demolition22 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) Ειμαστε σε καλο δρομο για . Απο την επισημη οδο μαλλον θα περιμενουμε πολυ. Η 2.1 που κυκλοφορει τωρα ειναι πολυ σταθερη, κανενα προβλημα απολυτως! Edited June 1, 2010 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και έχω μαι βασική απορία όσον αφορά το acer liquid και είναι αρκετά σημαντική για το ανα το αγοράσω ή όχι. έχουμε και λέμε λοιπόν... η βασική μου πρόσβαση στο internet (εκτός από σπίτι μου) είναι σε ένα δίκτυο με κρυπτογράφηση wpa-enterprise encryption:TKIP network authentication method: EAP(PeaP) secure authentication method: (EAP-MSCHAP v2) και στο τέλος ζητάει και ένα username και ένα password (τα οποία οκ είναι γνωστά) για να μπει... Και έρχομαι τώρα και σας ρωτώ... Θα μπαίνει στο wireless αυτό δίκτυο ή άδικα θα το πάρω.. το μόνο κινητό που μπαίνει είναι το iPhone και όποιο άλλο έχει λογισμικό windows mobile. Αν μπορεί κάποιος με κάποιο τρόπο να το ελέγξει και να μου απαντήσει θα ήμουν υπόχρεη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Παιδια, προσπαθω να κανω κληση απο το skype μεσω του fring(καινουρια εκδοση) και οταν ο αλλος απανταει, τοτε εμφανιζεται το εικονιδιο του αθορυβου πανω,διπλα απο την ωρα. Ο αλλος με ακουει και με βλεπει καλα, αλλα εγω μονο βιντεο παιρνω.οτι και να κανω, ο ηχος παραμενει απενεργοποιημενος. Δοκιμασα και τα ακουστικα,αλλα τιποτα.Εψαξα και στο google και ειδα οτι και αλλοι εχουνε το ιδιο προβλημα με το liquid. Μηπως καποιος απο εσας βρηκε καποια λυση να ακουμε τον συνομιλητη μας? Ευχαριστω. P.S. Εκανα εγκατασταση και απεγκατασταση 2-3 φορες αλλα δεν βοηθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Χριστόφορέ, δεν εχω Skype αλλά με την δοκιμαστική κλήση που έκανα δούλεψε μια χαρά, και με το,MSN επίσης είχα ήχο, όχι τελεία αλλά καλά. Ποια ROM έχεις; Εγώ την lcr. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 κρυπτογράφηση wpa-enterprise encryption:TKIP network authentication method: EAP(PeaP) secure authentication method: (EAP-MSCHAP v2) και στο τέλος ζητάει και ένα username και ένα password Νομιζω οτι με την 2.1 μπορεις να συνδεθεις . Αν ξερει καποιος σιγουρα, ας απαντησει.. PS:σορρυ για το double post... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 απλα θυμαμαι οτι εγκατεσησα την evil eclair 2.2. δεν θυμαμαι να περασα καποια ρομ.Στις ρυθμισεις του τηλεφωνου μου λεει:Product SKU:EMEA_GEN1 και στο Device info version:1,2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 απλα θυμαμαι οτι εγκατεσησα την evil eclair 2.2. δεν θυμαμαι να περασα καποια ρομ.Στις ρυθμισεις του τηλεφωνου μου λεει:Product SKU:EMEA_GEN1 και στο Device info version:1,2 Απο την evil eclair, εχουν βγει πολυ ποιο σταθερες rom απο τοτε. Δες εδω. Προτεινω την Liquid Community ROM v1.6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 @demolition22 Αν περασω την 1,6 θα χασω ολα τα προγραμματα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 @demolition22 Αν περασω την 1,6 θα χασω ολα τα προγραμματα μου? Λογικα ειναι rooted η συσκευη σου, καλυτερα να κανεις ενα backup τις εφαρμογες σου με το Titanium Backup (προσοχη, οχι της ρυθμισεις) και μετα,αφου περασεις την καινουρια rom, παλι με το titanum τις κανεις restore και ακριβως οπως τις ειχες ρυθμισμενες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Νομιζω οτι με την 2.1 μπορεις να συνδεθεις . Αν ξερει καποιος σιγουρα, ας απαντησει.. PS:σορρυ για το double post... Επομένως το παίρνω κάνω αναβάθμιση απευθείας (για να μην έχω να ασχοληθώ με back-up κλπ) και τέλος....Ωραία.... Έχεις μήπως κάποιο link με το σχετικό .exe που θα κατεβάσω και οδηγίες για "ασφαλή" εγκατάσταση ???? Επίσης, μπορείς να μου πεις αν μέσα στο κουτί υπάρχει κάποιο cd για format ή αν το κινητό έχει κάτι σαν "partition" για reboot.... ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Ήρθε σήμερα το Liquid του φίλου μου. Πολύ όμορφο τηλέφωνο και πολύ γρήγορο!!! Μου άρεσε αρκετά. Με τη 2.1 όμως τι γίνεται? Είχα την εντύπωση οτι υπήρχε official. Υπάρχει καμία leaked ώστε να μην του περάσω custom? Έχετε υπ'όψιν πότε θα κυκλοφορήσει η επίσημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Υπάρχει η επίσημη του Liquid E το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο κινητό από άποψη hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) Και μπαίνει κανονικά? Χρειάζεται κάτι ιδιέταιρο? Κάποιο λινκ? EDIT: Επειδη παιδεύτηκα αρκετά και δεν έβγαλα άκρη, αν έχετε κάποιο λινκ για να περάσω 2.1 θα ήμουν υπόχρεος... ROM Leaked βρήκα (νομίζω) αλλά έχω μπερδευτεί με το φλασάρισμα. Edited June 4, 2010 by KostasSTi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 @KostasSTI Η επισημη εκδοση 2,1 ειναι αυτη http://shoobee.eu/android/Acer_LiquidE_110005_EMEA_GEN1.zip Την εγκατεστησα εδω και 10 μερες και ολα τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 @KostasSTI Κατεβασε το αρχειο που εδωσε απο πανω ο christoforos13, επισης κατεβασε και τα αλλα 2 που ακολουθουν και κανε οτι λενε οι οδηγιες Acer Liquid drivers for Windows Acer A1 Download Tool 1) Unpack the drivers. If you have a 32-Bit version of Windows, go to the folder x86, if you have a 64-Bit version, go to the x64 folder. Then run the setup.exe and follow the instructions. 2) Unpack the Acer A1 Tool. important : under windows Vista / 7 : choose Windows XP compatibility mode and "run as administrator" Run the ACER Download Tool. Click "Browse" and select the downloaded ACER_LiquidE...bin. Attach your Acer Liquid and press Start. It should start flashing the stock Éclair image. Don't interrupt this process!! In case of communication error during flash process. You can unplug and replug usb, don't power off the phone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Χίλια ευχαριστώ ρε παιδιά.Ψάχνω να βρω μια δικαιολογία για τον εαυτό μου για να πάρω κ εγώ ένα Liquid! Από το net που το έβλεπα μου άρεσε πολύ κι από κοντά είναι ακόμα καλύτερο!Έχε χάρη που έχω ήδη 2 κινητά...Πάντως το πρότεινα στο φίλο κ το πήρε.Μαζί με αυτόν ψηθηκαν άλλοι 2 από την παρέα.Έχει απίστευτο value for money αυτό το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Aντε ρε KostasSTi ασε το iPhone και ελα στη παρεα μας!! Ειναι τρομερο το τι παιρνεις σε σχεση με τα ποσα δινεις και λυπαμαι που δεν τα φερνει η αντιπροσωπια στην Ελλαδα να λυθει και το προβλημα με την εγγυηση. Παντως δες και το Liquid Stream να ψηθεις περισσοτερο για ACERακι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Αν προσέξεις την υπογραφή, θα δεις οτι έχω κι ένα Nexus1. To Το Φεβρουάριο πήρα ένα Tattoo για να δω τι παίζει με το android. Ένα μήνα μετά, βρέθηκα με μια δωρεπιταγή από τη Voda και πήρα ένα magic. Όμως το Nexus μου είχε καρφωθεί και το magic δεν άντεξε πάνω από μήνα!!! Το έδωσα στην κοπέλα μου και πήρα ένα... :) Λες να την κάνω πάλι??? Θα με κράξουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Update! To Liquid δουλεύει άψογα!!! Μάζεψα τα αρχεία στο RapidShare σε περίπτωση που σας βολεύει... Ιδού: Acer Tool Liquid Drivers LiquidE Rom (2.1) Και πάλι ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Η πρώτη alpha του froyo είναι πλέον διαθέσιμη. Δεν λειτουργεί το WiFi και το agps προς το παρόν. Οποίος flashocholic ενδιαφέρεται και την περάσει ας μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Η πρώτη alpha του froyo είναι πλέον διαθέσιμη. Δεν λειτουργεί το WiFi και το agps προς το παρόν. Οποίος flashocholic ενδιαφέρεται και την περάσει ας μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του αν και flashholic θα κανω νηστεία λιγο ακόμα γιατι το wifi ειναι απαραιτητο για μένα. οπότε απο τετάρτη που θα πέσει και το δευτερο update θα του ριξω κανα flasharisma. ερωτηση.αν κάνω nandroid backup οπως το εχω τώρα και περάσω το froyo μετά αν βάλω πάλι το 2.1 bin και κανω restore το nandroid backup θα είναι οπως ειναι τώρα?επιφανεια εργασιας , προγραμματα , κλπ Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Αν έχεις nandroid backup, βάζεις ότι θέλεις, δοκιμάζεις και αν θες να αλλάξεις κάνεις ένα wipe και μετά restore. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις τη rom. To backup, έχει πάρει το OS ακριβώς όπως το έχεις (επαφές, συντομεύσεις, εφαρμογές, sms κλπ κλπ) και σου το επαναφέρει όπως ακριβώς ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 (edited) Ιδέα μου είναι ή το bluetooth στην επίσημη 2.1 είναι παράξενα ενεργοβόρο; Επίσης σας τυχαίνει και εσάς να καθυστερεί πάρα πολύ όταν ανοίγετε τα μηνύματα; Edited June 11, 2010 by okapi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 λοιπόν το πήρα. έκανα απευθείας αναβάθμιση σε 2.1 το wifi enterprise είναι οκ.... μπαίνει μια χαρά παντού..,.. αλλά εχω 2 προβλήματακια... πρώτον, όταν το έχω στο αθόρυβο με vibrate, ότανέρχονται μηνύματα δεν κάνει δόνηση, παρα μόνο αναβοσβήνει το ledάκι πάνω... ξέρουμε μήπως να το φτιάξω???? και δευτερον, κολλάει αρκετά ****το!!!! τρώει κάτι τρελά σκαλώματα!!!! στα μηνύματα, όταν πατάω τα κουμπιά,κλπ.... κολλάει και σε εσάς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Παιδια σκοπευω να αγορασω μια καρτα μνημης 16gb για το Liquid μου. Οι περισσοτερες στο ebay γραφουνε επανω sdhc. Θα δουλευουν αυτου του τυπου στο τηλεφωνο μου ή πρεπει να παρω καποια που δεν γραφει επανω hc? Μηπως καποιος απο εσας πηρε απο ebay 16αρα καρτα για το liquid του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts