Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το προγραμμα συνδεσης στο ιντερνετ με 1Ε τη μερα, και ενω ειναι απενεργοποιημενα τα δεδομενα (off) ενεργοποιουνται εαν το χρειαστει καποια εφαρμογη. Πως μπορει να σταματισει να γινεται αυτο χωρις να απενεργοποιησω το προγραμμα;

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω το προγραμμα συνδεσης στο ιντερνετ με 1Ε τη μερα, και ενω ειναι απενεργοποιημενα τα δεδομενα (off) ενεργοποιουνται εαν το χρειαστει καποια εφαρμογη. Πως μπορει να σταματισει να γινεται αυτο χωρις να απενεργοποιησω το προγραμμα;

Απ τη στιγμή που τα έχεις κλειστά τα δεδομένα δεν ανοίγουν απο μόνα τους εκτός αν το δεχτείς εσύ. Δες το μήπως δεν τα έχεις κλειστά

Μια ερωτηση θελω να κανω, οπως γραφει και στο site της Motorola λεει αφου ξεκλειδωσεις τον bootloader χανεις την εγγυηση οριστικα:

You have only yourself to blame. Once you get the unlock code, your device is no longer covered by the Motorola warranty; in other words, please don't blame us if things go wrong, even if they appear unrelated to unlocking the bootloader.

Υπαρχει καποιος unofficial τροπος χωρις να τπ μαθει η Motorola ? Ωστε να κλειδωνουμε και να ξεκλειδωνουμε χωρις φοβο εγγυησης ?

Μια ερωτηση θελω να κανω, οπως γραφει και στο site της Motorola λεει αφου ξεκλειδωσεις τον bootloader χανεις την εγγυηση οριστικα:

You have only yourself to blame. Once you get the unlock code, your device is no longer covered by the Motorola warranty; in other words, please don't blame us if things go wrong, even if they appear unrelated to unlocking the bootloader.

Υπαρχει καποιος unofficial τροπος χωρις να τπ μαθει η Motorola ? Ωστε να κλειδωνουμε και να ξεκλειδωνουμε χωρις φοβο εγγυησης ?

Όχι ακόμα δυστυχώς

Παιδια εχει κανεις θεμα?

Οταν μιλαω στο τηλεφωνο και με περνει καποιος αλλος παω να το σηκωσω και μου βγαζει αδυνατη εναλλαγη κλησης!! :mad::mad::mad:

Εκανα restart και τετοια τιποτα! Πολυ εκνευριστικο!

Απ τη στιγμή που τα έχεις κλειστά τα δεδομένα δεν ανοίγουν απο μόνα τους εκτός αν το δεχτείς εσύ. Δες το μήπως δεν τα έχεις κλειστά

Μου εχει συμβει και εμενα και χρεωθηκα 1 ευρω ενω ειχα κλειστα τα δεδομενα.

Και τσακωθηκα μετα και με την εξυπηρετηση πελατων και τιποτα δεν βγηκε και χαλασε η μερα μου για το κωλοτηλεφωνο

Μου εχει συμβει και εμενα και χρεωθηκα 1 ευρω ενω ειχα κλειστα τα δεδομενα.

Και τσακωθηκα μετα και με την εξυπηρετηση πελατων και τιποτα δεν βγηκε και χαλασε η μερα μου για το κωλοτηλεφωνο

Πως γίνεται ρε παιδιά ν ανοίγουν τα δεδομένα; κατι αλλο θα κάνατε και χρεώθηκε η κάρτα, δεν παίζει ν άνοιξαν τα δεδομένα μόνα τους. Ρύθμιση στο κινητό είναι όχι στην κάρτα, αν δεν το πάτησες δυσκολααα ν άνοιξε μόνο

Πως γίνεται ρε παιδιά ν ανοίγουν τα δεδομένα; κατι αλλο θα κάνατε και χρεώθηκε η κάρτα, δεν παίζει ν άνοιξαν τα δεδομένα μόνα τους. Ρύθμιση στο κινητό είναι όχι στην κάρτα, αν δεν το πάτησες δυσκολααα ν άνοιξε μόνο

εχω παιξει μπουνιες τρεις φορες απο το τηλεφωνο για αυτο το θεμα. δεν ανοιγουν τα δεδομενα σου. καποια ρυθμιση σου στελνουν η κατι τετοιο και σε χρεωνουν μονοι τους. εμενα το εκανε 2 φορες στον υπνο μου με διαφορετικες συσκευες. ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη κομπινα αυτο το 1ευρω/ημερα και εχουν φαει πολλα λεφτα.

πηγαινε ρυθμισεις, περισσοτερα, δικτυα,ονοματα σημειων προσβασης και στο ΑΡΝ που γραφει την λεξη internet βαλε ενα χαρακτηρα αναμεσα. πχ inter5net.

καθε φορα που θες να σερφαρεις το βαζεις παλι internet.

Ρε παιδιά, AccuWeather και Runkeeper apps "σέρνονται" και στα δικά σας? Η μόνο σε μένα συμβαίνει?

XT1032,

Runkeeper τρέχει κανονικά σε εμένα. Ναι έχει μια μικρή καθυστέρηση καμιά φορά όταν αλλάζεις καρτέλα αλλά είναι κόλλημα της εφαρμογής μου το κάνει και σε άλλο κινητό

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Καλημέρα, είμαι σε αναζήτηση θήκης καθώς μου έσπασαν τα νεύρα με την flip cover. Καθως μπερδεύεται η πυξίδα με τον μαγνήτη (οπως και στο S4 που είχα). Χρησιμοποιώ πρόγραμμα με πυξίδα gps για την δουλειά μου και οχι δεν χάνομαι στους δρόμους (Air Navigation Pro). Είδα την grip shell αλλα μου δίνει την εντύπωση οτι προσθέτει όγκο. Υπάρχει καμιά πολύ λεπτή που να προστατεύει το κινητό? Εχω βρεί αυτή. Κάποια άλλη πρόταση;
Γιώργος

Επιβεβαιωνω οτι το ιδιο συνεβη και σε εμενα: χρεωση ενος ευρω χωρις να μπω καν στο ιντερνετ. Απλα προς ενημερωση το γραφω, δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος γι' αυτο.

Καλημέρα, είμαι σε αναζήτηση θήκης καθώς μου έσπασαν τα νεύρα με την flip cover. Καθως μπερδεύεται η πυξίδα με τον μαγνήτη (οπως και στο S4 που είχα). Χρησιμοποιώ πρόγραμμα με πυξίδα gps για την δουλειά μου και οχι δεν χάνομαι στους δρόμους (Air Navigation Pro). Είδα την grip shell αλλα μου δίνει την εντύπωση οτι προσθέτει όγκο. Υπάρχει καμιά πολύ λεπτή που να προστατεύει το κινητό? Εχω βρεί αυτή. Κάποια άλλη πρόταση;

Καλημέρα μπορείς να ρίξεις μια ματιά και εδώ http://m.ebay.co.uk/itm/161224547185?nav=SEARCH

Είναι πολύ ωραίες θήκες και έχουν πολύ καλή αίσθηση στο χέρι

OnePlus 3T, iPad mini 2

Αυτήν η θήκη που λεει ο φίλος από κάτω είναι πολύ καλή στην αίσθηση αλλα δεν προστατεύει το κινητό πολύ μιας και στις γωνίες είναι πιο μέσα απ το κινητό και δεν το καλύπτει πλήρως. Η grip shell δεν δίνει όγκο είναι πολύ καλή θήκη. Επειδή τις έχω και τις 2 σου προτείνω την grip

Καλημέρα μπορείς να ρίξεις μια ματιά και εδώ http://m.ebay.co.uk/itm/161224547185?nav=SEARCH

Είναι πολύ ωραίες θήκες και έχουν πολύ καλή αίσθηση στο χέρι

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο.Βέβαια δεν πολυμιλάω τώρα στις διακοπές οπότε θα δείξει σε καμιά 10αρια μέρες

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο.Βέβαια δεν πολυμιλάω τώρα στις διακοπές οπότε θα δείξει σε καμιά 10αρια μέρες

Άλλαξες κάτι η βελτιώθηκε από μόνος του; αν είχες πρόβλημα πιο παλια

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενας φίλος που είχε πει οτι δεν δουλεύουν τα βελάκια στο wifi οταν κατεβάσεις κάτι απ τη ρύθμιση του gravityboχ, βγήκε ενα module sto xposed που έχει τέτοια ρύθμιση, moto g λέγεται.

Άλλαξες κάτι η βελτιώθηκε από μόνος του; αν είχες πρόβλημα πιο παλια

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενας φίλος που είχε πει οτι δεν δουλεύουν τα βελάκια στο wifi οταν κατεβάσεις κάτι απ τη ρύθμιση του gravityboχ, βγήκε ενα module sto xposed που έχει τέτοια ρύθμιση, moto g λέγεται.

Δεν άλλαξα κάτι.Ίδιες ρυθμίσεις με πριν

Παιδια και εγω με κλειστα δεδομενα σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι χρεωθηκα 1€ ενω ειμουν συνδεμενος στο WiFi του σπιτιου μου! Πολυ περιεργο!

Καλά θα ήταν όσοι λένε για περίεργες χρεώσεις, να πουν σε πιο δίκτυο ανήκουν. Σε Vodafone και cosmote δεν έχω δει κάτι περίεργο.

Καλησπέρα!

Έχει πάρει κανείς tempered glass?

Έχω δει στο ebay που ξεκινάνε από 3.50€ και σκέφτομαι να αγοράσω, αλλά θα ήθελα να ακούσω μια γνώμη πρώτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Καλησπέρα!

Έχει πάρει κανείς tempered glass?

Έχω δει στο ebay που ξεκινάνε από 3.50€ και σκέφτομαι να αγοράσω, αλλά θα ήθελα να ακούσω μια γνώμη πρώτα.

Σε έναν φίλο μου με νεξους που έχω δει είναι πολύ καλό βασικά είναι σαν να μην έχεις τίποτα μπροστά από την οθόνη. Αξιζει νομίζω

OnePlus 3T, iPad mini 2

Σε σύγκριση με μια καλη ζελατίνα δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι περισσότερο. Είδα ένας φίλος μου που την έχει στο νεξους, αν εξαιρέσεις οτι αφήνει ελάχιστα λιγότερες δαχτυλιές, δεν δίνει κάτι παραπάνω

Καλά θα ήταν όσοι λένε για περίεργες χρεώσεις, να πουν σε πιο δίκτυο ανήκουν. Σε Vodafone και cosmote δεν έχω δει κάτι περίεργο.

cosmote. εχει συζητηθει παααρα πολυ και ειναι γνωστο πλεον οτι σε χρεωνει και χωρις να μπεις στο ιντερνετ.

Σε σύγκριση με μια καλη ζελατίνα δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι περισσότερο. Είδα ένας φίλος μου που την έχει στο νεξους, αν εξαιρέσεις οτι αφήνει ελάχιστα λιγότερες δαχτυλιές, δεν δίνει κάτι παραπάνω

Μπορεί να γλυτώσεις το ραγισμα της οθόνης ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Μπορεί να γλυτώσεις το ραγισμα της οθόνης ;)

Αν είσαι άτυχος και τον σουπερμαν να έχεις να στην προσέχει πάλι θα σπάσει :Ρ χαχα

Αν είσαι άτυχος και τον σουπερμαν να έχεις να στην προσέχει πάλι θα σπάσει :Ρ χαχα

http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2853944

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• The title was changed to Moto G