geovass Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Νομίζω, ότι δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή για μη-JB συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sminas Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλησπέρα, Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αγοράσω ένα από τα GPS apps για πλοήγηση στην Αθήνα. Από αυτά που βλέπω στο appstore υπάρχει το iGo, το Don't Panic, το talk and drive και το Nav Greece. Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα... Λοιπόν, επειδή όλα αυτά έχουν ένα κόστος, δεν θέλω να αγοράσω κάποιο από αυτά και να μου βγει και άχρηστο. Γι' αυτό θα ήθελα την συμβουλή σας. Πρόσεξα ότι το Nav Greece είναι αισθητά πιο φθηνό, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι όσο αναφορά την αξιοπιστία. Ποιο προτείνετε και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλησπέρα, Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αγοράσω ένα από τα GPS apps για πλοήγηση στην Αθήνα. Από αυτά που βλέπω στο appstore υπάρχει το iGo, το Don't Panic, το talk and drive και το Nav Greece. Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα... Λοιπόν, επειδή όλα αυτά έχουν ένα κόστος, δεν θέλω να αγοράσω κάποιο από αυτά και να μου βγει και άχρηστο. Γι' αυτό θα ήθελα την συμβουλή σας. Πρόσεξα ότι το Nav Greece είναι αισθητά πιο φθηνό, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι όσο αναφορά την αξιοπιστία. Ποιο προτείνετε και γιατί; Ξέχασες το καλύτερο... Το navigon... Επίσης ξέχασες και το tomtom. To navigon είναι καισε προσφορά τώρα στα 55 ευρώ το europe από 95 που κάνει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sminas Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Προτείνεις Navigon σε σχέση με τα υπόλοιπα; Δουλεύει καλά σε iPhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Προτείνεις Navigon σε σχέση με τα υπόλοιπα; Δουλεύει καλά σε iPhone? To navigon πάρε.. Αν δεις και στα top paid ειναι πολυ ψηλά.. Ξεφευγει απο τα άλλα.. Ειδικα με την τιμη 55 ευρώ για τη europe εκδοση.. Τα τοπ 3 με τη σειρα ειναι navigon,tomtom,mls.. Τα άλλα δεν αξιζει να τα κοιτάς.. Εκτός κι αν δεν θες να δώσεις τόσα και θες κατι φθηνοτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Υπάρχει νομίζω και το garmin το οποίο στο N8 μου είναι πολύ καλό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Theodore_ Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 http://oblapps.com/Images/pinmaster_icon.png Pin Master HD : Bookmark your world Describe, Share and Sync your favorite places with your friends. Pin Master is the top iPhone app for location bookmarking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση.. Μου ειπε ενας φιλος μου με iphone να του δωσω τα στοιχεια του λογαριασμου μου για να κατεβασει δωρεαν το mls destinator που το χρειαζεται για ενα ταξιδι κ για να μην χρειαστει να δωσει 50 ευρω αφου δεν προκειται να το ξαναχρησιμοποιησει. Δεν εχω προβλημα να του δωσω τα στοιχεια του λογαριασμου μου αλλα γινεται αυτο που λεει; Κ τι προβληματα μπορει να εχω μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση.. Μου ειπε ενας φιλος μου με iphone να του δωσω τα στοιχεια του λογαριασμου μου για να κατεβασει δωρεαν το mls destinator που το χρειαζεται για ενα ταξιδι κ για να μην χρειαστει να δωσει 50 ευρω αφου δεν προκειται να το ξαναχρησιμοποιησει. Δεν εχω προβλημα να του δωσω τα στοιχεια του λογαριασμου μου αλλα γινεται αυτο που λεει; Κ τι προβληματα μπορει να εχω μετα; Γίνεται. Αν δεν έχεις συμπληρώσει 5 συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό. Μπορεί να κατεβάζει αυτός εφαρμογές και να χρεώνεται ο λογαριασμός σου. Βέβαια θα έχεις πρόσβαση και εσύ στις εφαρμογές αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Αν συμπληρωθουν δλδ 5 συσκευες στον ιδιο λογαριασμο τι γινεται; Πρεπει να κανω αλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 νομιζω οτι μετα το προγραμμα "κλειδωνει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εννοείς ότι εσύ το έχεις κατεβάσει ήδη και θα βάλει το δικό σου id στο κινητό του για να το "ξανακατεβάσει"? Παίδες αυτό γίνεται γιατί το έχω κι εγώ απορία...? Είναι τόσο απλό να "κλέψεις" μία πληρωμένη εφαρμογή και απλά σε κάθε update πρέπει να βάζεις το id του άλλου? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 για το MLS Destinator Talk&Drive βγήκε αναβάθμιση. παίζει μια χαρά πλέον σε iOS 5 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niathan Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 νομιζω το Navigon ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη για Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 δεν ξέρω για όλη την Ελλάδα αλλά όσον αφορά την Αττική καλύτερο χάρτη καιο δρομολογήσεις από το MLS Destinator δεν έχω δει. αφού έγινε και ios5 optimized τώρα, μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xepo13 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 θα συμφωνησω με το niathan εχοντας χρησιμοποιησει αρκετα navigation το πιο ενημερομενο ειναι το navigon και μετα θα εβαζα το tomtom αλλα δυστυχως δν σε αφηνει να κουνας το χαρτη οταν εχεισ κανεις μια δρομολογηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Απογοητευμένος με το gps και τα επι πληρωμη προγραμματα (ΗΜΑΡΤΟΝ 89,99€ για ενα προγραμμα, αγοραζω νεα συσκευη gps με τα ιδια χρηματα!!!!). Κατεβασα καποια δωρεαν προγραμματα αλλα δεν λενε κατι... Ομως ειδα με 10€ το NAVV Greece και με λιγα παραπανω το DontPanic... καλα τα σχολια στο Appstore αλλα θα ηθελα ενα παιδι εμπειρο απο εδω μεσα να μου πει τι εντυπωσεις εχει απο τα παραπανω προγραμματα στο κινητο του. Με ενα πιθανο μελλοντικο jailbreak, γνωριζετε ποια προγραμματα ειναι δωρεαν (πχ Navi που εχω ακουσει τα καλυτερα) ώστε να μην αγορασω ακομα και να περιμενω το jb? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sminas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Πρόσφατα αγόρασα το don't panic και σε πρώτη φάση μου φαίνεται μια χαρά. Για την ώρα έχω κάνει μικρές διαδρομές, αλλά από ότι έχω δει μοιάζει με το Navigon ως interface, είναι γρήγορο (τουλάχιστον στο iphone 5). Έχει POI (ίσως να είναι κάπως λιγότερα σε σχέση με το Navigon, χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω ακόμα) και για την ώρα δεν έχω παράπονο. 70, 80, 90 ευρώ δεν θα έδινα για κανένα λόγο. Αυτό κάνει 15 για την ώρα. Θα έχω περισσότερες πληροφορίες όσο περνάνε οι μέρες. Όσο αναφορά το NAVV Greece, έχω ακούσει επίσης καλά λόγια, αλλά παρασύρθηκα από τα πολύ καλά σχόλια του App Store και κατέβασα το don't panic. Το Navigon το είχα επί JailBreak, που ήταν άριστο, αλλά η τιμή είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ Edited January 22, 2013 by sminas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 να πω την αληθεια δεν ξερω πως ειναι ενα iphone με jb, και δεν θα ηθελα να το κανω να πω την αληθεια, οσο αφορα τις εφαρμογουλες με 0,89€ δεν τρεχει και τπτ! Αλλα λογω του gps μου φαινεται πως θα κινηθω προς jb οταν βγει για την 6.1 για να δοκιμασω τα προγραμματα free (και κυριως το Navi) και μετα ισως κρινω... παντως εχω ακουσει οντως καλυτερα λογια για το dont panic σε σχεση με το Νavv και εγω απλα θελω περισσοτερο feedback απο χρηστες εδω στο φορουμ για να δωσω τα 15€ Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Παιδιά ποιά έκδοση του sygic πρέπει να κατεβάσουμε για ελληνικούς χάρτες?Αν και λόγω τιμής λέω να δοκιμάσω το don't panic ..Eχω το iphone 5 Edited February 4, 2013 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moufas1973 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Φιλε το εχω κατεβασει κι ειναι πρωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδιά ποιά έκδοση του sygic πρέπει να κατεβάσουμε για ελληνικούς χάρτες?Αν και λόγω τιμής λέω να δοκιμάσω το don't panic ..Eχω το iphone 5 Επανέρχομαι και επί της ευκαιρίας της πτώσης της τιμής του sygic θα ήθελα να μου προτείνετε όσοι τα έχετε δοκιμάσει ποιο από τα δύο να αγοράσω .Το sygic ή το don't panic? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steGR Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 λειτουργεί καια και αξιόπιστα το turn by turn navigation στα maps? ποια η εμπειρία των χρηστών εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts