Mark_K Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Και με 13€ από ότι βλέπω υπάρχει το usb 2 σε 32gb. Μια χαρά για να βάλεις ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skrountz Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Χαιρετώ και εγώ την παρέα. Κάτοχος και εγώ του τηλ. 1.5 μήνα τώρα. Για την μπαταρία του θέλω να σας πω. Αποφάσισα να δω πόσο αντέχει χωρίς να έχω τα data ενεργοποιημένα και τα αποτελέσματα με εξέπληξαν ευχάριστα. Το τηλ. είναι "μαμά" 4.4.4, dalvik, κλειστά data όπως προείπα. [ATTACH]49438[/ATTACH] [ATTACH]49439[/ATTACH] [ATTACH]49440[/ATTACH] Το wifi είναι ενεργοποιημένο 3:30 ώρες, όσες και η οθόνη και περιελάμβανε: Google Play, Viber, WhatsApp, FB Messanger, YouTube, Browsing. Σε άλλα "τεσταρίσματα" με data μόνιμα ανοιχτά βγάζω 40-48 ώρες με περίπου 3,5 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Χαιρετώ και εγώ την παρέα. Κάτοχος και εγώ του τηλ. 1.5 μήνα τώρα. Για την μπαταρία του θέλω να σας πω. Αποφάσισα να δω πόσο αντέχει χωρίς να έχω τα data ενεργοποιημένα και τα αποτελέσματα με εξέπληξαν ευχάριστα. Το τηλ. είναι "μαμά" 4.4.4, dalvik, κλειστά data όπως προείπα. [ATTACH]49438[/ATTACH] [ATTACH]49439[/ATTACH] [ATTACH]49440[/ATTACH] Το wifi είναι ενεργοποιημένο 3:30 ώρες, όσες και η οθόνη και περιελάμβανε: Google Play, Viber, WhatsApp, FB Messanger, YouTube, Browsing. Σε άλλα "τεσταρίσματα" με data μόνιμα ανοιχτά βγάζω 40-48 ώρες με περίπου 3,5 ώρες οθόνη. Χρησιμοποιείς πολλα messenger τι περίμενες να βγάλεις 4 ώρες; ειδικά όταν το έχεις το κινητό 5 μέρες χωρίς φόρτιση, ποσο να κρατήσει δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotografos3000 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Γεια σας και απο εμενα ειμαι κατοχος του κινητου περιπου 20 ημερες,απλα σημερα εκανα εγραφη. ΛΟιπον εμενα η μπαταρια μου βγαζει συνολο 10 ωρες με οθονη 2 ωρες και 20 λεπτα. Την θεωρω κορυφη στην κατηγορια αυτη διοτι το σκιζω το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Γεια σας και απο εμενα ειμαι κατοχος του κινητου περιπου 20 ημερες,απλα σημερα εκανα εγραφη. ΛΟιπον εμενα η μπαταρια μου βγαζει συνολο 10 ωρες με οθονη 2 ωρες και 20 λεπτα. Την θεωρω κορυφη στην κατηγορια αυτη διοτι το σκιζω το κινητο. Λιγο σου βγάζει 2 ώρες και 20 λεπτά οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skrountz Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Χρησιμοποιείς πολλα messenger τι περίμενες να βγάλεις 4 ώρες; ειδικά όταν το έχεις το κινητό 5 μέρες χωρίς φόρτιση, ποσο να κρατήσει δηλαδή Μάλλον δεν κατάλαβες το τι θέλω να πω. Δεν έχω παράπονο. Λέω με εξέπληξε ευχάριστα η διάρκεια της μπαταρίας. Δεν είμαι δυσαρεστημένος. Αυτό που προσπαθώ να δείξω είναι πως η συσκευή δεν "τρώει" μπαταρία σε αναμονή, έχει εξαιρετική διαχείριση ενέργειας. Αλίμονο αν έχω παράπονο μετά από 135 ώρες χωρίς φόρτιση και με 3.5 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μάλλον δεν κατάλαβες το τι θέλω να πω. Δεν έχω παράπονο. Λέω με εξέπληξε ευχάριστα η διάρκεια της μπαταρίας. Δεν είμαι δυσαρεστημένος. Αυτό που προσπαθώ να δείξω είναι πως η συσκευή δεν "τρώει" μπαταρία σε αναμονή, έχει εξαιρετική διαχείριση ενέργειας. Αλίμονο αν έχω παράπονο μετά από 135 ώρες χωρίς φόρτιση και με 3.5 ώρες οθόνη. Αα νταξει επειδή είπες αυτό για τα δεδομενα και νόμιζα το θεώρησες λίγο το σκορ σου. Η μπαταρία όντως είναι πολύ καλή, εμένα μου βγάζει με wifi 4-4.30 ώρες οθόνη αλλα με φουλ χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ενδιαφέρων! Αλλά root=απώλεια εγγύησης ε; Τα έχεις κάνει τα παραπάνω; Δουλεύουν καλά; Χωρίς root no party,εγώ προσωπικά το Motorola RAZR i ξεκλείδωτο το έστειλα Αγγλία τούβλο και μου το άλλαξαν. όλα δουλεύουν τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotografos3000 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Λιγο σου βγάζει 2 ώρες και 20 λεπτά οθόνη Λιγο με 2 ωρες ομιλια + συνεχεια ανοιχτα DAta ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Λιγο με 2 ωρες ομιλια + συνεχεια ανοιχτα DAta ; Ούτε για δεδομένα είπες ούτε για ομιλία. Οι 2 ώρες οθόνη που έγραψες απλά, είναι λίγο ναι. Ας το διευκρινιζες απ την αρχή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotografos3000 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ούτε για δεδομένα είπες ούτε για ομιλία. Οι 2 ώρες οθόνη που έγραψες απλά, είναι λίγο ναι. Ας το διευκρινιζες απ την αρχή ;) 2 ωρες οθονη 2 ωρες ομιλια 10 ωρες data με πολυ internet μεσα παρα πολλές ειδοποιησεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλημέρα στην παρέα! Έχω το κινητό 2 μήνες τώρα. Όλα λειτουργούν τέλεια και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο πράγμα που έχω ειναι με την μπαταρία αλλά μόλις το βγάλω από την πρίζα. Φτάνει στο 100% και το αφήνω στον φορτιστή 40 λεπτά περισσότερο. Μόλις το βγαλω και χωρίς να το πειράξω χάνει 5% μέσα σε 1 ώρα. Από εκεί και μετά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εσάς έτσι κάνει; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ναι τις πρώτες ώρες χάνει μερικές μονάδες πιο γρήγορα και μετά σταθεροποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ναι τις πρώτες ώρες χάνει μερικές μονάδες πιο γρήγορα και μετά σταθεροποιείται. Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν με χαλάει τόσο πολύ που το κάνει, απλά ήθελα να δω αν το κάνει και σε άλλους.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλημέρα στην παρέα! Έχω το κινητό 2 μήνες τώρα. Όλα λειτουργούν τέλεια και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο πράγμα που έχω ειναι με την μπαταρία αλλά μόλις το βγάλω από την πρίζα. Φτάνει στο 100% και το αφήνω στον φορτιστή 40 λεπτά περισσότερο. Μόλις το βγαλω και χωρίς να το πειράξω χάνει 5% μέσα σε 1 ώρα. Από εκεί και μετά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εσάς έτσι κάνει; Και σε μενα ετσι κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Παιδιά μετά τα προβλήματα που έχω διαβάσει εδώ για την 4.4.4, δεν ψήνομαι να κάνω την αναβάθμιση, μιας που δεν έχω και κανέναν ιδιαίτερο λόγω να πάω στην 4.4.4. Μου έχει σπάσει τα νεύρα όμως που εμφανίζεται συνέχεια το μήνυμα της αναβάθμισης. Έψαξα λίγο μήπως υπάρχει τρόπος να μην ξανά εμφανιστεί αλλά από ότι διάβασα δεν γίνεται. Μήπως γνωρίζει κανείς σας κάποιο τρόπο; Τώρα όσο αφορά την προστασία του κινητού 1. Να προχωρήσω στην αγορά αυτής της θήκης που από ότι είδα την προτείνουν πολλοί; Θα έχει την ίδια ωραία υφή που έχει και τώρα το πίσω μέρος; Επίσης διάβασα από κάποιους ότι η θήκη 'τρίζει' αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσαν αφού υποτίθεται κουμπώνει τέλεια. 2. Έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό screen protector που α) να μην αλλοιώνει τα χρώματα β) το δάκτυλο να γλιστράει τόσο καλά όσο γλιστράει και τώρα χωρίς screen protector; Οι πρώτες εντυπώσεις από το κινητό είναι πάντως πολύ καλές! Και το GPS, από το οποίο ήμουν καμένος με το παλιό μου samsung, είναι τέλειο κλειδώνει αμέσως ακόμα και χωρίς data και βλέπει πάρα πολλούς δορυφόρους με αποτέλεσμα το gps test να μου βγάζει ακρίβεια 3-4 μέτρα! Edited September 7, 2014 by helios21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παιδιά μετά τα προβλήματα που έχω διαβάσει εδώ για την 4.4.4, δεν ψήνομαι να κάνω την αναβάθμιση, μιας που δεν έχω και κανέναν ιδιαίτερο λόγω να πάω στην 4.4.4. Μου έχει σπάσει τα νεύρα όμως που εμφανίζεται συνέχεια το μήνυμα της αναβάθμισης. Έψαξα λίγο μήπως υπάρχει τρόπος να μην ξανά εμφανιστεί αλλά από ότι διάβασα δεν γίνεται. Μήπως γνωρίζει κανείς σας κάποιο τρόπο; Τώρα όσο αφορά την προστασία του κινητού 1. Να προχωρήσω στην αγορά αυτής της θήκης που από ότι είδα την προτείνουν πολλοί; Θα έχει την ίδια ωραία υφή που έχει και τώρα το πίσω μέρος; Επίσης διάβασα από κάποιους ότι η θήκη 'τρίζει' αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσαν αφού υποτίθεται κουμπώνει τέλεια. 2. Έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό screen protector που α) να μην αλλοιώνει τα χρώματα β) το δάκτυλο να γλιστράει τόσο καλά όσο γλιστράει και τώρα χωρίς screen protector; Οι πρώτες εντυπώσεις από το κινητό είναι πάντως πολύ καλές! Και το GPS, από το οποίο ήμουν καμένος με το παλιό μου samsung, είναι τέλειο κλειδώνει αμέσως ακόμα και χωρίς data και βλέπει πάρα πολλούς δορυφόρους με αποτέλεσμα το gps test να μου βγάζει ακρίβεια 3-4 μέτρα! Αν το έχεις ρουτ το κινητό διέγραψε με το titanium το Motorola ota και δε θα ξανα βγει το μήνυμα. Η θήκη είναι πολυ καλή από τρίζει λιγο επειδή δεν έχει το καπάκι απο πίσω άρα αν την βάζο-βγάζεις τακτικά θα χαλαρώσει λίγο. Οτι screen protector κι αν βρεις απο ebay είναι καλές και σ αυτήν την τιμή μπορείς ν αλλάζεις συνέχεια όταν σου χαλάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Α δηλαδή για να μπει η θήκη δεν πρέπει να υπάρχει το πίσω καπάκι; Όχι δεν το έχω root και ούτε θέλω ακόμα λόγω εγγύησης, μόλις το πήρα οπότε θέλω να περάσει λίγος καιρός μη μου βγάλει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Α δηλαδή για να μπει η θήκη βγαίνει το πίσω καπάκι; Όχι δεν το έχω root και ούτε θέλω ακόμα λόγω εγγύησης, μόλις το πήρα οπότε θέλω να περάσει λίγος καιρός μη μου βγάλει τίποτα. Ναι για να μπει η θήκη βγαίνει το καπάκι. Αλλα και λίγο θόρυβο να κάνει δεν ενοχλεί, μιας και το καταλαβαίνεις μόνο αν έχει φουλ ησυχία. Ρουτ αξίζει πιστεύω να το κάνεις, για την παραμετροποιηση που προσφέρουν κάποιες εφαρμογές όπως το gravityboχ και το xposed framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παιδιά μετά τα προβλήματα που έχω διαβάσει εδώ για την 4.4.4, δεν ψήνομαι να κάνω την αναβάθμιση, μιας που δεν έχω και κανέναν ιδιαίτερο λόγω να πάω στην 4.4.4. Μου έχει σπάσει τα νεύρα όμως που εμφανίζεται συνέχεια το μήνυμα της αναβάθμισης. Έψαξα λίγο μήπως υπάρχει τρόπος να μην ξανά εμφανιστεί αλλά από ότι διάβασα δεν γίνεται. Μήπως γνωρίζει κανείς σας κάποιο τρόπο; Τώρα όσο αφορά την προστασία του κινητού 1. Να προχωρήσω στην αγορά αυτής της θήκης που από ότι είδα την προτείνουν πολλοί; Θα έχει την ίδια ωραία υφή που έχει και τώρα το πίσω μέρος; Επίσης διάβασα από κάποιους ότι η θήκη 'τρίζει' αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσαν αφού υποτίθεται κουμπώνει τέλεια. 2. Έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό screen protector που α) να μην αλλοιώνει τα χρώματα β) το δάκτυλο να γλιστράει τόσο καλά όσο γλιστράει και τώρα χωρίς screen protector; Οι πρώτες εντυπώσεις από το κινητό είναι πάντως πολύ καλές! Και το GPS, από το οποίο ήμουν καμένος με το παλιό μου samsung, είναι τέλειο κλειδώνει αμέσως ακόμα και χωρίς data και βλέπει πάρα πολλούς δορυφόρους με αποτέλεσμα το gps test να μου βγάζει ακρίβεια 3-4 μέτρα! Πρόσεξε γιατί αν σβήσεις το motorola ota όπως λέει ο φίλος πιο πάνω δε θα έχεις ξανά ota update στο μέλλον απο τη motorola,εκτός κι αν πάρεις back up το αρχείο και το περάσεις όποτε στο μέλλον θελήσεις εσύ. Αλλιώς αν το σβήσεις μόνιμα ξεχνάς τα ota updates. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Πρόσεξε γιατί αν σβήσεις το motorola ota όπως λέει ο φίλος πιο πάνω δε θα έχεις ξανά ota update στο μέλλον απο τη motorola,εκτός κι αν πάρεις back up το αρχείο και το περάσεις όποτε στο μέλλον θελήσεις εσύ. Αλλιώς αν το σβήσεις μόνιμα ξεχνάς τα ota updates. Αν βγει η Android L, επειδή θα είναι μεγάλη αναβάθμιση εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί ένα factory reset, αρα το ota δεν θα βοηθήσει σε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Αν βγει η Android L, επειδή θα είναι μεγάλη αναβάθμιση εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί ένα factory reset, αρα το ota δεν θα βοηθήσει σε κάτι. Και την αναβάθμιση για L απο πού θα τη περάσει? Μεσω του motorola ota δε θα γίνει αυτό? Αν το έχει απεγκατεστήσει χωρίς back up δε θα μπορέσει να περάσει την L. Νομίζω πως το καλύτερο είναι να παγώσει την εφαρμογή μεσω titanium, κι αν δεν είναι root, να τη παγώσει μεσω ρυθμίσεων>εφαρμογες και αδρανοποίηση απο εκεί. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εμείς που έχουμε custom recovery, το L για να το περάσουμε θα πρέπει να γίνει unroot το κινητό και μετά. Σωστά τα λέω; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 το δικο μου ανακαλυψα σημερα πως εχει προβλημα στην οθονη. νομιζα ειναι η ζελατινα αλλα τελικα ειναι οθονη. εχω καποιες κιτρινες θαμπαδες ιδιαιτερα ορατες σε μαυρο φοντο στο μισο κατω μερος της οθονης. οταν πιεζω την οθονη βλεπω να εμφανιζονται κιαλλες. παω για αντικατασταση αλλα δεν εχω διαβασει για παρομοιο προβλημα. εχω το 2ης γενιας με το λευκο λογοτυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 το δικο μου ανακαλυψα σημερα πως εχει προβλημα στην οθονη. νομιζα ειναι η ζελατινα αλλα τελικα ειναι οθονη. εχω καποιες κιτρινες θαμπαδες ιδιαιτερα ορατες σε μαυρο φοντο στο μισο κατω μερος της οθονης. οταν πιεζω την οθονη βλεπω να εμφανιζονται κιαλλες. παω για αντικατασταση αλλα δεν εχω διαβασει για παρομοιο προβλημα. εχω το 2ης γενιας με το λευκο λογοτυπο. Έχει περάσει το doa; αν ναι δεν θα πάρεις αντικατασταση, αλλα επιδιόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts