xploder Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 και πως κανω downgrade την σησκευη?:p Για δες σε αυτό το θέμα εδώ... http://"http://www.se-satio.co.uk/viewtopic.php?f=15&t=324" Παράθεση Everybody_Lies... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Καλησπέρα!! Είμαι νέος με Satio και θα ήθελα κάποια βοήθεια σε σχέση με της επαφές!! Έχω τις επαφές μου αποθηκευμένες σε yahoo Gmail και myPhone place και δεν μπορώ να βρώ τρόπο να τις βάλω στο Satio!! Μόνο συνχρονισμό με Outlook ξέρω αλλά δεν μπορώ να βρώ τρόπο πως να τις βάλω εκεί και έπιτα να συνχρονίσω το Satio!! Υπάρχει κανένας τρόπος να συνχρονίσω απευθείας τις επαφές μου ή έστω να τις βάλω πρώτα στο Outlook?? Έχω Outlook 2003!!! Τα φώτα σας!! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Καλησπέρα!! Είμαι νέος με Satio και θα ήθελα κάποια βοήθεια σε σχέση με της επαφές!! Έχω τις επαφές μου αποθηκευμένες σε yahoo Gmail και myPhone place και δεν μπορώ να βρώ τρόπο να τις βάλω στο Satio!! Μόνο συνχρονισμό με Outlook ξέρω αλλά δεν μπορώ να βρώ τρόπο πως να τις βάλω εκεί και έπιτα να συνχρονίσω το Satio!! Υπάρχει κανένας τρόπος να συνχρονίσω απευθείας τις επαφές μου ή έστω να τις βάλω πρώτα στο Outlook?? Έχω Outlook 2003!!! Τα φώτα σας!! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!! αν μπορεσεις με αυτο http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/tocopycontactsbetweentwophones/satio?lc=el&cc=gr Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Εχει ανοιξει η ενοτητα με τα downloads για ολα τα μελη,δε χρειαζεται πλεον να κανεις 5 posts! thanks για την πληροφορηση!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Παιδια η εφαρμογη task manager τι ακριβως κανει? Αξιζει να την περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Γεια σας, εχω ενα προβλημα εδω και καιρο με το Satio Μου και θελω να δω αν το εχει παθει κανεις απο σας. Βασικα δεν μου δουλευει το GPS. Δεν βρισκει δορυφορους, το δοκιμασα και με το Garmin που ειχα βαλει αλλα και με τα δικα του που εχει μεσα και δεν... Ξερει κανεις κατι? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Γεια σας, εχω ενα προβλημα εδω και καιρο με το Satio Μου και θελω να δω αν το εχει παθει κανεις απο σας. Βασικα δεν μου δουλευει το GPS. Δεν βρισκει δορυφορους, το δοκιμασα και με το Garmin που ειχα βαλει αλλα και με τα δικα του που εχει μεσα και δεν... Ξερει κανεις κατι? ποση ωρα το εχεις να βλεπει ουρανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Το αφησα και 1:30 και τπτ... Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Το αφησα και 1:30 και τπτ... μιαμιαση ωρα? συνηθως καμμια 20λεπτα θελει για πρωτη φορα. μετα εμενα πιανει στα 2-3 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) Γεια σας, εχω ενα προβλημα εδω και καιρο με το Satio Μου και θελω να δω αν το εχει παθει κανεις απο σας. Βασικα δεν μου δουλευει το GPS. Δεν βρισκει δορυφορους, το δοκιμασα και με το Garmin που ειχα βαλει αλλα και με τα δικα του που εχει μεσα και δεν... Ξερει κανεις κατι? πηγαινε: ρυθμισεις-τηλεφωνο-ρυθμισεις εφαρμογων-εντοπισμος στιγματος-μεθοδοι εντοπισμου στιγματος.αν δεν εχει τικ στο εσωτερικο gps πατα ενεργοποιηση.τωρα λογικα θα δουλεψει... Edited May 25, 2010 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Και παλι δεν δουλευει! :( Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speck50 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 καλησπερα παιδες, μια ερωτηση εχω κ συγχωρεστε με αν εχει απαντηθει καπου. Το Satio απο Voda εχει λειτουργικο δικο της μεσα κ οχι το οριτζιναλ απο την SE,σωστα? Αν ναι, θα ηθελα να ακουσω μερικες εντυπωσεις απο κατοχους αυτου μιας κ εχω επιδοτηση απο την Voda κ σκεφτομαι για αγορα του Satio αλλα το λειτουργικο της Voda με προβληματιζει καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 καλησπερα παιδες, μια ερωτηση εχω κ συγχωρεστε με αν εχει απαντηθει καπου. Το Satio απο Voda εχει λειτουργικο δικο της μεσα κ οχι το οριτζιναλ απο την SE,σωστα? Αν ναι, θα ηθελα να ακουσω μερικες εντυπωσεις απο κατοχους αυτου μιας κ εχω επιδοτηση απο την Voda κ σκεφτομαι για αγορα του Satio αλλα το λειτουργικο της Voda με προβληματιζει καπως. αν και δεν το εχω παρει, πιστευω πως εχει λειτουργικο vodafone αλλα μπορεις να κανεις debrand και να απαλλαγεις απο αυτο :) υπαρχει και free debrand ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 καλησπερα παιδες, μια ερωτηση εχω κ συγχωρεστε με αν εχει απαντηθει καπου. Το Satio απο Voda εχει λειτουργικο δικο της μεσα κ οχι το οριτζιναλ απο την SE,σωστα? Αν ναι, θα ηθελα να ακουσω μερικες εντυπωσεις απο κατοχους αυτου μιας κ εχω επιδοτηση απο την Voda κ σκεφτομαι για αγορα του Satio αλλα το λειτουργικο της Voda με προβληματιζει καπως. υπάρχει και το πλαίσιο που συνεργάζεται με τη voda. Έτσι θα πάρεις το satio με το αυθεντικό λειτουργικό του και θα χρησιμοποιήσεις και την επιδότησή σου! Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Γειά σας, Αν και είμαι μέλος εδώ και αρκετό καιρό, ποτέ δεν έγραψα κάτι, αλλά πάντα παρακολουθούσα διάφορα θέματα που με ενδιέφεραν. Αυτό που με κάνει να γράψω και να απευθυνθώ σε σας, είναι το εξής. 1. Είμαι κάτοχος του W910 και σκέπτομαι να αλλάξω και να αγοράσω το Satio. 2. Συγχρόνως αναζητώ κινητό το οποίο να δέχετε 2 Sims. Ψάχνοντας στο διαδύκτιο, τυχαία βρήκα την ιστοσελίδα αυτή, http://www.simore.ch/en/mobile_phone_accessory/Sony-Ericsson/, η οποία αναφέρει οτι σε κάποια κινητά, οπως το Satio, μπορεί κάποιος να τοποθετήσει 2 sims. Λόγω του οτι δεν είμαι σχετικός με θέματα γενικά των κινητών τηλεφώνων, θα παρακαλούσα αν κάποιος γνωρίζει κατι σχετικά με την παραπάνω ιστοσελίδα ή να με παραπέμψει σε άλλο topic. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Παιδια η εφαρμογη task manager τι ακριβως κανει? Αξιζει να την περασω? Με τέτοιου είδους εφαρμογές μπορείς να κάνεις διαχείριση των εφαρμογών που τρέχουν στο κινητό σου όπως για παράδειγμα να τις τερματίσεις σε περίπτωση που κολλήσουν, να δεις πληροφορίες για τη μνήμη κτλ. Σε γενικές γραμμές αξίζει να την περάσεις. Γειά σας, Αν και είμαι μέλος εδώ και αρκετό καιρό, ποτέ δεν έγραψα κάτι, αλλά πάντα παρακολουθούσα διάφορα θέματα που με ενδιέφεραν. Ψάχνοντας στο διαδύκτιο, τυχαία βρήκα την ιστοσελίδα αυτή, http://www.simore.ch/en/mobile_phone_accessory/Sony-Ericsson/, η οποία αναφέρει οτι σε κάποια κινητά, οπως το Satio, μπορεί κάποιος να τοποθετήσει 2 sims. Ευχαριστώ. Καλώς ήρθες λοιπόν ως ενεργό μέλος του myphone! To Satio δεν είναι dual sim phone. Αυτό που αναφέρει η σελίδα που δίνεις είναι ότι το satio είναι συμβατό με αυτή τη συσκευή που πουλάνε η οποία μετατρέπει το satio σε dual sim phone. Περισσότερα για dual sim phones θα βρεις εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnis4 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Ειμαι και εγω κατοχος του Satio.Εχω κατι ψηλοπροβληματα με το Player,επειτα απο ενα search βρηκα πως πρεπει να βαλω το MobiFactor PowerMp3 .Αμα ξερει κανεις που μπορω να το βρω,ας μου πει.. Υγ.Αμα υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να το γραψει εδω,ας μου το στειλει σε μυνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Καλημέρα, Φίλε zxr, ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκρισή σου. Γνωρίζω οτι το Satio παίρνει ενα μόνο sim. Η απορία μου είναι, διαβάζοντας και βλέποντας τα βίντεο απο την ιστοσελίδα της Simore, αν το έχει κάνει κάποιος απο εσάς ή τουλάχοστον γνωρίζει αρκετά πράγματα, γύρω απο το θέμα αυτό. Οσον αφορά για το topic που με παρέπεμψες, οι συσκευές που βρήκα, σχεδόν δεν υπάρχουν στην αγορά, εκτός μία ή δυο, αν θυμάμαι καλά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό. ;) Αρκετά κατατοπιστικό.:) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Αρκετά κατατοπιστικό.:) Ευχαριστώ. κοιτα μια αλλη περιπτωση ειναι και αυτη :http://www.124sold.gr/auctiondetails.php?id=4387589 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αν δεν βρεις τροπο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 kouf που στο καλό το βρήκες;:confused: και τι είναι "τούτο":blink: Υπάρχει στην γραμμή παραγωγής της Sony Ericsson το μοντέλο αυτό; :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 kouf που στο καλό το βρήκες;:confused: και τι είναι "τούτο":blink: Υπάρχει στην γραμμή παραγωγής της Sony Ericsson το μοντέλο αυτό; :dizzy: Κινέζικο αντίγραφο του Satio είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Είπα και εγώ.:lol: Τελικά οι κινέζοι είναι τόσο γρήγοροι στις αντιγραφές, που έχει τρομάξει το μάτι μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnis4 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Ειμαι και εγω κατοχος του Satio.Εχω κατι ψηλοπροβληματα με το Player,επειτα απο ενα search βρηκα πως πρεπει να βαλω το MobiFactor PowerMp3 .Αμα ξερει κανεις που μπορω να το βρω,ας μου πει.. Υγ.Αμα υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να το γραψει εδω,ας μου το στειλει σε μυνημα. κανενας???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts