Mivas Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 εγω ειμαι με το ΝΟΚΙΑ 8 αλλα οταν παραδοση πνευμα εχω στην ακρη ενα iphone se 1 gen και ενα lumia 930 τόσο το μήλο όσο και το λούμια με 10άρια παράθυρα πιο βιώσιμα είναι από τα 3ετούς διάρκειας Android της Νόκια (που πάλι είναι εκτεταμένης υποστήριξης σε σχέση με άλλους κατασκευαστές)... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 εγω ειμαι με το ΝΟΚΙΑ 8 αλλα οταν παραδοση πνευμα εχω στην ακρη ενα iphone se 1 gen και ενα lumia 930 Και γω με το 8 είμαι, το καλοκαίρι κλείνει 3 χρόνια..από τη στιγμή που δεν έχει θέμα με οθόνη ή μπαταρία μάλλον πάει άνετα για 4 χρόνια..οπότε πάμε για το 8.3 που θα παίζει στα 200€ τότε :D @mivas δε μπορώ να με φανταστώ με κάτι άλλο ρε φίλε..είναι εγκεφαλικό το πρόβλημα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Μεγάλη ντροπή αυτή η Hdm για την nokia.κρίμα. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Αν και καθυστερημένα, το απόλυτο πρωταπριλιάτικο: Ο Stephen Elop γυρίζει πίσω!!! :D Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Αν και καθυστερημένα, το απόλυτο πρωταπριλιάτικο: Ο Stephen Elop γυρίζει πίσω!!! :D Επιτέλους και μια ευχάριστη είδηση! Ο σωτήρας επιστρέφει! :lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γω με το 8 είμαι, το καλοκαίρι κλείνει 3 χρόνια..από τη στιγμή που δεν έχει θέμα με οθόνη ή μπαταρία μάλλον πάει άνετα για 4 χρόνια..οπότε πάμε για το 8.3 που θα παίζει στα 200€ τότε :D @mivas δε μπορώ να με φανταστώ με κάτι άλλο ρε φίλε..είναι εγκεφαλικό το πρόβλημα :lol::lol: πάρε Σάμμυ/Χαβάη/Σιομί κλπ και βάλε το λογότυπο της Nokia πάνω, βάλε και το ringtone και είσαι εντάξει. ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 εγώ πάλι. ια χάρτη βρίσκω.. οκ.. δεν έβγαλε ναυαρχίδα, αλλά στην κατηγορία τιμής που παίζει μοα χαρά είναι για ανταγωνισμό.. μην ακούσω για Sammy και Huawei σε αυτά τα λεφτά.. μόνο xiaomi υπάρχει αντίπαλος.. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Σε σχέση με Xiaomi, Realme, σειρά Α της Samsung κτλ, στις ίδιες κατηγορίες χρημάτων, τα Nokia είναι κατά πολύ υποδεέστερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 εγώ πάλι. ια χάρτη βρίσκω.. οκ.. δεν έβγαλε ναυαρχίδα, αλλά στην κατηγορία τιμής που παίζει μοα χαρά είναι για ανταγωνισμό.. μην ακούσω για Sammy και Huawei σε αυτά τα λεφτά.. μόνο xiaomi υπάρχει αντίπαλος.. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Σιομί και Ριαλμί είναι vfm. Η Χαβάη έχει ξεφύγει σαφώς στην τιμή εδώ και χρόνια... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Σε σχέση με Xiaomi, Realme, σειρά Α της Samsung κτλ, στις ίδιες κατηγορίες χρημάτων, τα Nokia είναι κατά πολύ υποδεέστερα. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να δοκιμάσω και Samsung. Έχω να πάρω από το 2001 συσκευή της Samsung. Αν δεν βγάλει κάτι αξιόλογο η Nokia ως τότε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να δοκιμάσω και Samsung. Έχω να πάρω από το 2001 συσκευή της Samsung. Αν δεν βγάλει κάτι αξιόλογο η Nokia ως τότε... Με εξαίρεση την κάμερα, τα τελευταία χρόνια η Σάμμυ βγάζει τις καλύτερες ναυαρχίδες σε σχέση με ανταγωνισμό σε θέμα hardware. Στα κύρια αρνητικά για μένα, το ότι είναι πανάκριβη σαν το μήλο πια, το ότι οι ναυαρχίδες είναι ακόμη πιο παντόφλες από τα υπόλοιπα (θέλει χέρια του Χαλκ για να λειτουργείς πλέον κινητό), ότι η κάμερα αν και βελτιωμένη από S9/10 ήδη, έχει ακόμη κάποια θέματα και ότι όπως και πολλοί άλλοι (εκτός Χαβάης πια) είναι γεμάτη με κατασκοπία γούγλε... Σε κάμερα, διαστάσεις και έλλειψη γούγλε, προτιμώ προσωπικά Χαβάη, αν και στην τιμή δεν έχει τεράστια διαφορά... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Ο ξεπεσμός δεν έχει τελειωμό... https://www.insomnia.gr/articles/hardware/nokia/hmd-global-parousiazei-tis-seires-nokia-x-nokia-g-kai-nokia-c/ Ναυαρχίδα με snapdragon 480!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 γτ είπε κανείς ότι είναι ναυαρχίδα η σειρά X? Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 γτ είπε κανείς ότι είναι ναυαρχίδα η σειρά X? Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Έλα μου ντε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Μιας και ανέφερα κατασκοπία γούγλε https://www.insomnia.gr/articles/google/android/i-google-parakolouthi-paranoma-tous-xristes-android-simfona-me-nea-kataggelia/ ελπίζω από τη μια η HMD να φτιάξει δικό της skin/λογισμικό που να περιορίζει την κατασκοπία της γούγλε, αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Για την ώρα μόνο η Χαβάη λόγω ban το έχει αυτό το θετικό... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Μιας και ανέφερα κατασκοπία γούγλε https://www.insomnia.gr/articles/google/android/i-google-parakolouthi-paranoma-tous-xristes-android-simfona-me-nea-kataggelia/ ελπίζω από τη μια η HMD να φτιάξει δικό της skin/λογισμικό που να περιορίζει την κατασκοπία της γούγλε, αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Για την ώρα μόνο η Χαβάη λόγω ban το έχει αυτό το θετικό... Μετά απ' αυτό λες να τρέξουν όλοι να αγοράσουν Huawei; ;) Δύσκολα ξεφεύγεις από την κατασκοπεία της Google όταν έχεις Android... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Με εξαίρεση την κάμερα, τα τελευταία χρόνια η Σάμμυ βγάζει τις καλύτερες ναυαρχίδες σε σχέση με ανταγωνισμό σε θέμα hardware. Στα κύρια αρνητικά για μένα, το ότι είναι πανάκριβη σαν το μήλο πια, το ότι οι ναυαρχίδες είναι ακόμη πιο παντόφλες από τα υπόλοιπα (θέλει χέρια του Χαλκ για να λειτουργείς πλέον κινητό), ότι η κάμερα αν και βελτιωμένη από S9/10 ήδη, έχει ακόμη κάποια θέματα και ότι όπως και πολλοί άλλοι (εκτός Χαβάης πια) είναι γεμάτη με κατασκοπία γούγλε... Σε κάμερα, διαστάσεις και έλλειψη γούγλε, προτιμώ προσωπικά Χαβάη, αν και στην τιμή δεν έχει τεράστια διαφορά...Μία ένστασή. Στο θέμα κάμερας η samsung είναι στα top όσον αφορά τις ναυαρχίδες της. Κι αυτή την στιγμή είναι το top στα android μιας και η huawei είναι πλέον εκτός.αλλά και το p40 pro πού είχα δοκιμάσει να πω την αλήθεια δεν με είχε ενθουσιάσει στο θέμα της κάμερας.το zoom δε με ενδιέφερε. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 γτ είπε κανείς ότι είναι ναυαρχίδα η σειρά X? Έλα μου ντε... Μη μπερδεύετε την έννοια με το τι κάνει ο ανταγωνισμός, αυτό είναι άλλο πράγμα. Η πραγματική ερμηνεία της λέξης «ναυαρχίδα» είναι «το ισχυρότερο πλοίο ενός στόλου» και δεδομένου του στόλου που μας παρουσίασε η HMD, η σειρά X είναι η ναυαρχίδα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Γενικά αν το πάρουμε έτσι, ναυαρχίδα θα βάφτιζα το 8.3 5G. Όχι το X20. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Μετά απ' αυτό λες να τρέξουν όλοι να αγοράσουν Huawei; ;) Δύσκολα ξεφεύγεις από την κατασκοπεία της Google όταν έχεις Android... Μπορείς μόνο με καστομιές τύπου Lineage (δεν ξέρω αν υπάρχουν διαθέσιμα για HMD συσκευές). Διαφορετικά στοκ μόνο με Huawei. Την πλειοψηφία του κόσμου δεν την νοιάζει να δίνει απλόχερα δεδομένα σε εταιρείες που θησαυρίζουν από αυτά, δεν ενδιαφέρεται για στοιχειώδη ιδιωτικότητα, γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μη μπερδεύετε την έννοια με το τι κάνει ο ανταγωνισμός, αυτό είναι άλλο πράγμα. Η πραγματική ερμηνεία της λέξης «ναυαρχίδα» είναι «το ισχυρότερο πλοίο ενός στόλου» και δεδομένου του στόλου που μας παρουσίασε η HMD, η σειρά X είναι η ναυαρχίδα της. Κι εσύ μην μπερδεύεις την έννοια ναυαρχίδα με την HMD. Η HMD δεν έχει ισχυρότερο πλοίο, δεν έχει ισχυρά πλοία γενικά, δεν έχει καν στόλο, όλο κάτι βαρκούλες και ψαροκάικα έχει... Δεν έχει σχέση η ΗΜD με ναυαρχίδες, με χίλια ζόρια έβγαλε μία, το 9άρι και μετά έκανε εξορκισμό μην τυχόν και ξαναβγάλει άλλη! :lol: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Γενικά αν το πάρουμε έτσι, ναυαρχίδα θα βάφτιζα το 8.3 5G. Όχι το X20. Ακόμα στο 8.3 έχεις μείνει; Το ξέρεις ότι η HMD παρουσίασε 6 νέες συσκευές; Ξέρεις πως ξεκίνησε την ομιλία του ο CEO; “Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μία πολύ σημαντική στιγμή, πολύ παραπάνω από ένα συνηθισμένο λανσάρισμα...” :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Πάντως οι τρεις σειρές κλείνουν κενά στα μοντέλα που ήδη είχε. Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Ακόμα στο 8.3 έχεις μείνει; Το ξέρεις ότι η HMD παρουσίασε 6 νέες συσκευές; Ξέρεις πως ξεκίνησε την ομιλία του ο CEO; “Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μία πολύ σημαντική στιγμή, πολύ παραπάνω από ένα συνηθισμένο λανσάρισμα...” :wacko: Λες να μη το ξέρω; Ναι αλλά με 5G το 8.3 είναι πιο πάνω από τη σειρά X. Έχει ανώτερο επεξεργαστή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Κοίτα να δείς τι σκέφτηκαν....... Πραγματικά πάντως μου θύμισε το δικό μου ΝΟΚΙΑ Ν8 που ακόμα δουλεύει ΑΨΟΓΑ !!! Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 (edited) Κοίτα να δείς τι σκέφτηκαν....... Πραγματικά πάντως μου θύμισε το δικό μου ΝΟΚΙΑ Ν8 που ακόμα δουλεύει ΑΨΟΓΑ !!! Άλλοι καλά σκέφτονται, η HMD δεν ξέρω τι σκέφτεται!!! Το 9 pie που κολλάει; Εκεί δεν σκέφτηκαν σωστά... :lol: Επίσης το Xenon flash καταργήθηκε από όλους τους κατασκευαστές. Αρκετοί αρκούνται και στο μόνο led αντί του dual led. Θα καταργήσουν και τα φλας έτσι όπως πάνε... Edited April 17, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 (edited) η αλήθεια είναι ότι το. led μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες μόνο οφειλει, λίγες. μάλιστα μ. το xenon ναι έκανε δουλειά αλλά δεν θα μπορούσαν να κάνουν λεπτές συσκευές χμ... Για να δούμε https://nokiapoweruser.com/nokia-mobile-hiring-for-development-of-android-platform-related-applications/?amp=1 Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Edited April 17, 2021 by ktlk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts