Dpan9 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 http://www.e-shop.gr/forever-travel-adapter-1a-black-with-micro-usb-cable-p-TEL.016850 Ορίστε φίλε στο eshop έχει γενικά πάρα πολλές επιλογές Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μιλώντας για φορτιστές, ένας από iphone που έχω με τα εξής χαρακτηριστικά είναι οκ, σωστά? Input:100-240V - 50/60Hz 0.15A Output:5V---1A Επίσης σκέπτομαι να πάρω 1-2 πιο μακριά καλώδια σύνδεσης, προτείνεται κάποια? Θα υπάρχει πρόβλημα με τη φόρτιση ή τη μεταφορά δεδομένων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 http://www.e-shop.gr/forever-travel-adapter-1a-black-with-micro-usb-cable-p-TEL.016850 Ορίστε φίλε στο eshop έχει γενικά πάρα πολλές επιλογές Θα προτιμούσα να πάρω από ebay παρά αυτό το "forever" απ το eshop :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πειτε ενα ασφαλη και ευκολο τροπο για ροοτ στην εκδοση 4.4.4 εγώ θα δοκιμάσω την γνωστή συνταγή, hotboot για root και μετά motoTool για custom recovery και ότι γίνει :shifty: Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Θα προτιμούσα να πάρω από ebay παρά αυτό το "forever" απ το eshop :wacko: Ε καλά και συ ενδεικτικό είναι αυτό ένα σωρό φορτιστές εχει εκεί :) Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike299 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μαλλον θα παω για αυτον http://www.ebay.ie/itm/Original-Genuine-HTC-TC-E250-2-Pin-Micro-USB-Adapter-Connector-/251008019829?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item3a713e6d75 Εαν δεν καταλαβαινω κατι λαθος, ειναι αυθεντικος της HTC (αρα πιστευω ποιοτικος) με 1Α και συνδεεται με το καλωδιο του Moto G, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μαλλον θα παω για αυτον http://www.ebay.ie/itm/Original-Genuine-HTC-TC-E250-2-Pin-Micro-USB-Adapter-Connector-/251008019829?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item3a713e6d75 Εαν δεν καταλαβαινω κατι λαθος, ειναι αυθεντικος της HTC (αρα πιστευω ποιοτικος) με 1Α και συνδεεται με το καλωδιο του Moto G, σωστα? Πρόσεχε διότι και εγώ έχω έναν της HTC και δε συμπεριφερόταν καλά με το G αλλά ούτε και με το X. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δυο μερες με την 4.4.4 και το μονο που εχω παρατηρησει ειναι να κολλαει η περιστροφη οθονης σε landscape. Το εχει δει και αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δυο μερες με την 4.4.4 και το μονο που εχω παρατηρησει ειναι να κολλαει η περιστροφη οθονης σε landscape. Το εχει δει και αλλος; οχι....... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike299 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πρόσεχε διότι και εγώ έχω έναν της HTC και δε συμπεριφερόταν καλά με το G αλλά ούτε και με το X. Τι προβλημα σου κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τι προβλημα σου κανει? Αναβοσβήνει η ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας και ουσιαστικά δε φορτίζει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τι προβλημα σου κανει? Μια απ'τα ίδια με φορτιστή της HTC. Νομίζω έχει δεν κάνει καλή επαφή το βύσμα που μπαίνει στο κινητό καθώς αν βάλω το καλώδιο που είχε μέσα το Moto G, τότε φορτίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike299 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Θα ψαξω για κατι αλλο τοτε για να ειμαι σιγουρος. Ισως παρω τις motorola αν και νομιζω οτι ηταν 0.75Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Θα ψαξω για κατι αλλο τοτε για να ειμαι σιγουρος. Ισως παρω τις motorola αν και νομιζω οτι ηταν 0.75Α Εγώ πάντως φίλε παρόλο που πήρα 1Α όταν αγόρασα το κινητό χρησιμοποιώ εν τέλει αυτόν εδώ http://www.mytrendyphone.co.uk/shop/sony-ericsson-ep800-83503p.html απ το παλιό μου κινητό και μια χαρά είναι δεν νομίζω ότι έχει ουσιαστική σημασία το ότι βγάζει 0,85 Α Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ έναν Samsung 0.7A από το παλιό μου Nexus S αλλά όταν δοκίμασα έναν 1Α από ένα xiaomi hognmi 1s που είχα πάρει, φόρτιζε πιο γρήγορα, αισθητή διαφορά, όπως είναι λογικό εξάλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ έναν Samsung 0.7A από το παλιό μου Nexus S αλλά όταν δοκίμασα έναν 1Α από ένα xiaomi hognmi 1s που είχα πάρει, φόρτιζε πιο γρήγορα, αισθητή διαφορά, όπως είναι λογικό εξάλλου. Θεωρείς δηλαδή οτί η διαφορά στο χρόνο φόρτισης είναι σημαντική; Μήπως μπορείς να προσδιορίσεις πόση είναι αυτή; Για μένα ας πούμε που το φορτίζω κυρίως το βράδυ δεν μου αλλάζει κάτι Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Θεωρείς δηλαδή οτί η διαφορά στο χρόνο φόρτισης είναι σημαντική; Μήπως μπορείς να προσδιορίσεις πόση είναι αυτή; Για μένα ας πούμε που το φορτίζω κυρίως το βράδυ δεν μου αλλάζει κάτι Και εγώ βράδι το φορτίζω. Δε νομίζω ότι είναι τόσο σημαντική η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike299 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Είναι το πρώτο μου smartphone οπότε δεν έχω φορτιστή από παλιότερο. Εντάξει, δεν είμαι κολλημένος με το 1A, απλά είναι η μέση τιμή από το 0.5Α-1.5Α, οπότε θεωρώ ότι είναι και η χρυσή τομή σε ταχύτητα φόρτισης - "ζορι" στην μπαταρία. Λεπτομέρειες περισσότερο παρά σημαντική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δεν υπάρχει ζόρι στη μπαταρία. Όσο αντέχει αντέχει, στην συγκεκριμένη περίπτωση 1.5Α, και 3Α να του βάλεις το ίδιο του κάνει. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δεν υπάρχει ζόρι στη μπαταρία. Όσο αντέχει αντέχει, στην συγκεκριμένη περίπτωση 1.5Α, και 3Α να του βάλεις το ίδιο του κάνει. Ακριβώς. Υπάρχει σύστημα φόρτισης με ελεγχόμενο κύκλωμα εσωτερικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Έχει πάρει κανείς tempered glass να μας πει τη γνώμη του? Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δυο μερες με την 4.4.4 και το μονο που εχω παρατηρησει ειναι να κολλαει η περιστροφη οθονης σε landscape. Το εχει δει και αλλος; Οντως καποιες φορες κολλαει Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δυο μερες με την 4.4.4 και το μονο που εχω παρατηρησει ειναι να κολλαει η περιστροφη οθονης σε landscape. Το εχει δει και αλλος; Ναι καποιες φορες. Σε chrome και σε maps μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Έχω πάρει εγώ, δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από μια καλή μεμβράνη . αλλά έτσι για να την έχω επάνω και να λέω είναι τζάμι. Ίσως λίγο πιο καλό κοντραστ αλλά είναι υποκειμενικό αυτό . πιο πολύ επιδράει ψυχολογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μαλλον θα παω για αυτον http://www.ebay.ie/itm/Original-Genuine-HTC-TC-E250-2-Pin-Micro-USB-Adapter-Connector-/251008019829?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item3a713e6d75 Εαν δεν καταλαβαινω κατι λαθος, ειναι αυθεντικος της HTC (αρα πιστευω ποιοτικος) με 1Α και συνδεεται με το καλωδιο του Moto G, σωστα? Το φορτίζω με τον ίδιο από κινητό HTC 8s της γυναίκας μου και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts