Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τελευταίο μότο που πήρα απο το Amazon, Μάρτιο, τα κουμπιά ήτανε εμφανώς καλύτερα τοποθετημένα. Σφιχτά. Για να το επιβεβαιώσω διότι πήγε το μυαλό μου στις πρώτες παρτίδες, τσέκαρα ένα G στο public, κι εκεί τα ίδια. Το ίδιο καλά τοποθετημένα. Κατά πάσα πιθανότητα και τα δύο κινητά που σου έδωσαν ήταν απο τις πρώτες παρτίδες.

Τα ηχητικά εφέ δεν έχουνε σχέση μ αυτό.

Εγω που πηγα στα public των ιωαννινων τα κουμπια απο το εκθεσιακο moto g ηταν ετοιμα να σπασουν!

Και αυτο με τα εφε μου το προτεινε ενας τυπος απο ξενο φορουμ του moto g!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν πιστευω να χαλασει το κουμπι σε ενα χρονο(και βαλε) που λετε.Εκτος και αν χρησιμοποιεις την ιδια δυναμη με οταν σπας καρυδια με το χερι.Και να χαλασει(Που δεν νομιζω)σιγα ποσα λεφτα θα παρει για να το φτιαξεις.

Φιλε μου αν απο την πρωτη μερα τα κουμπια ειναι λασκα σε ενα κινητο που λεμε ειναι τελειο ειναι value for money κτλπ(που εγω πιστευω πως ειναι ) πως γινεται να μην πιστευω οτι μπορει ευκολα να χαλασει μεσα σε μηνες?εδω αλλα κινητα που δεν εχουν τετοια θεματα χαλαει το κουμπι μεσα σε χρονο!

Απλα ελπιζω οσοι ειμαστε οι 'γκαντεμηδες' να πω?..να αντεξει το κινητο και να ειναι ολα κομπλε

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνω απολυτα με το "μεγαλο ελλατωμα" που λες στην αρχη!!! Πιστευω ομως οτι μια θηκη δε θα κανει τιποτα δυστηχως...

1)Τη βρηκα αυτη τη ρυθμηση. Τι ακριβως κανει;

2)Αυτο εννοειτε!

Φιλε αττιλα η θηκη εγω πιστευω πως απο την στιγμη που θα τα εχει καλυμενα τα κουμπια θα ειναι πιπ δυσκολο να καταστρεφοντε ας πουμε! Γιατι ας πουμε πας να το βαλεις στη τσεπη σου στο τζιν και εκει καταλαθος μπορει να πιεστουν η να τραβηχτουν λεμε τωρα χωρις λογο!

16 ευρα στα public :-) ερχεται και πασχα θα την κανω δωρο στο Moto G μου xd

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο που μπορω να βρω otg cable? Σε public η σε καποιο αλλο γνωστο εχει?

My Devices:

Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone

Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet

Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted)

Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted)

Ξεχνάτε πως ήταν και τα κουμπιά του s3 νομίζω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Kαλησπερα παιδια,μολις παρελαβα το κινητο..ποση ωρα πρεπει να το φορτισω?και γενικα τι ειδους φορτιση χρειαζεται τις πρωτες μερες?

Χαλαρώστε παίδες, δεν χαλάνε έτσι τα κουμπιά ακόμα και αν κουνιούνται, εκτός αν τα πατάτε όπως τα antistress μπαλάκια!! :) Έχω china tablet που από την αρχή το power button ήταν κουδουνίστρα για μωρά και 13 μήνες μετά είναι ακόμη κομπλέ!

Το grip shell το μόνο που θα προστατέψει το κουμπιά είναι από το να πιαστούν πχ στην τσέπη του παντελονιού και σε τίποτα άλλο, την ίδια πίεση θα δέχονται πάλι.

Σε κάθε περίπτωση όποιος θέλει να μειώσει τις φορές που πατάει το power button ας βάλει αυτήν την εφαρμογή. Είναι πολύ απλή, βάζει ένα capacitive power button widget στην οθόνη για να την σβήνεις. Το τοποθετείς σε μια γωνία επάνω στην οθόνη και είσαι μια χαρά! Έτσι μειώνεις στο μισό τις φορές που το πατάς. Εγώ την βάζω στις συσκευές μου κυρίως για λόγους ταχύτητας.

Υγ: Δεν βρίσκω το λινκ της εφαρμογής στο store πλέον γι' αυτό την δίνω έτσι, μην φοβάστε δεν είναι ιός!! :lol:

Καλησπέρα σε όλους.Επειδή διαβάζω εδώ και πολλούς μήνες το κομμάτι του moto g και το έχω αρκετό καιρό ένα έχω να πω σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα.Μπείτε στο global site της moto κάντε εγγραφη και ζητήστε online βοήθεια.Δώστε και ΙΜΕΙ αν το ζητήσουν για να δουν ποιά/ές εφαρμογές κρασάρουν και να σας δώσουν λύσεις.Ακόμα κι αν το πρόβλημα αφορά την μπαταρία.Αν είστε τυχεροί μπορεί να σας απαντήσει Έλληνας, ακόμα και με email στο email σας μέσω του συστήματος της motorola.Ανατρέξτε στα προηγούμενα ποσταρίσματά μου για περισσότερες πληροφορίες γιατί δε μπαίνω κάθε μέρα μέσα για να διαβάσω μηνύματα.

:cool:

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

Χαλαρώστε και χαρείτε τις συσκευές σας. Μην ξεψαχνιζετε τα πράγματά τόσο. Αν χαλάσει έχετε εγγύηση.
:thanks:

Kαλησπερα παιδια,μολις παρελαβα το κινητο..ποση ωρα πρεπει να το φορτισω?και γενικα τι ειδους φορτιση χρειαζεται τις πρωτες μερες?

Μόλις το πήρα και εγώ. Ξεφορτώθηκα το LG L7 απο εκεί που το αγόρασα (δεν είναι κατάστημα Wind - είναι αντιπρόσωπος Vodafone), πλήρωσα τη διαφορά και πήρα το Moto G. Έχω και εγώ λοιπόν την παραπάνω απορία για τη φόρτιση. To κινητό θα φορτιστεί με φορτιστή Samsung 750 mA (αυτός είναι διαθέσιμος - δυστυχώς τα οικονομικά μου πλέον ούτε για φορτιστή δεν φτάνουν).

Επίσης μια ακόμα απορία. Τo κουτί πάνω γράφει : Εισάγεται από την Smart4All κλπ. Έτσι γράφει και σε αυτούς που το πήραν από Wind? Δεν νομίζω να είναι καμια παραεισαγωγή και να έχω τίποτα θέματα εγγύησης (Αν και απο το μαγαζί μου είπαν 2 χρονια)?

Επίσης τα κουμπιά είναι ΟΚ και δεν παίζουν (από την αρχή τουλάχιστον). Ίσως να είναι νεότερη παρτίδα (έχει και λευκό Μ όχι μαύρο όπως τα πρώτα).

Όσο για τον ήχο στην κλήση δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα στην μια κλήση που έκανα ως τώρα (ήταν και σε εξωτερικό χώρο ο άλλος και δεν μπόρεσα να εντοπίσω και κάποιο πρόβλημα)

Edited by yiankap74_

Δείτε και αυτό για πιο μικρό μέγεθος που προεξέχει ελάχιστα σε σχέση με ένα καλώδιο με usb stick.

ωραίος!δεν το ήξερα αυτό αν και κάτοχος του s3

Αφου τελειωσε η μπαταρια του κινητου (ετσι οπως το παρελαβα) το εβαλα για φορτιση για κανα 2ωρο... Γυριζω σπιτι και βλεπω 1% μπαταρια :( Τωρα θα το αφησω λιγο ακομη να δω τι θα γινει. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?

My Devices:

Χαλαρώστε παίδες, δεν χαλάνε έτσι τα κουμπιά ακόμα και αν κουνιούνται, εκτός αν τα πατάτε όπως τα antistress μπαλάκια!! :) Έχω china tablet που από την αρχή το power button ήταν κουδουνίστρα για μωρά και 13 μήνες μετά είναι ακόμη κομπλέ!

Αυτο με το china tablet που λες συμβαινει και σε μενα και οντως λειτουργει ακομα μετα απο 5 μηνες. Παντως εμενα αν καποιος συρει το δαχτυλο του στη πλαινη μερια που ειναι τα πληκτρα θα καταλαβει οτι το power button ειναι εμφανως πιο μεσα απο το volume rocker...!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαλαρώστε και χαρείτε τις συσκευές σας. Μην ξεψαχνιζετε τα πράγματά τόσο. Αν χαλάσει έχετε εγγύηση.

Εννοειται αυτο απλα το θεμα ειναι να μη μπλεξεις με εγγυησεις, επιστροφες κλπ.! Να παρεις κατι και να το κρατησεις ξεγνοιαστος, αυτο ειναι το ζητουμενο...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλους.Επειδή διαβάζω εδώ και πολλούς μήνες το κομμάτι του moto g και το έχω αρκετό καιρό ένα έχω να πω σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα.Μπείτε στο global site της moto κάντε εγγραφη και ζητήστε online βοήθεια.Δώστε και ΙΜΕΙ αν το ζητήσουν για να δουν ποιά/ές εφαρμογές κρασάρουν και να σας δώσουν λύσεις.Ακόμα κι αν το πρόβλημα αφορά την μπαταρία.Αν είστε τυχεροί μπορεί να σας απαντήσει Έλληνας, ακόμα και με email στο email σας μέσω του συστήματος της motorola.Ανατρέξτε στα προηγούμενα ποσταρίσματά μου για περισσότερες πληροφορίες γιατί δε μπαίνω κάθε μέρα μέσα για να διαβάσω μηνύματα.

:cool:

Ωραιος φιλε!! :up::up:

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Μπορει κανεις να με βοηθησει? :c

My Devices:

Αφου τελειωσε η μπαταρια του κινητου (ετσι οπως το παρελαβα) το εβαλα για φορτιση για κανα 2ωρο... Γυριζω σπιτι και βλεπω 1% μπαταρια :( Τωρα θα το αφησω λιγο ακομη να δω τι θα γινει. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?

Ψαξε λιγα post πισω. Και καποιος αλλος συforumιστης ειχε το ιδιο προβλημα. Μπες στις ρυθμισεις->μπαταρια και δες ποια εφαρμογη σου εφαγε τη μπαταρια και πραξε αναλογως...

Edited by atillas24

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Ψαξε λιγα post πισω. Και καποιος αλλος συforumιστης ειχε το ιδιο προβλημα. Μπες στις ρυθμισεις->μπαταρια και δες ποια εφαρμογη σου εφαγε τη μπαταρια και πραξε αναλογως...

Δεν μου έφαγε κάποια εφαρμογή την μπαταρία... είναι θέμα battery calibration. Μου δείχνει 1% χωρίς να φορτίζει.

My Devices:

Μετά από 3 24ώρα με το κινητό οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές.

1. Φοβερή μπαταριά η οποία με όλο το στήσιμο και το ψάξιμο πήγε 3 μέρες.

2. Απίστευτα γρήγορο.

3. Στυβαρό και πολύ καλό κράτημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κουμπιά που περιγράφουν άλλοι φίλοι.

Στα μείον

8gb μνήμη

Απόλυτα τίμια αγορά!:)

Φιλικά Γιώργος

Ψαχνω εδώ και κάτι ώρες καποιο φιξ σε διαφορά φόρουμ και τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Το πρωί το παρελαβα και μου την έσπασε τώρα.

My Devices:

Εγω αυτο που εχω καταλαβει απο εμπειρια ειναι οτι η καλυτερη φωρτιση ειναι να αδειαζει η μπαταρια οσο περισσοτερο γινεται(οχι ομως να κλεισει το κινητο, να φτασει μεχρι 1%-4%) και να φωρτιζει κλειστο. Εν συνεχεια, οταν θα πας να το ενεργοποιησεις δε το βγαζεις απο τη φωρτιση καθως στο ανοιγμα θα σου ξαναβγαλει οτι φωρτιζει. Περιμενεις και παλι να φτασει 100% και εισαι κομπλε! Απο εμπειρια και μονο η μπαταρια θα κραταει περισσοτερο...

Πρωτες φωρτισεις και τετοια δεν ισχυουν...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Εγω αυτο που εχω καταλαβει απο εμπειρια ειναι οτι η καλυτερη φωρτιση ειναι να αδειαζει η μπαταρια οσο περισσοτερο γινεται(οχι ομως να κλεισει το κινητο, να φτασει μεχρι 1%-4%) και να φωρτιζει κλειστο. Εν συνεχεια, οταν θα πας να το ενεργοποιησεις δε το βγαζεις απο τη φωρτιση καθως στο ανοιγμα θα σου ξαναβγαλει οτι φωρτιζει. Περιμενεις και παλι να φτασει 100% και εισαι κομπλε! Απο εμπειρια και μονο η μπαταρια θα κραταει περισσοτερο...

Πρωτες φωρτισεις και τετοια δεν ισχυουν...

η μπαταρία δεν είναι καλό να πέφτει κάτω από 20% μειώνει την διάρκεια ζωής της

Καλησπέρα..

Παιδιά χρειάζομαι οδηγό για unlock bootloader , root και cwm .. Υπαρχει τιποτα; Ευχαριστω

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλησπέρα..

Παιδιά χρειάζομαι οδηγό για unlock bootloader , root και cwm .. Υπαρχει τιποτα; Ευχαριστω

Για να το κάνεις ροοτ πρέπει πρώτα να πάρεις κωδικό ξεκλειδωματος bootloader από το site της μοτορολα (χάνεις εγγύηση μόνιμα) έπειτα δες αυτό το toolkit.. Δεν ξέρω αν λειτουργεί βέβαια γιατί δεν έχω προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία ακόμα..

Ποσταρε αποτελέσματα

η μπαταρία δεν είναι καλό να πέφτει κάτω από 20% μειώνει την διάρκεια ζωής της

Αυτό ίσχυε για τις NiMh δέκα χρόνια πριν.Τις LiIon-LiPo τις φορτίζεις όπως και όποτε θές.

Edited by Lacrymosa
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω το Moto G από βδομάδα.

1) Υπάρχει κανένας λόγος να το πάρω από Wind και όχι από κάποιο σκρουτζομάγαζο όπως birdphone; Ρώτησα στην Wind εδώ και μου είπαν ότι δεν το έχουν και δύσκολο να τους στείλουν γιατί γίνεται ανάρπαστο ενώ βλέπω ότι το έχουν διαθέσιμο στο birdphone.

2) Βλέπω ότι στο birdphone υπάρχουν δύο: το Motorola Moto G 8GB Black (πιθανώς ελληνικής αντιπροσωπείας;) και το Motorola Moto G 8GB Black EU (ευρωπαϊκό). Είναι στην ίδια τιμή. Άρα να προτιμήσω το ελληνικό;

3) Με το service τι παίζει; Δέχονται και τα ευρωπαϊκά κανονικά; Θυμάμαι ότι είναι η Cellcom το service της Motorola. Ισχύει ακόμα;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω το Moto G από βδομάδα.

1) Υπάρχει κανένας λόγος να το πάρω από Wind και όχι από κάποιο σκρουτζομάγαζο όπως birdphone; Ρώτησα στην Wind εδώ και μου είπαν ότι δεν το έχουν και δύσκολο να τους στείλουν γιατί γίνεται ανάρπαστο ενώ βλέπω ότι το έχουν διαθέσιμο στο birdphone.

2) Βλέπω ότι στο birdphone υπάρχουν δύο: το Motorola Moto G 8GB Black (πιθανώς ελληνικής αντιπροσωπείας;) και το Motorola Moto G 8GB Black EU (ευρωπαϊκό). Είναι στην ίδια τιμή. Άρα να προτιμήσω το ελληνικό;

3) Με το service τι παίζει; Δέχονται και τα ευρωπαϊκά κανονικά; Θυμάμαι ότι είναι η Cellcom το service της Motorola. Ισχύει ακόμα;

Πάρτο όπου το βρεις φτηνότερα. Σκέψου όμως και το 16GB.

Φιλικά Γιώργος

Αυτό ίσχυε για τις NiMh δέκα χρόνια πριν.Τις LiIon-LiPo τις φορτίζεις όπως και όποτε θές.

Πριν δέκα χρόνια εγώ θυμάμαι τις μπαταρίες ότι έπρεπε να τις αποφορτισεις πλήρως γιατί είχαν το φαινόμενο μνήμης.. Όπου έχω διαβάσει για τις σημερινές μπαταρίες όλοι λένε να μην τις αφήνουμε να πέφτουν κάτω από 20.. Αν εσύ ξέρεις το αντίθετο ακριβώς πάω πάσο

• The title was changed to Moto G