megasmitsos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Ευχαριστώ για τίς απαντήσεις σας βρε σαίνια. Ναι όλα καλά στην ΤV και βγάινει και στον projector όπως τα διαφορα βίντεο.Γράφει στο μάτι της φώτο 12,1 megapixel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά αμα θέλω το πιστεύω αφού εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τα 12 από τα 10 ή τα 8 κ.λπ Εχει φλάς.Πως ανείγει το Α-GPS?????εστω και αν χρεώνει καλό θα είναι να το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmitsos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Ευχαριστώ για την απάντησή σας Ναι όλα καλά με την TV και με τον projector που βγάζει στον αέρα οτι έχει στην οθόνη του κινητού.TV, εφαρμογές,βίντεο,ιντερνετ κ.λ.π Εχει και φλάς.Στο μάτι της πίσω κάμερας γράφει 12,1 megapixell!!!!!!! Αλλά εγω δεν μπορώ να ξερω ούτε εάν είναι 10 ή 8 ή πιο χαμηλά. Πως ανοίγει το A-GPS???? Εστω και αν χρεώνει ίσως χρειαστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ευχαριστώ για την απάντησή σας Ναι όλα καλά με την TV και με τον projector που βγάζει στον αέρα οτι έχει στην οθόνη του κινητού.TV, εφαρμογές,βίντεο,ιντερνετ κ.λ.π Εχει και φλάς.Στο μάτι της πίσω κάμερας γράφει 12,1 megapixell!!!!!!! Αλλά εγω δεν μπορώ να ξερω ούτε εάν είναι 10 ή 8 ή πιο χαμηλά. Πως ανοίγει το A-GPS???? Εστω και αν χρεώνει ίσως χρειαστεί ποσο το πηρες και απο που δεν το βρηκα πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmitsos Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 λοιπόν το πηρα απο την εταιρεία Jaga.Μου είπαν οτι έχουν μόνο 7 σε όλη την Ελλάδα. Το πρώτο προβλημα μου βγήκε τώρα με το μικρόφωνο.Σε ένα μήνα τιλττττττ Το έσειλα να δούμε τι θα απαντήσουν.Τηλεφωνικά όλα καλά λενε.Θα το επισκευάσουν κλπ Θα δούμε............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmitsos Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 πέρασε μια βδομάδα και ακόμα κανένα νέο για την επισκευή απο την Jaga για το μικρόφωνο του V 50 Projector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 JAGA V 30 DT http://www.jagamobile.com/image.php?object_type=product&image_id=1452 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΔΕΚΤΗ TV, DVB-T, MPEG 4 (H264) ΚΑΙ 2 ΚΑΡΤΕΣ SIM TV: DVB - T H264 MPEG4 Οθόνη: 2.8’’ LCD – 262.000 χρώματα, Touch Screen SIM : 2 κάρτες Stand By ΒΑΝD: 4 BAND – 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz JAVA FM Radio: Ανοιχτή ακρόαση -3D Ήχος – Αναπαραγωγή και Εγγραφή Κάρτα Μνήμης: Micro SD έως 4GB 2 Cameras High quality - FLASH Ασύρματη Επικοινωνία: Bluetooth V 2.0 Mobile Internet: WAP – GPRS- WiFi MMS: Ναι RingTone: Ναι GPRS: Ναι ΜΡ3-ΜΡ4: Ναι Διαστάσεις mm: 104.8 x 55 x 12.8 Βάρος gr: 88 gr Χρόνος Ομιλίας: 2.5 ώρες Χρόνος Αναμονής: 250 ώρες __________________________________________________________ JAGA V 50 PROJECTOR http://www.jagamobile.com/image.php?object_type=product&image_id=1451 1.Projector- HD 1080P 2.WIFI + JAVA 3. Motion Sensor, dual card dual standby, FM Radio Frequency: GSM850 / GSM900 / DCS1800/ PCS1900 MHz Dual SIM card and Dual standby Support WIFI Two cameras, 2.0 Mega pixel FREE TV and FM support Bluetooth 2.0 support WAP 2.0 to surf the internet Loud stereo speaker 1000 pieces name card phone storage Maximum 16 GB MicroSD(T-Flash) card support Built-in multimedia player , support mp3,mpeg4, 3gp and etc Support Java and shaking Camera with flash light With Facebook, Skype…MAP Size: 111.8*56.8*18.8 Παιδιά, κατ΄ατην προσωπική μου άποψη είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θέλει λίγο προσοχή, διόττι πολλές εταιρίες κάνουν το εξής τρικ. Δίπλα στη λέξη DVB-T βάζουν κόμμα και μετά λένε mpg4 (H264) και εννοούν ότι το κινητό παίζει τα αρχεία mpg4 και όχι ότι ο αποκωδικοποιητής είναι mpeg4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Παιδιά, κατ΄ατην προσωπική μου άποψη είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θέλει λίγο προσοχή, διόττι πολλές εταιρίες κάνουν το εξής τρικ. Δίπλα στη λέξη DVB-T βάζουν κόμμα και μετά λένε mpg4 (H264) και εννοούν ότι το κινητό παίζει τα αρχεία mpg4 και όχι ότι ο αποκωδικοποιητής είναι mpeg4. Το έχω ξαναγράψει αλλά μάλλον δεν το είδες.Το V30 DT είναι ένα κινητό που ΘΑ βγει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες σύμφωνα με την Jaga.Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτό το κινητό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmitsos Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Για το V 50 projector που γνωρίζω στην κάμερα γράφει 12,1 mega pixels!!!!!!!!! Απίστευτο αφου στο μενού της κάμερας έχει την ανώτερη επιλογή 1 mega pixels?????????Καλό εεε Τώρα από εφαρμογές σε MAUI software??????? μόνο σε JAVA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmitsos Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Γνωρίζει κάποιος σε πια μορφή ΜΡ4 πρέπει να τροποποιώ τα βίντεο? ΜΡ4 σε ΑVI δεν το παίζει ΜΡ4 σε Η264 αδύνατον Σε 3GP κανένα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Γνωρίζει κάποιος σε πια μορφή ΜΡ4 πρέπει να τροποποιώ τα βίντεο? ΜΡ4 σε ΑVI δεν το παίζει ΜΡ4 σε Η264 αδύνατον Σε 3GP κανένα προβλημα και mp4 παιζει απλος πρεπει να μιωσεις την αναλυση ετσι ωστε να ταιριαζει με την αναλυση της οθονης του κινητου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmitsos Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Αραγε πόσες μέρες χρειάζωντε στο service στην Jaga για να το επισκευάσουν?? Εχουν περάση 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsakalis Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Αραγε πόσες μέρες χρειάζωντε στο service στην Jaga για να το επισκευάσουν?? Εχουν περάση 10. Τελικά τι έγινε ; Επισκευάστηκε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oliaphotographer Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 μηπως μπορειτε να μου πειτε το Jaga V30 J Dream με ποιο αλλο κινητο ειναι παρομοιο οσον αφορα εφαρμογες και παιχνιδια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 οι καρτες σιμ στο jaga πως τις επιλεγεις ποια απο τις δυο,πχ οταν θες να στειλεις μηνυμα ή να παρεις τηλ???Πχ στο σαμσουνγ που εχω εχει κουμπακι στα πλαγια και διαλεγεις σιμ1 και σιμ2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phainomeno Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΟ JAGA V30J DREAM IKANOPOIHMENOS EIMAI AN KAI ΑΠΟ ΣΗΜΑ ...... ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ WIFI ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??????? -Ομάδα Διαχείρισης- Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone Edited October 13, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka58 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Γειά σας. Είμαι νέο μέλος και είναι το πρώτο μου post γι αυτό δεν ξέρω αν αυτό που θα γράψω είναι για αυτήν την κατηγορία. Αγόρασα πρόσφατα το κινητό jaga V30 g dream που έχει wifi.Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν υποστηρίζει flash videos και δεν μπορώ να δω video από το youtube και άλλα site.Μπορεί κανείς να μου δώσει καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Καλημέρα! Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=255141 υπάρχει συζήτηση για όλα τα τηλέφωνα της jaga, επίσης αν θυμάμαι καλά το θέμα για το youtube έχει απαντηθεί πολλές φορές στο θέμα που αναλύουν το k599 clone. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πώς ακριβώς μπορείς να δεις βιντεάκια στο youtube αλλά νομίζω ότι μια αναζήτηση σε αυτά τα δύο θέματα θα σε βοηθήσει πολύ. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka58 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Ίσως κάνω βλακώδης ερώτηση αλλά μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστούν επαφές σε jaga κινητό χωρίς να κοπούν λόγω λιγοστών χαρακτήρων στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jagamagas Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Γεια σας παιδιά. Εγώ πήρα το Jaga V30 J Dream. Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να προσθέσω νέα παιχνίδια. Μάλλον κατα ακρίβεια τα προσθέτω, αλλά δεν παίζουν με το touch screen. Είναι καμία ρύθμιση ή τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν παίζουν με touch screen? EDIT Άκυρο παιδιά, ρύθμιση ήταν και την βρήκα. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Εχω και εγω το Jaga V30 J Dream περιπου απο τις 18/7/2010.Το μονο προβλημα που ειχα ητανμε το καλωδιο του φορτιστη αλλα το αλλαξα στην εγγυηση (στρ.καλλαρη).Το μονο που δεν έχω καταφέρει είναι να προσθέσω νέα παιχνίδια.Αν ειχες την καλοσυνη συναδελφε "jagaμαγκα"να μου επισημανεις τα sites μετα οποια καταβασες τα παιχνίδια.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Καλησπέρα. Έχω μια απορία για ένα V30A που έχει ένας φίλος.Δεν έχει manual και δεν μπόρεσα να το βρω με αναζήτηση.Πόση είναι η εσωτερική μνήμη που έχει(100 kb που δείχνει η συσκευή; ) ,μιλώντας πάντα για την δυνατότητα αποθήκευσης mms και μέχρι πόσα μπορούν να αποθηκευτούν;Να σημειώσω επίσης πως αυτή την στιγμή ενώ δείχνει ότι η μνήμη είναι άδεια βγαίνει μήνυμα μνήμη πλήρης και δεν μπορεί να ανοίξει multimedia μήνυμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossv Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Ίσως κάνω βλακώδης ερώτηση αλλά μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστούν επαφές σε jaga κινητό χωρίς να κοπούν λόγω λιγοστών χαρακτήρων στα ελληνικά; Τουλαχιστον στο v30j dream που πηρα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.Ομως αν οι παλιες επαφες ειναι στην sim τις διαβαζει οσα γραμματα και να εχει.Το προβλημα ειναι οταν προσθετεις καινουργιες που παιρνει μονο λιγα γραμματα.Αν δεν βαριεσαι βαζεις την sim σε αλλο κινητο γραφεις τις νεες επαφες με πιο πολλα γραμματα και την ξαναβαζεις πισω!! Για τα παιχνιδια που απο οτι βλεπω(και απ'οτι ειπαν και στην αντιπροσωπεια)δεν παιρνει .jar μπορουμε να κανουμε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1969 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ρε παλικάρια γνωρίζει κανείς τί λειτουργικό έχει το Jaga V30 J Dream ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka58 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Τι γίνεται ρε παιδιά με τους φορτιστές σε αυτά τα κινητά; Έχω δύο συσκευές και σε κανένα από τα δύο δεν δουλεύουν. Ενώ όλα πήγαιναν ρολόι ξαφνικά άρχισαν να μην αντιδρούν. Άλλαξα μπρίζα και δούλευαν. Μετά απο λίγο πάλι τα ίδια. Τώρα δεν δουλέυουν καθόλου. Έχει δεί κανείς τιποτα παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MagicNick Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Γεια, Που μπορω να βρω ρε παιδια το jaga v50 projector? και σε ποια τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEKTARIOS6 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) KALHΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΟ V30X ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΜ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ 1 ΚΟΣΜΟΤΕ 1 ΓΟΥΙΝΤ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 1122 [Απαγορεύεται η γραφή με αποκλειστική χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων. Επόμενα μηνύματα θα διαγράφονται χωρίς ειδοποίηση.] Edited January 6, 2011 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts