sadiagraxa Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Aυτό το ραδιοφωνάκι που λες έχει ένα ή δυο ακουστικά?Εγώ έχω ένα με μονό ακουστικό το οποίο είχα πάρει πριν 3.5χρόνια για το νόκια 3210 4500δρχ από το multirama και λειτουργεί και στο 3650.Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να δεις ποιον στάθμο έχεις γιατί έχει μόνο ένα κουμπί εμπρός για το scan των σταθμών και 2 στα πλάγια ένα οn-off και ένα για την φωνή. Αυτο που ειδα ηταν με 2 ακουστικα ! Δεν θυμαμαι ομως αν ειχε ενδειξη του σταθμου που εχεις επιλεξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Loipon paidia piga se ena nokia club(..tis Glyfadas) na rwtisw gia to radiofwnaki kai mou eipan oti pros to paron den einai dinaton na valoun keraia.. :( :( Oxi oti den mpainei keraia apla den to ipostirizei to leitourgiko..Mou eipe omws oti poli sintoma (me tin elefsi tou 6600) tha vgei upgrade gia to kinitaki mas(den mou eipe ekdosi) i opoia tha epitrepei prosthiki hardware kai ara kai radio :D :D Perimenoume omws episimes anakoinwseis apo ti mama NOKIA... P.S. To N-Gage exei erthei stin Ellada re paidia???? :confused: An oxi xserei kaneis pote??? Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Εκτος βεβαια αν του "χωσουμε" κανενα τρανζιστορακι των 3cm πισω και το κανουμε "Τουβλο" ! :lol: Μην παρεξηγηθειτε, κι εγω το 3650 εχω ;) Για οσους δεν μπορουν να κανουν χωρις ραδιακι υπαρχει ενα handsfree που ειναι και ραδιοφωνακι και μαλιστα πολυ καλο ! Δεν ειναι αυτο της Nokia γιατι δυστυχως θελει pop port (η καπως ετσι ! ). Ειναι ενα που δουλευει και σε Panasonic και Siemens... Πολυ μικρο και διακρητικο ! Αφου το βρηκα εγω στη Ροδο φανταζομαι οτι στην Αθηνα θα υπαρχει σιγουρα... ΕDIT: Μη με ρωτησετε τι κανει και τετοια γιατι δεν το αγορασα επειδη εχω το Bluetooth Handsfree της Nokia, πολυ φοβαμαι οτι αν αγορασω το ραδιοφωνοHandfree το αλλο θα παει στα σκουπιδια και δε λεει !!! :o Η τιμη του παντως ειναι 25 ευρω ! Sadiagraxa mipos xsereis an i nokia exei vgalei Bluetooth Handsfree me radio??? :confused: :confused: (Lew egw twra......... :eek: :eek: ) Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 file kazaman to n gage exei erthei edo kai kapoies meres ellada.an exeis erotiseis pm me :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hellenicsun tora pou tha erthei stin ellada to kainourio noki(6600 nomizo..to mauroasimi) ksero oti tha exei neo logismiko sympian 7 klp.mporoume na to perasoume k sto 3650?k an nai poso tha kostisei k pou?: ) μπα δεν νομιζω.πρεπει ναι ειναι η διαφορα software μεταξυ των κινητων :'( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Kazaman, δεν νομιζω οτι η νοκια θα βγαλει Bluetooth ραδιοφωνακι ! Και παλι ομως ποτε δεν ξερεις τι γινετε... Προς το παρον ομως δεν υπαρχει κατι σχετικο με αυτο που ζητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον argi_7 μπα δεν νομιζω.πρεπει ναι ειναι η διαφορα software μεταξυ των κινητων :'( Hardware to lene! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavros2003 Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 PAIDIA EX BALEI KODIKO STIN CARTA MOY MMC ALLA DEN TO THIMAMAI TI NA KANO SAS THERMOPARAKALO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Βγάλε την και βάλε την σε έναν MMC card reader. Αντίγραψε όλα τα αρχεία σου στον σκληρό, κάνε την format (κανονικά μέσα από τα Windows) και μετά ξανααντίγραψε τα αρχεία σου από τον δίσκο στην κάρτα και βάλε την στο κινητό. Το format πρέπει να της δώσει άλλο serial number και να νομίζει το κινητό ότι είναι άλλη κάρτα από την κλειδωμένη. Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Γεια σας παιδια,μια ερωτηση στα γρηγορα:Εχω ενα αρχειο με καταληξη RM το οποιο στο 3650 ειναι αρχειο βιντεο,στο PC πως μπορω να το δω; Το κατεβασα απο το ΝΕΤ και παιζει μονο στο 3650. Ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill33 Γεια σας παιδια,μια ερωτηση στα γρηγορα:Εχω ενα αρχειο με καταληξη RM το οποιο στο 3650 ειναι αρχειο βιντεο,στο PC πως μπορω να το δω; Το κατεβασα απο το ΝΕΤ και παιζει μονο στο 3650. Ευχαριστω :D Λογικά με τον Real Player. http://www.real.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mikem4600 Λογικά με τον Real Player. http://www.real.com Ευχαριστω!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazexa Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.ΕΧΩΤΟ ΝΟΚΙΑ 3650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bazexa ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.ΕΧΩΤΟ ΝΟΚΙΑ 3650 Τους φακέλους μπορείς να τους διαγράψεις με ένα file manager όπως το Seleq. Θα σου πρότεινα όμως να προτιμήσεις την απεγκατάσταση των προγραμμάτων από το Tools/manager διαλέγοντας την εφαρμογή και πατώντας remove. Αλλοιώς πιθανόν να μείνουν αρχεία που δεν θα μπορείς να σβήσεις ποτέ Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bazexa ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.ΕΧΩΤΟ ΝΟΚΙΑ 3650 Πρέπει να διαγράψεις πρώτα τις εφαρμογές από την διαχείριση εφαρμογών.Αλλιώς ο φάκελος δεν διαγράφεται με κανέναν τρόπο.Αν έχεις πρόβλημα μνήμης κάνε ένα φορματ.Η καλύτερη λύση για να απαλλαγείς από άχρηστα αρχεία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Πρέπει να διαγράψεις πρώτα τις εφαρμογές από την διαχείριση εφαρμογών.Αλλιώς ο φάκελος δεν διαγράφεται με κανέναν τρόπο. Γιατί με κανέναν τρόπο; Από το Σeleq διαλέγεις το φάκελο και πατάς file/delete και σβήνει. Άλλο το αν δεν συνίσταται... Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Λοιπον!!! Ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος :happy: του 3650 εδω και δυο μηνες. Πολυ ωραιο τηλεφωνο αλλα λιγο πιο μικρο αν ειταν.Τελος παντων ποτε δεν ειμαστε ευχαριστημενοι. Μερικες ερωτησεις: Πως κανουμε RESET ; Μερικες φορες οταν κατεβενει η μπαρα της μπαταριας απο το FULL γεματο κατα μια φετα το τηλ σβηνει.Εχει συμβει σε αλλον αυτο;Μηπως η μπαταρια ειναι χαλασμενη; Πως βλεπουμε τι εκδοση FIRMWARE εχουμε; Μια φορα ανοιγοντας το τηλ κρατησα πατημενο το κουμπι ON/OFF και μου εβγαλε ενα μυνημα οτι η εφαρμογη <<δενθυμαμαιακριβως>>τερματιστηκε και ειχε και ενα κοκκινο! ,οσες φορες το ξαναδοκιμασα δεν το ξανακανε. Οταν βλεπω βιντεο στον REAL PLAYER και πατησω το πληκτρο 5 κατευθυνσεων προς τα πανω γραφει στην μπαρα διπλα απο τον χρονο την λεξη <<Επικοινωνια...>> τι ειναι αυτο; Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Reset εκτος του να το κλεισεις και να το ξανανοιξεις και του να βγαλεις την μπαταρια (οταν κολλαει) δεν ξερω αν γινεται (εκτος και αν εχεις εγκατεστημενο καποιο προγραμμα που το εχει σαν λειτουργια). :worry: Αυτο με την μπαταρια το παθαινω και εγω με το 7650 μου και μαλιστα εχω 2 μπαταριες οποτε δεν νομιζω να φταιει η μπαταρια σου η το κινητο σου αλλα το firmware.. Για να δεις την εκδοση του firmware που εχεις πατα *#0000# ;) Οσο για το προβλημα της εκκινησης και εμενα μου το κανει.. Δεν ειναι τιποτα επιληψιμο, αφου μολις κανεις reset ανοιγει κανονικα.. :p Real player στο κινητο μου δεν εχω ( καταραμενη MMC :( ) οποτε πρεπει να σου πει καποιος με 3650.. Αυτα.. :o Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill33 Πως κανουμε RESET ; Εργαλεία-->Ρυθμίσεις-->Τηλέφωνο-->Γενικά-->Αρχικές ρυθμίσεις τηλεφώνου! Τα υπόλοιπα απαντήθηκαν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill33 Οταν βλεπω βιντεο στον REAL PLAYER και πατησω το πληκτρο 5 κατευθυνσεων προς τα πανω γραφει στην μπαρα διπλα απο τον χρονο την λεξη <<Επικοινωνια...>> τι ειναι αυτο; Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα :o Αυτο το κανει γιατι με το πληκτρο 5 κατευθηνσεων μπορεις να πας μπροστα η πισω το video (rewind, forward) οπως στις κασσετες... Η λεξη <<επικοινωνια>> δηλωνει οτι εκεινη την στιγμη ψαχνει την ακριβη τοποθεσια του video που του ζητησες να δειξει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Ευχαριστω πολυ :) :) Μεσα στην εβδομαδα θα το παω για αναβαθμιση FIRMWARE,εχω την V 2.50 13-02-2003 NHL-8,καποιες συμβουλες ;Διαβασα καποιες συμβουλες σε προηγουμενα ποστ ,μηπως πρεπει να προσεξω και κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill33 Ευχαριστω πολυ :) :) Μεσα στην εβδομαδα θα το παω για αναβαθμιση FIRMWARE,εχω την V 2.50 13-02-2003 NHL-8,καποιες συμβουλες ;Διαβασα καποιες συμβουλες σε προηγουμενα ποστ ,μηπως πρεπει να προσεξω και κατι αλλο; οχι φιλε μου.τι αλλο? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazexa Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 pos mporo na balo fhoto otan anoigei to kinhto .exei diki toy ergostasiakh.alazei,kai pos.thn exei prin mpeis sto menou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bazexa pos mporo na balo fhoto otan anoigei to kinhto .exei diki toy ergostasiakh.alazei,kai pos.thn exei prin mpeis sto menou Εργαλεία-->Ρυθμίσεις-->Τηλέφωνο-->Γενικά-->Σημ. ή λογοτ. υποδοχής Απο εκεί επιλέγεις εικόνα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazexa Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 nai alla ego leo otan anoigeis to kinhto bgazei dikia tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts