Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και το είχα σε gpe για αρκετο καιρο και το αλλαξα πρόσφατα πάλι σε κανονικό. Με βλέπω να το ξαναβάζω.

εγω τσεκαρω συνεχεια αλλα ακομα το L! πιστευω αυριο μεθαυριο να ερθει! αφου ξεκινησε οπως λενε παραξενο που δεν το πηραμε ....

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω τσεκαρω συνεχεια αλλα ακομα το L! πιστευω αυριο μεθαυριο να ερθει! αφου ξεκινησε οπως λενε παραξενο που δεν το πηραμε ....

Ξεκινησε για ποιες συσκευες φιλε για το δικο μας ; Ειχα να ανοιξω υπολογιστη ημερες για πειτε κανα νεο..

My Name Is George V.

Ξεκινησε για ποιες συσκευες φιλε για το δικο μας ; Ειχα να ανοιξω υπολογιστη ημερες για πειτε κανα νεο..

ξεκινησε λενε για το moto g GPE.

Παίδες, για την έκδοση της Google λέει. Μην ενθουσιάζεστε. Για μένα δεν υπάρχει και λόγος να βιάζεται η Motorola. Αφήστε να βγει πρώτα στο nexus 5 μήπως και δούμε κανένα bug.

Παίδες, για την έκδοση της Google λέει. Μην ενθουσιάζεστε. Για μένα δεν υπάρχει και λόγος να βιάζεται η Motorola. Αφήστε να βγει πρώτα στο nexus 5 μήπως και δούμε κανένα bug.

Ποια η διαφορα φιλε ; αρα δεν παιζει να την παιρνουμε αμεσα,κριμα.

My Name Is George V.

Φαντάζομαι αν το έχεις αγοράσει από το Google play στο εξωτερικό δεν χρειάζεται να το τσεκάρεις. Για να γίνει τέτοιο λογικά θα πρέπει να περάσεις κάποιο factory image από gpe συσκευή. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο αν το έχεις απείραχτο.

και πως το βλέπουμε ότι έχουμε την gpe? και καμιά βοήθεια πως να το κάνουμε αν δεν την έχουμε ?

Όποιος έχει την GPE το ξέρει ότι έχει αυτήν την έκδοση.

Όποιος δεν ξέρει ότι έχει GPE δεν έχει GPE. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια η διαφορα φιλε ; αρα δεν παιζει να την παιρνουμε αμεσα,κριμα.

και πως το βλέπουμε ότι έχουμε την gpe? και καμιά βοήθεια πως να το κάνουμε αν δεν την έχουμε ?

Καταρχην ειμαστε στο νημα που απευθυνεται σε κατοχους του moto G by motorola. Δευτερον, η διαφορα της Google play εκδοσης ειναι οτι δεν εχει της εφαρμογες της μοτορολα και οτι οι ενημερωσεις γινονται κατευθειαν απο την Google, οχι απο την μοτορολα. Αρα δεν θα την παρουμε αμεσα. Αυτο δε σημαινει οτι θα αργησει να ερθει στις συσκευες μας. Συνηθως ειμαστε οι επομενοι μετα τα nexus.

Δεν υπαρχει λογος φλασαρισματος σε gpe, εκτος και αν δεν εχετε υπομονη ;)

Το αμερικάνικο Moto G (όχι το GPE) τώρα μόλις έλαβε 4.4.4.

http://m.androidcentral.com/original-moto-g-finally-updates-444-21mb-ota

Ασυνήθιστη καθυστέρηση από την Moto.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το αμερικάνικο Moto G (όχι το GPE) τώρα μόλις έλαβε 4.4.4.

http://m.androidcentral.com/original-moto-g-finally-updates-444-21mb-ota

Ασυνήθιστη καθυστέρηση από την Moto.

ΑΡα να υποθεσουμε οτι η L θα μας ερθει με το νεο χρονο Η καμια σχεση ;

My Name Is George V.

Μπορεί. Όλα είναι πιθανά. Άσχετα με το πότε πήρε το Αμερικάνικο μοντέλο, εμάς τους Ευρωπαίους δε μας νοιάζει. Σαν κάτοχος του Χ, πήρα την 4.4.4 ενάμιση μήνα περίπου μετά το G. Τι πρέπει δηλαδή, να πέσω στα πατώματα! :p;)

Δε νομίζω, το post το έκανα ενημερωτικά, όχι για να σας τρομάξω. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί. Όλα είναι πιθανά. Άσχετα με το πότε πήρε το Αμερικάνικο μοντέλο, εμάς τους Ευρωπαίους δε μας νοιάζει. Σαν κάτοχος του Χ, πήρα την 4.4.4 ενάμιση μήνα περίπου μετά το G. Τι πρέπει δηλαδή, να πέσω στα πατώματα! :p;)

Ειναι διαφορερικο,αλλο η 4.4.2. με την 4.4.4 δεν εχει διαφορες..η 4.4.4. με την L λενε οτι εχει :)

My Name Is George V.

Ειναι διαφορερικο,αλλο η 4.4.2. με την 4.4.4 δεν εχει διαφορες..η 4.4.4. με την L λενε οτι εχει :)

Απ ότι διαβάζω στο ίντερνετ, η lollipop είναι πάνω από 600mb ενημέρωση. Μόνο από τον αριθμό καταλαβαίνει κάποιος ότι θα έχει πολλές διαφορές.

Απ ότι διαβάζω στο ίντερνετ, η lollipop είναι πάνω από 600mb ενημέρωση. Μόνο από τον αριθμό καταλαβαίνει κάποιος ότι θα έχει πολλές διαφορές.

Ναι το διαβασα πριν,λογικα θα εχει τεραστια διαφορα...το θεμα ειναι οτι με εχει κουρασει το κινητο λογο της μικρης οθονης και δεν ξερω αν προλαβω να δω την L . Σκεφτομαι για moto X αλλα δεν το πουλαει κανεις...

My Name Is George V.

Ναι το διαβασα πριν,λογικα θα εχει τεραστια διαφορα...το θεμα ειναι οτι με εχει κουρασει το κινητο λογο της μικρης οθονης και δεν ξερω αν προλαβω να δω την L . Σκεφτομαι για moto X αλλα δεν το πουλαει κανεις...

Επειδή είχα και το G, θα σου πω ότι η διαφορά των 0,2 ιντσών είναι εμφανής σε μεγάλο βαθμό, κάτι που δεν το περίμενα.

Έχω δεχθεί προτάσεις από το φόρουμ αλλά μένω αμετακίνητος. Αγαπάω Moto X :o:)

Επειδή είχα και το G, θα σου πω ότι η διαφορά των 0,2 ιντσών είναι εμφανής σε μεγάλο βαθμό, κάτι που δεν το περίμενα.

Έχω δεχθεί προτάσεις από το φόρουμ αλλά μένω αμετακίνητος. Αγαπάω Moto X :o:)

Καλημερα. το ξερω οτι εχει διαφορα,εχω αλλαξει αρκετα κινητα. :)

My Name Is George V.

Καλημερα. το ξερω οτι εχει διαφορα,εχω αλλαξει αρκετα κινητα. :)

Γιατί δεν πας στο Moto G 2014?

Φιλικά Γιώργος

Γιατί δεν πας στο Moto G 2014?

Γιατι φοβαμαι την μπαταρια του. Ειναι ιδια με του πρωτου και δεν ξερω αν θα βγαζει την ημερα. Κανω βαρια χρηση,το μικρο στις 6 το απογευμα ειναι αδειο.

My Name Is George V.

Γιατι φοβαμαι την μπαταρια του. Ειναι ιδια με του πρωτου και δεν ξερω αν θα βγαζει την ημερα. Κανω βαρια χρηση,το μικρο στις 6 το απογευμα ειναι αδειο.

Πολύ περίεργο, γιατί εγώ βλέπω 3-4 μέρες με μέτρια χρήση.:)

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Moto G