komos Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 το ειχα και γω δεν καταλαβα ποτε το γιατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Οντως εφταιγε το handcent sms και σε μενα.τωρα ολα οκ. Ερωτηση: γιατι οταν γραφω εδω στο myphone η πληκτρολογηση ειναι Απιστευτα αργη? Σε βαθμο που ειναι σχεδον αδυνατο να ποσταρεις . Χρησιμοποιω τον δικο του browser.το εχει συναντησει αλλος αυτο? Με τον dolphin το delay ειναι σαφως μικροτερο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 καλημερα και καλο μηνα σε ολους τους stoners. εγω πηρα το κινητο προσφατως και μονο καλα λογια εχω να πω. Συγχωρεστε με που δεν μπορεσα να διαβασω ολα τα ποστ, αλλα ειναι λιγο χρονοβορο. Εχω δυο ερωτησεις: 1. απο ο,τι καταλαβα δεν υπαρχει αναβαθμιση αυτη τη στιγμη? Αρα παραμενω με την μαμισια σε αναμονη για την 2.1? Η υπαρχει κατι αλλο που εχετε δοκιμασει κ αξιζει? 2. Μπορει καποιος αν εχει την καλωσυνη να μου κανει ενα ΤΟΠ-5 εφαρμογων για το κινητο μας? Το μαρκετ ειναι λαβυρινθος! Ευχαριστω Καλως ηρθες, 1.Πανε settings\about phone δες το firmware version.Aν γραφει 2.0.1 εισαι οκ αν γραφει 2.0 τοτε μπορεις να βαλεις την 2.0.1 2.Για τις εφαρμογες δεν μπορω να σου απαντησω γιατι εξαρταται απο το πως χρησιμοποιεις το κινητο.Θελω να πω δηλαδη οτι στο δικο μου τοπ 5 μπορει να ειναι καποιες εφαρμογες που εσυ δεν θα τις χρειαστεις ποτε.Καλυτερα να πεις τι εφαρμογες ψαχνεις και για ποια χρηση και σιγουρα θα σου προτεινουμε καποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 (edited) @ivyhae, ευχαριστω, την αναβαθμιση την κανω απο settings->about->system updates? ΑΞΙΖΕΙ? υπαρχει κανα προβλημα με την 2.0.1? παιδια μια συντομη ερωτηση: γιατι στα notifications μου βγαζει παντα δυο φορες το notification για νεο sms? Edited March 1, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Γιατί μάλλον έχεις βάλει και κάποιο πρόγραμμα για διαχείριση sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 @ivyhae, ευχαριστω, την αναβαθμιση την κανω απο settings->about->system updates? ΑΞΙΖΕΙ? υπαρχει κανα προβλημα με την 2.0.1? Ναι βαλτην οπωσδηποτε.Ο τροπος ειτε μεσω του τηλεφωνου οπως ειπες ειτε με το motorola software update που το κατεβαζεις απο την μοτο.Α υπαρχει και ο τροπος με το rsd lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Πάντως η Motorola είναι απαράδεκτη. 9 στα 10 μηνύματα στο facebook της, είναι "FREE THE BOOTLOADER". Πάντως μου φαίνεται τρομερά παράξενο το να ελευθερώσει τον bootloader για το Droid και να μην κάνει το ίδιο για το Milestone... Eίναι απογοητευτικό... ¨Εχουν δίκιο μερικοί που λένε ότι με την 2.0.1 rooted το κινητό μπορεί να υπερακαλύπτει μερικούς, πρέπει όμως να υπάρχει και η δυνατότητα σε άλλους που δεν τους υπερακαλύπτει να έχουν επιλογές. Δηλαδή εγώ πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω την overclocked rom Beast που έχει βγει για το Droid... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Καλώς σας βρήκα! Περιμένω από μέρα σε μέρα το νεο μου stone και χάρηκα πολύ που βρήκα στο φόρουμ τις απαντήσεις στο 90% των αποριών μου, γιατί έβλεπα την μετάβαση απο το αγαπημένο treo680 μου βουνό!!!! Μήπως ξέρει και κάποιος κανένα δυνατό PIM για android ; Ευχαριστώ Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Μήπως ξέρει και κάποιος κανένα δυνατό PIM για android ; Ευχαριστώ Με το καλο να το παραλαβεις. Δεν υπαρχει (μονο widgets). Για δυνατο PIM (ητοι pocket informant) υπομονη, ετοιμαζεται. Το κακο ειναι πως φαινεται να αργει ακομα (ισως και καποιους μηνες) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Cyanogenmod for Droid : http://alldroid.org/viewtopic.php?f=328&t=2260 Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Cyanogenmod for Droid : http://alldroid.org/viewtopic.php?f=328&t=2260 Όλα καλά πάνε για το Droid... Αφού άρχισε να ασχολείται και ο Cyanogen... Εμείς να δούμε πότε θα μπορούμε να έχουμε τα καλούδια αυτά να παίξουμε.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Όλα καλά πάνε για το Droid... Αφού άρχισε να ασχολείται και ο Cyanogen... Εμείς να δούμε πότε θα μπορούμε να έχουμε τα καλούδια αυτά να παίξουμε.... Γιατι δεν παιζει στο milestone?Ειμαι ασχετος απο motorola γι'αυτο ρωταω Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Γιατι δεν παιζει στο milestone?Ειμαι ασχετος απο motorola γι'αυτο ρωταω Όχι γιατί ο bootloader του Milestone είναι ακόμα κλειδωμένος από την Motorola. Ξεκλείδωσε (έδωσε) τον bootloader του Droid αλλά όχι του Milestone. Καλόοο??? Παιχνίδια ακαταλαβίστικα της Motorola... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 1. το google maps θελει 3G για να παιξει? αρα χρεωνομαστε? 2. Υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση? Ας δωσει καποιος link η καποιο hint πως θα το κατεβασω. 3. Εκανα τα κολπα που προτεινει ο τυπος στο http://androidhd.blogspot.com/2010/01/milestone-android-21-nexus-one-style.html και ομολογω οτι αλλαζει προς το καλυτερο το κινητο. Τα εχει δοκιμασει κανεις? (Το τηλεφωνο δε παιζεται παιδια παντως. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 1. το google maps θελει 3G για να παιξει? αρα χρεωνομαστε? 2. Υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση? Ας δωσει καποιος link η καποιο hint πως θα το κατεβασω. 3. Εκανα τα κολπα που προτεινει ο τυπος στο http://androidhd.blogspot.com/2010/01/milestone-android-21-nexus-one-style.html και ομολογω οτι αλλαζει προς το καλυτερο το κινητο. Τα εχει δοκιμασει κανεις? (Το τηλεφωνο δε παιζεται παιδια παντως. ) 1.κανε μια αναζητηση στις πισω σελιδες(ναι) 2.ναι πολλα google them ειναι παρανομα τα λινκ 3... το κινητο οντως τα σπαει και η μοτορολα τα σπαει (τα νευρα μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 1. το google maps θελει 3G για να παιξει? αρα χρεωνομαστε? 2. Υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση? Ας δωσει καποιος link η καποιο hint πως θα το κατεβασω. 3. Εκανα τα κολπα που προτεινει ο τυπος στο http://androidhd.blogspot.com/2010/01/milestone-android-21-nexus-one-style.html και ομολογω οτι αλλαζει προς το καλυτερο το κινητο. Τα εχει δοκιμασει κανεις? (Το τηλεφωνο δε παιζεται παιδια παντως. ) 1.Ναι αν δεν εχεις καποιο dataplan ξεχνα το 2.Εγω νομιζω οτι το sygic ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Πιστεύω πως η Motorola αργά ή γρήγορα θα ξεκλειδώσει και το Milestone, δεν γίνεται να έχει μόνο το Droid. Το θέμα είναι μην γίνει πολύ αργά και το παρατήσει ο κόσμος γιατί είναι φοβερό τηλέφωνο και θέλω και εγώ κάποια στιγμή να το πάρω. Μου έχει κάτσει από την πρώτη στιγμή και με το hardware keyboard του... Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 μεχρι στιγμης η επισιμη θεση της μοτο στο facebook ειναι κατηγοριματικα ΟΧΙ και το στηριζει οτι ετσι ειναι η πολιτικη της χρονια τωρα και σε ολες τις συσκευες της και οτι το εκανε μονο για το droid για εμπορικους λογους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Λοιπόν κάποιες απορίες στις οποίες ελπίζω να δώσουν απάντηση λίγο παλιότεροι χρήστες του τηλεφώνου. 1) Υπάρχει δυνατότητα να τρέξουμε (απλές) Java εφαρμογές στο τηλέφωνο μας? Ο μόνος τρόπος που εγώ έχω βρεί είναι ο Android J2ME MIDP RUNNER 1.7.0.2 αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική δουλέυει. Αφενός ψάχνει κατευθείαν για ήδη installed εφαρμογές και δεν έχει δυνατότητα browse του τηλεφώνου ώστε να ανοίξει κάποια .jar που έχω περασμένα. Αφετέρου υποστηρίζει θεωρητικα ανοίγμα ενός .url μάλλον για να κατεβάσει το .jar υποθέτω αλλά πως μπορείς να ανεβάσεις κάποιο .jar σε file hosting site το οποίο να δίνει direct link και όχι τις γνωστές διαιδκασίες τύπου "Επιλέξετε free user ή Premium" κτλ. κτλ. 2) Ποιά έκδοση του Sygic χρησιμοποιείτε όσοι είστε ευχαριστημένοι? Προσωπικά η 7.71 build 7577 μου κάνει συνεχώς force close και ακόμα και αν ξεκινήσει μπορεί να κολλήσει σε οποιοδήποτε σημείο. Το nDrive αντιθέτως δουλεύει πάρα πολύ σταθερά. Το CoPilot το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 μεχρι στιγμης η επισιμη θεση της μοτο στο facebook ειναι κατηγοριματικα ΟΧΙ και το στηριζει οτι ετσι ειναι η πολιτικη της χρονια τωρα και σε ολες τις συσκευες της και οτι το εκανε μονο για το droid για εμπορικους λογους Τότε γιατί δεν το κάνει και για το Milestone για τους ίδιους εμπορικούς λόγους...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 δεν ειμια ο ceo της μοτο για να απαντησω σιγουρα αλλα με επιφυλαξη μπορω να πω οτι σε εμας εχει απο την μανα του multitouch ενω το αμερικανικο οχι.... με custom roms εχει αυτος ηταν ο πρωτος λογος, βεβαια μετα ανοιξε το κουτι της πανδωρας και εγιναν πολλες custom roms στην ευρωπη το εχεις το mt απο την αρχη αρα δεν συντρεχει ''λογος'' να χτυπησει τον ανταγωνισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 δεν ειμια ο ceo της μοτο για να απαντησω σιγουρα αλλα με επιφυλαξη μπορω να πω οτι σε εμας εχει απο την μανα του multitouch ενω το αμερικανικο οχι.... με custom roms εχει αυτος ηταν ο πρωτος λογος, βεβαια μετα ανοιξε το κουτι της πανδωρας και εγιναν πολλες custom roms στην ευρωπη το εχεις το mt απο την αρχη αρα δεν συντρεχει ''λογος'' να χτυπησει τον ανταγωνισμο Συμφωνώ, απλά για Ευρώπη με τη στάση αυτή δεν την βλέπω να ξαναπουλάει συσκευή. Για μένα πρέπει να το πολεμήσουμε αυτό και ας είμαστε υπερκαλυμένοι και χωρίς τον bootloader. Για ένα και μόνο λόγο, γιατί όλες οι εταιρείες που βάζουν Android δίνουν στον κόσμο και τον bootloader. Tώρα επειδή η Motorola ήξερε ότι αν δεν δώσει τον bootloader για το Droid, ώστε να έχουν τα αμερικανάκια multitouch, δεν θα πουλούσε με τίποτα, δεν σημαίνει ότι εμείς που έχουμε multitouch θα πρέπει να κάνουμε τουμπεκί... Πρέπει να μάθει η Motorola και η κάθε Motorola ότι δεν είμαστε προβατάκια και ότι πρέπει να ακουλουθούν τον ανταγωνισμό για να γίνονται καλύτεροι... Και για να γίνει αυτό ένας τρόπος υπάρχει... ποτέ ξανά συσκευή Motorola στην Ευρώπη όλη, μέχρι να βάλουνε μυαλό... Εμένα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα που δεν μπορώ να έχω άλλες rom, με ενοχλεί όμως αφάνταστα η νοοτροπία της Motorola... και από ότι φαίνεται και πάρα πολλούς χρήστες ανά την Ευρώπη. Πιστεύω ότι όπως είδε η Motorola τις πωλήσεις της να εκτινάσονται στην Ευρώπη (και να κάνει comeback) με το Milestone, έτσι θα δει και πως το ίδιο τηλέφωνο είναι που θα την καταστρέψει, με την τελείος λάθος πολιτική που ακολουθεί... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Λοιπόν κάποιες απορίες στις οποίες ελπίζω να δώσουν απάντηση λίγο παλιότεροι χρήστες του τηλεφώνου. 1) Υπάρχει δυνατότητα να τρέξουμε (απλές) Java εφαρμογές στο τηλέφωνο μας? Ο μόνος τρόπος που εγώ έχω βρεί είναι ο Android J2ME MIDP RUNNER 1.7.0.2 αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική δουλέυει. Αφενός ψάχνει κατευθείαν για ήδη installed εφαρμογές και δεν έχει δυνατότητα browse του τηλεφώνου ώστε να ανοίξει κάποια .jar που έχω περασμένα. Αφετέρου υποστηρίζει θεωρητικα ανοίγμα ενός .url μάλλον για να κατεβάσει το .jar υποθέτω αλλά πως μπορείς να ανεβάσεις κάποιο .jar σε file hosting site το οποίο να δίνει direct link και όχι τις γνωστές διαιδκασίες τύπου "Επιλέξετε free user ή Premium" κτλ. κτλ. 2) Ποιά έκδοση του Sygic χρησιμοποιείτε όσοι είστε ευχαριστημένοι? Προσωπικά η 7.71 build 7577 μου κάνει συνεχώς force close και ακόμα και αν ξεκινήσει μπορεί να κολλήσει σε οποιοδήποτε σημείο. Το nDrive αντιθέτως δουλεύει πάρα πολύ σταθερά. Το CoPilot το έχει δοκιμάσει κανείς? 2.Με την 7.71 9127d δουλευει τελεια.Δεν μου εχει κολησει ποτε.Επισης δουλευει και η φωνητικη πλοηγηση που ειχε προβλημα στις παλαιοτερες εκδοσεις.Αυριο θα δοκιμασω και την 8.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 2.Με την 7.71 9127d δουλευει τελεια.Δεν μου εχει κολησει ποτε.Επισης δουλευει και η φωνητικη πλοηγηση που ειχε προβλημα στις παλαιοτερες εκδοσεις.Αυριο θα δοκιμασω και την 8.01 Ετσι ακριβως ειναι. Η 9127 ειναι γραμμενη για 2.ΧΧ ROM οποτε ολοι βαλτε αυτη. Εγω εδω και 3 μερες παιζω με το Sygic Mobile 10, το οποιο εχει ριζικα ανανεωμενο μενου και φαινεται κι αυτο να παιζει αψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Ρε παιδια πως μπορουμε να ανεβασουμε αρχεια σε διαφορα sites που εχουν upload δυνατοτητες; οπου και αν δοκιμασα μου γραφει uploads disabled. Λογικο απο τη μια γιατι ισως δεν υποστηριζουν το file system του Android. Δεν υπαρχει καποια αλλη λυση για αυτο; Μονο με την ενσωματωμενη gmail εφαρμογη μπορεις θεωρητικα να ανεβασεις κατι αλλα εδω κ 2 ωρες παλευω να ανεβασω ενα .doc 90 kb και ακομα το στελνει! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts