FouManTsou Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Γεια σας παιδιά. Εγώ πήρα το Jaga V30 J Dream. Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να προσθέσω νέα παιχνίδια. Μάλλον κατα ακρίβεια τα προσθέτω, αλλά δεν παίζουν με το touch screen. Είναι καμία ρύθμιση ή τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν παίζουν με touch screen? EDIT Άκυρο παιδιά, ρύθμιση ήταν και την βρήκα. Edited April 10, 2010 by FouManTsou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 πηρα προχτες το jaga v 78 b και το ραδιοφωνο του δεν παιζει ειναι για δωρο.Ξερει κανεις τι φταιει?Εχω και το jaga v 30 a και το jaga v 30 j dream και πεζουν κανονικα στη περιοχη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 πηρα προχτες το jaga v 78 b και το ραδιοφωνο του δεν παιζει ειναι για δωρο.Ξερει κανεις τι φταιει?Εχω και το jaga v 30 a και το jaga v 30 j dream και πεζουν κανονικα στη περιοχη μου μαλλον ειναι ελατωματικο,καλητερα να απευθυνθεις απο εκει που το αγωρασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkisvra Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Γεια σε όλους, μόλις απέκτησα και εγω ένα jaga v30 j dream και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω μαζική διαγραφή στις επαφές παρα μόνο μια προς μια.Μήπως ξέρει κανένας κάποια λύση? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis_rty Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 πατας το κουμπι που ανοιγει το κινητο μια φορα φιλε μηπως μπορεισ να βοηθησεις?Εχω το jaga v30a υπαρχει ρυθμιση για μεγαλυτερα γραμματα στην γραφη μυνηματων!!!! ειναι πολυ μικρα και δυσκολη η γραφη μονο με την γραφιδα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 δεν μπορεις φιλε να αλλαξεις πληκτρολογιο. οτι εχει αυτο ειναι..... καλος ή κακός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 πηρα προχτες το jaga v 78 b και το ραδιοφωνο του δεν παιζει ειναι για δωρο.Ξερει κανεις τι φταιει?Εχω και το jaga v 30 a και το jaga v 30 j dream και πεζουν κανονικα στη περιοχη μου φιλε μου μηπως σου ειναι ευκολο να δεις στο βιβλιαρακι του τι δεικτη ακτινοβολιας (sar) εχει?γιατι θελω να το αγορασω.ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 2 νεες προτασεις απο jaga. V30 DT με wifi, αναλογικη και ψηφιακη TV με MPEG4!! http://www.jagamobile.com/index.php?target=products&product_id=29803 V50 Projector με wifi, TV και Προτζεκτορα HD 1080p. http://www.jagamobile.com/index.php?target=products&product_id=29802 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robinio Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 λοιπον εχω jagav30 a glow με2 sim καρτες αλλα δεν μορω να βρω πως θα κανω την αλλαγη για να παιρνω τηλ και απο της δυο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 πας ρυθμισεις, dual sim settings, κλικαρεις dual sim open, προαιρεση και αποθηκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robinio Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 (edited) πας ρυθμισεις, dual sim settings, κλικαρεις dual sim open, προαιρεση και αποθηκευση. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ......ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ daul-sim settings ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ daul-sim open αλλα μου βγαζει μονο daul-sim mode και ακομα δεν μου επιτρεπει καμια αλλη ριθμισει.ΑΝ ΚΣΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ??ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ SMS ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟ ΣΤΟ ΚΗΝΙΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗ SIM ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΟΠΙΑ ΘΕΛΩ . Edited June 13, 2010 by robinio ΓΓΗΞΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 οταν πληκτρολογεις τον αριθμο που θελεις κατω δεν σου εμφανιζει 2 επιλογες σιμ1 και σιμ2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 καλησπερα, παιχνιδια για το jaga v30 j Dream που μπορω να βρω? και πως γινονται εγκατασταση? ευχαριστω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1983 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 πως μπορουμ να δουμε βιντεο μεσω youtube σε αυτα τα κινητα η σε διαφορα κινεζικα!αναλυτικα καποιος γιατι εχω δοκιμασει τα παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 JAGA V 30 DT http://www.jagamobile.com/image.php?object_type=product&image_id=1452 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΔΕΚΤΗ TV, DVB-T, MPEG 4 (H264) ΚΑΙ 2 ΚΑΡΤΕΣ SIM TV: DVB - T H264 MPEG4 Οθόνη: 2.8’’ LCD – 262.000 χρώματα, Touch Screen SIM : 2 κάρτες Stand By ΒΑΝD: 4 BAND – 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz JAVA FM Radio: Ανοιχτή ακρόαση -3D Ήχος – Αναπαραγωγή και Εγγραφή Κάρτα Μνήμης: Micro SD έως 4GB 2 Cameras High quality - FLASH Ασύρματη Επικοινωνία: Bluetooth V 2.0 Mobile Internet: WAP – GPRS- WiFi MMS: Ναι RingTone: Ναι GPRS: Ναι ΜΡ3-ΜΡ4: Ναι Διαστάσεις mm: 104.8 x 55 x 12.8 Βάρος gr: 88 gr Χρόνος Ομιλίας: 2.5 ώρες Χρόνος Αναμονής: 250 ώρες __________________________________________________________ JAGA V 50 PROJECTOR http://www.jagamobile.com/image.php?object_type=product&image_id=1451 1.Projector- HD 1080P 2.WIFI + JAVA 3. Motion Sensor, dual card dual standby, FM Radio Frequency: GSM850 / GSM900 / DCS1800/ PCS1900 MHz Dual SIM card and Dual standby Support WIFI Two cameras, 2.0 Mega pixel FREE TV and FM support Bluetooth 2.0 support WAP 2.0 to surf the internet Loud stereo speaker 1000 pieces name card phone storage Maximum 16 GB MicroSD(T-Flash) card support Built-in multimedia player , support mp3,mpeg4, 3gp and etc Support Java and shaking Camera with flash light With Facebook, Skype…MAP Size: 111.8*56.8*18.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Ωραία μας τα λέει η Jaga,βέβαια δεν υπάρχει διαθέσιμο ακόμα,απ ότι λένε μάλλον από Σεπτέμβρη θα το έχουν. Μέχρι τότε απλά να υποθέσουμε ότι το κινητό με τον ψηφιακό δεκτή με mpeg4 είναι απλά στην φαντασία των ανθρώπων της εταιρίας Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα dual sim κινητό. Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα WIND, και δοκίμασα το JAGA V30 J Dream. Καλό φαίνεται, αλλά διαπίστωσα οτι δεν στέλνει SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες. Έψαξα αρκετά στις ρυθμίσεις μήπως είναι ενεργοποιημένο το unicode, αλλά δεν κατάφερα κάτι. Όταν πατήσεις κάποια γράμματα (οχι όλα), τότε πέφτει ο μετρητής από 160 σε 67 χαρακτήρες. Έχει κανείς καμία ιδέα? Είναι θέμα ρύθμισης ή αναβάθμισης ή δεν στέλνει με τίποτα 160 με ελληνικά? Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Samsung B5722 που έχει και 3.2mp camera, αλλά δεν έχει τηλεόραση και wifi είναι όμως πιο αξιόπιστο και λογικά θα στέλνει 160 χαρακτήρες. Τι μου προτείνετε? Από τιμή το JAGA έχει 202 και το Samsung 211, δηλαδή στα ίδια παίζουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα dual sim κινητό. Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα WIND, και δοκίμασα το JAGA V30 J Dream. Καλό φαίνεται, αλλά διαπίστωσα οτι δεν στέλνει SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες. Έψαξα αρκετά στις ρυθμίσεις μήπως είναι ενεργοποιημένο το unicode, αλλά δεν κατάφερα κάτι. Όταν πατήσεις κάποια γράμματα (οχι όλα), τότε πέφτει ο μετρητής από 160 σε 67 χαρακτήρες. Έχει κανείς καμία ιδέα? Είναι θέμα ρύθμισης ή αναβάθμισης ή δεν στέλνει με τίποτα 160 με ελληνικά? Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Samsung B5722 που έχει και 3.2mp camera, αλλά δεν έχει τηλεόραση και wifi είναι όμως πιο αξιόπιστο και λογικά θα στέλνει 160 χαρακτήρες. Τι μου προτείνετε? Από τιμή το JAGA έχει 202 και το Samsung 211, δηλαδή στα ίδια παίζουν.... Στελνει με ελληνικους χαρακτηρες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Παιδιά για να ξέρετε η Jaga δεν είναι διεθνής εταιριά, δεν είναι καν εταιρία. Είναι ένα όνομα που σκαρφίστηκε κάποιος Έλληνας ειδαγωγέας για τις κινεζούρες του ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ενός bandname. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Παιδιά για να ξέρετε η Jaga δεν είναι διεθνής εταιριά, δεν είναι καν εταιρία. Είναι ένα όνομα που σκαρφίστηκε κάποιος Έλληνας ειδαγωγέας για τις κινεζούρες του ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ενός bandname. Δηλαδή τι πρέπει να έχει για να είναι εταιρία;Έχει δηλωμένη έδρα,ελληνικό ΑΦΜ,πληρώνει φόρους στο κράτος κανονικά και διεξάγει μια νόμιμη επιχείρηση.Από πότε είναι μεμπτό μια εταιρία να δημιουργεί το δικό της brandname και με αυτό να εισάγει τα προιόντα της; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) Στελνει με ελληνικους χαρακτηρες!!! Ναι αλλά όχι 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα, αλλά 67!!! Τελικά κατέληξα στο SAMSUNG D980, Dual SIM με 5mp camera με autofocus και flash. Δεν αντέχεται και τρίτη απόπειρα σε Κινέζικο, που θα καταλήξει στο συρτάρι.... Edited July 11, 2010 by DxL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megasmitsos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 παιδια αγόρασα το jaga v 50 projector.Καλλό δείχωει αλλά........ ΜΜΣ??????πως στλελνει???Βίντεο-κλήση????Πως κάνει??????? Ούτε βιβλιαράκι οδηγιών μου στείλανε ........Σαν ΤΩ και σαν Προτζέκτορας είναι πολλύ καλό αλλά σας τηλέφωνο χάνει.Κάτι λένε για Α-GPS τί να είναι αυτό πάλι Βοήθειαααααα ακούει κανείς να ξεμπλεχτώ από εδώ μέσααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Με γεια το νέο κινητό. Αν μπορείς διόρθωσε λίγο το μήνυμα σου να βγάζει νόημα. Για ελληνικό manual απευθύνσου στην Jaga να σου δώσει. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) παιδια αγόρασα το jaga v 50 projector.Καλλό δείχωει αλλά........ ΜΜΣ??????πως στλελνει???Βίντεο-κλήση????Πως κάνει??????? Ούτε βιβλιαράκι οδηγιών μου στείλανε ........Σαν ΤΩ και σαν Προτζέκτορας είναι πολλύ καλό αλλά σας τηλέφωνο χάνει.Κάτι λένε για Α-GPS τί να είναι αυτό πάλι Βοήθειαααααα ακούει κανείς να ξεμπλεχτώ από εδώ μέσααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! α\agps ειναι ''gps'' σαν του ΝΟΚΙΑ ας πουμε που για να λειτουργησει θελει συνδεση στο ιντερνετ.. και χρεωνεσαι.... να σε ρωτησω τωρα... εχει φλας ok...η καμερα και h αναλυση? τραβαει καλα? πολυ ομορφο φαινεται... ποσο κανει? h tv ??? φαινεται κατι? Edited July 12, 2010 by achisaeL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 παιδια αγόρασα το jaga v 50 projector.Καλλό δείχωει αλλά........ ΜΜΣ??????πως στλελνει???Βίντεο-κλήση????Πως κάνει??????? Ούτε βιβλιαράκι οδηγιών μου στείλανε ........Σαν ΤΩ και σαν Προτζέκτορας είναι πολλύ καλό αλλά σας τηλέφωνο χάνει.Κάτι λένε για Α-GPS τί να είναι αυτό πάλι Βοήθειαααααα ακούει κανείς να ξεμπλεχτώ από εδώ μέσααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για μμσ τηλεφωνησε στην εταιρεια,για βιντεοκληση ουτε συζητηση... δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts