bomber21 Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Υπάρχει λόγος που ειπώθηκε αυτό (για την Ελληνική ROM);Αν όχι και αν δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε όλοι,δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) μολις δουμε 2.1 θα δουμε και ελληνικα (ετσι βλεπω τουλαχιστον στο g1 μου) ολα τα αλλα τα βλεπω παραφιλολογιες... ειδικα οταν η μοτορολα μας εχει μαθει οτι δεν δινει σημασια στην ελληνικη αγορα (σχεδον ουτε την ευρωπαικη) το ποτε θα δουμε την 2.1 δεν το ξερω ειμαι σχεδον σιγουρος ομως οτι μεσα το 1 4μηνο του 10 θα το εχουμε στα χερια μας (εστω και με ανεπισημο τροπο) οσοι θελουν τωρα 2.1 ας πανε σε νεξους η καποια πιο παλια συσκευη (g1 ,g2 hero) καντε μια αναζητηση στους xda @ nexus εχει το htc keybord με και με ελληνικα Edited February 13, 2010 by komos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Πάντως εγώ που ειχα το nexus στα χερια μου δεν ενθουσιαστηκα ,δεν είδα καμιά διαφορά στην 2.1 ,και φάνηκε τόσο ψεύτικο που γυρισα τρέχοντας στο milestone,βέβαια γούστα είναι αυτά. Επ ευκαιρείας ξερει κανένας αν υπαρχει καμια εφαρμογη που να αγοραζεις τραγούδια και να μπορεις να ακους μερος του τραγουδιού,(όπως στο iphone),το nexus ειχε μια το amazon mp3 store αλλα δεν την βρισκω στο μάρκετ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Πάντως εγώ που ειχα το nexus στα χερια μου δεν ενθουσιαστηκα ,δεν είδα καμιά διαφορά στην 2.1 ,και φάνηκε τόσο ψεύτικο που γυρισα τρέχοντας στο milestone,βέβαια γούστα είναι αυτά. Το εχω ξαναγραψει. 130 γραμμαρια σε αυτο τον ογκο δε μπορει παρα να κανουν τη συσκευη να φανταζει ψευτικη. Η HTC κανει ο,τι θελει και δυστυχως για εμας το απολυτο (μεχρι σημερα) κατ'εμε hardware (HD 2) εχει μαπα OS (WM 6.5). Μεχρι να δουμε κατι αντιστοιχο μενουμε πιστοι στο milestone... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Πάντως εγώ που ειχα το nexus στα χερια μου δεν ενθουσιαστηκα ,δεν είδα καμιά διαφορά στην 2.1 ,και φάνηκε τόσο ψεύτικο που γυρισα τρέχοντας στο milestone,βέβαια γούστα είναι αυτά. Επ ευκαιρείας ξερει κανένας αν υπαρχει καμια εφαρμογη που να αγοραζεις τραγούδια και να μπορεις να ακους μερος του τραγουδιού,(όπως στο iphone),το nexus ειχε μια το amazon mp3 store αλλα δεν την βρισκω στο μάρκετ. imusic. Ο,τι θες το ακους η το κατεβαζεις επιτοπου στο κινητο σου... :) Edited February 13, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Υπάρχει λόγος που ειπώθηκε αυτό (για την Ελληνική ROM);Αν όχι και αν δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε όλοι,δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. :!: Συμφωνώ απόλυτα. komos και βέβαια δεν περίμενα απάντηση... Αλλά τέρμα με τα ελληνικά γιατί είναι ανώφελο. Εκτός αν το παιδί που το έγραψε κάνει ένα nandroid backup και τη δοκιμάσουμε και μεις. Καλό εεε??? χαχαχαχαχα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Γεια σας παιδιά. Έχω διαβάσει όλα τα προηγούνενα POSTs. Tο παράγγειλα πριν 2 μέρες απο play247.gr αλλα ευτυχως(!) με σωσατε.. Το πληκτρολόγιο θα ήτανε QWERTZ αν και στην περιγραφη απο κάτω εγραφε QWERTY κανονικα.. Ειχα ακυρώσει την παραγγελια καλου κακου και την επομενη μερα πηρα τηλεφωνο και οντως ηταν ετσι τα πραγματα! To παραγγειλα απο expansys τωρα.. Μου το φέρνει η UPS (δηλωσα να πληρωσω με αντικαταβολη) αλλα μου φαινεται οτι ξεκίνησε το ταξιδι του απο Γαλλια.. Ξερει κανενας τι παιζει ? το τελευταιο και το πρωτο απο Tracking results provided by UPS: KOROPI, ATHENS, GR 02/12/2010 9:59 A.M. DESTINATION SCAN ................ ..... FR 02/11/2010 10:45 A.M. BILLING INFORMATION RECEIVED Φίλε μάλλον σε μπερδέψανε... γιατί εμένα είναι QWERTY .. σήμερα το πήρα από το Μαρούσι που έχει κατάστημα του play247 εκεί.. Το κινητά μαμεί ;) Καλό τριήμερο σε όλους παίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takkaros Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Παιδιά το έχω αγοράσει από Play247, το πληκτρολόγιο ΕΙΝΑΙ QWERTY κανονικό! :) Αμα προσεξεις τη φοτο στη σελιδα της play247 το δείχνει QWERTZ και αυτο με ανησυχησε. Παραξενευτηκα βεβαια γιατι εχει πολυ καλες αξιολογησεις η σελιδα.. Ειχα παρει τηλεφωνο τελοσπαντων για να διευκρινησω και ο υπαλληλος μου ειπε οκ.. αμα το θες QWERTY δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο να ακυρωσουμε την παραγγελια σας.. Οπως και να 'χει. Το παρελαβα σημερα, πριν 2 - 3 ωρες (το ειχα παραγγειλει Πεμπτη απογευμα!). Πολυυυ ωραιο μου φαινεται! Οπως το περιμενα αλλωστε..! Μονο και μονο οταν το κρατας φαινεται οτι ειναι ενα High-End κινητο! :happy: @harryal: οντως με μπερδεψανε φίλε! Αμα ημουνα Αθηνα θα πηγαινα στο καταστημα απευθειας.. δε μπορουσα να περιμενω ομως, να φανταστεις το παρηγγειλα πρωτου καν το παρω στα χερια μου για να δω πως ειναι! Δεν πειραζει ομως.. τελος καλό, ολα καλά! :) Edited February 13, 2010 by takkaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) δεν βλεπω να κυκλοφορει ελλαδα ηδη αργησε και οι χρηστες περιμενουν χ10 και νεξους ελληνικα καποια κερνελ της 2.1 εχουν και ενεργοποιουνται με το custom locale η more locale... Εξελληνισμενο πληρως , σε αρκετα ικανοποιητικο βαθμο ειναι , αν και καποιες μεταφρασεις ειναι η ακριβης κυριολεκτικη μεταφραση της αγγλικης λεξης , κατι που ειναι εκνευριστικο . Θα κυκλοφορησει κανονικα.Κι ο ηρωας κυκλοφορησε με αρκετη καθυστερηση και παει αρκετα καλα εμπορικα (για android συσκευη παντα)... Συντομα κιολας , αλλη μια εκδοση και κυκλοφορησε :) στα αληθεια περιμενεις απαντηση? Ναι γιατι να μην απαντησω ? Δεν την εκλεψα την συσκευη , συσκευη παραγωγης ειναι απο αυτες που θα πωληθουν κανονικα στην Ελλαδα και απλα την δοκιμαζω . Υπάρχει λόγος που ειπώθηκε αυτό (για την Ελληνική ROM);Αν όχι και αν δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε όλοι,δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. :!: Mα , αφου με Ελληνικοτατη ROM θα αρχισουν να το πουλανε και εδω , γιατι να μην μπορει καποιος αν και οπως την βρει στην συνεχεια να την χρησιμοποιησει??? :) Το εχω ξαναγραψει. 130 γραμμαρια σε αυτο τον ογκο δε μπορει παρα να κανουν τη συσκευη να φανταζει ψευτικη. Η HTC κανει ο,τι θελει και δυστυχως για εμας το απολυτο (μεχρι σημερα) κατ'εμε hardware (HD 2) εχει μαπα OS (WM 6.5). Μεχρι να δουμε κατι αντιστοιχο μενουμε πιστοι στο milestone... :) Aντιστοιχιο Hardware εχει το Χ10 , με εξαιρεση την διαγωνιο της οθονης . Επειδη ομως το Android δεν εχει τον ******** περιορισμο σε χρωματικο βαθος που εχουν τα WM , η εστω και λιγο μικροτερη οθονη του ειναι πολυ μα πολυ ομορφοτερη στο ματι . Το Χ10 ειναι η μονη android συσκευη που συμπαθω ακριβως επειδη δειχνει οτι τα κανει ολα με μια ανεση μεγαλυτερη απο τα υπολοιπα και οχι μονο το δειχνει , ειναι και πραγματικοτητα . Το Milestone ειναι απλα μια επιτυχημενη προσπαθεια της Motorola και για τα οικονομικα και διαχειριστικα δεδομενα της Motorola αυτη την στιγμη , μια αρκετα ενδιαφερουσα προταση . Εχει το QWERTY hardware πληκτρολογιο , ειναι ομως μεγαλο , και ιδιαιτερα ΑΣΧΗΜΟ , και δεν εχει και αυτη την αισθηση πολυτελειας που εχει το Χ10 .Συν του οτι το Χ10 εχει γενικοτερα καλυτερο , πιο ομορφο και πιο σωστα ολοκληρωμενο customization , και ειδικα το Timescape ειναι πολυ καλοσχεδιασμενη και ιδιαιτερα λειτουργικη εφαρμογη . Αν δεν ηταν καθυστερημενοι (στο μυαλο και σε εξελιξη) στην SE και το εβγαζαν με 2.0 ή 2.1 εκδοση το Χ10 θα καναμε παρτυ απο την χαρα μας ολοι . Υ.Γ. Ν900 δεν ειναι κανενα απο τα δυο παντως.... Εκτός αν το παιδί που το έγραψε κάνει ένα nandroid backup και τη δοκιμάσουμε και μεις. Καλό εεε??? χαχαχαχαχα... Eπειδη βαριεμαι να ψαχνω να βρω πως να κανω root ΚΑΙ αυτο το android κινητο και επειδη δεν θυμαμαι και πως να κανω το backup , αν θελεις ή αν θελει κανεις γενικα μου γραφει την διαδικασια και το κανω ευχαριστως :) Edited February 14, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) Aντιστοιχιο Hardware εχει το Χ10 , με εξαιρεση την διαγωνιο της οθονης . Επειδη ομως το Android δεν εχει τον μαλακισμενο περιορισμο σε χρωματικο βαθος που εχουν τα WM , η εστω και λιγο μικροτερη οθονη του ειναι πολυ μα πολυ ομορφοτερη στο ματι . Το Χ10 ειναι η μονη android συσκευη που συμπαθω ακριβως επειδη δειχνει οτι τα κανει ολα με μια ανεση μεγαλυτερη απο τα υπολοιπα και οχι μονο το δειχνει , ειναι και πραγματικοτητα . Το Milestone ειναι απλα μια επιτυχημενη προσπαθεια της Motorola και για τα οικονομικα και διαχειριστικα δεδομενα της Motorola αυτη την στιγμη , μια αρκετα ενδιαφερουσα προταση . Εχει το QWERTY hardware πληκτρολογιο , ειναι ομως μεγαλο , και ιδιαιτερα ΑΣΧΗΜΟ , και δεν εχει και αυτη την αισθηση πολυτελειας που εχει το Χ10 .Συν του οτι το Χ10 εχει γενικοτερα καλυτερο , πιο ομορφο και πιο σωστα ολοκληρωμενο customization , και ειδικα το Timescape ειναι πολυ καλοσχεδιασμενη και ιδιαιτερα λειτουργικη εφαρμογη . Αν δεν ηταν καθυστερημενοι (στο μυαλο και σε εξελιξη) στην SE και το εβγαζαν με 2.0 ή 2.1 εκδοση το Χ10 θα καναμε παρτυ απο την χαρα μας ολοι . Συμφωνω σε ολα, μια προς μια λεξη, ΑΠΟΛΥΤΑ, απλα να προσθεσω σε αυτα που λες οτι: 1) Η διαφορα που βλεπεις στα δυο κινητα ειναι οτι η οθονη του milestone εχει πολυ καλυτερη χρωματικη αποδοση (και αυτο ειναι καθαρα θεμα της οθονης που εχει επιλεγει για αυτο), δεν ειναι τοσο οι 0,3 ιντσες μεγεθος σε φυσικη διασταση που κανουν τη διαφορα και δινουν σαφως καλυτερο ppi. 2) Το θεμα ειναι πως η sonyericsson πασχιζει ακομα να τελειοποιησει την 1.6 οταν οι αλλοι πανε στη 2.1 κι αυτο που εχει καταφερει προς στιγμην ειναι να παρουσιασει μια υλοποιηση που σερνεται συγκριτικα με τα 550 MHz του milestone... Υ.Γ. Ν900 δεν ειναι κανενα απο τα δυο παντως.... Εδω μας τα χαλασες τελειως :lol: Θεωρω το hardware του Ν900 απλα απαραδεκτο και την εκδοση του maemo που φορα τωρα σε καμια περιπτωση σοβαρη για να χρησιμοποιεις τη συσκευη σε καθημερινη βαση... Edited February 14, 2010 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καλησπερα και απο εμενα!!!Ειμαι new στο forum και ακομα πιο new στα Android!!Εχω καποια ερωτηματα... Ειμαι στη φαση να παρω η το Hero η το Milestone ,και χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.Κατ αρχας ειτε παρω το Hero ειτε το Milestone η αγορα θα γινει απο Expansys.Οπωτε τι παιζει με τα ελληνικα στο Milestone..???Ειναι ευκολο να περασει καποιος Ελληνικο μενου και πληκτρολογιο..???Θα το φερει εδω η ελληνικη αντιπροσωπεια για να υπαρχει και η ελληνικη υποστηριξει σε firmware updates και τα σχετικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Ελληνικό πληκτρολόγιο περνιέται σε 2 δευτερόλεπτα με το greek input.Μενού όχι ακόμα. Κάποιοι χρήστες παραπάνω λεν ότι θα βγει και στην Ελλάδα επισήμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καλησπερα και απο εμενα!!!Ειμαι new στο forum και ακομα πιο new στα Android!!Εχω καποια ερωτηματα... Ειμαι στη φαση να παρω η το Hero η το Milestone ,και χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.Κατ αρχας ειτε παρω το Hero ειτε το Milestone η αγορα θα γινει απο Expansys.Οπωτε τι παιζει με τα ελληνικα στο Milestone..???Ειναι ευκολο να περασει καποιος Ελληνικο μενου και πληκτρολογιο..???Θα το φερει εδω η ελληνικη αντιπροσωπεια για να υπαρχει και η ελληνικη υποστηριξει σε firmware updates και τα σχετικα??? φίλε μου οι περισσότεροι εδώ μέσα μπορεί να τα είχαμε και τα δύο πιστεύω ότι το milestone μονόδρομος, ελληνικά για πληκτρολόγιο τα περνάς αμέσως τωρα ελληνικά στο μενού όχι ακόμα αλλά μην μου πεις ότι εχει σημασία αν γραφει calendar ή ημερολογιο,βέβαια αυτα ειναι υποκειμενικά,(τα παραπάνω ειναι για το milestone, το hero εχει ελληνικά απο την μαμά του απο οπου και να το πάρεις). Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καλησπερα και απο εμενα!!!Ειμαι new στο forum και ακομα πιο new στα Android!!Εχω καποια ερωτηματα... Ειμαι στη φαση να παρω η το Hero η το Milestone ,και χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.Κατ αρχας ειτε παρω το Hero ειτε το Milestone η αγορα θα γινει απο Expansys.Οπωτε τι παιζει με τα ελληνικα στο Milestone..???Ειναι ευκολο να περασει καποιος Ελληνικο μενου και πληκτρολογιο..???Θα το φερει εδω η ελληνικη αντιπροσωπεια για να υπαρχει και η ελληνικη υποστηριξει σε firmware updates και τα σχετικα??? Γιατι δεν κοιτας και το Nexus One? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 ειναι λιγο ακριβο ακομα το νεξους αλλα παραμενει ισως το καλυτερο παντως και το milestone δεν παει πισω μια χαρα ειναι και γρηγορο και τρομερη ποιοτητα κατασκευης επισημα στην ελλαδα προσωπικα πιστευω δεν θα το δουμε (ευχομαι να διαψευτω) ελληνικα θα δουμε σιγουρα ομως με την 2.1 ισως και με την 201 αν μας δωσει τον κερνελ η μοτορολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Υπενθυμίζω ότι το θέμα αφορά το Motorola Milestone.Για το Nexus ONE υπάρχει άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 βρε ναι αλλα και καμια αναφορα σαν μετρο συγκρισης ειναι κακο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Κακό δεν είναι τίποτα απλά το συγκεκριμένο αφορά το Motorola Milestone.Ο χρήστης εδώ θέλει να διαβάσει για πράγματα που αφορούν τη συσκευή της Motorola. Συγκρίσεις γίνονται στο φόρουμ των Διαξιφισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Κακό δεν είναι τίποτα απλά το συγκεκριμένο αφορά το Motorola Milestone.Ο χρήστης εδώ θέλει να διαβάσει για πράγματα που αφορούν τη συσκευή της Motorola. Συγκρίσεις γίνονται στο φόρουμ των Διαξιφισμών. O χρήστης έκανε μια ερώτηση μεταξύ 2 τηλεφώνων. Απλα του πρότεινα άλλο ένα. Αυτό δεν αναιρεί το ότι είναι το thread του milestone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!! Μαλλον για Milestone με βλεπω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Eπειδη βαριεμαι να ψαχνω να βρω πως να κανω root ΚΑΙ αυτο το android κινητο και επειδη δεν θυμαμαι και πως να κανω το backup , αν θελεις ή αν θελει κανεις γενικα μου γραφει την διαδικασια και το κανω ευχαριστως :) Φίλε μου για να κάνεις nandroid backup την rom που έχεις, πρέπει να κάνεις πρώτα root το τηλέφωνο. Θα σου πω λοιπόν πως να κάνεις root το milestone και αν δουλέψει ο τρόπος αυτός θα σου πω πως να κάνεις και το nandroid backup. Λοιπόν θα πας από εδώ και αυτό που θα κατεβάσεις θα το βάλεις στην κάρτα μνήμης χύμα (όχι σε κάποιο φάκελο μέσα). Mετά κλείνεις το τηλέφωνο και πατάς το power button μαζί με το κουμπί της κάμερας μέχρι να βγει στην οθόνη το τρίγωνο με το θαυμαστικό στην μέση... Μετά κρατάς πατημένο το κουμπί Volume+ και κάνεις ένα κλικ στο κουμπί της κάμερας. Θα σου βγάλει ένα μενού. Ανοίγεις το hardware πληκτρολόγιο και με το D-pad πας στην 2η επιλογή και πατάς στο κέντρο του D-pad (το χρυσό στην μέση δηλαδή). Μόλις τελειώσει η διαδικασία, με το D-pad διαλέγεις την 1η επιλογή (reboot) και πατάς πάλι το χρυσό. Όταν θα ξανακάνει reboot το κινητό πήγαινε στα προγράμματα και δες αν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Superuser. Αν έχει εγκατασταθεί, κατέβασε και μια εφαρμογή από το market που να θέλει root access (όπως το dropcap2) και τρέξτην να δεις αν σου βγάλει κανένα μήνυμα που να σε ρωτάει για να δώσεις άδεια... Αν λοιπόν δουλεύουν όλα πες να σου πω πως θα κάνεις nandroid backup.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Λοιπόν αύριο παραλαμβάνω τη συσκευή από expansys όπως είχα πει και επειδή ήθελα να είμαι έτοιμος έχω κατεβάσει αρκετά πράγματα για πέρασμα. Να κάνω όμως δύο διευκρινιστικές ερωτήσεις γιατί θέλω να καταλαβαίνω τι κάνω. 1) Διάβασα σε ξένο site ότι εάν κάποιος περάσει την 2.0.1 μέσω OTA δεν θα μπορεί μετά να κάνει root γιατι η 2.0.1 κλείνει την τρύπα που υπήρχε στην 2.0 και επέτρεπε το rooting. α) Ισχύει αυτό? β) Υπάρχει περίπτωση να έρθει το τηλέφωνο με ήδη περασμένη την 2.0.1 (μιας και είναι πρόσφατη παραγγελία) και να μην μπορώ να το root-άρω? 2) Εάν το τηλέφωνο έχει την 2.0 η οποία και γίνεται rooted κανονικά με την διαδικασία που περιγράφει ο kalagas πιο πάνω, δεν θα πρέπει πριν κάνουμε οτιδήποτε (οι νέοι χρήστες) να κρατήσουμε ένα backup της συσκευής στην κατάσταση που την πήραμε ώστε πάντα να μπορούμε να την γυρίσουμε στην αρχική της κατάσταση? Αυτό γίνεται με το Nandroid Backup ή με άλλο πρόγραμμα? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Αφού είσαι στην πηγή τι διαβάζεις αλλού (πλάκα κάνω),δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την 2.01 κάνεις κανονικά root εκτός αν περάσεις την γαλλική 2.01 που δεν εχεις κανένα λόγο να το κάνεις,άντε καλορίζικο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Την έκανα με το RSD Lite, και ναι, υπάρχει το Voice Search κανονικά στα apps. Για να εγκαταστήσεις το busybox κάνε τα εξής: -Κατεβάζεις το busybox (google it) Ανοίγεις ενα command prompt, πάς στο directory που έχεις τα Android SDK tools και κάνεις τα εξής (δεδομένου οτι εχεις το busybox αποθηκευμένο στον ιδιο φάκελο με τα tools): adb push busybox /data/local adb shell $ su # mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system # mkdir /system/xbin # cat /data/local/busybox > /system/xbin/busybox # chmod 755 /system/xbin/busybox # busybox --install /system/xbin # mount -o ro,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system # sync # reboot Φίλε μου μετά την εντολή: busybox --install /system/xbin μου βγάζει το κατεβατό που φαίνεται στη φώτο παρακάτω http://img38.imageshack.us/img38/5449/busybox.th.jpg Είναι φυσιολογικό αυτό? Αν όχι μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο που βάζεις στο φάκελο tools για να κάνω την διαδικασία σωστά....??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Κατέβασέ το απο το λινκ εδώ: http://de.codeplex.com/wikipage?title=How%20to%20Install%20busybox%20on%20a%20rooted%20device&referringTitle=Documentation στην αρχή της σελίδας. Είσαι σίγουρος απολύτως οτι ακουλουθείς πιστά τις οδηγίες; Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts