Nix_ Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Πως λέγεται το προγραμμα; Sent from my iPhone using Tapatalk Πλακα κανεις ετσι?? :) Ολοκληρη εικονα εβαλε ο ανθρωπος... Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Πως λέγεται το προγραμμα; Sent from my iPhone using Tapatalk Το πρόγραμμα λέγεται Pefect Downloader, αλλα πλέον έχασε την σημαντικότερη δυνατότητα του που ήταν το download YouTube videos. Η YouTube τους απαγόρευσε το downloading και γι αυτο η εφαρμογη πωλείται πλέον στα 0.79€ Εγω ευτυχώς έχω κρατήσει το αρχείο της παλιοτερης έκδοσης και ακόμα αν κάνω αναβάθμιση κατα λάθος μπορω να περάσω και πάλι την παλιότερη έκδοση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το πρόγραμμα λέγεται Pefect Downloader, αλλα πλέον έχασε την σημαντικότερη δυνατότητα του που ήταν το download YouTube videos. Η YouTube τους απαγόρευσε το downloading και γι αυτο η εφαρμογη πωλείται πλέον στα 0.79€ Εγω ευτυχώς έχω κρατήσει το αρχείο της παλιοτερης έκδοσης και ακόμα αν κάνω αναβάθμιση κατα λάθος μπορω να περάσω και πάλι την παλιότερη έκδοση. εχω κανει αναβαθμιση και εχασα αυτη την δυνατοτητα. η χαζομαρες της apple. ενας φιλος μου εχει desire hd και εχει μια εφαρμογη και κατεβαζει τραγουδια απο το youtube σε mp3. τα καλα του android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 εχω κανει αναβαθμιση και εχασα αυτη την δυνατοτητα. η χαζομαρες της apple. ενας φιλος μου εχει desire hd και εχει μια εφαρμογη και κατεβαζει τραγουδια απο το youtube σε mp3. τα καλα του android. Και εκει κατα καιρους αυτα τα προγραμματα εξαφανιζονται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Για το συγκεκριμένο δεν ευθύνεται η apple. Το YouTube απαγόρευσε το downloading γιατί αν δεν παρακολουθείς τα βίντεο τους μέσα απ αυτο, δεν βλέπεις και τις διαφημίσεις τους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Για το συγκεκριμένο δεν ευθύνεται η apple. Το YouTube απαγόρευσε το downloading γιατί αν δεν παρακολουθείς τα βίντεο τους μέσα απ αυτο, δεν βλέπεις και τις διαφημίσεις τους. και απο το youtube οταν μπαινω οταν ακουω τραγουδι και θελω να κλεισει η οθονη σταματαει και το youtube να παιζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) http://itunes.apple.com/app/iportions/id438091351?mt=8&ls=1 Αυτή είναι μιά ωραία εφαρμογή, είναι έξυπνη ιδέα και έχει πλάκα. Edited May 20, 2011 by hellinas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Τρεξτε!!! το WhatsApp Free για λιγο !!! http://itunes.apple.com/app/whatsapp-messenger/id310633997?mt=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Χαχαχα ενδιαφερον πάντως http://itunes.apple.com/us/app/find-love-in-facebook/id440197894?mt=8&ls=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Παιδια, ψάχνω κάποια εφαρμογή που να μπορεί να μου δείξει τι επιλογές έχω γύρω μου για παραγγελία φαγητού (delivery). Έχετε κάτι υπόψη σας? (ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα :O ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Παιδια, ψάχνω κάποια εφαρμογή που να μπορεί να μου δείξει τι επιλογές έχω γύρω μου για παραγγελία φαγητού (delivery). Έχετε κάτι υπόψη σας? (ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα :O ) Δοκίμασε τον exanda, layar ή κάποιο άλλο augmented reality app. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Δοκίμασε τον exanda, layar ή κάποιο άλλο augmented reality app. Ευχαριστω. Πολυ καλο το exandas !! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Υπάρχει κάποιο msn messenger app που να κρατάει τη φωτό μου στο κανονικό msn και να με ειδοποιεί ότι έχω νέο μήνυμα (είτε με ήχο, είτε με αριθμό στο εικονίδιο της εφαρμογής) όταν έχω βγεί από την εφαρμογή και αυτή τρέχει στο background? Έστω και paid δε με νοιάζει, αρκεί επιτέλους να κάνω τη δουλειά μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Υπάρχει κάποιο msn messenger app που να κρατάει τη φωτό μου στο κανονικό msn και να με ειδοποιεί ότι έχω νέο μήνυμα (είτε με ήχο, είτε με αριθμό στο εικονίδιο της εφαρμογής) όταν έχω βγεί από την εφαρμογή και αυτή τρέχει στο background? Έστω και paid δε με νοιάζει, αρκεί επιτέλους να κάνω τη δουλειά μου! IM+ Pro :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 IM+ Pro :) Thanks! Είπα μήπως το γλιτώσω γιατί είναι ακριβή αλλά ότι άλλο δοκίμασα δε με καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη msn που να μπορουμε να στειλουμε πχ καποια φωτο σε αυτον που μιλαμε οπως μπορουμε να κανουμε και με τις android συσκευες????? επισης αν ξερετε καποιο προγραμμα που μολις συνδεω το iphone με τον υπολογιστη με usb να το βλεπει σαν στικακι και να μεταφερω ηχους φωτο και βιντεο στο κινητο σαν εναν συμβατικο τηλεφωνο? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akuma83 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη msn που να μπορουμε να στειλουμε πχ καποια φωτο σε αυτον που μιλαμε οπως μπορουμε να κανουμε και με τις android συσκευες????? επισης αν ξερετε καποιο προγραμμα που μολις συνδεω το iphone με τον υπολογιστη με usb να το βλεπει σαν στικακι και να μεταφερω ηχους φωτο και βιντεο στο κινητο σαν εναν συμβατικο τηλεφωνο? ευχαριστω. ebuddy pro... αν κάνεις jailbreak μπορείς να το κάνεις κι αυτό που ζητάς με το usb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] _______________________________________ iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5. bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more! Follow me on twitter. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 επισης αν ξερετε καποιο προγραμμα που μολις συνδεω το iphone με τον υπολογιστη με usb να το βλεπει σαν στικακι και να μεταφερω ηχους φωτο και βιντεο στο κινητο σαν εναν συμβατικο τηλεφωνο? ευχαριστω. ifunbox http://www.i-funbox.com/ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 επισης αν ξερετε καποιο προγραμμα που μολις συνδεω το iphone με τον υπολογιστη με usb να το βλεπει σαν στικακι και να μεταφερω ηχους φωτο και βιντεο στο κινητο σαν εναν συμβατικο τηλεφωνο? ευχαριστω. Μα σε μενα (με 4.3.3 jb) αυτη τη συμπεριφορα εχει !!! Τραβηξα 5 φωτογραφιες και οταν το συνεδεσα στον υπολογιστη ανοιξε η επιλογη με τι τροπο θελω να το δω. Επελεξα σαν αρχειο και ανοιξε κανονικα ενας φακελος οπου ειχε τις 5 φωτογραφιες και μπορουσα να κανω οτι ηθελα. ΧΩΡΙΣ τη χρησηαλλου προγραμματος !!! Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikat Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καλησπερα παιδια... Ψαχνω να βρω την εφαρμογη του google+ απ το app store και δεν υπαρχει... Δεν εχουν ενημερωθει οι servers της apple στην ελλαδα ακομα? Toσος καιρος περασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Ακομα δεν ειναι διαθέσιμη στο Ελληνικο App Store. Κανε λιγο υπομονη ή ανοιξε ενα US λογαριασμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Και το google latitude δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό app store ακόμα. Και έχει βγει από το περασμένο Δεκέμβριο στο αμερικάνικο. Κρίμα γιατί είναι φοβερή εφαρμογή, υπό προϋποθέσεις βέβαια ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoula25 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλησπέρα και απο εμένα :) Εγώ θέλω να σας ρωτήσω στο appstore μπορώ να βρω το vlc media player ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Όχι δε μπορείς. Κάπου δεν τα βρήκανε οι εταιρείες και τον κατέβασαν. Αν είσαι jb θα τον βρεις σε κάποιο από τα γνωστά-άγνωστα φόρουμ. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deronys Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ikamaki http://itunes.apple.com/us/app/ikamaki/id457398547?ls=1&mt=8 Είναι N1 και στα free και στα paid εδώ και 2 μέρες. Πριν λίγο το κατέβασα και έχει τρελό γέλιο χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts