες rom, είναι modified (pseudo) rom των γνήσιων και ο λόγος είναι αυτός που είπες ότι η moto είχει κλειδωμένο τον kernel.

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να ρωτησω κατι,πλοηγηση παιρνει?Και αν ναι που την βρισκουμε διοτι σκεφτομαι να το αγορασω....
android or ios or wm......who cares.....???

Να ρωτησω κατι,πλοηγηση παιρνει?Και αν ναι που την βρισκουμε διοτι σκεφτομαι να το αγορασω....

Απο προσωπική εμπειρία NDRIVE. Πολύ καλό και το "βρίσκεις" έυκολα ;)

Ψάξε ndrive android στο google και είσαι ΟΚ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν και εχουμε αναφερθει αρκετες φορες στο topic,ναι υπαρχουν ολα τα γνωστα προγραμματα οπως sygic,igo,navicon,copilot,ndrive,google maps κτλ.Για μενα καλυτερο ειναι το sygic που με την καινουργια εκδοση του και τους χαρτες 2010 ειναι αψογο.Να σου πω οτι εγω εχω πεταξει το pna που ειχα στο αμαξι για πλοηγηση.

Κατσε λιγο γιατι μ'εχασες Kalagas :blink:

Οταν λεμε οτι το milestone ειναι κλειδωμενο και δεν μπορει να παρει custom roms τι εννοουμε? Οτι δεν τις παιρνει νομιμα? Ή καθολου?

If a) then who cares

else Τι ειναι τοτε αυτα τα "pseudo" roms που συζητανε οι φιλτατοι ανωθεν? Ειναι απλα πειραγμενες εκδοσεις των official (δηλαδη παρα το tweaking παραμενει καποιο official signature που επιτρεπει το installation τους) σε αντιθεση με τις true custom που ειναι ξερω γω recompiled απο την αρχη?

(καμω και αστειακια με ψευδοκωδικα γιατι ειμαι γαματος τυπας να 'ουμ)

Κατσε λιγο γιατι μ'εχασες Kalagas :blink:

Οταν λεμε οτι το milestone ειναι κλειδωμενο και δεν μπορει να παρει custom roms τι εννοουμε? Οτι δεν τις παιρνει νομιμα? Ή καθολου?

If a) then who cares

else Τι ειναι τοτε αυτα τα "pseudo" roms που συζητανε οι φιλτατοι ανωθεν? Ειναι απλα πειραγμενες εκδοσεις των official (δηλαδη παρα το tweaking παραμενει καποιο official signature που επιτρεπει το installation τους) σε αντιθεση με τις true custom που ειναι ξερω γω recompiled απο την αρχη?

(καμω και αστειακια με ψευδοκωδικα γιατι ειμαι γαματος τυπας να 'ουμ)

Ακριβώς... είναι πηραγμένες official. Δεν είναι recompiled απο την αρχή.

Έχουμε ανοίξει ένα καινούργιο thread με ΗΟW TO με τον bomber21 εδώ... για όσους ενδιαφέρονται....

Απλά μη χρησιμοποιήσei ακόμα κανείς τις Διαδικασίες Nandroid Backup - Restore γιατί υπάρχουν κάποια λάθη στις adb commands με τις παύλες και αν τις κάνετε copy-paste στο cmd θα σας βγάζει ? στο cmd. Εκεί δηλαδη που θα σας βγάζει ? θα πρέπει να σβηστεί το ? και να βάλετε 2 παύλες -- πριν πατήσετε ENTER. Καλύτερα είναι να περιμένετε και θα το διορθώσει σύντομα ο bomber21....

edit by bomber21:Τα διόρθωσα.

Edited by bomber21

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.