kouf Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 αυτ το site ρε παιδια ποτε θα ανοιξει?? :dizzy: http://satioworld.com/ ναι!!!ποτε ντε?παρα πολυ καλο...αλλα πανω κατω ειναι ιδιο με το se-satio!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλημέρα σε όλους. Φωνητικές εντολές γνωρίζει κάποιος που θα βρω και άλλες εφαρμογές για να γίνει ποιο συναρπαστικό το τηλ. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλημέρα σε όλους. Φωνητικές εντολές γνωρίζει κάποιος που θα βρω και άλλες εφαρμογές για να γίνει ποιο συναρπαστικό το τηλ. Σας ευχαριστώ. διαβασε μερικα 5-6 posts πιο πισω και θα δεις το site που μπορει να εχει αυτα που λεσ!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδια εχω και εγω ενα satio αλλα μεσα στο καλοκαιρι η τον σεπτεμβρη θα το πουλησω (δεν μου φτανουν πια οι 3,5 ιντσες) για να παρω ενα samsung galaxy s...το ερωτημα μου ειναι που μπορω να πω οτι το πουλαω δλδ να βαλω κατι σαν αγγελια χωρις χρεωση παντα...και επισης τι τιμη μου προτεινετε?η κατασταση του κινητου ειναι πολυ καλη..τα εχει τα σημαδια του χρονου ομως μιας και ειναι 7 μηνων περιπου..ευχαριστω και συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Για αγγελίες υπάρχει ειδικό forum στo myphone. Αγγελίες σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. επιτρέπονται μόνο σε αυτό (το Buy and Sell όπως ανομάζεται) στο οποίο προς το παρόν δεν έχεις πρόσβαση. Για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσεις 100 μέρες παραμονής στο site και 150 post. Ενημερωτικά να προσθέσω ότι οποιαδήποτε αγγελία εκτός του Buy and Sell διαγράφεται. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μην διστάσεις να μου στείλεις ένα πμ. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια εχει βγει hack για την τελευταια εκδοση του λογισμικου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ξερει κανεις με ποιο προγραμμα μπορω να κοβω τραγουδια και να τα φτιαχνω να ξεκινουν απο οπου θελω εγω? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλησπέρα. Κάποιος μου ανέφερε ότι αν πάω σε πέντε έξι ποστ θα βρω εφαρμογές, για δοκιμάστε και αν βρείτε πείτε το λινκ γιατί μπορεί να μου ξέφυγε. Επίσης παιχνίδια αν υπάρχουν μπορεί κάποιος να δώσει το λινκ. Ευχαριστώ θερμά. συγνώμη ηταν για αλου ακυρο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xploder Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 http://www.se-satio.co.uk/ Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 ξερει κανεις με ποιο προγραμμα μπορω να κοβω τραγουδια και να τα φτιαχνω να ξεκινουν απο οπου θελω εγω? Νομίζω audio cube λέγεται. Αλλά καλύτερα να το κάνεις στον υπολογιστή σου αυτό πρώτα μιας και στο κινητό θα σου πάρει πολύ περισσότερη ώρα. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis29 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 κατεβασα το nba 2010 απο το play now τις se και ειναι μουφα καταρχην παιζει μονο οριζοντια τσαμπα τα 3.5 ευρω, ενω το εχουν για το satio οταν τα κατεβασα μου εγραψε οτι δεν ειναι για την συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosatio Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 καλησπερα εχω ενα satio κ θα ηθελα να μαθω αν γινετε κ με ποιο τροπο να αλλαξω λειτουργικο απο symbian σε android η κατι αλλο ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 καλησπερα εχω ενα satio κ θα ηθελα να μαθω αν γινετε κ με ποιο τροπο να αλλαξω λειτουργικο απο symbian σε android η κατι αλλο ευχαριστω! Οχι,δεν υπαρχει δυνατοτητα να κανεις κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Φίλε έχω το τηλέφωνο 8 μήνες,αν το θες για φωτογραφίες είναι τέλειο...αλλά μετά από αυτό τίποτα άλλο...η κάρτα μνήμης 8τζμπι που δίνουν δώρο είναι για πέταμα.κολλάει το κινητό τρομερά με αυτήν μέσα..το νόκια είναι καλύτερο αν το θες για ιντερνετ,,εφαρμογές,,αλλά είναι βάρη για την τσέπη,εγώ θα σου πρότεινα το δεύτερο..υπάρχουν όμως και τα πολύ καλά νόκια 5800.και sony ericsson vivaz η elm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Φίλε έχω το τηλέφωνο 8 μήνες,αν το θες για φωτογραφίες είναι τέλειο...αλλά μετά από αυτό τίποτα άλλο...η κάρτα μνήμης 8τζμπι που δίνουν δώρο είναι για πέταμα.κολλάει το κινητό τρομερά με αυτήν μέσα..το νόκια είναι καλύτερο αν το θες για ιντερνετ,,εφαρμογές,,αλλά είναι βάρη για την τσέπη,εγώ θα σου πρότεινα το δεύτερο..υπάρχουν όμως και τα πολύ καλά νόκια 5800.και sony ericsson vivaz η elm. εμενα δεν εχει κολλησει ποτε με την δικη του καρτα. μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα με το τηλεφωνο. το μονο δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης του ι8910 που ειχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Φίλε έχω το τηλέφωνο 8 μήνες,αν το θες για φωτογραφίες είναι τέλειο...αλλά μετά από αυτό τίποτα άλλο...η κάρτα μνήμης 8τζμπι που δίνουν δώρο είναι για πέταμα.κολλάει το κινητό τρομερά με αυτήν μέσα..το νόκια είναι καλύτερο αν το θες για ιντερνετ,,εφαρμογές,,αλλά είναι βάρη για την τσέπη,εγώ θα σου πρότεινα το δεύτερο..υπάρχουν όμως και τα πολύ καλά νόκια 5800.και sony ericsson vivaz η elm. Ουτε εμενα δεν κολλαει,καθολου μαλιστα. Μαλλον αλλου ειναι το προβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Φίλε έχω το τηλέφωνο 8 μήνες,αν το θες για φωτογραφίες είναι τέλειο...αλλά μετά από αυτό τίποτα άλλο...η κάρτα μνήμης 8τζμπι που δίνουν δώρο είναι για πέταμα.κολλάει το κινητό τρομερά με αυτήν μέσα..το νόκια είναι καλύτερο αν το θες για ιντερνετ,,εφαρμογές,,αλλά είναι βάρη για την τσέπη,εγώ θα σου πρότεινα το δεύτερο..υπάρχουν όμως και τα πολύ καλά νόκια 5800.και sony ericsson vivaz η elm. και εγω εχω το τηλεφωνο απο την πρωτη εβδομαδα που ηρθε στην Ελλαδα και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με την καρτα μνημης ουτε μου κολλαει, μεταφερω αρχεια απο δυο Η/Υ (σπιτι-μαγαζι) στο τηλεφωνο και δουλευει κανονικοτατα. φιλος αν επεσες σε ελατοματικη καρτα μνημης και σου κολλαει το τηλεφωνο καλο ειναι να αλαξεις την καρτα μνημης Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 εχω το spb mobile shell στο σατιο μου, για να περασω μια καινουρια εκδοση του πρεπει να το σβησω η το περναω απο πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 εχω το spb mobile shell στο σατιο μου, για να περασω μια καινουρια εκδοση του πρεπει να το σβησω η το περναω απο πανω; απο οτι εχω δει πρεπει να το σβησεις!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 γεια σας παιδες.απο θεμα αναβαθμισης πρεπει να μας εχουν ξεχασει λιγακι ε?ποσοι μηνες ηταν που καναμε την τελευταια? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 γεια σε όλους. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να έχω εγκαταστήσει για να μπορώ να βλέπω video; διαπίστωσα όταν μπήκα στο τροκτικό ότι δεν μου ανοίγει τα video που έχει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 γεια σε όλους. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να έχω εγκαταστήσει για να μπορώ να βλέπω video; διαπίστωσα όταν μπήκα στο τροκτικό ότι δεν μου ανοίγει τα video που έχει εκεί. ''κατεβασε'' skyfire mobile browser Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) το κατέβασα ένα που βρήκα skyfire_3rd γράφω τη διεύθυνση αλλά πως του λέω να τη βρει; πατάω το οκ κάτω αλλά δεν κάνει τίποτα. και κάτι άλλο. όλα τα άσχημα σήμερα. δε λέει να κλειδώσει με τίποτα δορυφόρους ούτε το Ndrive ούτε το GArmin. πριν κανα μήνα ήταν όλα καλά. σήμερα που τα δοκίμασα και τα δύο είναι σαν να μην υπάρχει το gps. το είχα μόνο με το ενσωματωμένο και δούλευε μια χαρά. σήμερα ενεργοποίησα και το μέσω δικτύου αλλά πάλι τίποτα. καμιά ιδέα για το τι να ψάξω;(η μόνη αλλαγή που είχα κάνει από τότε που δούλευε είναι ότι είχα βγάλει και ξαναβάλει την κάρτα. τα προγράμματα ανοίγουν κανονικά αλλά δε κλειδώνουν δορυφόρους). πηγαίνοντας υπηρεσίες εντοπισμού, τοποθεσία, δεδομένα gps, κάνει αναζήτηση συσκευών και υπολογισμό δεδομένων gps, πατώντας θέση και στις γεωγραφικές πληροφορίες το επιλογές κατάσταση δορυφόρου όσο και να το αφήσω σε ανοιχτό χώρο πάντα μου γράφει ισχύς σημάτων :δεν διατίθενται δεδομένα δορυφόρων. αυτό δεν θα έπρεπε κανονικά να μου δείχνει κάτι εδώ και δεν είναι άσχετο από τα προγράμματα που έχω περάσει; Edited June 29, 2010 by senos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 το κατέβασα ένα που βρήκα skyfire_3rd γράφω τη διεύθυνση αλλά πως του λέω να τη βρει; πατάω το οκ κάτω αλλά δεν κάνει τίποτα. και κάτι άλλο. όλα τα άσχημα σήμερα. δε λέει να κλειδώσει με τίποτα δορυφόρους ούτε το Ndrive ούτε το GArmin. πριν κανα μήνα ήταν όλα καλά. σήμερα που τα δοκίμασα και τα δύο είναι σαν να μην υπάρχει το gps. το είχα μόνο με το ενσωματωμένο και δούλευε μια χαρά. σήμερα ενεργοποίησα και το μέσω δικτύου αλλά πάλι τίποτα. καμιά ιδέα για το τι να ψάξω;(η μόνη αλλαγή που είχα κάνει από τότε που δούλευε είναι ότι είχα βγάλει και ξαναβάλει την κάρτα. τα προγράμματα ανοίγουν κανονικά αλλά δε κλειδώνουν δορυφόρους). πηγαίνοντας υπηρεσίες εντοπισμού, τοποθεσία, δεδομένα gps, κάνει αναζήτηση συσκευών και υπολογισμό δεδομένων gps, πατώντας θέση και στις γεωγραφικές πληροφορίες το επιλογές κατάσταση δορυφόρου όσο και να το αφήσω σε ανοιχτό χώρο πάντα μου γράφει ισχύς σημάτων :δεν διατίθενται δεδομένα δορυφόρων. αυτό δεν θα έπρεπε κανονικά να μου δείχνει κάτι εδώ και δεν είναι άσχετο από τα προγράμματα που έχω περάσει; Ο 3rd λογικά θα είναι για 3rd edition symbian οπότε δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι για 5th. Αν και δεν έχω δοκιμάσει τον skyfire οπότε μπορεί να είναι απλά η έκδοση του και να λέω χαζομάρες. Επίσης έχω την υποψία ότι βίντεο μπορεί να κάνει stream μόνον μέσω του youtube αν και ούτε και για αυτό παίρνω όρκο. Όσον αφορά το gps κι εγώ έχω προβλήματα μετά την τελευταία αναβάθμηση του λογισμικού. Δεν κλειδώνει δορυφόρους και δεν ξέρω τι φταίει ούτε πως να το λύσω. Ξέρω ότι μάλλον δεν σε βοήθησα και πολύ...:p Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Ο 3rd λογικά θα είναι για 3rd edition symbian οπότε δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι για 5th. Αν και δεν έχω δοκιμάσει τον skyfire οπότε μπορεί να είναι απλά η έκδοση του και να λέω χαζομάρες. Επίσης έχω την υποψία ότι βίντεο μπορεί να κάνει stream μόνον μέσω του youtube αν και ούτε και για αυτό παίρνω όρκο. ναι ειναι 5rd και ο skyfire παιζει τα video Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts