giannis_b Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Το υπογραψα..εβαλα serial..κ με το που αλλαξε η μερα παλι τα ιδια!!!! Δεν μπορω να κανω καμια κληση!!!! Παιδια..καμια ιδεα γιατι γινετε συνεχεια αυτο? [Για να ειμαι σιγουρος πως το υπογραψα σωστα,ετσι το κανουμε?-πχ.αρχειο με ονομασια 5555.cer το μετονομαζουμε σε xyz.cer]??? Ναι,αν είναι και τα πιστοποιητικά σου για εφαρμογή xyz και μετά τρέχεις αντιστοιχα το signsis ή signsisX. Δεν ξέρω τι γίνεται με την εφαρμογή,σε εμένα τρέχει μια χαρά κανά χρόνο σχεδόν που την έχω. Δοκίμασε να ρωτήσεις και στο θέμα με τις εφαρμογές symbian μην τυχόν γνωρίζει εκεί κάποιος. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ναι,αν είναι και τα πιστοποιητικά σου για εφαρμογή xyz και μετά τρέχεις αντιστοιχα το signsis ή signsisX. Δεν ξέρω τι γίνεται με την εφαρμογή,σε εμένα τρέχει μια χαρά κανά χρόνο σχεδόν που την έχω. Δοκίμασε να ρωτήσεις και στο θέμα με τις εφαρμογές symbian μην τυχόν γνωρίζει εκεί κάποιος. φιλε μου billia πανε και κατεβασε το απο το se-satio.co.uk την εφαρμογη.εγω δυο φορες που την εβαλα ολα καλα και αυτο που λες με το serial ποτε δεν μου το ζητησε!!!οσο για την υπογραφη οπως ειπες ειναι το μεταονομαζεις και μετα αναλογα τι καταληξη εχει πατας...δηλαδη εχει καταληξη sis τοτε πατας (auto_signsis.bat) αν εχει sisx τοτε πατας (auto_signsisX.bat). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 φιλε μου billia πανε και κατεβασε το απο το se-satio.co.uk την εφαρμογη.εγω δυο φορες που την εβαλα ολα καλα και αυτο που λες με το serial ποτε δεν μου το ζητησε!!!οσο για την υπογραφη οπως ειπες ειναι το μεταονομαζεις και μετα αναλογα τι καταληξη εχει πατας...δηλαδη εχει καταληξη sis τοτε πατας (auto_signsis.bat) αν εχει sisx τοτε πατας (auto_signsisX.bat). Ακριβως ετσι το εκανα.απο το se-satio την κατεβασα.τις εβαλα serial γιατι μου γραφει πως ειναι trial κ ειναι για 15 μερες. Οταν παει ομως 12 κ αλλαζει η ημερομηνια κλεινω κ ξανανιγω το κινητο κ δεν μπορω να κανω καμια κληση!! Πηγαινοντας στην αρχικη οθονη δεν υπαρχει το σημα του παροχεα[vodafone.gr] Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis29 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπερα σας! θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κατεβασω και να δω ταινια στο satio? ευχαρηστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπερα σας! θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κατεβασω και να δω ταινια στο satio? ευχαρηστω!!! Και να κατεβάσεις και να δεις μπορείς. Αν θέλεις να κατεβάσεις μέσω ενός torrent θα πρέπει να βρεις το αντίστοιχο πρόγραμμα σου (SymTorrent για παράδειγμα).Αν κατεβάζεις μέσω άλλης μεθόδου και αυτό γίνεται. Το θέμα είναι ότι επειδή κατά πάσα πιθανότητα αυτό που θα κατεβάσεις θα είναι σε μορφή .avi τα υπάρχοντα players που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη μορφή είναι λίγο...προβληματικά να το πω; για τη συγκεκριμένη συσκευή για διάφορους λόγους. Μπορείς βέβαια να περάσεις την ταινία σου σε κάποια άλλη μορφή που να υποστηρίζει ο ενχωματωμένος media player (για παράδειγμα mp4) αρκεί να έχεις την όρεξη να περιμένεις να γίνει η μετατροπή στον υπολογιστή σου μέσω του κατάλληλου προγράμματος (format factory π.χ. ή κάτι αντίστοιχο). Υπάρχει και ένα αντίστοιχο thread στο forum για μετατροπές ταινιών στα κινητά. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 καλησπερα, σημερα εκανα την αλλαγη απο iphone σε satio(μη με βρησει κανεις :p ) εχω μερικες ερωτησουλες... αρχικα, πως εγκαθησταμε εφαρμογες? υπαρχει καποια εφαρμογη για τα mail? αυτα για αρχη... ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπερα, σημερα εκανα την αλλαγη απο iphone σε satio(μη με βρησει κανεις :p ) εχω μερικες ερωτησουλες... αρχικα, πως εγκαθησταμε εφαρμογες? υπαρχει καποια εφαρμογη για τα mail? αυτα για αρχη... ευχαριστω πολυ!! Δες εδω το 4. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724 για εφαρμογες, απλα της βρισκεις και τις κανεις εγκατασταση! Δες και εδω http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=92&a=94 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπερα παιδες! Λιγα posts πιο πριν ειχα ρωτησει σχετικα με το spb mobile shell,εχω αν δεν κανω λαθος την τελευταια εκδοση του 3.7.2.673 καταχωρημενο! Το προβλημα τωρα ειναι οτι οταν κανω αναβαθμιση στον καιρο δεν μου εμφανιζει τον καιρο ολης της εβδομαδας οπως σε μια παλιοτερη εκδοση απλα μου δειχνει τον σημερινο κ γραφει χωρις δεδομενα. Επειδη εχω την εντυπωση οτι το κλειδι που χρησιμοποιησα στην προηγουμενη εκδοση για να καταχωρησω το app τελικα το κρατησε αφου εγκατεστησα κ την πιο καινουρια ,ηθελα λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να διαγραφει την registry στο τηλεφωνο ωστε να του περασω αν μπορω αλλο κλειδι αν ειναι αυτο το προβλημα!! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 οως μπορω να περασω τις επαφες απο το gmail στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπερα παιδες! Λιγα posts πιο πριν ειχα ρωτησει σχετικα με το spb mobile shell,εχω αν δεν κανω λαθος την τελευταια εκδοση του 3.7.2.673 καταχωρημενο! Το προβλημα τωρα ειναι οτι οταν κανω αναβαθμιση στον καιρο δεν μου εμφανιζει τον καιρο ολης της εβδομαδας οπως σε μια παλιοτερη εκδοση απλα μου δειχνει τον σημερινο κ γραφει χωρις δεδομενα. Επειδη εχω την εντυπωση οτι το κλειδι που χρησιμοποιησα στην προηγουμενη εκδοση για να καταχωρησω το app τελικα το κρατησε αφου εγκατεστησα κ την πιο καινουρια ,ηθελα λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να διαγραφει την registry στο τηλεφωνο ωστε να του περασω αν μπορω αλλο κλειδι αν ειναι αυτο το προβλημα!! δες και εδω μπας και τελειωσει το προβλημα σου http://www.symbiantalk.net/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παιδες μπορω να βαλω spb shell unsigned στο satio μου χωρις να του εχω ''πειραξει'' τιποτα? Εννοω οτι το κινητο ειναι μαμα εντελως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπερα παιδες! Λιγα posts πιο πριν ειχα ρωτησει σχετικα με το spb mobile shell,εχω αν δεν κανω λαθος την τελευταια εκδοση του 3.7.2.673 καταχωρημενο! Το προβλημα τωρα ειναι οτι οταν κανω αναβαθμιση στον καιρο δεν μου εμφανιζει τον καιρο ολης της εβδομαδας οπως σε μια παλιοτερη εκδοση απλα μου δειχνει τον σημερινο κ γραφει χωρις δεδομενα. Επειδη εχω την εντυπωση οτι το κλειδι που χρησιμοποιησα στην προηγουμενη εκδοση για να καταχωρησω το app τελικα το κρατησε αφου εγκατεστησα κ την πιο καινουρια ,ηθελα λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να διαγραφει την registry στο τηλεφωνο ωστε να του περασω αν μπορω αλλο κλειδι αν ειναι αυτο το προβλημα!! Δεν ξέρω για τη registry αλλά κι εμένα που δεν έκανε ανανέωση στον καιρό τα κατάφερε μετά από μερικές ανανεώσεις (και λίγο σπάσιμο νεύρων) και ήταν κομπλέ. Παιδες μπορω να βαλω spb shell unsigned στο satio μου χωρις να του εχω ''πειραξει'' τιποτα? Εννοω οτι το κινητο ειναι μαμα εντελως. Ναι,αρκεί να πάρεις ένα πιστοποιητικό και να υπογράψεις την εφαρμογή. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Τελικα τα καταφερα,απλα επρεπε να εγκαταστησω μια απλιοτερη εκδοση του spb κ μετα παλι την καινουρια,οποτε ειμαι κομπλε κ γω!! Kouf εχω κ εγω ενα καλο παρομοιο site με αυτο που μου προτεινες στο οποιο ειχα λογαριασμο! Ipmart http://www.ipmart-forum.com/forum.php Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ναι,αρκεί να πάρεις ένα πιστοποιητικό και να υπογράψεις την εφαρμογή. Νομιζω δεν χρειαζεται πιστοποιητικο και υπογραφη στο δικο μας μονο στα νοκια.... :happy: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Νομιζω δεν χρειαζεται πιστοποιητικο και υπογραφη στο δικο μας μονο στα νοκια.... :happy: το δικο μας εχει λειτουργικο symbian της nokia και ισχυουν τα ιδια ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 θα το κοιταξω!!! ;) ;) :) thanks!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 το δικο μας εχει λειτουργικο symbian της nokia και ισχυουν τα ιδια ακριβως. Στο δικο μου σε καμια εφαρμογη δεν μου εχει ζητησει ποτε και τιποτα ακομη και το spb shell που ειχα βαλει για λιγο διαστημα το μονο που μου ζητησε ειναι τον κωδικο για το spb(λογο trial), ποτε δεν εχω στειλει σε site να μου στειλουν πιστοποιητικο και να υπογραψω καμια εφαρμογη. Εκτος αν μπερδευτικα στη ''μεταφραση'' Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Στο δικο μου σε καμια εφαρμογη δεν μου εχει ζητησει ποτε και τιποτα ακομη και το spb shell που ειχα βαλει για λιγο διαστημα το μονο που μου ζητησε ειναι τον κωδικο για το spb(λογο trial), ποτε δεν εχω στειλει σε site να μου στειλουν πιστοποιητικο και να υπογραψω καμια εφαρμογη. Εκτος αν μπερδευτικα στη ''μεταφραση'' Όχι. Όλες οι εφαρμογές χρειάζονται πιστοποιητικό. Εκτός και αν πρόκειται για θέματα, για παιχνίδια, ή για εφαρμογές που είναι ήδη signed όταν τις κατεβάζεις. Ίσως πρέπει να ψάξεις λίγο περισσότερο το θέμα των εφαρμογών και των πιστοποιητικών τους. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Εκτός και αν πρόκειται για θέματα, για παιχνίδια, ή για εφαρμογές που είναι ήδη signed όταν τις κατεβάζεις. Μαλλον κατι τετοιο εχω ''παθει''.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbara90 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλησπέρα παιδιά. εδ΄ς και κάποιες μέρες το κινητό δεν φορτίζει ουτε ανοιγει. Το μονο που κανει ειναι να λαμπει λιγο το κοκκινο φωτακι και μετα να ξανακλεινει.Καποιες φορες κανει και δονηση. Θελω να το παω αυτες τις μερες για service αλλα γυρευε ποσα θα πρεπει να δωσε παλι.Γι αυτο ρωταω εσας μηπως υπαρχει λυση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλησπέρα παιδιά. εδ΄ς και κάποιες μέρες το κινητό δεν φορτίζει ουτε ανοιγει. Το μονο που κανει ειναι να λαμπει λιγο το κοκκινο φωτακι και μετα να ξανακλεινει.Καποιες φορες κανει και δονηση. Θελω να το παω αυτες τις μερες για service αλλα γυρευε ποσα θα πρεπει να δωσε παλι.Γι αυτο ρωταω εσας μηπως υπαρχει λυση..... Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το λογισμικό με το SonyEricsson Update Center? Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbara90 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το λογισμικό με το SonyEricsson Update Center? Δεν το βρισκει καν στο pc οταν το συνδεω με το usb..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Δεν το βρισκει καν στο pc οταν το συνδεω με το usb..:wacko: φορτισετο για κανενα 10λεπτο και οπως ειναι στην πριζα προσπαθισε να το ανοιξεις!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλησπέρα παιδιά. εδ΄ς και κάποιες μέρες το κινητό δεν φορτίζει ουτε ανοιγει. Το μονο που κανει ειναι να λαμπει λιγο το κοκκινο φωτακι και μετα να ξανακλεινει.Καποιες φορες κανει και δονηση. Θελω να το παω αυτες τις μερες για service αλλα γυρευε ποσα θα πρεπει να δωσε παλι.Γι αυτο ρωταω εσας μηπως υπαρχει λυση..... ''Παιξε'' λιγο το καλωδιο που μπενει στο τηλεφωνο, πολλες φορες δεν κανει καλη επαφη και δεν φωρτιζει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts