Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω χοντρο προβλημα με τη μπαταρια του Moto G..τις τελευταιες μερες δειχνει να τα χει παιξει..κραταει ουτε μιση μερα κ χωρις πολυ χρηση..χτες το βραδυ το αφησα στο 52% κ οταν ξυπνησα ειχε μεινει...δεν τρεχω πολλες εφραμογες και γενικα εχω ενεργοποιησει τις ρυθμισεις για μη καταναλωση ζωης της μπαταριας, αλλα δυστυχως τπτ...απ οτι ειδα η μπαταρια δεν αφαιρειται..καμια συμβουλη κανεις?

ευχαριστω

Η μπαταρία αφαιρείται ξεβιδωνοντας κάποιες λίγες βίδες, υπάρχουν και σχετικά βίντεο.

Δοκίμασε αν θες ένα factory reset αν και μετά από τόσα χρόνια χρήσης μάλλον είναι καθαρά θέμα μπαταρίας

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Η μπαταρία αφαιρείται ξεβιδωνοντας κάποιες λίγες βίδες, υπάρχουν και σχετικά βίντεο.

Δοκίμασε αν θες ένα factory reset αν και μετά από τόσα χρόνια χρήσης μάλλον είναι καθαρά θέμα μπαταρίας

οκ.τι προτεινεις δλδ φιλε να αγορασω νεα μπαταρια η να το στειλω για επισκευη?

Κοίτα πρώτα για factory reset όπως λέει και ο φίλος πάνω.

Αν δεν είσαι ικανοποιημενος πάρε μια μπαταρία από ebay και βαλτην μόνος σου. Πιστεύω θα τα καταφέρεις, τα βίντεο στο YouTube είναι κατατοπιστικα.

παιδια αγορασα καινουρια μπαταρια και μεσα σε 5΄30 ωρες επεσε παλι..δλδ καμια διαφορα..δε ξερω εσεις τι λετε?

factory reset δεν το χω κανει ακομη..εχει νοημα να το κανω?

Ναι έχει μεγάλο νόημα. Η μπαταρία ήταν καλή; η κάποια φθηνή κινεζικη;

τη μπαταρια απο ελλαδα την εκανα παραγγελια...μεσω skroutz..16e

oκ σε ευχαριστώ.

Αν μπορείς να κάνεις αγορές απ έξω ψάξε γενικότερα xiaomi pistons αυτά είναι ενδεικτικά που σου έστειλα. Εμενα να σου πω την αλήθεια δεν με βολευουν να μπαίνουν τα pins στα αυτιά μου και βολευομαι με κάτι από ένα παλιό νοκια που είχα και κάτι blackberry που είχε βγάλει το eshop

Sent from my XT1092 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

• 2 weeks later...

Καλημέρα

Έχω ένα θέμα με την φόρτιση του κινητού.ενω δούλευε κανονικά και έσβησε από μπαταρία,αποφορτιστηκε δηλαδή πλήρως,οταν προσπάθησα να το φορτισω δεν άναβε καν ή οθόνη.αναβοσβηνει ανά διαστήματα το άσπρο λεντ και αν κρατήσεις το κουμπί ενεργοποίησης αρκετα λεπτά ίσως ανάψει ή άσπρη οθόνη με τη μεγάλη μπαταρία που είναι στο 0℅ αλλά και πάλι δεν φορτίζει.

Το πρόβλημα αυτό είναι συχνό όπως είδα στο γκοοκλ με διάφορες λύσεις.σας έχει τύχει; Γνωρίζετε κάτι;

Σε ένα μικρό καταστήματα με επισκευές το είδαν και μου είπαν πως είναι πλακέτα...

Εγώ σκέφτομαι μήπως δεν έχει τίποτα η πλακέτα και απλά απεβίωσε η μπαταρία. Μου έχει τύχει σε άλλη συσκευή και κάτι τέτοια συμπτώματα είχε.

Sent from my XT1562

παιζει να βγηκε η μπατατια απ τη θεση της?

παρομοιο θεμα ειχα σε ταμπλετ asus. κουνηθηκε η μπαταρια και βγηκε το βυσμα.

το κουμπωσα και ολα οκ

Sent from my V967S using Tapatalk

Στο μαγαζί που το πήγα για να το δουν μου είπαν πως δοκίμασαν και άλλη μπαταρία και έκανε το ίδιο.εχετε να προτεινετε κάποιο κατάστημα για σέρβις στο κέντρο της αθηνας;

• 4 weeks later...

Έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό με το GPS:

Κατ' αρχην, να πω ότι είμαι με android 4.4.4. Ανοίγω από τις ρυθμίσεις το GPS, και επιλέγω να βρει στίγμα μόνο σαν συσκευή, χωρίς καμία υποβοήθηση δηλαδή. Όση ώρα και να περιμένω δεν πρόκειται να βρει στίγμα με τίποτα. Αν το κλείσω από τις ρυθμίσεις και το ξανανοίξω αμέσως, τότε θα βρει αμέσως το στίγμα. Αυτό το κάνει σχεδόν κάθε φορά!

Τι κουλό είναι πάλι αυτό; είναι πρόβλημα της συσκευής, του λειτουργικού ή κάποιο κόλλημα των εφαρμογών; το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός; καμιά ιδέα;

Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά βαριέμαι να το στήσω από την αρχή...

Έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό με το GPS:

Κατ' αρχην, να πω ότι είμαι με android 4.4.4. Ανοίγω από τις ρυθμίσεις το GPS, και επιλέγω να βρει στίγμα μόνο σαν συσκευή, χωρίς καμία υποβοήθηση δηλαδή. Όση ώρα και να περιμένω δεν πρόκειται να βρει στίγμα με τίποτα. Αν το κλείσω από τις ρυθμίσεις και το ξανανοίξω αμέσως, τότε θα βρει αμέσως το στίγμα. Αυτό το κάνει σχεδόν κάθε φορά!

Τι κουλό είναι πάλι αυτό; είναι πρόβλημα της συσκευής, του λειτουργικού ή κάποιο κόλλημα των εφαρμογών; το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός; καμιά ιδέα;

Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά βαριέμαι να το στήσω από την αρχή...

Κατα τη γνωμη μου, η καλυτερη λυση ειναι να κανεις το update σε 5.1 και μετα wipe data και clear cache...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω απλά ήθελα να συνηθίσω πρώτα το λειτουργικό.

Τρεις απορίες έχω σχετικά:

1. Σχετικά με το πρόβλημα που ανέφερα φαίνεται να μην είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά του λειτουργικού, σωστά; Αν κάνω την αναβάθμιση σε 5.1, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.

2. Αν κάνω την αναβάθμιση με wipe data, θα χάσω όλα τα δεδομένα που έχω στο κινητό και θα πρέπει να το στήσω πάλι από την αρχή ενώ με απλή αναβάθμιση τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις των εφαρμογών διατηρούνται;

3. Τέλος, η 5.1 είναι αισθητά καλύτερη από την 4.4.4; κυρίως με ενδιαφέρει η αυτονομία της μπαταρίας, τις υπόλοιπες διαφορές στο μενού νομίζω ότι θα τις συνηθίσω γρήγορα.

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω απλά ήθελα να συνηθίσω πρώτα το λειτουργικό.

Τρεις απορίες έχω σχετικά:

1. Σχετικά με το πρόβλημα που ανέφερα φαίνεται να μην είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά του λειτουργικού, σωστά; Αν κάνω την αναβάθμιση σε 5.1, ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.

2. Αν κάνω την αναβάθμιση με wipe data, θα χάσω όλα τα δεδομένα που έχω στο κινητό και θα πρέπει να το στήσω πάλι από την αρχή ενώ με απλή αναβάθμιση τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις των εφαρμογών διατηρούνται;

3. Τέλος, η 5.1 είναι αισθητά καλύτερη από την 4.4.4; κυρίως με ενδιαφέρει η αυτονομία της μπαταρίας, τις υπόλοιπες διαφορές στο μενού νομίζω ότι θα τις συνηθίσω γρήγορα.

1. Το πιο πιθανό είναι να λυθεί αλλά μπορεί να είναι και ένα πρόβλημα που προκαλείται από κάποια άλλη εφαρμογή οπότε αν κάνεις update καλο είναι να κάνεις και wipe data. Είναι λίγο βαρετή ή διαδικασία του ξανά στησιματος, το ξέρω, αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

2. Σωστά. Με wipe, ξανά από την αρχή. Με απλή αναβάθμιση δε χάνεις τίποτα.

3. Εμένα είχε καλύτερη συμπεριφορά το κινητό στη 5.1. Και από άποψη μπαταρίας και από σβελταδα.

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

• The title was changed to Moto G